- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
-
mepet
addikt
Nem kell pofazni, jatszani kell. Ami belefer, az a "glhf" az elejen, a double 360 noscope air killeknel egy "lol ns", a vegen pedig "gg". Igazabol minden ezen tul az jogosan harassment. Tetszik, hogy kulturalt jatekra tanitanak. Voicechatet nyilvan nem tudjak szurni. Vagy tudjak?
-
Lacccca87
addikt
Én SAS-SUP között mozgok most, legutóbb már közel lehettem a GLOBAL-hoz, de oda a CS2 óta nem sikerült még eljutnom de majd valamikor
.
Azért sem irtam hogy milyen rank mert elképesztő miket tud bedobálniSzerencsére silvereket már nem látok, de a rank nélkülitől kezdve az 1 csillagostól globalig bármi full vegyesfelvágottban.
Azért azt hozzátenném hogy a fórumos sírásokat érdemes fenntartással kezelni és kb felezni.
Én speciel visszafogottabb vagyok a gyanúsítgatásokkal, inkább keresem előbb magamban a hibát, illetve ismerem be hogy jobban játszik az ellenfél, minthogy azt mondjam csaló.
Nagyon vékony a határ egyébként a kettő között, néha az ellen helyében én is lecsalóznám magam mert egyszerűen mindent bead, pont jó időzítésekben mozgok stb.. Erre sokan könnyen rámondják hogy csaló pedig nem. Volt már hogy én sem hittem és visszanézve az ő szemszögéből az adott helyzetet teljesen valid volt a játéka. Ami még jobb lenne ha a vocie kom.-ot is lehetne hallani az is rengeteg csaló gyanús eseményt tisztázna (pláne ha normálisan infoznak a társaid) -
goccer
aktív tag
-
pRoject22
őstag
Kaptam hozzáférésr a Spectre Divide zárt bétához, ott is ugyanez, kb minden második meccsen csalnak, fejbelő falon kerresztül, walkolsz és kiugrik prefire-el a fal mögül, csak fejest oszt ki ugrásból stb, a discord szerverükön kérdeztem őket ,hogy lesz-e erre valami fejlesztés, erre 24 órára kibanoltak, szóval sajna ez is offos lesz
-
GhanBuri Ghan
őstag
Ez a rész a legjobb:
Amikor a HLTV arról kérdezte őt, hogy volt-e csalás a gépén a ban idején, először határozott nemmel válaszolt, majd így folytatta:
„Nincs értelme csalni, amikor végre kaptam egy esélyt, hogy megváltsam magamat. Soha ennyire elkötelezett nem voltam abban, hogy Counter-Strike-ot játszak és versenyezzek. A célom, hogy elérjem a mezőny csúcsát, és hálás vagyok a csapatomtól kapott erőforrásokért, szóval mi értelme lenne mindezt eldobni csalással.”
A játékosnak azonban nem volt érdemi magyarázata arra, hogyha nem csalt, akkor mégis miért csapott le rá az Akros. Azt cáfolta, hogy a csalásvédelem legutóbbi frissítésével érkező új felismerési módszerek okozták volna a vesztét. Amikor pedig arról kérdezték, hogy most hova tovább, joel a következőket mondta:
„Remélhetőleg megoldjuk ezt a dolgot, mert soha egy meccsen nem csaltam, hiába állítják ezt az emberek. Még mindig imádom játszani a játékot, és remélem, hogy valamilyen formában ezt folytathatom.”Amikor Kodi csalásról szóló műsorában is hosszasan elemezte a csalást áruló "cég", hogy ők dehogy is csalóknak adják el azt, ők csak a hvh játékmódot népszerűsítik, sőt, ebből akarnak bajnokságokat szervezni, és ehhez kell az eszköz.
Amikor egy meccsen csalót fogunk, az is hosszan magyarázza, hogy hát hogy csalna, hát faceit 10. (mintha csalással nem lehetne bármilyen szintet elérni...)
Ha hinnénk nekik, a CS2 lenne a világ legtisztább multija. -
pRoject22
őstag
Engedd el, pár hónapja nekem is meglett magyarázva, hogy hülye vagyok és skill issue mert biztosan nincs csaló, hiába állítom, hogy 5 meccsből legalább 3-ban van csaló hol nálam hol az enemy-ben, ez csak skill issue
A komplett playerbase 14%-a lett már VAC által banolva, nyílván durva számolás de ha a 14%-a csal a játékosoknak akkor az egy meccsből több mint egy ember, ergo az 5 meccsből 3-ban van csaló számítás nagyjából állja is a helyét, sajnálom nagyon mert szívesen játszanék de így nincs értelme.
-
Lacccca87
addikt
Az hogy miből jött elő a túlbecsülés az pont a leírt szöveg stílusából. (ez utóbbit most is megerősítetted).
Vegyesen szoktunk játszani Premiert és sima MM-et.
Korábban (CSGO), javarészt soloban jutottam fel Global-ba úgy hogy SMG-vel funoltam szinte, most Sherif és Sas szinten játszogatok amitől magasabb rankot nem nagyon láttam még, Premierbe 17-20K között ingadozok, mikor hol.Továbbra sem azt állítom hogy nincs csaló a játékban, hanem azt hogy messze nem indokolja a helyzet hogy itt mindenki nekiálljon sírni hogy játszhatatlan. Nálam kb 10 meccsre jut 1 amibe csalnak. (pl tegnap pont velünk volt, jól ki is basztuk, szerencsére soloba volt így könnyen meglett a szükségesszavazt szám.)
Ahogy te is fogalmaztál, nem farokméregetés, de kíváncsi lennék mennyi dícséreted van, mert az alapján is kalkulálódik a trust faktorod. Nekem 56/46/45, nem sok de érezhetően más ellent dob be amikor olyan ismerőssel játszok akinek 10 körüli van meg akinek mondjuk hasonló az enyémhez.
-
Lacccca87
addikt
Ez amugy netto hülyeség. Kb az osszes streamer kirakja hogy "unplayable" csak hogy legyen plusz kattintás.
Teny hogy vannak csalók, de messze nem olyan gaz a helyzet mint pl év elején volt.
Aztan ha minden apróságon felhuzod magad és 2 hetente törlöd akkor nem csoda, hogy nem megy es hajlando vagy olyan helyzetekbe is csalast latni ahol szimplnal jobb/gyakorlotabb az ellen.
-
Lacccca87
addikt
Másik VAC-ot használó játékba kapta a tiltást. Sajnosa VAC nem globális tiltás a multiból. Régen még at hittük hogy engine ban-t jelent (aonos motort használó játékokból mind kitiltásrakerül) de nem, csakaz adottjáték amiben csalt. Én speciel mindenről letiltanám ilyenkor.
-
goccer
aktív tag
Nekem mostanában 16-17k körül egész játszható, blatant cheatert tavasz óta nem láttam, csak nagyon inkonzisztensek a rangok... Néha 15k körüli faceit lvl10-eket látok, mellette meg ott van 17k-n a csgo-DMG szintű játékos. Április-májusban valóban a 15k is hvh volt.
Nem akarom védeni a valve-ot, de abban van ráció, hogy ha csinálnának is valami komolyabb anti cheat update-et, azt nem teszik bele a changelogba. Nyilván a cs-n dolgozó 3 fejlesztő nem fog csinálni semmit, csak azt mondom, ha csinálna sem lenne egyből nyilvánvaló.
Amúgy ha kell drop, szóljatok, dobok
(elvileg mára fixelték)
-
vigyori78
őstag
2 ember sajnos kevés, mellettük még van 5000 kisebb tartalomgyártó aki ládát nyitogat és vagy 200k felhasználó aki nyitogat és amíg ebből ömlik a pénz pont leszarják sajnos. Na meg a csalók akik havi 10-30-50 eurót fizetnek évek óta a csaló programokért abból szerinted nem csurran cseppen a valve házatáján valakinek, hiszen ezek mind olyan csalások amit soha nem vesz észre a vac mert ki lett adva nekik a forráskód.
-
Vismajor01
addikt
Néztem, Faze a "kedvenc csapatom" amennyire követem még a scenet, de oroszokat alapból utálom, úgyhogy így könnyű volt eldönteni kinek szurkoljak. Ez a donk gyerek tényleg nagyon durva volt, sztem egy tradet se veszített el a 3 map alatt. Csomószor úgy halt meg egy fazes h minimapon láttam h donk közelít felé - tökmindegy h donk volt hátrányosabb helyzetben, már vártam mikor jelenik meg a killfeedben h rain dead, meg is jelent
Nekem is nagyon gyanús, de elkell fogadjam h ilyen jó, nem hiszem h ebben az érában még lehet csalni ekkora rendezvényen (ugye emlékszünk egy bizonyos vac bannos franciára aki majort is megjárt).
De azért remélem az apja tarkón b**ssza ahogy viselkedik, azért olyan még nem volt h ESL konkrét kizárássan fenyegessen egy játékost ahogy viselkedik meccs közbe (Teli torokból átordibálni hogy fasszopók meg szarháziak, nem a legkedvesebb dolog). Végül pénzbüntetést kapott de azon is csak röhögött a nyomorultja. Látszik h ilyen izzadós ruszki.
Monesy is hasonló korban robbant be, ő is orosz, de 1000x normálisabban viselkedik, szóval életkorra én ezt nem fognám rá.
-
goccer
aktív tag
Elég szürreális a gyerek, de egy ilyen LAN-on 99,99% hogy nem lehet észrevétlenül csalni. 4 éves kora óta játszik napi 12 órákat, 10 évenként születhet egy ilyen, na
Kíváncsi vagyok major-ön mennyire fogják tudni counterelni, az lenne az igazán durva ha mostantól folyamatosan 1,70es LAN ratingeket hozna.
#77244: ó dehogynem tudták, 2 éve Spirit Academy-ben játszik, és online halomra lőtte a tier2-t. Persze azt nem tudták, hogy a tier1-et is így halomra lövi. Hltv hónapok óta tele van "Donk top1 2024" thread-ekkel, ami múlt hétig mondjuk csak a delusional ruszkik hype-jának tűnt, most már viszont egyértelműen a realitás.
-
Cr00py
senior tag
Beta alatt on + boost-on használtam..próbáltam már a beállításokkal is " trükközni"..hátha valamelyik kavar be..de hiába. Az összes lehetőséget végig próbáltam már. Jelenleg ki van kapcsolva, de ez sem segít
#77170Zimmi91: Én is valami hasonlóra gyanakodtam, mert volt egy időszak, amikor tökéletesen működött, majd megint elkezdte.
Minden driver, bios friss..mást nem tudok tenni. Majd egyszer talán jó lesz.. -
Scale
őstag
Nem ugyanaz a csalás de ilyen szemérmetlen csalók is megfordulnak premierben:
https://www.youtube.com/shorts/Fr22Hxh6qjI -
goccer
aktív tag
-
Scale
őstag
Én is 9500on vagyok és nekem is randomra egyik meccsen +~200 és -~100at ír előzetesen majd kovinel+~100 és volt már a legrosszabb amikor -458at ígért losera... Szerencsére ezek mind vagy hosszabitas utáni x-ek voltak vagy win... És igen az enemyben se volt nagyobb eltérés a többi meccshez képest.
Betaban meg fixen +200, -100 volt az összes meccs, és mentem vagy 50-et betaban kb premierben.
-
Lacccca87
addikt
Nekem egyébként mostanra jó lett. De valószínűleg csak azért mert nem lett azóta a driver újratelepítve vagy a CS2 alaphelyzetbe állítva. De ez majd kiderül a 23.9.4. es driver megjelenése után.
Én már annak örülnék ha kijönnének valami hivatalos infóval a community serverekről, mert arról mélyen hallgatnak (illetve egy frissítési jegyzékbe kb odalökték hogy használd a -dedicated parancsot)
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
ESL has polled teams at ESL Pro League Season 18 on a possible early switch to Counter-Strike 2, asking them of their preferences in the event that the new title releases mid-playoffs. ESL confirmed they had questioned teams regarding an early transition in a statement to Dust2.us.
The release of Counter-Strike 2 is expected on Wednesday after repeated teases from Valve last week, which means that rollout would coincide with the middle of Pro League's bracket stage.
The game's release would not force ESL to immediately transition to the new title as Valve are providing support to allow for ongoing tournaments to conclude on CS:GO, but the tournament organizer has polled teams present in the playoffs of their league in Malta if they would consider an early switch to the new title, possibly as early as the semi-finals or grand finals.
A potential end-of-event switch raises a number of concerns as 66 matches of Pro League have already played out on CS:GO, almost making a joke of the large majority of the event, and potential bugs and issues with the full release of CS2 could hinder the final games of the tournament.
Some teams have already started practicing CS2, but a mid-event transition is hard to imagine coming to fruition, despite ESL's poll. In the event that the change doesn't happen in Pro League, IEM Sydney could well serve as the first top-tier event in the new game. -
kaszas19
senior tag
Csak bemásoltam ide, nem én jártam így!
Nekem is kicsit hihetetlen a történet, már az hogy a steam védelmét kijátszva törték fel!
Tegnap töröltem egy barátot mert 1 nap vagy 10 linket küldött ami egy kamu steam lapra irányított, de szépen bele is szaladhatna az ember, mert fúl ugyan ugy nézet ki mint a steam bejelenkező oldala! -
pRoject22
őstag
Szovjet férgek leleményesek nagyon, viszont ha nem jelentkezik be mindenféle szar trade oldalra és a raktár privát akkor nem hiszem ,hogy feltudják törni, az enyémet sosem törték még fel pedig ugyanazt az egy accot használom 2009-óta, mondjuk nem is jelentkezek ilyen hulladék oldalakra.
Amit próbáltak 2x az a szavazz a barátom csapatára, insta block volt az emberkének aki bepróbálkozott és jelentettem is a supportnak.
-
bepken
veterán
dehát pont erről szól a videó, amit linkeltem, amire válaszoltál
azt azért szeretném hozzátenni, még a félreértések elkerülése végett...hogy nyilván szerintem se jó ez így (videóban sem hangzik el ilyesmi) - egyszerűen a technikai részét magyarázza el, hogy miért épp a subtick rendszernél jön elő ez a probléma.
-
pRoject22
őstag
Én sokszor látom azt ,hogy; frankfurt szerveren vagyok de a bécsi szerveren keresztül kapcsolódok mert ott jelenleg karbantartás van és nem elérhető, remélem ,hogy ezek a lagok javítva lesznek mert néha tényleg elvész a fél tárnyi lövedék, viszont néha meg teljesen jól működik
-
mepet
addikt
Ezt bizony megmagyarazza. Lag. Kesve jutott el a szerverrol a klienshez az info, hogy el kell esnie mert meghalt.
Tehat 15ms-et keshet az animacio eleve a 64 tick miatt. Ehhez hozzaadodik a ping fele-egesze. Igy mar meg is van magyarazva, 100ms=0.1s, az rengeteg. Hat meg eppen packet loss van, akkor meg joval tobb is lehet.
-
skL86
tag
Érdekes, hogy nektek milyen problémáitok vannak. Nekem semmi bajom nincsen, cirka 100 meccs után, sőt jobbnak tartom mint a cs előző verzióját. A gyerekeim is két különböző konfiguráción vannak egy centit sem akad nekik, pedig régi videokártya van a gépükben, 1070 és 1660ti.. Egy deka csalóval nem találkoztam eddig, olyan, mintha ti egy másik játékban lennétek😃
-
mepet
addikt
-
lemusz
addikt
Bővebben olvastad a dolgot? Ha benfentes kereskedésért bant kapnak a játékosok, akkor fixen IBP v2.0
Ugye az van hogy tegnap jött ki a hivatalos hír erről, de ők már tudták korábban és előző napokban bespájzoltak a matricáikból. Sok érvet hallani amellett, hogy büntetni kellene őket. Ez egyébként tőzsdei vonatkozásban - ami nagyon hasonlít a marketra egyébként - büntetendő amcsiban. Valve-nak nehéz döntés lesz, mert ha nem bannolja őket, akkor ez precedenst is teremthet, aztán a prók innentől kezdve úgy fognak market manipulálni ahogy nem szégyellik. -
goccer
aktív tag
Érdekes kérdés, elsőre azt mondanám, hogy a a CPH nem volt olyan fontos, népszerű org, mint anno az iBP, igazából tier1-nek orgnak se nevezném. DE, a piac sem úgy néz ki, mint 10 éve szóval bármi lehet, meg az ellenkezője is. A spájzolt sticker kapszuláim árán annyira sajnos még nem látszik
-
bepken
veterán
az egész hájpvonatnak a spekuláció volt az alapja....pontosabban az, hogy csak yt videósok első benyomásaira tudtak alapozni az emberek (befektetők) az ügyben, hogy mit érdemes venni/nyitni/tartani/stb...
mármint érted...minden sokkal "izgalmasabb" addig, amíg nincs előtted...amint ott van a kezedben, már nincs akkora hype érzésed (de ne legyen igazam)
-
lemusz
addikt
Ne akarj belőlem egyértelmű állásfoglalást kihúzni, arra hívtam csak fel a figyelmet hogy 1-2 napja már nem azok a ládanyitás számok vannak, mint amik előtte heteken keresztül voltak. Hogy ebből trendfordulás lesz-e vagy hétvégén ismét elkezdenek nyitogatni az emberek arra én is nagyon kíváncsi vagyok.
-
-
GhanBuri Ghan
őstag
Egyszer én is beleakadtam egy ilyenbe, kidobált mindenkit a szerver, aztán reconnect után már csak azt láttuk, hogy az üres pályán kört nyert az ellenfél. A furcsa csak az volt, hogy az ellenfél volt a T, valahogy lerakták azt a bombát... Nem jutott eszembe demót nézni, annyira egyértelmű volt a helyzet.
-
po1son
addikt
Szerencséd volt, hogy hamar kivették a shopból a matricákat.
A régebbi majorokon én több ezer matricát vettem, de a vége felé már nem volt az igazi és nem érte meg befektetni.
Most számolgattam, hogy elég lett volna beszállni a buliba ~360 cs:go kulccsal, amiből 750 euro profitot lehetett volna csinálni steam wallent formájába, ha 3000 legendát veszek. -
dugo_
veterán
Akkor ott valami nincs rendben, vagy masszív vga limited van. Vagy régi az az i5.
Ennyit az én G4560+1050Ti budget konfigom is tud nagyjából, itt is 100 környékére esik le a minimum, 180-220 között átlagol, 400 fps környéként tetőzik (d2 sötétben).
Lemusszal kéne íratni egy gyorstalpalót, hogy hogyan kell cs-re kihegyezni a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Megújult a PROHARDVER!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged