- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Mezcal #76942 üzenetére
Hát tényleg elég unlucky volt. Viszont ArrowCS meg kb. 100 ládából kinyitott 3 gold itemet a napokban
Szerintem lehet nyitogatni, havonta vagy két havonta max 1-2 ládát, azt vagy bejön vagy nem. Túlzásba vinni, nagy tételben nyitni tényleg nincs értelme, ahogy igazából lottózni sem ilyen alapon
Aztán mégis vannak akiknek bejön
-
bepken
veterán
válasz
Mezcal #75276 üzenetére
ha elovasod, amit írtam, rájössz, hogy én ilyet nem irtam. nem hasonlítottam a teljesítményedet semmihez és senkihez, ilyesmit épp te írtál. arról meg végképp nem esett szó, hogy bármilyen köze lenne a CSGO játékbeli teljesítménynek a témához való hozzászólási képességekhez.
arra céloztam, hogy mindettől függetlenül - tehát eltekintve attól, hogy az említett játékos milyen hitvány teljesítményt nyújtott major negyeddöntőn szerinted - talán megbocsátható bűn, hogy valaki hibázik párszor egy (valóban) top tier csapat elleni meccsen, majd elhozza a győzelmet.
legtöbb hozzászólásod a topikban valami/valaki fikázás(ának tűnik) ....de nyilván én értettem félre valamit, szóval szerintem hagyjuk is...
-
PeL
addikt
válasz
Mezcal #75279 üzenetére
Ha úgy vesszük már most előrébb jutott Torzsi a Mouz-al, mind DeadFox a HR-el valaha, még ha nem is csak rajta múlt, minden tisztelettel... Ahhoz képest hogy mennyire újoncok még a pro scene-ben, elég nagy jövő áll Torzsi előtt mindenképp szvsz. Egy ilyen első major eredménnyel meg kb. tényleg bárhová bejuthat később szinte, kérdés h ha esetleg átmegy majd egy nagyobb múltú csapathoz ahol nagyobb elvárások is lesznek, ott hogy fogja bírni a nyomást.
-
goccer
aktív tag
válasz
Mezcal #75274 üzenetére
Én azzal egyet értek hogy egy profi (e)sportolót lehessen kritizálni (és nem csak annak aki jobb nála
). DE, most te a világ 2-3 legjobb awp-shez hasonlítod, akik nyilvánvalóan felette vannak 1 szinttel. Valóban nagy a gap még, de azt nem is lehet elvárni szerintem, hogy fél év tier1 után valaki lanon leültesse a világ legjobbjait. Ők sem 1 év alatt jutottak el oda ahova. Potenciál van benne, rajta múlik szerintem, h látjuk-e pár éven belül az év végi hltv top20ban.
-
bepken
veterán
válasz
Mezcal #75264 üzenetére
nem hiszem, hogy valaha játszottál olyan meccset, ami érdemben az említett overpass meccs szint közelében lett volna. vagy ezek szerint te ott és akkor nem hibáztál.... ettől függetlenül lehet ám örülni más által elért eredményeknek is.
a lényeg, hogy senki sem említett top játékost vagy top csapatot. valamit félreértettél. egy full underdog csapat, tele fiatalokkal, kevés major tapasztalattal...nyilván izgulnak kicsit.
amúgy is szar a grafikája a játéknak, mint tőled megtudtuk korábban, szóval simán lehet, hogy amiatt nem ment neki se....kis raytracing biztos segített volna célozni
-
-
goccer
aktív tag
válasz
Mezcal #75264 üzenetére
Kifutottam a szerkesztésből, de most amúgy visszanéztem mégegyszer az említett szituációt, mert a közvetítésben sem teljesen értettem miről beszélnek laundersék. Hosszún az nem re-peek volt, nem láthatta előtte, nem lehetett fix infója hogy jönnek hosszún. Egyedül tartotta A-t, váltogatott banán meg long között, full szerencsétlen timing volt, ennyi történt, ez nem hiba.
Ettől függetlenül tény, hogy nagyon sokat hibázik, valszeg elizgulja, nem tudom...
-
goccer
aktív tag
válasz
Mezcal #75264 üzenetére
Az semmi volt ahhoz képest amikor a banán pusht letartva kiwalkolnak elé oda se néznek és úgy missel. De nem a majoron nyújtott teljesítményéről beszélek, hanem arról hogy amit ő elért: hltv top5 csapat, major elődöntő, az nem hasonlítható össze az öreggel. Max deadfox sikereivel.
Illetve ha láttad már játszani az elmúlt 1-2 hónapot leszámítva, akkor tudnod kéne h simán tier1 szint egyénileg. Most egyelőre nem adja ki neki lanon.
-
mepet
addikt
-
-
Tewe013
őstag
válasz
Mezcal #75047 üzenetére
Tehát innetől kezdve semmi értelme az összehasonlításnak.
Ez meg teljesen értelmezhetelten, annak függvényében, hogy az egyik legnépszerűbb játék steamen és majdnem all-time high-on van a játékosszám: "A csgonak fejlődnie kell, mert játékosszámban sanyarú a helyzete."
Ezen a charton még jobban látszik, hogy mennyire haldoklik a játék:
-
szebe
addikt
válasz
Mezcal #75039 üzenetére
Jah, hát ez kicsit olyan, mint amikor egy Forzát hasonlítasz az iRacinghez.
Lehet hogy sokan játsszák, meg jobb a grafikája, meg évente behúzza a kiadó az új játék árát, a lényegi dolgok a másikban történnek.CSGO gyenge grafika ide vagy oda, 500k átlag, milliós peakekkel. [link]
10 éves játékról beszélünk. -
lemusz
addikt
válasz
Mezcal #75013 üzenetére
Mostanában azok a kedvenceim, akiknek már ilyen április környékén megvan a legmagasabb szintű service medál és nem azért mert gyűjtögették volna az operation boostereket hogy majd egyszer mind beváltsák...
pl.: [link]
Mondjuk ennek a sztorija is tetszik, a fasz leírta február elsején steam fórumra, hogy megunta a sima wh+aim kombót, mert a spinesek állandóan lelövik, ezért ő is elkezd spinelni. Úgy vélte egy héten belül bannolva lesz. Hát közel fél év kellett hozzá
: [link]
De itt van a nap losere is. Regelt egy friss új accountot, vett rá egy kést, kapta a bannt. És természetesen sír steam fórumon, hogy nem érti a helyzetet mert ő "ezen" az accounton sosem csalt: [link]
-
Tewe013
őstag
válasz
Mezcal #74975 üzenetére
Rajzfilmes grafikát hasonlítasz egy nem rajzfilmeshez innentől kezdve már semmi értelme az egésznek. (rajzfilmesnél simán használhatsz egyszínű textúrákat és mégis "szép" lesz, csgonal nem) Másrészt a CS:GO már így is túl szép, mivel aki egy kicsit komolyabban veszi, az már full low grafikán játszik, tehát a mostani grafika sincs kihasználva, innentől kezdve nincs sok értelme nagyon szépíteni rajta, mert senki sem a szépített grafikát fogja használni.
-
bepken
veterán
válasz
Mezcal #74973 üzenetére
és egyiknek sincs köze CSGO játékmenethez (mondjuk egymást ügyesen majmolják
) shooternek shooter, de ennyi.... nagyjából olyan, mintha azt írtad volna, hogy a FIFA, LoL, Mortal Kombat, Rocket League, Overwatch, stb játékokat is játsszák sokan versenyszerűen.
azért kértem, hogy említs legalább egy játékot , mert ugye alapvetően a grafikán lovagoltál. bár nem vitatom, hogy mondjuk egy Warzone jobb grafikával rendelkezik, mint a CSGO, de azért 2022-es szint grafika szempontjából már régen nem ott tart, ahogy az a játék kinéz....
-
pdw_ph
tag
válasz
Mezcal #74958 üzenetére
Azt gondold at, hogy az eredeti sem volt szep se 99-ben se 2005ben. A Source is csak az 1.6hoz kepest volt szebb es a CS:GO sem volt szebb v jobb ebbol szempontbol a 2012-es szintnel.
Senkit sem erdekel ez. Nincs masik jatek amit milliokorulien jatszanak naponta, 20+ even at. (Nyilvan regi statisztikak nincsenek, de pl. '99-2000-ben alig talaltal gamert aki nem jatszott volna CS-vel valamilyen gyakorisaggal.) -
bepken
veterán
válasz
Mezcal #74958 üzenetére
pedig hidd el, hogy az aktív játékosok nagyrészt nem érdekli a grafika
szerintem az ilyen meccs végi emote szarok meg operátor skinek is tök feleslegesen lettek majmolva az ilyen-olyan "AAA" játékokból, mert tényleg senkit nem érdekelt, hogy van e ilyesmi a cségóban.... csak valaki(k) hangosak voltak biztos akkor is, és feleslegesen elérték, hogy bekerüljön
remélem, sok hasonló hibát már nem követnek el és fognak tudni a fontos dolgokra koncentrálni
-
-
-
bepken
veterán
válasz
Mezcal #74940 üzenetére
de mégis milyen grafika? lehessen még egy effektet kikapcsolni? vagy több fokozatban skálázott részletességet ugyanúgy nullára lehúzni? 4K HDR (raytracing) mellett is ugyanúgy 300+ fps?
sok gondja van ennek a játéknak, de bízom benne, hogy a grafikán fognak a legkevesebbet dolgozni a következő 10 évben (mert amúgy biztosan fognak azon is)
aki nagyon grafikára utazik, az majd megy tovább warzone irányba (ja bocs nem...mert grafikailag nyilván az is egy kaki már 2022-ben)
-
-
goccer
aktív tag
válasz
Mezcal #74600 üzenetére
Szerintem is ennyi egyébként. Cst nem lehet egy hagyományos sporthoz hasonlítani, folyamatosan változik a meta, mapok stb az a csoda hogy néha van egy csapat aki 2-3 évig tud topon lenni. Amúgy Fallenéknál a major győztes sor nem állt össze többet, Fnx nem játszott utána már velük soha, de az tuti hogy nem egy emberen meg egyéni skilleken múlik ez, ha egyszer megbomlik az egység elmegy az önbizalom akkor annyi.
-
lemusz
addikt
válasz
Mezcal #74391 üzenetére
Mindig van egy "pár". Jó lenne valami összesítőlap, hogy a reportoltjaink hány %-a bannolódott, mert így nézegetve elég nehéz megmondani. 60-80% közöttire tippelem a sajátom. Nem mondom hogy mindenki cheater akit reportoltam, ilyet nem lehet állítani. Ahogy azt sem, hogy minden cheatert előbb utóbb elér a bann, mert sajnos ez sem 100%. Az is elég bosszantó amellett, hogy néhányan megússzák, hogy nagyon sok idő telik el a report és a bann között. Láttam most olyat, hogy 2018 őszén reportoltam és mindössze harminc egynéhány napja kapta meg a VAC bant. A fél év - 1 év inkább a tipikusabb. Brutális, ha belegondolsz hogy ennyi idő alatt hány ember játékát ronthatta el. Ezt a delayelve bannolást elkéne már felejteniük. Volt olyan is, akivel 2x hozott össze sors két különböző meccsen kb fél év elteltével, valószínűleg már nem emlékeztem a srácra, de mindkétszer reportoltam.
Az is sokat mondó hogy a szutykos 0-ás accountok általában VAC-al végzik, de a magas szintes - feltehetően privát cheat-esek meg inkább Game bannal (OW).
-
pdw_ph
tag
válasz
Mezcal #74040 üzenetére
Azert azt te sem gondolod komolyan h nem kijatszhato a HW ban, ugye?
A Valorantos, EAC, Battleeye, Faceit meg az osszes "letoltos" anticheat azert effektivebb, mert olyan extra jogosultsagokkal fut az oprendszeren, amivel megfog rengeteg olyan dolgot amit egy nem "letoltos", pl. a VAC nem es soha nem is fog tudni.Ezert cserebe azt az arat fizeted, hogyha valaki meghekkeli ezeket az anti-cheateket, konkretan azt csinal es azt lop el a gepeddel/rol amit akar. Lehet kevesbe paranoiasnak lenni mint en, de valaki valamikor biztos meg fogja ezt csinalni es szerintem ilyen szoftvereket engedelyezni netto idiotasag. (Foleg Valorantosra erdemes ragooglezni, az fut akarmikor bekapcsolod a geped, ellentetben a tobbi csak akkor kapcsol be ha inditod a jatekot.)
Szerintem a Valve azert nem csinal ilyen anticheatet, mert nem akarja vallalni a felelosseget egy esetleg incidensert. Es ami talan fontosabb, hogy ok nincsenek rakenyszeritve. Az emberek mind jatekidot, mind penzt boven eleget toltenek es koltenek Valve szervereken. Ezzel ellentetben a Faceitnek versenyeznie kell az MM-el, ahogy a Riotnak is kell a CSGO ellen. Nekik nincs valasztasuk, muszaj, ugymond versenyelonyhoz jutniuk es az anticheat az egyik legnagyobbjuk.
Sztem koncepcionalisan a VACnettel (aki nem latta a videot nezze meg, marha erdekes) jol csinalja a Valve, en abszolut egyetertek azzal hogy csak a machine learninggel lehet megallitani a cheatereket, mert ugyis mindig 1-2 lepessel elorebb lesznek a cheat fejlesztok mint az anticheat fejlesztok.
2 dolgot nem ertek:
1. Spinbottereket miert nem lehet automatan bannolni?
2. Miert nincs az overwatch sokkal sokkal jobban osztonozve? En konkretan oda is elmennek hogy mielott jatszani tudsz (akar MM, akar Faceit) kotelezo legyen 1 overwatch-t megcsinalni. 5-10 perc, de ha fel-1millio ember naponta megnez egyet akkor naponta lehetne bannolni tobbtizezer kocsogot. Hamar ingyenes siman megtehetnek cserebe az ingyenessegert. Overwatch2play -
válasz
Mezcal #74038 üzenetére
Ha lenne jelentősége a jogi fellépésnek, nem léteznének milliós látogatottságú cheat fórumok. Az, hogy szökőévente lecsapnak 1-1 nagyobb, önálló szervezetre, szerintem 1%-kal sem csökkenti a csalók arányát. Itt sem születnek precedens értékű ítéletek igazából. Bár az tény, hogy az Activision ért a jogi dolgokhoz
Máshoz sajnos nem.
Kb. 12-15 féle lehetőség van HWID alapú azonosításra, ebből 5-6 hamisítása mezei felhasználók számára is elérhető, a többihez már bonyolultabb és fizetős megoldásokra van szükség.
-
-
-
kristof123
őstag
válasz
Mezcal #73837 üzenetére
Segítek! : D
Az elmúlt időszakban 10 meccsből 8-an csalnak. Vagy az ellenfélnél vagy a csapatban, de általában mind a kettőben. És nem kell megmagyarázni, hogy ki mekkora játékos, nem lehet a pályán megmozdulni. Nem tudsz peekelni mert intant fejest kapsz.
Visszaestem DMG-be az ilyenek miatt, amit tavaly az első 10 winnel értem el, úgy hogy akkor vettem meg/kezdtem a játékot. Utána nem volt még 300 órám a játékban, és felmentem globalig. Ilyen szinten voltak MM-ben az emberek, most meg jön egy ilyen duplakala srác aki lő 50 frag-et a meccsen, már ki sem peekel awp-vel falon keresztül lövi le a csapatot. De biztos, mi nem ismerjük fel ki csal és ki nem. : D
Bocs, hogy nálad fakadtam ki. Nem neked szólt. : D
-
bager13
senior tag
válasz
Mezcal #73831 üzenetére
"Nem érdekel a százalékos fejtegetésed, a csgo tele van csalókkal, a COD tele van csalókkal, csak tízszeres a játékbázis és mindennél többen játsszák. Attól, hogy a nagyobb játékosbázis miatt több a csaló, még a csgo nem lesz tiszta."
Reménytelen vagy...Mikor mondtam én olyat, hogy tiszta a CS:GO és nincs benne csaló?
Persze van benne, de nem annyi, mint ahogy előadjátok.Tiltass ki, ha attól jobban érzed magad!
-
fatikajoker
csendes tag
válasz
Mezcal #73832 üzenetére
42.3 óra az elmúlt 2 hétben
1,759 óra a nyilvántartásban
Jelenleg játékbanCounter-Strike: Global Offensiveszerintem a "trásztedfaktorleszagond"
-
bager13
senior tag
válasz
Mezcal #73820 üzenetére
Te most tényleg nem tudod mi az a százalékos arány vagy csak trollkodsz
pr1mzejEE:
"Szerintem sem annyira vészes a helyzet, mint régen cod2-ben pl. Ott aztán CB-n minden második clanban volt csaló"Ne is mondd, akkoriban egy szerverre nem lehetett felmenni, úgy, hogy ne csaljon valaki. A CB meg egy igazi HvH bajnokság volt.
-
bager13
senior tag
válasz
Mezcal #73810 üzenetére
Na akkor fussunk neki újra, fogod a csalók számát, majd elosztod a játékosbázissal és megszorzod százzal, ki fog jönni egy százalék. (csalók száma/játékosbázis*100) Ezt az értéket befolyásolja még az eloszlás(földrajzi, rangrendszerbeli és stb...) pozitív vagy negatív irányba.
Na és ezeket a számokat összevetve kijön, hogy arányaiban több csaló van a Warzoneban és a CW-ban, mint a CS:GO-ban.20 év online fps után szerintem egész jól meg tudom ítélni, hogy ki csaló és ki nem. Ha hiszed, ha nem, nem a CS:GO-ban találkoztam a legtöbb csalóval életemben, pedig van benne vagy 3000 órám. Cod 4, Cod UO, MW 2 és még sorolhatnám mind jóval megelőzik a "csét" ilyen téren.
Miért, a rangodban ilyen sok a nálad gyengébb képességű játékos? - - >
Ha lövök egy tök alap spot prefire-t vagy kikapom füstön keresztűl, mert alap helyen pislog vagy AWP-vel flick parádét rendezek, akkor egyből lecsalóznak engem és nem csak az enemy.
Ha az ellenfélből valaki hasonló számomra alap dolgokat csinál már sírnak a csapattársaim és jelentik.
-
lemusz
addikt
válasz
Mezcal #73812 üzenetére
Azzal csak magad alatt vágod a fát, ha ott hagyod őket. Öngerjesztő hatású, valaki meglátja őket aki éppen a profilodat nézegeti meccs közben azon agyalva hogy reportoljon-e, rápillant hogy mennyien csalóztak aztán rögtön megalapozottnak érzi majd az ingame reportolásod. Régen amikor még működött is rendesen a TF egyik accomon ott voltak hagyva, tornyosultak több oldalon keresztül, meg is lett az eredménye, míg a többi accom zöld volt, addig az sárga/piros között évelődött.
-
bager13
senior tag
válasz
Mezcal #73799 üzenetére
Arányaiban a Warzoneban a legtöbb a csaló, egy játékosra jutó csalók száma ott a legmagasabb.
Szerintem nem az , szerinted az. Ha 20 meccsből(prime) csak egyen van csaló, az nem vészes nálam, ellenben Warzoneban minden második nekifutás úgy ér véget, hogy egy " őstehetség" lő le.
#73800 kristof123:
Biztos csalnak minden meccsen? Mert engem is nagyon sokszor lecsalóznak, a gyengébb képességű játékosok. -
kristof123
őstag
válasz
Mezcal #73791 üzenetére
Szerintem pont operation után lesz jobb a helyzet, de még így is gyanús ha normálisan akarsz játszani akkor FaceIT és ESEA. Próbáld ki valamelyiket, ha nem tetszik akkor tényleg engedd el.
Ha a Valve nem tesz semmit, akkor ez lesz a sorsa a játéknak. Abba fogják hagyni a legit playerek.
-
válasz
Mezcal #73725 üzenetére
Azért szidtátok, mert legit aimot használt és nem rage aimot. Az utóbbit látod az OW-kban, azokat kapja el a VACNET.
Ha van egy normális rage aimja, beállhat deathmatchbe D2-n midre, és ellőhet 4 embert 4 szerver tick alatt, akik egyszerre néznek ki rá. Persze ez a ritka, de érted mire célzok.
-
bepken
veterán
válasz
Mezcal #73722 üzenetére
aki aimot használ, az szerintem legtöbbször hülye hozzá
fegyverrel szalad, rossz helyeket néz, rossz helyre tartja a célkeresztet, rossz helyeken áll, nem ismeri a mapot...és persze, ha kérdőre vonod, hogyan lett ekkore HS aránya, csak annyit regál, hogy te vagy a noob
-
válasz
Mezcal #73722 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hidd el. Szimplán annyit mondtam, hogy ezek nem csaltak. Egyik sem.
Csak szokás már rámondani mindenkire, aki jól játszik.Egyébként nem fogod tudni megölni az aimost, ha ő nem akarja azt, hogy megöld. Kivételt képzenek persze a nagyon rossz beállítású csalások.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Mezcal #73619 üzenetére
Haha ugyanez.
3 eve nem jatszottam mmet, supreme voltam legeslegutoljara.
Most elkezdtem ujra nyomtam is egy jatekot egybol nyertem kala1 lettem. El is voltam, aimomnak megfelelő volt. De mit tul jolcsinaltam mert kb 25 lejatszott meccsel kesobb mar LEM vagyok es el se akarom inditani mert bokor vagyok :D
-
skL86
tag
válasz
Mezcal #73611 üzenetére
Mindig irigyeltem azokat az embereket, akiknek tényleg az a legnagyobb problémája, hogy néha csal az ellenfél, nem pedig a saját ügyetlenségük, mint amivel én küszködök
.
Mindenesetre az utóbbi pár hónapban viszonylag sok (cirka 20 meccsből 1) alkalommal találkozok pörgőaimos és ehhez hasonló egyértelmű csalókkal (korábban évente egy ilyet láttam), ebből volt, hogy a pörgőaimos 10 éves accounton ült 1000+ órával Globál rangon, felteszem az eredeti tulaj túladott rajta, de akkor is vicces, hogy globál rangig eljut valaki pörgő aimmal. Ezek a meccsek nyilván zavaróak, de viszonylag gyorsan túljut rajta az ember 20 perc alatt (nem is kell a gép előtt maradni), szóval szerintem elviselhető.
-
lypen99
aktív tag
válasz
Mezcal #73614 üzenetére
Igazából a mai meccseimből 1x volt olyan, hogy nem ilyen "fck u" meg "noob" meg ilyesmik, hanem tényleges infó ment, csak néha túlságosan is sok és ezért ment el a kör.
Én mivel voltam Kala (MG1-2, Dupla kala) így azért tudom test-fej között persze nem folyamatosan, mert még vissza kell szokni. DE amit én látok az általában, földre tartás, futva lövés.
Néha azért annyiból megáll a tax és ha normális rush van akkor jönnek, de persze nem mindig.
Csalókkal nem találkoztam, bár néha-néha túlságosan fura események vannak.
Mivel a fentebbi szintet "szoktam meg", ezért kicsit néha hevesebb vagyok velük, de hozzuk.A 14-16-s meccsemen is 2x aceltem le ott volt 50 killem és hoztam ameddig lehetett, de hát bukta.
Ritka pillanatok is vannak, mikor minden menne, flash-füst-kill-plant és win.
De ritka.
Igazából nem tudom, én próbálok minél előrébb jutni ezért nem figyelem, de a lentre tartás megvan sok embernél (sajnos). -
válasz
Mezcal #73609 üzenetére
Ha annyira érdekelné a Valve-t az egész dolog, már rég tettek volna valamit pl a rage csalók ellen. Nem akarom elhinni, hogy olyan nehéz lenne implementálni egy olyat, hogy ha a csaló 1-2 körön át folyamatosan a földet nézi meg falon keresztül lövi el az ellenfelet, akkor automatikusan kirúgja a VAC, vagy valami. Vagy ott van akár a fov is, rengeteg csalásban lehet állítani azt a fov értéket, amihez sv_cheats 1 kell, azt is autamatikusan kirúghatná a VAC. Ezeken kívül biztos még rengeteg más ötlet is van , élni velük ahogy elnézem, nem igen akarnak.
-
bepken
veterán
válasz
Mezcal #73594 üzenetére
max nem ládát fogok majd kiszedni a végén, hanem elpazarlom az összes csillagot centes skinekre
de így szerintem alt fiókon mégsem szenvedek tovább....én azzal számoltam, hogy valahol a leárazást követően fog majd ennyire beesni a ládák ára. ahogy most kinéz a dolog, tá még az is előfordulhat, hogy ilyen 10cent körüli árra beesik operation végére.
-
lemusz
addikt
válasz
Mezcal #73580 üzenetére
Kicsit koszos az egérpadom és nem csúszik úgy az egér már simán ki-ki meccs lenne egy 1v1 aim map sas2 ellen. 2-3 szint simán áthidalható skillkülönbség, nyilván 5-6 szint már nem annyira, egy globál vs szilver meg már szinte sehogy, de ezek 1v1 szituációk és mi végső soron mm-ről beszélünk, ami meg csapatjáték. Egy igazán jól működő csapat simán leszámol még egy 8-9 szint különbségű smurffel is. Egy fecske nem csinál nyarat. Egy smurf nem fogja látni falon át hol van az enemy és nem fog körgyőzelmeket érő infókat mondani a társaknak hogy menjen mindenki B-re védeni mert oda mennek a terrorok. Vagy 1v1 szituban megmondani társának hogy hol van az enemy. Nem fog egy fal mögött walkoló emberre prefire-özni, smokeon át tudva tudván fregelni. Simán belemehet olyan szituba, amivel pórul jár, míg egy wh-s nem megy bele, mert látja mi merre hány méter. Ezer meg egy példát lehetne felsorolni mennyivel másabb a kettő. Aki azt mondja hogy egy smurf=wh az sajnálom hogy ezt kell mondanom, de félre beszél és nem ért a játékhoz. Meczal hiába vagy lem-szuprém, de nem értesz a játékhoz.
-
kristof123
őstag
válasz
Mezcal #73562 üzenetére
Kellett kicsi acc, hogy barátokkal tudjak menni játszani. Ők kala szinten mozognak, ha (az akkori global) acc-al mentem velük, lemészárolták őket.
Így tudunk együtt játszani és élvezik is, én meg funolok (csak az enemy meg a random csapattárs nem bírja).Silvert ne próbáld ki, az nagyon idegesítő. Vagy ha nagy acc-al szeretnél lemenni silverbe, az viszont nehezebb, mint felfelé menni. : D
-
Cr00py
senior tag
válasz
Mezcal #73395 üzenetére
Azért ne hasonlítsuk már a 2 játékot egymáshoz. Teljesen más kategória. A Counter strike sosem a grafikai megoldásaikról volt híres, és ez jól is van így. A kényszer szülte a BR-t.
Nem a cs-hez való ez a fajta játékmód. Én nem is játszom. Operation miatt kell, ez minden. Ha jól emlékszem, az előzőnél is volt danger zone küldetés, akkor is csak emiatt indítottam el, egyébként engem hidegen hagy. -
-
-
bepken
veterán
válasz
Mezcal #73100 üzenetére
valahova biztosan kerülnek azok a reportok, max nem ugyanakkora szorzóval számolja barátunk neve mellett a jelentett meccsek arányát, mintha versengő vagy szárnysegéd meccsek volnának.
mondjuk azzal is tisztában vagyok, hogy az én szavam sem ér annyit, mint egy olyan játékosé, akinek már OW demok elemzésére is van jogosultsága. mondjuk valószínűleg jól is van ez így
-
bepken
veterán
válasz
Mezcal #73096 üzenetére
én is szoktam menni néha könnyed és rombolás meccseket bemelegítésképpen és versengővel ellentétben ott tényleg szoktam találkozni csalókkal. a helyzet még egyértelműbb ugyebár, mivel azonnal látod, hogyan lőtt el téged vagy nézheted is, hogyan játszik miután meghaltál....mégis csinálják
ha ilyenkor nyomok rá egy reportot, az számít valamit? mármint....OW-ba úgyse kerül be (és ahogy azt fentebb a Kolléga véleményéből kivehettük, ezzel gyakorlatilag instant mentesül mindenki
)
-
válasz
Mezcal #72981 üzenetére
Jó mondjuk te lehet meccsek többségében jól játszol, nálam néha olyan van, hogy abszolút nem megy, néha még a nova-t is alig lövöm szerintem (jó mondjuk azt tegyük hozzá, hogy nekem kicsit más a playstyle-om, általában bunny-zok meg ilyenek). Döntetlen meg amúgy win-nek számít, velem már volt olyan, hogy pont akkor dobott fel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Eredeti játékok OFF topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest