- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
Meccs elején konkrétan visszhangzott a csarnok annyira üres volt. Ha nem kerül a döntőbe a Furia szerintem minden idők legcringe-ebb (szép magyar szóval élve) major döntője lehet.
Elég szomorú hogy a gaules ennyire ellopja a showt odakint, meg a Fallenéknek is állandóan akkor kell ott autogrammot osztogatni amikor meccs van odabent. Nagyon el lett itt cseszve az egész szervezés, elfogytak a jegyek első nap, ezért kitalálták ezt a kinti részt, azt hitték tömve lesz a stadion, aztán aki nem tud bejutni kintről szurkol majd, erre kint van mindenki. Kint lehet inni, meg dobokkal vuvuzelákkal szórakozni, míg bent elvileg nem.
-
Mezcal
addikt
Vedd figyelembe, hogy a csgo nagyobb múlttal rendelkezik, már 10 éves és az 1.6 miatt csak egy folytatás. Az Apex egy 3 éves játék, a Warzone meg még annyi sem. Pár év alatt értek el erre a népszerűségi szintre. A csgo-ban ismert csapatoknak, mint Navi, Faze van Apexes csapatai is.
A Warzone bevételben sokszorosát hozza a csgonak 2 millárd dollárról volt szó tavaly. A csgonak fejlődnie kell, mert játékosszámban sanyarú a helyzete. -
Így van. Habár manapság nem ez a legelterjedtebb dolog, hanem az “api scam”, ami a tárgyaid lopására hivatott leginkább, és a Steam Guard nem fog megvédeni, mert te magad adod meg a kódodat egy kamu oldalon, miközben azt hiszed, valós trade / gambling oldalon vagy.
Ezek persze nem a fiókodra pályáznak, hanem ha tradelsz éppen egy bottal, akkor lecanceleli neked egy pillanat alatt, és kapsz helyette egy kamu tradet, amit te elfogadsz, mert azt hiszed az az eredeti. És máris oda akár többszáz ojrónyi skined.
Hidd el, hogy mindkettőröl tud a Steam, csak felelős gondolkozással és megfelelő körültekintéssel mindkettő megelőzhető, ezért nem úgy néz ki a szemükben egyik sem prioritás. Az api scam egyenesen olcsó trükk, hisz nagyjából elég annyi, hogy nem https van a böngésző címsorában hanem http, illetve súlyos elírások vannak (steamconnunity és társai).
-
-
Spet
addikt
Hát nem tudom.
Pl. Berlin 2019 Vertigo ládáim ára megduplázódtak pár nap alatt (persze erre lehet mondani a Bitskin, illetve a Coin beváltásoknak lejárt határidejét is).
Most mondjuk csak mobilról lestem rá a dologra, de lehet a többi ládánál is kialakul valamilyen trend.
Valószínűleg a gambling miatt találták ki a dolgot, hogy tovább tudják üzemeltetni a rendszert.
-
lemusz
addikt
De az más, mert olyankor nem ad meg neked bizalmas információkat amikkel visszaélhetnél és napidíjat sem számítasz fel gondolom, maximum egy torpedószendvicset a lanbüfében. Mindenesetre ez is röhejes számomra, hogy valaki a lanon skinekkel akar villogni. Minek? Ott nem a skinekkel kell villogni, hanem a skillel vagy a bicepsel meg a bmw-s slusszkulccsal.
Tudom, tőlem is kértek már ezen a címen skint, ráadásul fixen lanos arc is, tehát nem olyan aki csak egyszer tévedt le oda. Accomat is kérték már kölcsön, mert hogy nekem megvan a mittudomén milyen játék azt megvenni nem akarja, de a haverjaival azzal játszanának. Na húzz a bánatba mondom...
-
lemusz
addikt
Szerintem a playtime igenis lényeges rész. Aki többet játszik, az jobban fogja érezni is a játékot. Nyilván az egészséges kereteken belül, mert a túljátszás sem vezet jóra. A különböző köröket, smoke-okat hogy gyakorolják be akkor, ha nincs playtime? A renegates azért tudott ilyen jól teljesíteni, mert major előtt 2-3 hetet fullba játszottak. A kritikán alul teljesítő BIG elmondta, hogy elismerik szarok voltak, de tudják mi kell ahhoz, hogy ismét toppon legyenek egyénileg is: napi X óra DM.
-
expander
senior tag
nem, nem a KDR-rol beszelek, viszont akkor sem tarthatsz egy embert a csapatban mert flashel neked, vagy epp baitel a masik site kozeleben.
ha megnezed a tobbi csapatot, nem talalsz meg egy ilyen gyenge supportot, de en orulnek a legjobban, ha nem lenne igazam, meglatjuk...
-
Xero
nagyúr
Minden OW eset visszafejthető és naplózható ki ment a levesbe és ki nem.
Ugyan így a recently played listádban is nézheted, hogy ellened ki potyogott ki.
Zombieval volt olyan meccsünk (ameddig a béka segge alatt volt a trust factora), ahol az 5 ellenfélből 4 ment 2 hét alatt a levesbe. Ebből 2 fixen csalt ellenünk is.Ameddig úgy állt a trust factora ahogy, addig alaphangon minden második meccsen legalább 1 ember ment a levesbe az ellenfélből napokon belül.
Érdekes módon mióta nem virít vörösen a lobbyban, azóta sokkal normálisabb meccsek vannak, bár én attól még balfasz vagyok.
-
vigyori78
őstag
Neked még válszolok aztán read-only.
Tök legit kérdés volt részéről, hogy akkor most mi alapján megerősített csaló, arra miért nem válaszoltál? : Elég szomorú, hogy egy tök legit leírásra nem tudod a választ, 1. jelentés 2. megerősítés.
Az állóképekkel mit kezdjünk? + "Örségben" honnan tudod hogy másik x ember wh-zik, ha csak "Suspect" szemszögéből látod a meccset?
Ez is szomorú, hogy nem tudod értelmezni a képeket.
1-es kép, örség
2-es kép ugyan az csak nevekkel
3-as kép ugyan az mindenki szemszögéből -
mtomi95
senior tag
Mármint komolyabb mint az előző Counter Strikeok. Ott nem voltak szintek, rangok.
Versengőzni az esetek többségében Steames barátokkal szoktam, CS:GO-znak is aktívan, de egy jó pár aimos csaló után kerülnek, mivel ők Primeosok.
Ha működne a családmegosztással a CS:GO én is Primeal tolnám. Jó pár éve megvettem öcsémnek, rég nem játszik már vele.Nem értettem mi a jó ebbe a sok színes, lányos fenyverben. Akkor csak ennyit láttam, értettem a CS: GO-ból.
Bár 1.6-ozni is miatta kezdtem el.
Múltkor beléptem a fiókjával, de kicsit magasabb rangú mint én, bár nincs hivatalos rangja, mert nem játszott vele nem tudom hány éve, de Global elit volt. Nem rontanám le szándékosan. Meg akkor a saját játékaimat kellene megosztani, ismerőseimet felvenni... Cigány munka volna...Inkább átküldtem mindent a raktáromba tőle.
A hűségkitűzőt sajnos nem lehetett...
Nagyáltalában a random csapatársaimmal nincs bajom egyébként.
Az oroszokkal sem! Sőt én jobban is értem mint az angolt. Ha látom hogy csal valamelyik szavazást indítok rá. Ha több csaló van és sikertelen max engem szavaznak ki, amire volt már példa...
A gond az ellenséggel szokott lenni. Akik szándékosan nem akarják észre venni a csalót, sőt képesek azt hazudni, hogy nem is csal. Persze másnap már vac kitiltás díszíti a nullás szintű profiljukat.Ha a 21. szint nem hozna megváltást akkor viszont muszáj leszek megvenni megint ha leárazzák a játékot ha nem.
-
adise
őstag
Figyu nem rosszindulatbol irom de az sem veletlen hogy titkos "privat befekteto". Amikor ugye bevetel noveles lenne a cel a belerakott osszeg utan. Ha egy minorig nem jut le a csapat, akkor semmikepp nem lehet tobb bevetelt normalisan osszeszedni itthon ami fedezne a koltsegeket. A tobbit mindenki osszetudja rakni
-
Redneck
nagyúr
Ha lóvéról van szó, akkor ebben az országban sose derül ki, nem érdemes firtatni, be kell érni a "6 számjegyű" történettel. Minimálbér+boríték zsebbe, magyaroschba'... Ha a munkaadónak volt esze, a boríték mérete, eredményfüggő.
Egyébként GL nekik, remélem most végre összejön valami.
-
Xero
nagyúr
Bruttó 7 számjegy fölött kezd értelmessé (élhetővé) válni a dolog Budapesten. Nyilván egy ilyen scene és ilyen rizikó mellett, ennyire alacsony reklámértékkel kb örülhetnek annak is, ha elérik a 6 számjegyet. Ami lássuk be arra elég max, hogy valaki ezt hobbinak tartsa fent és nem első számú megélhetésnek.
Az a baj, hogy ez a tyúk és a tojás esete. Ameddig nem tekinthető egy ilyen csapat stabil befektetésnek és értékes reklám felületnek, addig ne várjon senki értelmes 6 számjegy fölötti bruttókat ebből.
Ja én amúgy 4 max 6 hónapot adok nekik. Nem fogják megélni a nyár végét.
-
qdak
addikt
Ugy hogy bele allt a molojaba, biztos nem direkt, de hat ugye a normal user a hulye azt kell csesztetni...
most meg vegig pofazott az orosz 1x kinyirt, elején még én vezettem, őt nem teszi ki, rám nyomja a kicket, pofázik kinyirom engem kirak fél órára ?adise ??? ja valoszinu én vagyok a hibás, egész nap normálisan játszottunk, erre ez meg beszol, clutch vagy kick ? es rámnyomja ? és biztos ő a normális játékos
Érdekes ezen kivül 1 et loosoltunk, akkro is normális volt a csapat, erre jön ez a ***** azt én kapok érte ?
Vajon Kodi ilyenek mellett fel tudna menni global elitig ? konnyen van akinek van csapata...
-
lemusz
addikt
Ez csak még szarabbá teszi a döntőt.
Akárki akármit mond, unalmas volt az egész playoff, a dánok túlságosan erősek, nem tudom jót tesz-e ez a dominancia a játéknak, egyedül a faze vs astralis negyeddöntő volt izgalmas, TV biztos megbánta hogy megvette a jogokat, főleg hogy a kis ogre 2x is fckingozott a végén főműsoridőben
-
Redneck
nagyúr
Így is lehet nézni, de én inkább Major mércével közelítem a témát, ha profi CS:GO-ról van szó. Nem feltétlenül korrekt, de az én álláspontom.
2014-15 komoly időszak volt, én is csíptem, de az utóbbi években elég sokat változott a meta.
GhanBuri Ghan:
Számomra is kedvenc Pasha, az igazi karakter. Jobb játékost viszont elég sokat tudok mondani. -
Redneck
nagyúr
Szerintem sem túl erős. Először azt hittem csak a silencer miatt leszek szomorú, aztán rájöttem hogy általában. Remélem erősítik kicsit, mert az MP7 valóban ütősebb.
Bence942:
Máig nem értem hogy miért nem egy sima hatlövetőt raktak bele. Lehetne tolni Piszkos Harry stílusban. Ez a kakasos izé csak poénnak jó. -
linuxuser666
tag
Jelenleg 800 dpi/0.50-0.60 az ahol tényleg normálisan fejre tudom húzni. De így 45 cm-en nincs meg 180 fok, nem tudok megfordulni, csak ha fel is emelem az egeret. 0.70; és 1 között távolra már nehéz fejest lőni, és ha hirtelen kell odarantanom, pl dm-en akkor nem találom el a fejét. Szóval nem tudom
Még kísérletezek. Videókban javasolják hogy olyan beállításon használjuk amikor könnyen 1 ponton tudjuk tartani a célkeresztet mozgás közben. De úgy vettem észre hogy ha erre választok akkor azzal célozni nem tudok.
-
lemusz
addikt
Igen, rövidtávon mindenképpen szopacs nekik, meg neked is. Sőt, amikor a szmörföm sas2-be lép már sokszor szokták kérni, hogy ha van kisebb (sas, seriff), akkor lépjek át, mert nekik az már erős. De persze ez is úgy lett itt beállítva, hogy a szmörfer csak az ellenfél játékát ronthatja el, a saját csapattársait meg inkább szarja csak le...
A faceit-et mi is próbáltuk, de egyrészt akkor nem tudok heti droppot farmolni, másrészt voltak akiknek laggzott, nekem meg kétszer akkora ott a legjobb német szerverre is a pingem, mint mm-ben Bécsbe. (30-60)
-
ArthurShelby
addikt
Nem teljesen, mert árnyalja a képet, mikor egy váróban többen vagytok, de nem te vagy a várószoba admin (nem te választod ki a pályákat), viszont neked kell elfogadni a meccset. Könnyebb lenne ha tudnád mit fogadsz el pontosan (tudom, itt azzal fogadom el, hogy belépek a váróba, és ott látom, milyen pályák vannak).
-
Redneck
nagyúr
Lesz fejlettebb engine, 128 tickes MM, kevesebb csaló?
Ja nem, jött egy újradizájnolt felület. Sok helyen olvasom, de nem értem mire ez a nagy ünneplés. Valaki elárulná mi az örömködés tárgya? Az új scoreboardon és a manuálisan forgatható, megnézhető skineken kívül nem látok semmi extrát.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Szerintem rendszeresen lesz operation, ahogy ládák is - sok casual játékost visszacsal egy időre, és talán újakat is hoz. (WoW-osok mesélték, hogy ők már csak az újításokkor indítják el ismét, szerintem ez a faktor itt is megvan)
Végülis nem tartom elképzelhetetlennek, hogy bekerül egy újabb kapcsoló, 64 és/vagy 128 tickkel.
Csakhogy akkor ennek meg kell lennie a többi játékmódban is, mert kellemetlen lenne, ha az offline casualban begyakorolt gránátok máshova mennek élesben.Smurfök vagy felnőnek az eredeti szintjükhöz, vagy derankolnak, előbbinél nincs semmi tennivaló, utóbbi meg azért szépen szűrhető, CS már így is rengeteg mindent mér a játékosokról, szerintem ezekből a statokból ki lehet nyerni, ha valaki direkt bénázik (pláne, ha áll a kezdőn, vagy kiugrál az ablakon)
(#70143) Tewe013: Szerintem már nem lesz következő verzió, az újítások a GO-ba fognak megérkezni.
Mióta online lehet frissíteni a játékot, azóta az újabb verziónak csak annyi értelme van, hogy ismét legyenek bevételek a játékokból, viszont itt folyamatosan jönnek a skin és kulcseladásokból a bevételek, és egy újabb verzió teljesen aláásná a skinpiacot. -
MarioAna
senior tag
A 128 tick alternatívák azért fogynak, az ESEA lassan scammelés szinten működik, kb a FACEIT maradt használható platformnak, ahol játszanak is aktívan.
Mondjuk én volvo helyében kicsinálnám az ESEA-t, hogy az ő hírnevüket közvetve károsítják és csinálnék válaszható 128 tickes competitive-t.Máshol ebbe a jelenlegi státuszba nem tudom hol lehetne belenyúlni, tényleg a casual playerek ledarálódásával komolyodik a játékosmag. (TIPP: a PUBG/BR hype 1-2 éven leül és visszajönnek az oda átvergődött playak, addigra várnék valami nagyobb változtatást).
-
gtamate2
veterán
Ebben van valami, de ahelyett hogy az egészet tiltották volna, simán megragadhatták volna az alkalmat és intézményesíthették volna a fogadósdit, akár saját oldalon vagy az opskins porfóliójába behozva, de még a csgo lounge-dzsal is köthettek volna valami alkut, hogy mondjuk az ICL-hez hasonló rendezvényekre ne lehessen fogadni.
A nagyobb netes ligák/lan versenyek sosem leszenek olyan kaliberűek, mint a Valve-féle Majorök. Szerintem a bőség zavara is probléma, többen néznék a meccseket, ha nem lenne minden héten 2 event.
-
fabri07
aktív tag
Sajnos...
Meg bekerültem egy olyan teambe akik csaltak és rossz hatással voltak rám... Meg hogy feljutottam sasba nem akartam elveszíteni a rangomat..
De nem akarok másokat hibáztatni ez az én saram.Amúgy amit linkeltem vidi 4:33-nál van amire legjobban büszke vagyok a scoutosra..
Megtanultam a leckét, szerintem majd veszek egy másikat. (akkor meg végülis smurfolok azért is vacolhatnak
)
-
-
Redneck
nagyúr
Persze, értem. Az a gyanús aki minimálbér mellé luxusvillát épít és jachtot tart. Igaziból off akart lenni csak nem nyomtam rá.
Hogy ON is legyek:
Fix CPU órajel, energiamenedzsmentek kikapcsolásával segíthet az fps fluktuáción? Könnyed miatt kérdezem, 5on5 szerókon nincs gondom. -
kemotox
addikt
Az lenne a jó, de akik még cimbik CSéznek azok már nem forever silver szintűek
(#69351) Tomi_Sci: Mi is hátrafelé lövünk, nem az a baj, hanem hogy nulla kommunikésön van, ellenben végig ordítják a meccset valami ismeretlen nem létező nyelven, ha meg még is úgy dönt, hogy megszólal angolul, akkor az általában egy "fákiny igyiot" szokott lenni. (Humoros amúgy, mert általában első szoktam lenni, van, hogy én carryzem a csapatot azt az első hibámnál idiotozás meg votekick megy.... )
Ja meg ha már itt vagyunk amin nagyon kiakadok... LÓÉJDZSPÍ! Leghasznosabb infó, köszönjük Emese!
Aztán persze hiába mondom, hogy inkább azt mondja, hogy HOL, nem érti.
Azért vannak ám vicces esetek is. Pl "Do you speak polish? Nah, only kurwa mac" meg a franciáknak azt szoktuk mondani, hogy "Please in english, we no speak croissant" De a legjobb az volt, mikor egy rosszul sikerült rush eredménye az lett, hogy mind kihaltunk egyszerre, azt a ruszki gyerek meg aszongya "mááákszimum szuicid" Nem azzal van a baj, hogy töri az angolt meg ilyenek, de mikor végigordítják és meg sem próbálnak hasznosan kommunikálni az kiakaszt. Meg persze ugye ott van a silveren szokásos hibáztatgatós játék.
Na jólvan mostmár abbahagyom. -
ReFleXx
addikt
hat majd legkozelebb fellovom a HWinfot melle, most nem neztem meg, mert nekem valami SW bibi gyanus.
Jut eszembe, volt 1 csgo.exe crash korabban delutan. Tegnap is volt 1 crash, pedig csgo regen nem igen crashelt.
Tegnap toltam ra egy integrity checket , 1 fajlt javitott.Crashnel valami ilyet dobott eventbe:
Faulting application name: csgo.exe, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x5a2f1c6a
Faulting module name: tier0.dll, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x5a2f1c4bRaguglizok erre hatha nem egyedi.
PUBG-be nehez megitelni, mert az eleve droppol
-
CosmoBacsika
tag
Nyilván ha lenne igazi potenciál/stb akkor tisztán piaci alapon is történt volna már ehhez hasonló rendezvény, hacsak nem vesszük ide a PLAYIT-et.
Azt látni kell, hogy jelenleg Magyarország a V4 soros elnöke, emiatt számtalan v4 témájú program/esemény/konferencia(egyéb aktivitás kerül megrendezésre, amelyekre - az elnökség miatt - korábban pénzt különítettek el. Ebben nincs semmi különös, minden soros elnök ezt csinálja. A torna kapcsán én csak arra lennék kíváncsi, hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás. Azaz az esportmilla érkezett az ötlettel, mert tudták, hogy van büdzsé, vagy esetleg a kormánytól érkezett a megkeresés.
Minden esetre felemás érzéseim vannak a dologgal kapcsolatban. Természetesen örülök annak, hogy lesz egy ilyen, és ott is leszek legalább egy fél napra, másrészt nyilvánvalóan a rendezés időpontja nagyon nem véletlen, ami persze megnézve a támogatás mértékét, teljesen érthető.
-
lemusz
addikt
-nojoy: "Remove joystick support, more ram free" (ér még valamit?)
Golden source engine-es kód, tehát 1.6-ban volt csak értelme.Én ezeket használom:
-freq 144 -threads 4 -console -novid +exec autoexecautoexecben meg ezek vannak:
cl_interp "0"
cl_interp_ratio "1"
fps_max "0"
bind "MWHEELDOWN" "+jump"
bind "F1" "buy m4a1;buy ak47;buy vesthelm"
bind "F2" "buy hegrenade;buy flashbang;buy smokegrenade"
bind "F3" "buy flashbang;buy decoy"
bind "F4" "buy famas;buy galilar;buy vesthelm"
cl_viewmodel_shift_left_amt "0"
cl_viewmodel_shift_right_amt "0"
cl_bob_lower_amt "0"
cl_bobamt_lat "0"
cl_bobamt_vert "0"
cl_autohelp "1"
cl_showhelp "0"
viewmodel_fov "60"
viewmodel_offset_x "1"
viewmodel_offset_y "1"
viewmodel_offset_z "-1.5"
viewmodel_presetpos "1"
echo "Nyomjad geciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii"De egyébként ha érdekelnek a beállításoptimalizációk, akkor érdemes mélyebb vizekre evezni, mert ezek a launch optionsök nem egy nagy was ist das. Érdemesebb a dpi-sens, egér és monitor Hz, felbontás, rawinput, markC mousefix on-off, pre rendered frames 1 stb. beállítások körül legyeskedni, sokkal többet hozhatnak a konyhára. Na nem fps ügyileg, hanem skill-aim tekintetében.
-
bager13
senior tag
Komolyan olyan ez már, mint mikor gyerekek voltunk és lejártunk focizni suli után. Soha nem sikerült ugyanúgy elosztani a csapatot, mint elöző nap. És ment mindig a cicaharc az emberekért. Itt is ezt érzem.
Nem okos, de nem is szép húzás. Ezt a cserélgetést nem tudom mikor fogják kinőni, mert így soha nem lesz itt semmi komoly.
Ők még fiatalok és nem tudják, hogy a második feleség sem lesz jobb semmivel , mint az első. Ugyanazok a problémák fognak idővel előjönni. Persze az elején még minden szép.
-
bager13
senior tag
-
ssgk
aktív tag
Arról sincs az embernek fogalma honnan jött, van e teremtő meg stb. mégis vannak rá teóriák. Ez is egy olyan. Csak több benne a reláció mivel itt konkrét tapasztalatok alapján írják le olyanok akiknek sokkal több tapasztalata van. (persze nem tudom ti mióta játszatok, milyen mélyen vagytok a cs világába
)
-
dargelot
senior tag
Tudom is hogy nem nagy valami, most dobott silver elitbe, de egyszerűen nem megy mindig úgy ahogy szeretném a fegyver visszahúzása. AK 47 néha olyan random, pedig húzom le ilyen Z alakban, haver meg jön és pögyögtet messziről teljes pontosan. Önmegtartoztatni magam meg hogy pötyögtessek mindig csatába, na az nem megy, már belémivodott a sok arcade shooterből a folyamatos tűz. Mondom, ha legál, s nem tudok jövő évig felmenni silver elit mester/nova1 szintig akkor vennék egyet. Persze biztosra megyek, hogy nem csalás, mert bant én sem szeretnék kapni, ezért is írtam a razor és a steam supportnak is. A tap shooting menne még magamtól is úgy ahogy, de egyszerűen nem tudom leküzdeni a vérem a foylamatos tűzről. Tudjátok, elo hell s nyilván hiába szidom őket én is csak oda tartozom.
41 win kellett a S1-től a SE-ig, de szerintem a "tehetségem" nováig nem tart ki.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest