- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
IreN!CuS #79036 üzenetére
Egyértelműen Mouznak szurk szurk, Vita már nyert 6 eventet meg grand slamet, nehogymán' még ezt is behúzzák :'D
És talán Mouznak most van a legnagyobb esélye a legyőzésükre a Major meccseikkel eddig (felívelő forma, összeért a csapat úgymond)
Amúgy nincs abszolút bajom a Vitával, kifejezetten szeretem őket. Apex qrba nagy troll, Ropzie meg Zywoo jófejek, Mezii szerethető brit, Flamiez meg skilles zsidó
-
-
Cr00py
senior tag
válasz
IreN!CuS #76218 üzenetére
Ezt javították, nem? Avagy ez direkt van így? Elég aggasztó. 3 nyert game lett vége így, mert az egyik idióta megszavazta.
Changelog
" [ PREMIER MATCHMAKING ]
Shortened "Waiting For Players" from 5 minutes to 2 minutes
Fixed voting to surrender and voting for tactical timeouts
Teams can use 3 tactical timeouts during regulation time and 1 during overtime
Various bug fixes and tweaks to UI elements" -
ArthurShelby
addikt
-
szkuvi
tag
válasz
IreN!CuS #73149 üzenetére
Igen, végül 144hz lesz, már csak az időtállóság miatt is.
(#73150) SyMbioTe
értem, köszi(#73151) Mezcal
köszönöm, jó tudni hogy 75hz-en is fluid, de végül a 144hz mellett döntöttem, hosszabb távra jobb "befektetésnek" érzem(#73152) Cr00py
igen, steamen néztem, ott 8.99. Az Esea oldalán láttam a két lehetőséget, szerintem a Premiumnak adok egy esélyt, hátha. Bár nem tudom hogy az olyan (újra)kezdők mint én mennyire vannak "rektelve" -
mepet
addikt
válasz
IreN!CuS #70257 üzenetére
Jaja, nekem is van szép emlékem erről.
-
gtamate2
veterán
válasz
IreN!CuS #64531 üzenetére
Nagyon jól esik ezt olvasni, kicsit megint előre rohantál (mint a nightcup ötletével is), szerettem volna mindenképp egy elbeszélgetést a végén a csapatokkal hogy hogyan élték meg, milyen élményekkel gazdagodtatok illetve hogyan tovább? Szóval lesz még ilyesmi a végén.
Illetve azt hogy ki mit változtatna a jövőben róla arról külön a nightcup lezajlása után szeretnék egy közös megbeszélést szervezni ahova bárki eljöhet és elmondhatja a véleményét. Próbálom úgy alakítani a dolgokat és olyan úton haladni amit ez a közösség szeretne.
Nekem nagyon sok pozitív élményem van a nightcupról és a közösségről idáig, nem gondoltam hogy ekkora fun lesz ez.Létrehoztam közben a PH CSGO Facebook oldalát is.
Nagyon nehezen szántam rá magam, mivel hogy finoman fogalmazzak, általam nem kedvelt média a Facebook, viszont az előnye hogy könyebben elérhetőek egy-egy meccs időpontjai, gyorsabb kommunikációs forma valamivel. Ettől függetlenül ide is ki lesz írva továbbra is a mérkőzés.
Jövőhéten pedig következnek a döntő meccsek, melyben a TWR (The War Room) illetve az Öregfiúk csapata is képviselni fogja magát, a résztvevőkről pár nap múlva többet fogok tudni mondani.
-
GabN73
addikt
válasz
IreN!CuS #64531 üzenetére
Köszönöm a bizalmat, elnézést, hogy nem voltam a legjobb formámban.
Jó meccsek voltak, infernon kár, hogy az elejét kicsit feszültebben kezdtük. Cobblet nagyon jól toltuk, mondhatni minden összejött. Miragen sajna 10-10-nél elvesztettük a fonalat, eléggé ráfeszültünk, ott teljesen szétcsúsztunk, elfáradtunk.
Voltak orbitális hibáink, főleg infernon, illetve mirage végén.McLovin teljesen jól összefoglalta, nem is ragoznám tovább.
Legközelebb jobb lesz, többet kell gyakorolni együtt, kész.Kedves lemusz!
Ismételten nem értettem a felesleges drámád. Vasárnapra megdumálták a srácok, hogy kicsit gyakorolnának. Te nem jelentél meg, illetve hajlandóságot se mutattál rá, hogy legalább TS-re felgyere, mert Te filmet, meg Oscar gálát nézel. Állítólag neked minden más időpont megfelelt volna, csak az nem. Többieknek erről viszont nem szóltál.
Ennek ellenére tegnap 21:01-kor megérkezel TS-re, kérsz egy connectet, majd miután közlik veled, hogy bocs, de a fentiek miatt többek közt nem veled szeretnének játszani, nekik esel, hogy úgy is csak egy sas, meg sheriff, látszik is, meg mekkora gyökerek. Miután meg elindul a meccs, poke-olod TS-en folyamatosan, twitch chaten is teljesen feleslegesen írsz hülyeségeket.
Illetve azt se nagyon értem (pontosabban igen, sejtem miért; nevezzük "sportszerűtlenségnek") hogy ha annyira elvágod a kezed, hogy egyik nap még így be van kötve, illetve muszáj más embert szerezni, akkor az hogy gyógyul meg másnapra úgy, hogy konkrétan semmi bajod?
Vagy ha már a tegnapi érveidnél tartunk: hangoztattad, hogy te raktad/regisztráltad a csapatot. Ennek ellenére b*sztál vele foglalkozni...Szóval bocs, hogy megint te, de ismételten akkora nagy áldozatnak állítottad be magad twitchen is, hogy elképesztő....
-
edgR
őstag
válasz
IreN!CuS #64314 üzenetére
Csapattársaim nevében is nagyon szépen köszönöm a közvetítést, néhány pillanatot már visszanéztem és úgy gondolom elég színvonalasra sikerült! Annak kifejezetten örülök, hogy egy ilyen jó kis közösség alakult itt ki!
A Ka.Ki vs 2B meccs pedig hihetetlenül szoros volt egészen a végéig, örülök, hogy végül - ha csak egy hajszálnyi különbséggel is, de - sikerült megszereznünk a győzelmet. A csapatok elosztása nem is lehetett volna ennél kiegyenlítettebb.
Ha valaki kíváncsi lenne rá, hamarosan jönnek a POV-ok is! -
ReFleXx
addikt
válasz
IreN!CuS #60799 üzenetére
hja, laikusoknak szolt az egesz közvetites, nemtom hogy direkt-e, vagy mert valamit kellett rizsazni,
spray olyan merev volt mint egy bot, vagy elaludta a nyakat vagy nemtom , de derekből forgolodott tarsa fele
összessegeben magukhoz kepest jók voltak, viszont a majorokon megszokott kulfoldi kommentatorokhoz kepest megvan a szakadek. -
Zomb€€
őstag
válasz
IreN!CuS #60347 üzenetére
En a masik csaptban vagyok
De ket meccsel kesobb dobott egy ugyanilyet. Nemvagom ez mire jo ( az alacsonyabb ranguaknak).Ez viszont full global ellen volt, eletem clutcha
-
vzsryl
nagyúr
válasz
IreN!CuS #59048 üzenetére
Teljes mértékben egyetértenék veled, csak mint látható az elmúlt pár óra eseményeiből, sajnos kevés rá az esély, hogy ebben a formában üzemeljen a dolog, mint ahogy megírtad.
Természetesen annyi komolyság elvárható, hogy valami épkézláb ötlet alapján csinálják az emberek az adott köröket, mivel ez a játék alapja. Nekem is az jelenti a kikapcsolódást, ha értelmes játékot játszunk, de ettől függetlenül túl sokat nem szabad beleképzelni a dologba. Ott van gentle, ő megy majd LAN-ozni, de nem ph-s tagokkal, mert ő is látja mi folyik itt.
Én elégedett vagyok a meccsekkel, amit tolunk, és szerintem komoly fejlődésre felesleges számítani, mert olyan kb. mint egy sima MM, csak "értelmes" emberekkel. De mint tudjuk ez utóbbi állításomat erősen elkezdték cáfolni bizonyos emberek...adise: Te is sok igazságot írsz, csak van egy nagy lemaradásod. Nem jársz ph mixelni, és nem tudod mi zajlik ott pontosan. Külső szemmel nem látod át teljesen.
-
tescodr
aktív tag
válasz
IreN!CuS #58237 üzenetére
Ne is mond, pont a jó társaság miatt kezdtem el újra játszani aktívabban csak hogy néhány dolgot említsem amit a PH közösségtől kaptam,előre leszögezem a lista nem teljes én bírok mindenkit.
Amit kaptam a ph közösségtől:Xero: Awp-s mester aki ösztönöz hogy még jobb legyek
Kahu:Villámgyors reflekszek amik már már emberfelettiek.
József Tomi: Jó társaság gyors dinamikus játék.
Snowsapatvezetés és arcszőrzet hiány
Lemusz:Jó társaság és végtelen jókedv kifogyhatatlan forrása.
Csige:Stabil megbízható mint egy öreg traktorRemélem sok jó arc kerül még be a köztudatba szívesen szórakozom ezzel a társasággal bármikor!
Köszönöm hogy részese lehetek: The|Crow -
dugo_
veterán
válasz
IreN!CuS #58209 üzenetére
Régről nem maradhattál bent, mert ez egy pár hónapos sztori.
STEAM GROUP [PH!] CSGO |PH!Annyi. Ha van épp aktuális érdemes béta, akkor az, de most, hogy megjelent az új infi hivatalosan is, már az se kell.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
IreN!CuS #44439 üzenetére
Mill-tuscan-t nem könnyű védeni, mert egy megtervezett versenymap. COD4-ben meg backlot és strike simán támadó mapok voltak, szóval nem kell könnyebb legyen a védekezés, egyforma erősségű kéne legyen mindkét oldal, és nem a fegyverek nerfelésével kéne ezt elérni. Legalább cobble-n és train-én látszik az akarat.
-
Xero
nagyúr
válasz
IreN!CuS #42925 üzenetére
Hát nem tudom, az AK spray is rosszabb lett számomra és az A1 spray is, bár ez utóbbival inkább pötyögni szoktam. Lehet csak szokni kell mint a wp-t.
Tegnap valahogy nagyon sokszor futottam bele olyanba, hogy úgy éreztem el van mászva a hitbox. A gagyi serverekről nem is szólva. A meccsek felében sv 10 fölött volt. -
Mezcal
addikt
válasz
IreN!CuS #40062 üzenetére
Óriási butaság, hogy smurfok ellen fogsz fejlődni. Francokat. Amikor a supreme vagy global dupla kalában smurföl, az ellenfeleiknek nem az jár az agyában, hogy milyen sokat tanulhatok tőlük, hanem az, hogy miért fogta ki ezeket az idiótákat. Meg áruld már el, mit is tanulsz az 1 hiteseikből? Pl Fejmagasságban tartva a célkeresztet sétálok, hirtelen átugrik előttem az ellen és deagle fejessel végem. A következő körben lehet, hogy meglövöm, de 10-ből 8-szor ő fog nyerni 1 hitesekkel. Baromi sokat tanulhatsz...
-
nugat
tag
válasz
IreN!CuS #40068 üzenetére
en is eljutottam smfc-ig kicsivel tobb, mint fel ev alatt es ahogy irtam, nekem is van smurfom. egyszeruen annyit mondtam, hogy ne probaljuk mar meg megmagyrazni, hogy ez mennyire jo dolog az ellenfelnek, mert egy alacsonyabb szintu jatekosnak kb. olyan, mintha aimbot ellen menne. lassan tenyleg ott tartunk, hogy halat kene adni, hogy ilyen jo jatekosok ellen jatszhat valaki az alacsonyabb rangja ellenere.
ez az "en is szivtam, szivj te is" erveles pedig nagyon gyenge, remelem te is kapizsgalod miert. -
Vanir
veterán
válasz
IreN!CuS #40073 üzenetére
Aki totál láma egy játékhoz annak csak és kizárólag a sírás fog maradni... Én ezért nem szállok be a vitába, mert úgyis lehurrogják a véleményemet.
Atom off, de anno a CoD4-es időben majdnem leszoptam magam mikor játszhattam az akkori egyik legjobb csapattal (TCM - paradox, luboshmir, toxjee, froster, king), márpedig kikaptunk 23-1-re és csúnya rankokat buktunk a ladderen.
Érdekelt? Nem. Szarba lőttem őket? Mint a szemét. Pedig négyszer annyit játszottak a játékkal akkor, mint én, minden csapattag fejből tudta, hogy ki hol és hogyan helyezkedik. Na mármost egy ilyen teamhez képest egy CS:GO smurf eléggé a béka segge alatt van. (Hozzátenném, hogy itt csak a clean smurfökről beszélek, nem arról aki hátrafele bunnyzva lövi az 5k glock fejest.)
Lehet, hogy velem van a probléma, de ha látom hogy egy nálam mérföldekkel jobb ellenfelet kapok, akkor úgy felszívom magam, hogy csakazértis lelövöm őket a szerverről. És ugyanígy engem is néhány szituációban le tudtak szopatni az MG1-MG2 szintűek, amikor éppen ott tartott a smurföm.
Lényeg a lényeg: meg lehet szopatni a nálad sokkal jobb smurföt is, csak játszd ki. Ha kétszer letolta ugyanazt a folyosót és megölt ezalatt 10 embert, akkor valószínűleg harmadjára is le fogja tolni. Ha ugyanabban a sarokban ül négy körön keresztül és kettélövi a csapatot onnan, akkor vissza fog ülni arra a helyre. Smoke, flash, molo aztán hadszóljon. -
Arkennys
addikt
válasz
IreN!CuS #40073 üzenetére
Jólvan mester, én vagyok a hülye, te pedig az észlény, mind látjuk már. Te sem érted az én mondanivalóm lényegét, szóval ez a meggyőződésünk kölcsönös a másik felé. Cummantani pedig nem szoktam senkit, max kikapunk.
Azt hiszem a tiéd is nevezhető "gyér repostnak". Majd még én leszek a hülye, hogy jó ég tudja hánnyal magasabb rangú smurf pistikéék nyernek. Aha. Az ilyen meccsek miatt piszkosul nem releváns a rang maga sokszor. Smurfos nova 4 lever? Persze. Normál nova meg tudná tenni? Frászt. Innentől sokat ér a rangozás.
Xero: kicsit túl sokat helyeztek a mentális dolgokra azért. Fontos persze, tudom. De sokat nem érsz a hozzáállással, ha egyszerűen nincs módod lereagálni a bizonyos személy cselekvéseit. Nem, majd betépett vigyorral szemlélem zéró idegességgel, amint egy unfair meccsen kikapunk (smurf/csaló enemy ellen). Szerintem ezt is sokan csak mondják, semmint így vannak vele, mivel az emberek zöme vélhetően nem buddhista szerzetes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Motoros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest