Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csak nyugodtan!
-
csurenzoo
aktív tag
A flame háború előtt megkérdezném:
Folyamatosan gyűjtögetem a mm-s replayeket, de van egy néhánynál, ahol lefagy egy bizonyos kör után. Nézhetem a fraghighlightal vagy beleterhetek bárhogy, az adott fagyási kör után nem tudom tovább nézni.
Lehetséges, azért nem működik, mert az adott meccsen újra kellett csatlakoznom netszakadás miatt.
Tapasztalta ezt valaki ? -
marcusa
addikt
válasz
aaronka
üzenetére
Szia! Velünk jöhetsz játszogatni ha nem félsz hogy lebukod a rangod

http://steamcommunity.com/id/marcusjozsef
Késed is megvenném 70%-os market áron paypal-os fizetéssel, ha érdekel írj rám privátban.
-
aaronka
csendes tag
Gyíhá

Mennék játszani bárkivel szó szerint BÁRKIVEL bármilyen rankon!
+Kést tradelnék, vagy eladó!
aki akar addoljon:
http://steamcommunity.com/id/Siteee_official -
Pár napja ilyen 400-as pingjeim vannak a játékban. Mi az istenért?

-
membrandj
nagyúr
Felbontás függő. A minimum fps-ed emeli meg leginkább az i5, kevésbé fog ugrálni,de ez " hülyeség",hogy proci függő lenne a cs:go. Nálad a 7750 a " gyenge".
Egy használt gtx 660 pl már hatalmas ugrás lenne~ 35k,ennél olcsóbban is van vga, ami lényegesen erősebb,de ez "éri" meg igazán, mert itt már a 2GB GDDR5 ram ki is van használva, nem csak dísznek szerepl a dobozon. -
breakout123
aktív tag
válasz
Shepherdke
üzenetére
Valamennyivel biztos. Nézd meg milyeneket árulnak marketen és próbáld meg beárazni.
-
NagyZ01
tag
válasz
Shepherdke
üzenetére
Adok érte 4 kulcsot.

-
MurdR
veterán
válasz
vzsryl
üzenetére
Ez ma egy ilyen nap

Más: említve volt itt több ízben, hogy a CSGO inkább processzorigényes.
Eddig egy G3420-as volt a HD7750-em mellett, most lecseréltem a procit egy i5 4570-re, és csak 20FPS-sel nőttem. Ez ez ez most akkor hogy van? Milyen VGA kell e-mellé a játék mellé, hogy teljesen kimaxolva tudjak játszani vele?
-
IreN!CuS
őstag
Nagyon goodboy ma a volvo tec9 vörös kvarc kevéssé használt dm drop majd rank up ledzsenderi sasra...lesz mit elbukni

-
ST33L
csendes tag
válasz
breakout123
üzenetére
Ment a report..
Ötlet esetleg? http://prohardver.hu/tema/counter_strike_global_offensive_cs_go/hsz_34299-34299.html
-
törölt tag
válasz
CraBByzzz
üzenetére
Nem adják vissza 100%. Azt írják hogy sima trade, előre adtál kész. Nekem is így tűnt el 35€, és ráadásul ismerősöm volt, többször odaadtam neki kölcsönbe, de egy nap gondolta, és szépen elfogadta a skineket amit adtam. Support írt hogy nem tud vele mit kezdeni, reportoljam, és kész.
-
Hangm4n
tag
válasz
breakout123
üzenetére
Steamrep.com-on is jelentsd! Azt nem tudja törölni, úgy mint a profiljáról a negatív visszajelzéseket.
-
szebe
addikt
válasz
breakout123
üzenetére
Profiljára írt visszajelzésre nem szabad sokat adni. Nem kevés embernél láttam, hogy kamuacc.-ok/barátok írkálták tele "+rep"-pel a profilt...
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
breakout123
üzenetére
Hidd el, nagy valszeg vissza fogod kapni!!! Nekem régebben mikor még nem ismertem a scammeket, engem linkkel scammeltek meg. Írtam supportnak 1-2hét alatt visszakaptam. Haveromat hasonlóan meglopták, ha képet tudsz küldeni nekik, az jó! Ha magyar volt, akkor nagyon necces lesz mivel sztem nem fogják tudni elolvasni vagy vmi... De reménykedj, +1 report L)

-
törölt tag
válasz
breakout123
üzenetére
Vettél volna Marcusától

-
Spet
addikt
válasz
breakout123
üzenetére
Nem szabad a visszajelzések mennyiségében bízni, és puszira előre adni bármit is. Sajnos meglett a tanulópénzed és gondolom nem olcsón. Írhatsz ticketet a supportnak report mellett de nem hiszem, hogy tudnak majd segíteni rajtad.

-
törölt tag
válasz
breakout123
üzenetére
Hogy nyúlta le? Azt ne mond hogy előre adtál.
-
breakout123
aktív tag
Légyszi reportoljátok: [link]
Akartam tradelni vele GTA-ra itemeket,de lenyúlta a cuccaim. -
Mezcal
addikt
[link]
Erre az aimos csalow emberkére dobjatok reportokat. Azzal dicsekedett, hogy hónapok óta csal, mégsem kapták el. Segítsünk rá egy kicsit. -
Redneck
nagyúr
Rámentem hogy mark as done és jött a következő ablak ahol egyezkedni lehet.
Szerk:
Az egyik ruszki GTA 5 kulcsot akart 30$-ért adni. Tuti kamu
A másik pedig 4 kulcsért FT Redline AK-t. Idióta.Úgy látom ez türelemjáték lesz...
-
Redneck
nagyúr
-
BlackDevil
aktív tag
Köszi Vanir és oliwwer
-
oliwwer
aktív tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Nem. 7 nap trade bann van rá
-
BlackDevil
aktív tag
Ha cs-be ajánlatok közül veszek valamit, azt el tudom cserélni aznap?
-
ch003067
addikt
Sziasztok!
Kulcsokat vennék nagyobb tételben !
Esetleg skinek / kések is érdekelnek.
-
mepet
addikt
válasz
linuxuser666
üzenetére
Hát igen, CPL mousefix csak windowsra van.

-
Vanir
veterán
válasz
BlackDevil
üzenetére
Maga az oldal teljesen megbízható. Az emberek már kevésbé.

-
BlackDevil
aktív tag
CSGOLOUNGE mennyire megbízható? Dotánál nem volt semmi, csak jött a sok barátkérelem...
-
linuxuser666
tag
Go-val windows alatt tolom.
De amikor kipróbáltam az fps-el nem volt gondom.
Inkább az egeret nem tudtam beállítani úgy ahogy szerettem volna.
Pl a tf2 nálam jobban fut linux alatt mint windowson.
Szoktam játszani pár játékkal linux alatt is amikor napi szinten azt használom.
Vagy linuxozni szoktam, vagy cszni, és attól függ épp hogy milyen rendszert használok.
Amikor alkotni akarok valamit vagy ilyesmi akkor abbahagyom a cs-t hónapokra vagy 1-2 évre is akár, és csak linux. De amikor sokat játszok akkor meg a linuxot teszem félre
-
mepet
addikt
válasz
linuxuser666
üzenetére
Te linux alól játszol? Nem kevés az FPS?
-
linuxuser666
tag
http://steamcommunity.com/profiles/76561198058517811/screenshot/35243779583813011
Nova 2 lettem.
Még mindig gyengének érzem az ellenfelet, és a társaimat is sokszor.
Szerintem szép lassan megyek még tovább.
Kár hogy az elején rossz volt a netem, és silver 3-ba rakott, sokáig tart feljutni. -
BaLee
addikt
Király!

Múltkor minket Infernon aláztak meg utolsó körben, addig is eléggé ment már az ellenfél, pár kört tudtunk hozni, B lerakón feltettek egy embert a hordok mögé a boltíves falas tető alá. Lelőttünk mindenkit, védtük a lerakót, majd a végén egyszer csak füst a bombánál, megyek vissza, már sejtettem mi a szitu de mire odaértünk felszedte. Az is égés volt.

-
csurenzoo
aktív tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Megéri nyitni a statrackos negevet 2,5 euroért

-
SRII
őstag
-
Coccolino_O
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
"gondoltam van pár láda amit megérné nyitnom, hátha lesz benn valami jó drága cucc."
Sokan így indulnak neki, aztán csalódnak...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-Rolika-
senior tag
Mai győztes meccs után feldobott Nova 3-ba és lassan kezdem azt érezni, hogy ez már nem az én szintem.

-
vzsryl
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
Találsz olcsóbban, akár itt aprón is.
-
laceszgamer
addikt
http://www.counter-strike.hu/topic/26814/Kulcsok_igeny_szerint.
Ez reális lehet, mármint az ár?
Paypal okés, sok vesztenivaló nincs, gondoltam van pár láda amit megérné nyitnom, hátha lesz benn valami jó drága cucc.
-
zkas90
senior tag
Fuuu de felidegesített most 1 játékos. Kaptam is miatta egy 7 napos szünetet

d2: az alap CT játékot nyomatjuk 2 a 1 mid 2 b
A kék és a lila elment B-re első körben. Maradtam midre hát. 3. körben szólt a kék, hogy mostantól övé mid. Mondom oké, legyen.
Ez a nyomoronc pedig minden egyes körben ha jöttek miden (ha shorton futott valaki az is ennek számít) bemenekült B-re és elkezdte nézni tunnelt, így pedig sokszor oldalba kaptak minket.
Hiába mondtam neki, hogy maradjon kint amíg lehet, mert k* nem kell oda harmadiknak B-re, nem értette meg.
Az sem működött, hogy én megyek midre, mert a kör első 20-25 másodpercében miden tartózkodott wp-vel fixen.Megpróbáltam megtanítani arra, hogy ha indokolatlanul bejön B-re, akkor lelövöm fél hp-ra, hátha megtanulja. Ez sem működött. 3 körig lőttem le fél hp-ra. Utána mondtam magamban, hogy jól van...csinálja így lekaka. Megint bejött indokolatlan időben B-re harmadiknak, tunnelből jött 3 T, egyiket lelőttem és a másik kettő is meglett volna, de ajtón befutott egy pisztolyos T és fejbelőtt. Ez a nyomorék meg nézte tunnelt WP-vel és még lőni sem tudott egyet se.
Utána pedig megint futunk hárman B-re, én meg felé késelek (3 méterről), hogy forduljon vissza. Ezt megtette, majd mikor hátat fordítottam, hogy bemenjek site-ra, akkor megint elindult B felé. Belekéseltem egy embereset és 7 nap pihi.

-
yuyizi
tag
Valaki gyorsba nova 2-3 ? https://steamcommunity.com/id/bizozar/profile
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

LendvaiFeri1