Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz
pRoject22
üzenetére
Én egészen múlt hétig azt hittem, hogy a Faceit fizetős. Aztán összebandáztam Major-ön egyetemista srácokkal, aztán ők mondták, hogy amúgy nem.
Úgy rémlik, hogy régen, amikor én az ESEA-n toltam, az nem volt ingyenes. Szóval ezért nem jutott sose eszembe eddig Faceit-ezni. -
.LnB
titán
Tegnap, hónapok után megpróbálkoztam ismét a Premierrel. De soha többet. Ha esetleg, valaha még 5v5-höz lenne kedvem, megpróbálom majd a Faceit-et. Bár szerintem én ezt elengedtem. Ez nem CS ami ott folyik...
Maradok a casual püttyögésnél hetente egyszer, és elég annyi. -
.LnB
titán
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Én ugyan így foglaltam magamnak a helyet mindkét nap. Vagy repohárral, vagy másnap a széldzsekimmel. Na de volt is hely, meg ott is ültem, ahova szólt a jegyem.
Valaki írta a napokban a büfét, hogy milyen lassú volt. Akartam is arra írni, hogy nekem az egyik büfés kiscsaj mondta, hogy ő direkt lassan csinálja, hogy álljanak ki az ő sorából.
Kajak így elmondta, hát mondom te tudod.. Mákom volt, mert én voltam az első abban a sorban. -
.LnB
titán
válasz
Lacccca87
üzenetére
Mentális nyomás a Faze részéről? Ezek végig röhögtek amikor vesztésre álltak akkor is. Én aztán nem akarom védeni a Faze-t, de ők nem a mentalitás miatt kaptak ki, hanem taktika miatt.
Igen, a Vita nagyon passzívan védi A-t, az nekem is feltűnt. De általánosan nem mondanám el minden csapatról. A Faze is röviden boostolt is az egyik körben, és rendszerint ment apiba is ember leskelődni kisközépre. -
.LnB
titán
Na legalább nem a Faze nyert.
-
.LnB
titán
Mindenkinek jó szórakozást, aki ma megy.
-
.LnB
titán
Spirit Pickem miatt, de amúgy a Vitality szimpatikusabb nekem a kettő közül.
-
.LnB
titán
Na ez már hasonlít egy CS meccsre!
-
.LnB
titán
Elképesztő hangulat van! Ezek a NaVi drukkerek nagyon durvàk.
-
.LnB
titán
Mutatom ki ült majdnem mellém: [kép]
Mondjuk mellettem ül így is csak hárommal arrébb.
-
.LnB
titán
Na ilyen hangulatnak kellett volna lennie a Mouz meccsen is. Fele fele szurkolók. Jóféle!
-
.LnB
titán
Tegnap úgy néztem a meccseket, hogy akiknek szurkoltam azok ellen tettem pickem-en. Szóval win-win volt. Ma fordítva, remélem a Furia behúzza azért.

-
.LnB
titán
Ez felhàborítóan gyenge volt a Mouz-tól. Szégyen.
-
.LnB
titán
Bazzeg több a Faze drukker mint a Mouz... Remélem a meccsre megjön a Mouz drukkerek hanga is.
-
.LnB
titán
Egyébként én vagyok hülye, vagy változott a Mouz meccs időpontja? Kajak úgy számoltam vele, hogy esti meccs lesz.
-
.LnB
titán
válasz
deathcrow42
üzenetére
Premium lower seat? S102-103 as jegy? Mert kurva jól látni mindent. Mondjuk én fent ülök, q,p sor.
-
.LnB
titán
Egyébként ez a Falcons, ennyi pénzből, ahogy játsszanak, amilyen hibákat vétenek, amilyen ötlettelenek, az elképesztő. Ugyan ez igaz a Mongolz-ra is, csak ők kevesebb pénzből gazdálkodnak.

Teljesen a megérdemelt csapatok jutottak eddig tovább.
Ma kíváncsi leszek nagyon, Faze szurkoló már tegnap is nagyon sok volt. Remélem a Mouz nyer.#79727Zimmi91
Szinte ugyan ez nálam is, csak én Spirit - Furia elődöntőt tettem, és Furia győzelmet. A Furia iszonyat erős csapatjátékot hoz. Ott nem az van, hogy 1-2 player kiemelkedik. Hanem csapat szinten jók. De amit Mezcal is ír, ha donk megint megőrül..
Akár mennyire unszimpatikus ez a Spirit, ők is nagyon szép csapatjátékot tesznek le, donk elmebeteg skilljén felül is. -
.LnB
titán
válasz
Shkiz0
üzenetére
Szombat-Vasárnap sem fogják nézni, mert az agyrém lenne. Mire kivárod a sort a WC-n és a büfében, még ha a lelátóra bemenet is ki kellene, az élhetetlen lenne.
Csak ugye amit te is írsz, hogy variálni nem fogtok tudni, mert tele lesz a hely.
Az viszont elképesztő, hogy mennyire kevés a Magyar. De ilyen extrémen, szinte nem is hallasz magyar szót.
-
.LnB
titán
Ja, de egy valami a szervezésről. Itt szerintem mindenki oda ül ahova akar. A kutya se nézi a jegyeket, hogy melyik szektorba szól. Csak a bejàratnàl kell lecsipogni, és ennyi. De oda mész, ahova akarsz.
-
.LnB
titán
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Nico-nak mentális dolgok miatt nincs ott helye. Ő a harmadik körben is képes megzuhanni fejben, ha nem megy neki. A Mouz pedig pont arról híres, hogy higgadtak képesek maradni végig. Még ha ki is kapnak, a fókusz az nagyon rendben van náluk. Nico erre nem képes.
Bírom őt nagyon, csak nem a Mouz-ba való.
-
.LnB
titán
Tegnap délután néztem, hogy kettő kell nekem is a gold-hoz. És nem emlékszem, hogy hogyan van ez. Ilyenkor két továbbjutót kell eltalálnom, vagy két teljes fordulót?
(Nekem az Austin volt az első pickem, szal' nem vágom teljesen még) -
.LnB
titán
(Nagyjából) Mindennel egyetértek amit leírtál.
Nekem a gyerek lebetegedett, ezért egyedül voltam mindkét nap. De sok gyereket nem is láttam egyébként, csak elvétve.Tech pause nem nagyon volt. Leszámítva az első napot. Szóval szerintem azzal nem volt gond. Na meg én a meccseket sem éreztem lassúnak, sőt inkább fordítva. Ott gyorsabbnak tűnt. Próbáltam is odafigyelni, próbáltam megérteni a taktikákat stb stb.
-
.LnB
titán
Kicsit előreszaladok ezzel, de arra is kíváncsi leszek, hogy a Liquid-nél vajon flashie-től válnak meg? Vagy robbantják a csapatot? Két játékost én instant cserélnék onnan.
-
.LnB
titán
A káposzta a lényeg
: [link] -
.LnB
titán
Én a Furia-t tartom a legesélyesebbnek a végső győzelemre. Nagyon könnyedén, és hiba nélkül játsszanak.
A Vitality-t pedig nem tartom gyengélkedőnek. Elég könnyű sorsolásuk volt. De ZywOo és ropz top ratingeket hoznak.
Én a papírformát fogom megtenni. Leszámítva a Spirit - Falcons meccset. Ott a Falcons-t, de csak azért mert nekik szurkolok abban a párosításban.
Furia - Vitality döntő tipp. Én így gondolom.Ezt a smoke-ot vágtátok?! Én még sose láttam, nagyon komoly: [link]
-
.LnB
titán
Tegnap a a G2 - Falcons meccs jó volt. m0NeSY hihetetleneket lőtt.
Viszont a Falcons, Faze, iszonyat hibákat is elkövetnek a meccsek alatt.
Az, hogy a Faze ilyen játékkal bejutott, az minősíti a kieső csapatokat is. Ez a broky is szemre annyira rosszul játszik. Háttal áll neki az ellen és nem találja el 5m-ről AWP-vel. Ugyanakkor meg ő volt a top fragger a csapatban.Ez a Pick'em forduló nekem meglett. Még úgy is, hogy a Falcons tettem 3:0-ba.
Pont a Faze továbbjutással lett meg, pedig szívem szerint meg sem tettem volna őket. 
Ez a meccs kötelező a Mouz-nak. Ha a Faze-től kikapnak, akkor ássák el magukat. Én Mouz, Furia sima meccset várok. A másik kettő lehet izgi viszont.
-
.LnB
titán
A hangulat...: [link]
-
.LnB
titán
Csütörtökön a Spirit elleni meccs alatt esett le nekem, hogy ha ott nyer a Mouz, akkor tegnap nem is láttam volna őket az MTK Sportparkban. Szóval ez így nagyon jól kijött, hogy láttam is őket, és nyertek is. A hangulat nagyon jó volt, a streameken egyáltalán nem jön át. Ma is megyek, bár igazából az utolsó meccs lesz frankó, de tegnap is 22:00-kor elindultam haza, és holnap reggel meló, nem tudom ma meddig leszek.
-
.LnB
titán
válasz
deathcrow42
üzenetére
Beteg ez a gyerek. 1v5-be 4:0-ra vezet. xD
-
.LnB
titán
válasz
deathcrow42
üzenetére
Szegény Liquid-et meg kitették a közönség elé a Spirit ellen. Aucs.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk.: donk pistol ace.. oké.
-
.LnB
titán
válasz
deathcrow42
üzenetére
Én megint nem bírtam idegekkel, nem néztem, csak a hltv stat oldalt.

És le mertem volna fogadni már a meccs előtt, hogy kikapnak. -
.LnB
titán
Mindkét meccsen hosszabbítás.
-
.LnB
titán
MTK Sportparknál nyitva van parkoló? Vagy az Arénába menjek rögtön?
-
.LnB
titán
válasz
Zimmi91
üzenetére
Nekem így a második Pick'em-emre leesett, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Az előző gold lett. De egy Budapestes gold nagyon szépen mutatott volna a scoreboard-on a nevem mellett. Szóval azért sajnálom nagyon, mert ez a hazai coin.
Ezt az utolsó stage-et a gyerekkel, vagy az asszonnyal töltetem ki, egyik sem ért hozzá, így több esélyem van (na nem azért mert én értenék hozzá.
). De az fix, hogy én többet nem fogok pick'em-ezni. Ez csak plusz stressz. xD
-
.LnB
titán
Na, ma nem kaptam idegbajt a Liquid játékàtól.
GG -
.LnB
titán
válasz
deathcrow42
üzenetére
Így utólag oké. De láttad az első mapot, akkor tudod miről beszélek na.
Ez a sutyi, ez kegyetlen.. Kíváncsi leszek, hogy ő megy e, vagy flashie?! -
.LnB
titán
válasz
deathcrow42
üzenetére
Engem annyira felcseszett ez a Liquid tegnap, hogy az első map után kikapcsoltam. Azzal a gondolattal kisérve, hogy Flashie és a pickem-em miatt jó lenne ha tovább mennének, de egyszerűen a látottak alapján nem érdemlik meg. Aztán reggel láttam, hogy nyertek végül. De az a csapat borzalom. És hát őket is, és az Astralis-t is továbbjutónak tettem, aztán egymás ellen játszanak ma.
-
.LnB
titán
Azta de jó volt ez az Aurora - Astralis meccs is!
-
.LnB
titán
Itt a Stage 2-ben már vannak igazán frankó meccsek. De az mondjuk durva, hogy ma vagy az Aurora, vagy az Astralis kiesik. És ez a Liquid.. szurkolok én nekik Flash miatt, de bakker, ez a NAF és Siuhy elég gyengusz.
-
.LnB
titán
válasz
deathcrow42
üzenetére
Faze-t kiesőre tettem. xD Az a csapat ahogy a belén csúszva jutott tovább, azt szörnyű volt nézni..
Egyébként most vagy én vagyok hülye (amire nagy az esély.) De reggel én nem találtam a random gombot. Úgy akartam megtenni, mert az első kör után abszolút nem érdekel, de nem láttam gombot.
-
.LnB
titán
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Köszi!

-
.LnB
titán
Aki esetleg volt már kint a csoportkörön, vagy hallott valamit, vagy jövő hétvégéig lesz kint, az írja már meg légyszi, hogy van e ott valami nézelődni való a meccseken kívül. Csak azért kérdezem, hogy érdemes e jóval hamarabb kimenni, vagy csak a meccsekre elég fókuszálni?! Van e büfé, kaja, meg ilyenek?!
-
.LnB
titán
Csak egy téma:
Ennek a BO1 Swiss-nek mi a vér eres az értelme amúgy? Időtakarékos igen. De kell ennyi csapat? Volt már olyan, hogy Stage 1-2-ből továbbjutó csapat csodát tett? És ha igen, rendszeres ez annyira, hogy megérje ezzel a BO1-es formátummal bajlódni (igen, jól olvassátok ki a szavaimból, a dia cion-omat síratom épp... xD). Addig oké, hogy több csapat kap lehetőséget, meg matricát. De kell egy ilyen versenynek három hetesre nyúlnia (csak azért, hogy az életbe ne legyen dia coin-om?!)?

-
.LnB
titán
válasz
goccer
üzenetére
Sajna nekem pont ez az amerikaiak felemelkedése (is) kimaradt. Régen egy fr0d féle Complexity szintén kuriózum volt. (És sajna az Astralis fénykora is kimaradt nekem a szünet miatt.) Én tényleg rohadt sokáig a svédeket istenítettem csak. SK gaming, és NiP forever! Emlékszem, már annyira nem követtem a CS-t, és azon sokkoltam le, hogy az SK Gaming-ben Brazil Fallen-ék játszanak.

-
.LnB
titán
válasz
goccer
üzenetére
Oké, azért írtam, hogy a kettőnk kommentje között van az igazság, a helyezésekkel, és azzal, hogy nem számít a profi org (ha nincs megfelelő játékosállomány).
Most egy MongolZ felemelkedésének mi a magyarázata? Se az org, se a régió. Egyszerűen az a pár srác tehetséges volt, és komolyan vették nem?
Jó is ez a változatosság, ne egy Vitality uralkodjon már.
-
.LnB
titán
válasz
goccer
üzenetére
Faze, Fnatic, NiP. És ezek közül egyik sincs a 2:0-s kalapban jelenleg. Ezek mind nagy, profi org-ok.
Amúgy engem nagyon meglepett, hogy mennyire kiemelkedően sok a Brazil játékos. Én, aki azon szocializálódott még, hogy a skandináv országok jelentik a profi CS scene-t, és akkor van a Major-ön 4 Svéd játékos?!
Én szeretem követni a R6:Siege-et is időközönként. De legalább az év legnagyobb versenyét szoktam. Ott volt jellemző már nagyon rég óta, hogy Brazilok viszik a prímet. Régen CS-ben egy Mibr az unikumnak számított. -
.LnB
titán
Igényes az egész. Jó lesz. Szombat-Vasárnap jövőhéten érdekes lesz, amikor a Mouz meccsei alatt, mindkét nézőtéren Mouz meccset fogja nézni mindenki. xD
Rám szólhatnátok, hogy ne írjak ilyen baromságot. Én valamiért arra gondoltam, hogy a két kivetítőn a képen, két meccs fog menni ezen a stage-en egyszerre. Balra az egyik, jobbra a másik.. Bár a hangot nem tudom, hogyan képzeltem..
-
.LnB
titán
3-0-ra tettem a GL-t. Nem is tudom , hogy sírjak e vagy nevessek ezeket az eredményeket látva.
Nem csak a GL-ét, az összeset. -
.LnB
titán
Megint faszák ezek az eredmények. Soha többet nem tippelek komolyan pickemet. Innentől megy a random pick azt jól van.
-
-
.LnB
titán
Group stage helyszín: [link]
-
-
.LnB
titán
Megvettem a jegyet. Nem kattogtam tovább rajta. 10%-os kuponnal épp becsúsztam 50 alá a prémium hellyel. Az volt a döntő pont, hogy megláttam jön Freiya. És ha most nem megyek el megkérni a kezét, akkor soha máskor nem lesz rá lehetőségem!
Ki lesz innen ott csütörtök-pénteken? -
.LnB
titán
válasz
deathcrow42
üzenetére
Azon voltam is, mert itt volt a NiP. Akik nekem mindig is a legnagyobb kedvenceim voltak. Annak nagyon örülök is, hogy láthattam őket élőben. Bár már közel sem a csúcsformájukban.

-
.LnB
titán
Az ára is, meg az is, hogy azért négy napig feljárni BP-re... És minden nap éjfél körül hazaesni. Azt kizártnak tartom. A csütörtök-pénteki jegy is ilyen szempontból para, mert reggel meg meló van. Igaz csak pénteken, de akkor is.
Ja és az árhoz még hozzájön a parkolás is, ami 9-10k két napra.Még mindig nem vettem meg a jegyet (örlődöm), de valószínűleg csüt-péntek felmegyek rá. Azért csak a fél életemet CS-vel töltöttem fiatalabb éveimben. És kétlem, hogy lesz hasonló event a jövőben itt nálunk.
-
.LnB
titán
Ha esetleg másnak is kimaradt volna, ahogy nekem. Ebben mutatják a Stage-et: [link]
Sajnos nekem nem maradt más választásom, csak a csütörtök-pénteki napok. Teltház a szombat-vasárnap.
-
.LnB
titán
Szép gesztus a Mouz-tól, hogy xelex-et nevezte 6. embernek.
Bár lehet, hogy már az előző Major-re is őt nevezték, nem tudom.
A Liquid meg flashie-t. -
.LnB
titán
Pofásak lesznek ezek a BP Major matricák. Sokkal szebbek mint az austiniek voltak.
-
.LnB
titán
Ki megy innen major-re? Mármint a Playoffra, az MVM Dome-ba?
Én még mindig gondolkodom rajta. Elég borsos jegyárak vannak. Bár ahogy nézem, az elérhetőségük is érdekes. Szerintem lesznek még megnyitva szektorok, és talán olcsóbbak is lesznek a jegyek. Mert most 77€ a legolcsóbb jegy csütörtök-péntekre. Szombat-Vasárnapra nem is nagyon van értelmes hely. De ha a négy naposat nézed, akkor meg igen. Valószínűleg azokat akarják előbb eladni, és majd megnyitják más napokra is.Nem tudom, egy napos jegy szerintetek lesz? Nekem igazából a csütörtök-péntek is jó lenne, mert a hangulat miatt mennék.
Szóval ti hogy vagytok ezzel az egésszel? Vagy nincs valakinek belsős infója, hogy hogyan alakulnak majd a jegyelérhetőségek?
A Stage 3-ra megyek, azok nagyon olcsó jegyek voltak.
Viszem a gyereket is. -
.LnB
titán
válasz
Shkiz0
üzenetére
Én szerintem nem számítok, de ugye Júniusban nyitottam két kést. goccer mondta, hogy tartsam meg, de én már akkor is féltem az egésztől. Sőt! Azt se hittem el, hogy tényleg annyiért tudom eladni, amennyiért láttam az oldalakon. De akkor kerestem több mint félmillió huf-ot. Szóval elégedett vagyok.
És mivel én régi vágású player vagyok, egyáltalán nem hatnak meg a skinek. Egy hülyeségnek tartom az egész skin piacot is. Számomra egyik sem ér semmit. De persze, mindemellett, hetente azért várom, hátha nyitok valamit, és ismét el tudom adni.
-
.LnB
titán
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Miért, amúgy minek az az M4A4?

-
.LnB
titán
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
(Szerintem) Erősebb az AK, Galil, Glock, Tec-9, Molo.
Nem értem például, hogy az a rohadt M4A1-S, például miért nem lehet 30 töltényes?
-
.LnB
titán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én nem értem minek megint buffolni a T oldalt... Erre a defuse dologra gondolok..
Na meg azt a mirage-ot vegyék már ki pls!! -
.LnB
titán
Azta! A 3dMax milyen utolsó körrel nyerte meg az első mapot a Falcons ellen @ de_inferno-n!
Azt nézzétek meg/vissza ha tudjátok. -
.LnB
titán
Maka-nak szép volt a 3db 1 tap-je, a Navi ellen, train-en: [link] (Igaz, a Mouz ellen meg ment neki a tk állandóan.
) -
.LnB
titán
válasz
Tw3nTyFouR
üzenetére
Ddos. Le van halódva.
-
.LnB
titán
Deadfox cheater elemzős videó: [link] Sose nézek ilyen videókat másoktól. De Bence felfogásával teljesen egyetértek. És ő azért látott pár pár meccset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgatós találkozó
- Autós topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Úgy rémlik, hogy régen, amikor én az ESEA-n toltam, az nem volt ingyenes. Szóval ezért nem jutott sose eszembe eddig Faceit-ezni.