- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hNp88
aktív tag
-
Arkennys
addikt
-
Redneck
nagyúr
válasz
ch003067 #36907 üzenetére
Egy ideje jó ütemben jönnek az új ládák és lenyomják az árakat. Nagyon régieket érdemes esetleg tartani nekem úgy tűnik. Nemrég még csomó Winter Offensive ládám volt, meg piros/kék eSports valamint pár CSGO Case. Elértéktelenedett sok mikor jöttek az újak és játékok jelentek meg. Ettől függetlenül megpróbálhatod, de az új nagyon hamar leesik és bukó lesz. A régebbiekből meg baromi sok van piacon.
-
-
freeknight
őstag
válasz
ch003067 #24634 üzenetére
Így van, áldom az ötletemet, hogy nem vettem meg egyből a kiegészítő küldiket. Most már nem is fogom. Cserélni akartam mostanában, én úgy vettem észre, az új skinek is borzasztó gyorsan veszítenek az árukból. Ez a griffin m4a4 kifejezetten felháborítóan értéktelenedik.
-
csaba951
veterán
válasz
ch003067 #23456 üzenetére
Nekem van, de nem adom oda!
Ha játékos billentyűzeted van, akkor programozd be az egyik makró gombot! A folyamat legnagyobb része így automatizálható. Ha nem ilyet használsz, akkor viszont csináld meg kézzel, mert egy makró program beállításával ugyanúgy elmegy az időd, viszont addig se mennek fel a ládák a Market-re. Esetleg ha rendszeresen teszel fel rengeteg hasonló itemet, akkor megfontolandó egy ilyen makró program használata.
-
regener
veterán
válasz
ch003067 #20916 üzenetére
Egy WW Jet Set AK-t adtam 4 kulcsért meg 36 ilyen szutyokért, amiket beváltva lett 1€ Candy Apple Glock MW, 0,24€ Boreal Forest M4A1-S, 1,67€ Bright Water M4A1-S MW és egy 0,5€ Pulse Famas MW.
Magyarán a saját és szerzett ratyikat összerakva lett 3,41-euronyi "kis" skinem. (+ a 4 kulcs ofc)
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
ch003067 #20600 üzenetére
Félreértesz, én csak az egy emberre irányuló támadásokat sérelmezem. Nem azt akarom, hogy emiatt minden trader és Lounge-on fogadó fórumos támadva legyen. Nem azt írtam, hogy ez nem tartozik ide, csak hogy egy embert ne emeljünk ki az ilyenek miatt.
Véleményem szerint ez is hozzátartozik már szervesen a CS-hez.
De ha ennyire félreérthető volt a hozzászólásom, amit írtam, akkor én kérek elnézést!!
-
Slystyle
őstag
válasz
ch003067 #20273 üzenetére
Amit a missziókért dob (Overpass, Cobblestone, Baggage kollekciók) skinjei valószínűleg belekerülnek a normál listába is, azaz nem kell majd értük missziókat csinálni.
A Cache kollekció esetében nem tiszta, ugyebár azt csak Cologne alatt dobta a játék szuvenír csomagként és hogy bekerült-e a kollekció, mint normál drop lehetőség, nem tudom. Keveset játszom mostanában, nem nagyon figyeltem.Amúgy igen, ahogy le is írtad, ha egy láda megszűnik, akkor elindul lassan felfele az ára is.
Én amúgy azt sem bánnám, ha ezt a missziós rendszert véglegesítenék. Annyiból jó, hogy tudod mikor fogsz kapni és ténylegesen is tenned kell érte valamit, nem csak bedobod magad idle-be "farmolni".
-
Xero
nagyúr
válasz
ch003067 #20195 üzenetére
Ez a smurfom amivel tradelek is. Csak az Asii van rajta kb. 5 napja tradelgetek.
Ez pedig a rendes inventorym:
-
Coccolino_O
őstag
válasz
ch003067 #20096 üzenetére
Reméljük, mert ha nem így lesz, akkor nagyot fogok bukni, nekem weapon case 2 ládából majdnem 900 darabom van, winter offensive ládából meg 110 körül. Csgostash.com, amit keresel.
ZeroDK: Nem merem kinyitni. Félek, hogy valami szutyok esne belőle. Csak a többi ládanyitásból indulok ki.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged