- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Zomb€€ #74219 üzenetére
Ez a FACEIT profil tartozik ahhoz a Steam felhasználóhoz:
https://www.faceit.com/en/players/ToMi013Lehet, hogy azóta az acc-ot eladta az eredeti tulajdonosa (ilyet tilos, és soha ne is vegyetek acc-ot, sok mindent kockáztattok vele), vagy feltörték.
-
Spet
addikt
válasz
Zomb€€ #74092 üzenetére
Több probléma van így:
- nincs rangod, így rang nélküliekkel dob össze
- kevés a játékidőd, így kevés játékidősökkel dob össze
- nem ismerősökkel mész, hanem egyedül.Ez mind nagy eséllyel alacsony trust factorba vesz téged, így összedob a csalókkal/trollokkal. Ebből egyedül baromi nehéz kimászni, még ha acélból vannak az idegeid akkor is.
Lényegében engem már az lep meg, ha office mappon sastól felfelé rendelkező rangú ember nem kezd el rage csalni
-
bepken
veterán
válasz
Zomb€€ #74092 üzenetére
hát az egyszer biztos, hogy ha csalómentes játékra vágysz, akkor nagyon rosszul időzítetted a visszatérést
szerintem leghamarabb pár hét múlva kezdhet javulni ez a mostani vállalhatatlan helyzet. (írom ezt bízva abban, hogy az elmaradt belépő leárazás miatt "kevesebb" ingyenes prime fiók született)
-
bepken
veterán
válasz
Zomb€€ #72641 üzenetére
hát én meg azt kívánom, bárcsak tényleg évente jönnének ilyen 1 hét alatt összedobott szarok! (értsd: két és fél év volt az az 1 év
)
bevallom én élveztem! bár nyilván akadnak olyan küldetések, amik teljesítéséhez nem érzek elég motivációt.szóval valószínűleg marad az arany medál.
na de az a játék, amit telibe szar a fejlesztő, azt nem itt tart, hidd el nekem...
-
-
MarioAna
senior tag
válasz
Zomb€€ #72563 üzenetére
Eléggé erős bizonyíték erre az, hogy community DM-en általában mindig NUKE a váltómap. Mindig van 2-3 gyökér, aki rendre oda szavaz (természetesen a valve meg 2020-ban még nem oldotta meg azt, hogy esetleg ha disconnectet nyomok emiatt, akkor utána ne oda dobjon be 10x vissza egymás után).
-
Zomb€€
őstag
válasz
Zomb€€ #72217 üzenetére
Meg is találtam a képeket:
2560*1080
OK:
https://i.imgur.com/T6mi6bf.jpgNot OK:
https://i.imgur.com/WpaGe9o.jpg3840*1080
OK:
https://i.imgur.com/WG1ZjD2.jpgNot OK:
https://i.imgur.com/c0EGyE2.jpgKonkrétan ha mozdulsz egy egységet, lefelezi az FPS-t, és ez baszottul megtöri a játékot.
-
qdak
addikt
válasz
Zomb€€ #71163 üzenetére
Nyugi itt nem hiszik el, hogy csalnak, már nem is erőlködök, tegnap kb csalo a csalo ellent jatszottak, de ezt a részt inkabb hagyom, mert ugy sem hiszik el...
Van a túlélő, battle royal, dead zone, vagy mindegy hogy hivom:
érdekes bug om van:
ha restartolom a win-t akár órákig játszhatok, max az elején, bemelegitéskor van 1-2 mikro lagg, bár meddig játszva teljesen jó! de ha mondjuk nyomtam véletlen 1 alt+tab ot, vagy már mm eztem, kiléptem, ujra beléptem, a mód teljesen laggos, elszáll a ping játék közben, restart után szintén bármeddig játszhatok, csak a legelső betöltés elején van minimális.
Na ez mitöl lehet ? -
mepet
addikt
válasz
Zomb€€ #71100 üzenetére
Csalózás van minden waron. Csaló nincs minden waron. Mostanában majdnem minden nap csézem és több hónapja nem láttam csalót. Azt, hogy a társak csalónak hívnak náluk jobban játszó elleneket, ezt a warok 95%-ánál tapasztaltam. Gyakorlatilag mindig van csalózás, még ilyen 15:5-re ha vezetünk, még akkor is csalóznak a társak, mert hát őt lelőtték... Annyira elterjedt a csalózás, hogy maga a csalózás rontja el a játékélményt.
A másik, amitől teljesen kiakadok: gyakorlatilag feladják a társak 5 bukott kör után. Én nem adom fel soha. 15:0-nál mikor egyedül élek már csak 5 ellen ellen, akkor is fejben úgy megyek neki, hogy ez sikerülhet, és fel fogom hozni döntetlenre. Ha nem így állnék hozzá, valóban nem sikerülhetne. Így van rá esély, és többször sikerült is.
A múltkor volt egy war, amit kiemelnék. Random arcokkal Austria, CT oldal először, talán 0:8 az állás, csúnyán kaptuk a köröket addig. Az egyik társunk kilépett 4vs5. Csak én élek. Közben szavazás, hogy feladjuk-e. Azonnal rányomok a NO-ra, a társ beszól hangban, hogy ki nyomott NO-ra. Mondom én voltam, és ne adjuk fel, mert "I believe in this team, im sure we can do it". Ezután meglőttem az ászt, hoztuk a kört, a társak újongtak, majd innentől kedvük is lett és hoztuk a köröket. Nyertünk. 4v5-ben. A war végén nekem külön megköszönték, hogy nem adtuk fel. Nagyon jó érzés volt. -
ragiecsgo
csendes újonc
válasz
Zomb€€ #65932 üzenetére
inkább bújjak el mint hogy megmagyarázzam hogy mi is történt ha amúgy semmit nem is tettem?
nem!
nem az a célom hogy magyarázkodjak, mert amint ezt a velem játszó játékosok tudják, nem igazán érdekel hogy mások mit gondolnak a játékstílusomról, vagy rólam.
én csak azt nem akarom hogy olyan emberek akik nem is ismernek, azt gondolják hogy csalok amiért valaki valamiért megnézte egy demomat videón, és egy érdekes megmozdulás miatt azt kiáltsa ki hogy csalok. -
Redneck
nagyúr
válasz
Zomb€€ #65869 üzenetére
Egy-két prónál is aimlocknak tartom és rageinél sem volt valami kerek.
Pár mapot toltam ellene mixen, de igazi nice timing arc volt végig. Egyik nukeon mindketten 30-ba lőttük magunkat, akkor elkezdte valaki a csapatból, hogy ragie tuti csal. Nekem is ez az érzésem volt, a tőle kapott találatok mindig baromi jókor érkeztek. A kedvencem az volt mikor kint kiugrott raktárból, át a füstön és lőtt egy one tapet silóra. Azt nem éreztem máknak, de nem csináltam belőle hisztit.Szer:
Ez csak a saját véleményem. Annyi biztos, hogy inkább nem mentem ha ő is játszott. -
kretenallat
senior tag
válasz
Zomb€€ #65581 üzenetére
csinálhattad volna kicsit gyorsabban. ^^
am szerintem a VGA nál az órajelet érdemes lenne két mezőre bontani, hogy akár abból is lehessen grafikont csinálni, ha valaki húzogatja a vga órajeleit.
nekem view only az excel
amúgy azon gondolkodtam el a kétdőív készítése során, hogy a threadek számát érdemes-e bekérni, mivel nem mindenki vágja fejből, hogy melyik proci hány magos meg HTs-e.
-
skL86
tag
válasz
Zomb€€ #65550 üzenetére
==========================================================================
# FPS Benchmark v1.01 - 01:42:765
==========================================================================
- Test Results Below:Average framerate: 236.81
2560*1080 graf low i7 4770k@4.5GHz 8Gb RAM 1600GHz rx480 4 Gb
-
Franklin
addikt
válasz
Zomb€€ #65550 üzenetére
Érdekes ez a teszt... jól látom, hogy a végén csak átlag fps-t ír?
Átlag 227 fps lett, de teszt közben, füstben meg lement 46-ra... ami azért vicces 1024x768, minden low, shadows high beállításokkal, a core i5-4440 + 7850 2GB-tól...
MM közben azért sosem ilyen alacsony az fps-em, még 2 füstben állva sem. Talán a tesztben lévő botok miatt lett ilyen kevés fps?
-
edgR
őstag
válasz
Zomb€€ #65436 üzenetére
Raw off, és csak ingame, azon belül is csak csgo-ban észleltem (ott is csak játék közben, menüben jó volt), de az elég zavaró volt: lassú egérmozgatásnál egyszerűen megállt a kurzor. Ha gyorsabban mozgattam az egeret, akkor meg úgy viselkedett, mintha be lenne kapcsolva az egérgyorsítás: minél gyorsabban mozgattam, annál többet segített rá. Indítási gondjaim nem voltak.
Próbáltam a game mode on/off-ot, dvr-t kikapcsolni mindenhol, egérgyorsítást kikapcsoló regfájl ismételt bekapcsolását, semmi nem segített. Most visszaálltam a korábbi buildre, és tökéletesen megy minden.
-
Xero
nagyúr
-
GabN73
addikt
válasz
Zomb€€ #64111 üzenetére
Nem egy Csóré Béla
-
oliwwer
aktív tag
válasz
Zomb€€ #62819 üzenetére
3v2 post plant poziba beállnak, 3 emberből 2nél van füst, egy spotot nem füstölnek ki.
Nagyon jól tudják hogy vagy full eco vagy tec force kör van az ellennél, aizy meg jól felviszi az m4esét középen fedezék nélkül
még ha csíterek is, olyan hülyeségeket csinált a faze hogy az agyam eldobom
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Zomb€€ #61791 üzenetére
Nem arról volt szó, hogy abbahagyod végleg a csét?
Faceit anticheat rendszere sokkal gyengébb, mint amit az esea használ. Mindenhol azt lehet olvasni, hogy jelenleg az EAC a legjobb az összes közül, habár valljuk be, nem túl erős a mezőny...
Szerintem az alapján dönts, hogy mennyire stabilak a szerverek, mennyire jó v. nem az anti cheat, illetve mennyire toxic a közösség. Régi faceit tapasztalataim vannak, de azok nem annyira mérvadóak, mert azóta sokat fejlődhetett minden téren a faceit színvonala. Régen rendszeres volt, hogy lecsaltak, kiléptek, egyedül szerintem nem ajánlott, ahogy az mm sem... Felkészülhetsz arra, hogy fogyatékosokkal kell játszanod az alacsonyabb ligákban.
Esea-n voltam kb. 1,5 évet. Amikor még elkezdtem, akkor brutálisan jó volt, pár hónapja már nem tolom a csét, és persze az esea-t sem. Szerintem a színvonal rengeteget zuhant ahhoz képest, amikor én elkezdtem rajta játszani. Amióta lehet steamről is fizetni, azóta lett rosszabb. Mivel nincsen semmiféle szintkorlát, simán elképzelhető, hogy sokkal gyengébekkel játszol, sokkal erősebbek ellen. Sajnos lehetsz akármilyen jó, akkor sem tudsz állandóan lecarryzni egy egész csapatot. Van úgymond rangrendszer, de ha egyedül mész (pug), nincsen jelentősége, mert sokszor nem is olyan emberekkel játszol, akikkel valójában kellene, ha csak a szintedből indulunk ki. A másik az RWS. Mindenek felett az RWS. Majd megtapasztalod (ha tényleg befizetsz), hogy miért mondom. Esean rengeteg az arrogáns pöcs, tulajdonképpen ők az mm oroszai. Ha csapattal mész eseazni, nem kapsz pontot a győzelemért. Legalábbis legutóbb még így volt. Esea-n is vannak csalók, csak nagyon ügyesen csinálják, és olyan csalást használnak, amit még az eac sem fog meg.
Tudom, hogy az mm egy hulladék a sok csaló miatt és hogy nincsen gyakorlatilag semmilyen következménye a csalásnak, de én már nem vagyok annyira biztos benne, hogy EGYEDÜL bármelyik fizetős alternatíva jobb lenne...
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
Zomb€€ #61791 üzenetére
Faceitet szarrá csalják sokszor, főleg a cup-okat. Esean lényegesebben kevesebb a furcsa delikvens. A Faceit szerverek összesem hasonlítható az Eseassal, illetve az Esea felhasználói felülete a faceitéhez képest körömvágás tompa baltával. Faceiten sok a buta ember, eseán sok az arrogáns p*cs. Én Eseát mondanék inkább
-
edgR
őstag
-
kuLi_
tag
válasz
Zomb€€ #60669 üzenetére
Ez azért már jóval meghaladta a "kicsit gyanús" kategóriát.
Nálunk Lenovo-n anno egy kisebb, pár tagot számláló kis bizottság döntött, nyilván roppant alapos mérlegelés után (er9k esete). Ez az anyag (már ha a demon ugyanezt lehet látni) pedig nem hinném, hogy túl sok kérdést vetne fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest