Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
xLt`
tag
Hali!
Szoktatok fogadgatni csgoloungen?
Melyik a legjobb ár/érték arányú skin jelenleg a piacon? KB. 1,5 euro-m lenne/db.
Ebből 4et vennék.Köszi a helpet

-
Vismajor01
addikt
válasz
Bazsa01129
üzenetére
Kivéve persze a scout, mert az mér ne lőjjön ugyanoda elvégre az egy távcsöves puska
valve logikát hallhattuk -
BigBlue69
őstag
-
mijos
senior tag
Undorító és hányingerkeltő amit egyes emberek művelnek, szánalmassá teszik a játékot azzal, hogy értelmetlen tyúkszaros életükben az jelenti az egyetlen örömet és célt, hogy rankeden csalással másokkal porig alázzanak. Remélem az ilyen csaló férgek rákot kapnak.
Inkább maradok a pubnál, thx valve. -
csurenzoo
aktív tag
Huntsman ládikát most érdemes eladni vagy várni vele, mint a phoenixes ládákkal, hogy hátha feljebb megy az ára ?

-
pr1mzejEE
addikt
khm.. originen ingyenes a bf 3. [link]
-
pr1mzejEE
addikt
[link] Hülye voltam

-
pr1mzejEE
addikt
Nem volt még a kezemben, lehet igazad van. AK-ból nálam a red line viszi a prímet.
Arra lennék kíváncsi, hogy a hud-ot hogyan kell színezni? Rákerestem, de most eléggé gyengélkedik a netem és nem hoz be nagyobb tartalmú oldalakat/fórumokat, ezért lenne jó, ha valaki leírná.
Valamint van olyan játékforma, amely ezt tiltja? (pl faceit)
Addig jutottam el, hogy le kell tölteni valamit. Egy rövid leírás, angolul/magyarul jól jönne. -
gtamate2
veterán
válasz
ch003067
üzenetére
Én voltam, akkor jött ki előtte a huntmann láda pár nappal szóval elment még 12 euróért. Amúgy nem rossz az emerald, az tetszik benne hogy nem sok különbség van a factory new meg a field tested között, a field tested is simán jól néz még ki. Viszont a fire serpent nekem nagyon bejön, de annyit nem adnék érte amennyibe kerül.
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Nekem sem jön be.
Ez a nonfiguratív tetoválást idéző motívum pedig ritka proli.

Csak a Fire Serpent!
-
törölt tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Várjál már most nézem az enemyt, mi az a rank beosztás

-
Xero
nagyúr
válasz
Vismajor01
üzenetére
Majd elmúlik.

-
törölt tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Grat hozzá, lassan Supreme, aztán 5-6 lose és Sheriff

(#14060) BLOODSHOT Szokott ilyen lenni, elég sok jó fajta skint dobál a játék.

-
BLOODSHOT
senior tag
Sziasztok!
A mai Competitive után, jönnek a dropok és nem is néztem oda a monitorra csak valami furcsa hang volt és jó hangos (más mint amikor droppol vmit).
Erre odenézek és M4A1-S Nitro-t dobott... Az micsoda? Nektek volt már ilyen? Eddig csak kapszulákat, ládákat,és egyébb base grade (fehér) szintű cuccokat dobált.

-
Vismajor01
addikt
Meglepett minket a valve egy örömjátékkal így estére

képÉs a legelején a csapattársak még kiakartak lépni, hogy "új accosak, csalnak"

-
Vismajor01
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
tehát hármat vesztettem és azonnal visszarakott sheriffbe
nyertem kettőt (!! kettőt) és vissza rakott sasba
jól elvan a játék
aztán nyertem még 4et, most vesztettem egyet de nem rakott vissza sheriffbe
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
aknaakna
üzenetére
Én emlékszem, anno novemberben, mint first cs elkezdtem játszani ezzel a játékkal, akkoriban talán sima ak voltam, majd elkezdtem foglalkozni a "játékkal" kicsit és lementem nova mittudomén mennyire, amikor 1 csillagod van. Aztán kb pár meccs alatt dupla ak lettem. majd vissza sima ak-ra, onnan meg fel sheriffre, és azóta ott is vagyok. A sheriff-ig kb 110 win kellett, a sast még nem sikerült elérnem, de különösebben nem izgat, mert van amikor dupla sas szinten vagyok, de van, mikor egy ak-s valaki is simán el lő. Szerintem, ha sheriff-ig eljutsz, akkor már egész jókat lehet játszani. Egyébként azóta kb 180win-en vagyok, előtte volt némi codos múltam, játszottam egészen jó (akkori lan győztes) csapatok ellen is, tehát volt némi tapasztalatom, nem tudom te hogy állsz ezzel..
(de mindegy is mert nem ezzel foglalkozik a kérdésed) -
törölt tag
10

-
aknaakna
tag
Titeket hány win után dobott be nova 1-be?Csak viszonyítási alapnak kérdezem, hogy felmérjem hogy mennyire vagyok béna

-
törölt tag
Gifteket valahogy nem lehet eladni?Van egy Dead Island Epidemic-em, de sajnos CSGL-on senki se szeretné...
-
bunfi
őstag
-
.LnB
titán
Nem nem is hallottam, bár manapság csak hltv.org-ot követem. Szóval a magyarokról nem is tudok semmit. Legutóbb Deep-el dumáltam, írta, hogy készülgetnek. Dreamhack a cél, verik Na'Vi-t felkészülésen. Minden fasza. Aztán mikor megjött a SteelSeries szponzoráció, feloszlottak...
az gg mondom. Nagyobb versenyeket nézem, szurkolok a NiP-nek, és ennyi. Egy év kihagyás után, felmentem 2 hete nyomni pár Pug meccset, szinte mint egy idióta kezdő. Borzasztó rossz voltam. Szóval mára inkább csak nézem a meccseket, de nem vagyok részese a CS:GO scene-nek. De nem is tudom, hogy van e ilyen még?! 
Pont tegnap linkelte haverom kodiak blogját, a bill kiosztásról. Azon meglepődtem mert ritkán írt már a blogjára. De eszembe se jutott, hogy aktiválja magát. Az az LU elég ígéretes, de kicsit talán késő. Mármint ha nemzetközi vizekre is ki akarnak merészkedni

-
bunfi
őstag
Újra lesz Ancients. Lineup:
Török "KODIAK" Balázs
Kaposvári "V1CE" Csaba
Bikki "XeRox" Tamás
Maczkó "nkRRRR" Máté
Budai "DEv" Olivér -
nincsname
csendes tag
Üdv!
A segítségeteket szeretném kérni. Van pár jobb pillanatom lementve CS:GO-s meccsként és szeretnék belőlük videót csinálni. Ezt hogy tehetem meg? Úgy értem, hogy hozzá tudok férni a videókhoz a gépen vagy valami videófelvevővel vegyem fel? Ha az utóbbi, akkor mondanátok ilyen szoftvert?
-
törölt tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Igen ez a vicc az egészben, hülyén van megoldva

-
törölt tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Hülyeség ez a rank rendszer, szarjátok le az egészet, főleg az mm-et, a csalók is a rank miatt csalnak, mert mindenki Global buzihuszár akar lenni
Ha nem lenne ez a rank rendszer nem lenne ennyi csaló, meg volvonak nem 2€-ba kellett volna árulni a játékot.
Játszatok ESEA-n, Faceit-en, sokkal élvezetesebb, 128 tick, csalók nélkül
-
Vismajor01
addikt
Nyertem megint vagy 20 at 1-2 losttal
felrak sasba megint
vesztek zsinórba hármat
vissza is rakott
hát jó -
törölt tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Kár érte

(#14026) NagyZ01 Mivel hamarosan vége a Pass-nak, és most tartja 30-35 cent körül az árát, szerintem pár hét / hónapon belül 1€ felett lesz. Bravo-nak azért több idő kellett, mert több ideig is tartott a Pass, és a ládák ára jóval olcsóbb volt, mint a jelenlegi Phoenix-nak.
-
NagyZ01
tag
Szerintetek mennyire fog felmenni a phoenix láda ára ?
Most táraztam be 75 darabbal.
-
törölt tag
Aki nem tud vásárolni Steam piacon, és van Huntsman, Phoenix, sárga eSports, Case 1, Bravo ládája, azokat felvásárolnám, és adok értük skint, bármilyet tudok venni piacon, úgyhogy akinek van írjon bátran.

-
Xero
nagyúr
Itt is a Nuke AWP videóm.

-
törölt tag
Valaki jön Faceitre?Nem vicces 16-2re kikapni...
Azmi, hogy mirage-on doboztól CT ablakig elsőre beadja deagle a fejest?
Olyat felvisítottam ahogy lelőttem szegény gyereket... -
McClane
aktív tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Ha ötnél többet lősz, azt már számmal írja

-
Xero
nagyúr
válasz
Vismajor01
üzenetére
Template. Nem volt se kedvem se időm most vele pöcsölni.

De mindjárt kész egy smurf videó is Nuke-ról. Csak a wp-s fragek egy részét gyűjtöttem össze arról a meccsről.

-
törölt tag
Na nézzük ezt a Faceit-et.

-
Xero
nagyúr
-
Mate
nagyúr
-
ZS3NI
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Be Quiet Straight Power 1000W Platinum Moduláris Tápegység
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Inkább maradok a pubnál, thx valve.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondjuk 1300 órát bele kellett fektetni

LendvaiFeri1