- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
goccer
aktív tag
válasz
csurenzoo #78364 üzenetére
És ennek megfelelően durván be is esett az ára, befektetés szempontból nem jó hír. Illetve kérdés mi lesz az új ládával ezek után? Ha azt is bent tartják nem tudni mennyi ideig a shopban, nem lesz olyan megérős feltankolni belőle. Mindenesetre én most a meglévő csillagjaimat elköltöttem az új ládára, az első nap hypeja alatt csak el lehet adni haszonnal őket... fogják nyitni rendesen, Skeleton dopplerek szerintem 1000+ eurós kések lesznek.
-
vigyori78
őstag
válasz
csurenzoo #78012 üzenetére
Mit vársz ha egy 10 eurós cheater programot elöbb frissitenek és CS2, faceit undetect. A multkori és elég sok premier top1 játékosról van fent videó, hogy csalt mégse kapott semmit, faceit ugyan az már ott sem nagyon takarják a csalást ugyse kapnak bant a fizetős csalással.
-
sanyek2
senior tag
válasz
csurenzoo #77836 üzenetére
Igen, a brutál 2 mp-es laggok is és a mikrolaggok is megszűntek!
Hasonló kategóriás és ennél gyengébb vga-val játszó haverok több fps-t tudtak kifacsarni az övükéből én meg itt szégyenkezek a 80 fps-sel xD
Amúgy én úgy tudom hogy a CSGO volt iszonyat proci igényes, de a CS2-ben már a VGA is kell. Mint az esetem alátámasztotta: Nagyon is.
Most WQHD-ban van 80-120 fps-em, ami korábban 1080p-ben volt -
sanyek2
senior tag
válasz
csurenzoo #77833 üzenetére
Köszönöm, igen ez segített!
170 körüli átlag fps lett az eredmény nagyon minimális áldozattal, aminek nagyon örülök!
Ezekkel az indítási parancsokkal és a vga update után remélem b@szó lesz.
Kísérleteztem már az indítási parancsokkal de csak gagyi oldalakat dobott fel a kereső, semmi érdemlegeset nem találtam. Csak a szokásos alap cuccokat, amiket még csgo-hoz írtak és nem is működnek 2 alatt.
Megmondom őszintén, és azt hittem van valamilyen összeférhetetlenség, ezért írtam le részletesen a konfigot. Hátha valaki hasonló alkatrészekkel felfedett valami turpisságot.
Örülök hogy "csak" sz@r a kártyám -
bepken
veterán
válasz
csurenzoo #77447 üzenetére
szerintem azon a szinten már az is beleszámít az aktuális teljesítménybe, hogy a meccs előtt mekkorát és milyen jóízűen sikerült kulázni. viccen kívül.
na most ez nem jelenti azt, hogy mindenkinél ilyen apróságokon csúszik el egy-egy meccs. nincs olyan, hogy ha valaki mindenből a legjobbat veszi meg vagy állítja be, akkor onnantól ő az örökös MVP és mindenki más egy szánalmas senki rajta kívül a szerveren.
sznob emberek mindenütt vannak, voltak és valószínűleg lesznek is mindig.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
csurenzoo #77447 üzenetére
Az benne van a "periféria késleltetése" részben
Nyilván, mindenre oda kell figyelni, úgy kell őket felkészíteni, hogy a verseny ideje alatt legyenek topon, az már senkit sem érdekel, ha meccs előtt vagy után mindenkit ugyan elvertek volna, de akkor csak amiatt veszítettek, hogy pont leesett a vércukruk, álmosak voltak, rossz hírt kaptak, álmodoztak, és így tovább. -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
csurenzoo #77443 üzenetére
Ugye ha 240Hz az, amit a monitor tud, az azt jelenti, hogy mondjuk 500-600FPS-nél a köztes frame-ek nem fognak a képernyőre kerülni, azaz a latencyt a monitor korlátozza.
Ráadásul lehet bármilyen kicsi két frame közötti idő, ha a perifériáknak a késleltetése, mert az mindenképpen hozzáadódik ehhez az időhöz.
És a legvégén ott van az, hogy hasonló képességű embereknél számíthat, hogy melyiknél kisebb a ping és nagyobb framerate, de egy profi csapat laptopra kötött gagyi egérrel is elpáholna mindannyiunkat, mert ott már bejön az egyéni képesség és a csapatjáték része is a dolgoknak.
(jók azok videók, ahol prók mentek kihívók ellen úgy, hogy csak pisztolyt vehettek, a másik fél pedig mindent)
-
bepken
veterán
válasz
csurenzoo #77286 üzenetére
sosem értem, hogy mi bajuk van olyankor, ha aprítom őket egy olyan játékmódban, ami másról sem szól csak hogy rohansz és lősz.... félreértések elkerülése végett én egy szaros silver vagyok, de DM-ben nagyon meg tudok menni néha XM-el a kézben! ami nem igazán szokott tetszeni a népnek
-
-
lemusz
addikt
válasz
csurenzoo #72438 üzenetére
Meg minek több száz euróért kesztyűt venni, amikor 10 euróért az egész karakteredet megújíthatod, nem?
Egyébként ezek a modellek kurva sok kérdést vetnek fel szerintem. Pl. hitbox meg láthatóság... előre érzem valamelyiknek meg fog ugrani az ára, mint a szemét, mert kiderül majd róla valami előny...
-
Blackhole13
senior tag
válasz
csurenzoo #64503 üzenetére
Szerintem pont ez az új cs-s generáció az, ami szemétdombra való, ezt persze a mm is felerősíti. Amíg sourcaban úgy ültél le warozni, hogy a csapatod 5 tagja játszani akart és feltehetőleg az ellenfél is, itt főleg unatkozó hülyegyerekekkel találkozol,mert 2 kattintás és indul a meccs. Emellett 10 éve publicon is nagyrészt értelmes emberek voltak emlékeim szerint.
-
SJM
újonc
válasz
csurenzoo #60801 üzenetére
Köszönöm, megoldódott a probléma. Újraindítottam a játékot, a steamet, meg a gépet is, mert máskor ez megoldotta. De most többször is megcsináltam ezeket, de semmi és egyszer csak gondolt egyet és utána már "megbízható volt a kapcsolatom". Nem értem teljesen random volt. Mitől fordulhat elő ez a probléma? Mivel lehet megelőzni?
-
sss
őstag
válasz
csurenzoo #58682 üzenetére
Az amúgy teljesen rendben van, hogy kiállnak a csapattársuk mellett. De ezek a videók ami kikerültek róla... és nem arról volt szó hogy lőtt 1 db brutálisat, hanem (pl. mirageon) egymás után lőtte őket. Ha az nem valami demo bug, akkor ilyen reakcióidő egyszerűen nincs. Azoknak, akik folyamatosan vele játszottak, még csak nem is volt gyanús?
Nyilván én ezt abszolút laikus hétvégi játékosként írom.
-
dugo_
veterán
válasz
csurenzoo #54667 üzenetére
Hát kis túlzással ja, Cache elég hangsúlyos, de legalább élvezhető, randomokkal is játszható pálya.
Nálam így néz ki 230 - többségében soloQ - faceit meccs darabszámra:
de_cache______68
de_mirage_____48
de_dust2______42
de_inferno_____36
de_overpass___12
de_cbble______10
de_train_______7
de_nuke_______5
de_season_____2 -
-
dugo_
veterán
válasz
csurenzoo #52914 üzenetére
Kevés a lófaszt.
Már csak ott játszom, a friendlistből elérhető coplay lista alapján szinte minden kéthetes intervallumban 5-8 új csalót találok, amikor néha visszanézem.
Apró pozitívumként elmondható, hogy nagyobb eséllyel te kapod meg carrynek. MM-en mindig olyan érzése van az embernek, hogy a 6. érzékkel megáldott nyomorékokat folyton az ellenbe dobálja be. -
-
NyMRooD
őstag
válasz
csurenzoo #50587 üzenetére
Fogalmam nincs, hogy mi az, szóval ha defaulton nincs akkor nincs. Az a baj, hogy minden szerveren ezt csinálja, mintha meg állna egy pillanatra, de legtöbbször vissza dob. Ilyenkor rá-ránézek a latency-re de 20-80 között mozog (szerverfüggő van ahol 30 körül állandóan van amelyiken 50 van ahol 80). Rohadt idegesítő, mert kb 5-10 másodpercenként csinálja és így játszhatatlan a játék. Próbáltam lehúzni a grafikát, de semmi, kikapcsoltam a tűzfalat is és szintén nem volt változás (ma már újra is raktam a játékot), még esetleg a windows 10 lehet a hiba forrása, mert kb átállás óta kezdődött (ha nem az amit te mondasz).
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
csurenzoo #49241 üzenetére
Vagy csak simán követne a csirke, mint néhány dotás itemnél.
-
lemusz
addikt
válasz
csurenzoo #48885 üzenetére
Felső vazzeg, nem alsó...
Egyébként elolvastam itt az előző nemtom hány kommentet, hát ez valami hihetetlen mennyi fürdős kurva lett itt hirtelen. Többet sírtok itt fórumon, mint amennyit eddig összesen belevertetek a játékba. Sulikezdési pánik van rajtatok vagy mi?! Kickelnek? Ne menj egyedül. Nem tudsz kit hívni? Ne legyél antiszociális fasz, akinek csak 10 ismije van... Sok az orosz? Elárulom lehet nem is orosz, ebben a játékban már mindenki tud 2-3 mondatot oroszul. Kitiltást kaptál? Így jártál, menjél publikozni azt jelölj be pár hozzád hasonlót. Meg mi az, hogy steamos? 12 évesek vagytok, hogy így ragoztok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest