- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
luk88
tag
-
rumos XIII
aktív tag
-
-
BTminishop
aktív tag
válasz
GergőBp #6470 üzenetére
Ma is lesz egy meccs!
Első lépés:
-Katt ide
-Bekell jelentkezni ezt a jobb felső sarokban tudod végrehajtani.(100% megbizhatóság nem lopják el az accountod.)
-Aztán amelyik meccseknél irja,hogy "x hours from now' csak ezekre lehet fogadni.Értelem szerűen ezek még nem kezdődtek el.
-Rákattintasz pl. a csapat egyik logojára és bedob a fogadás ablakba.
-Itt úgy szintén,amelyik csapatra fogadsz arra kattintasz.Narancssárga keret lesz és irni fogja majd,hogy place bet.
-Aztán a jobb alsó sarokban egy kis ablak fog megjeleni."Add bot and wait"
-Felveszed a botot vársz még vissza jelöl és meghiv tradelni.Kapsz egy kódot és behúzod amiket szeretnél felrakni a meccsre és kb. ennyi.
-Ha nyertél és vissza szeretnéd kapni itemjeid akkor "my bets" pont alatt egy random botra kattintasz és felveszed,visszajelöl,kapod a cuccokat.Soksikert remélem érthető voltamHa van még kérdésed akkor vegyél fel steamen:egamer5
ps: RTICvsMystik meccsre raktam 2 itemet hátha bejön az RTIC
-
válasz
GergőBp #6460 üzenetére
Gondolom nem jártál még magasabb skill groupban, legendás sas környékén már-már játszhatatlanul sok a csaló. Nekem el is ment a kedvem a játéktól, mert zsinorba 3 nap mentem fel 1et játszani egész napos tanulás után, aztán elbasszák még ezt is nekem.
Tegnap vicces volt, a tag level servicelte az ellenfél csapatot, ez abból áll h ő aim+wh kombóval lehozza a játékot, azok meg lépik a szintet.Én személy szerint pihenőre is küldöm a játékot, jó lenne de míg nem készítenek egy épkézláb anticheatet hozzá inkább hasznosabban töltöm el a szabadidőmet.
-
Slystyle
őstag
válasz
GergőBp #5395 üzenetére
Ha tévedek is, akkor sem sokat, de a lényeg akkor is az, hogy nem másodjára rak 7nap pihenőre.
A kék halál és más egyéb, saját hiba pedig nem a Valve hibája, így szerintem felesleges a játékot hibáztatni.
Nekem eddig egyszer fordult elő fél óra, mivel elment itthon az áram, azóta sose volt ilyennel gondom. -
Slystyle
őstag
válasz
GergőBp #5392 üzenetére
Ilyen volt már másnak is tőlünk, hogy pont visszaért, tehát a chat-ben már írta, hogy xy fél órát kapott, de még le tudta játszani velünk a meccset.
A kék halál meg nem mentség, a szabály az szabály és mindenkire egyaránt vonatkozik. Inkább a kék halálod orvosold, mert ott akkor nem működik valami patentul.
7 nap meg nem második lelépés után jár. Ha jól tudom, akkor így megy: 30perc->2óra->2nap->1hét.Primz: Jó az alacsony nagyon is, csak szokni kell. Egyik napról a másikra nem lehet elsajátítani egyből.
A nincs hangja néha valaminek nekem is elő szokott jönni, de általában akkor, mikor rengeteg hang megy egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- OpenWRT topic
- Ford topik
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- BestBuy ruhás topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged