- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Letiltás - hogy is van ez?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
-
BaLee
addikt
Meg tudom nézni steam profilon, hogy kik ellen játszottam CS:GO meccsen tegnap? Játékban tudom, hogy meg lehet csak nem otthon vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
Az semmi, hogy xp-t nem ad de ma játszottunk két tök jó meccset (egyiken kikaptunk 16:14-re, másikon nyertünk) és nemhogy xp-t nem adott de a meccseknél sincs benne, mintha meg sem történt volna.
-
BaLee
addikt
válasz FullGas #43308 üzenetére
Nekem is DX van Win10 alatt és csinál ilyen megakadásokat menüben, meg játékban is néha. De annyira nem zavaró. Az a baj hogy Asus Xonar DX-hez szerintem nincs is hivatalos Win10 driver csak valami közösségi.
Amúgy nekem ezeket a pillanatnyi megakadásokat más játékban is csinálta (Mad Max pl.). -
BaLee
addikt
Vicces ez a pánik.
M4A4 | Desert-Strike (FN): 2,56€-ról kapásból 7,98€-ra (most épp 6.2€ körül)
M4A1-S | Cyrex (FT): 29,58€-ról 20,42€-re (most épp 23,98€ körül) -
BaLee
addikt
válasz wannnabeees #42778 üzenetére
Közel az tunnelhez valamelyik doboz mellől-mögül. Esetleg társsal kereszttűzben két oldalról.
B támadásnál sokszor együtt rusholnak 3-4-en, netán mind az 5en. Egy 20 töltényes M4A1-S-el nem nagyon lehet megfogni őket, főleg ha egyedül fogod mint mostanában sokszor előfordult velem, mert a másik elmegy kóricálni alsóba vagy középen marad....
Ráadásul ha kapásból megy a füst és hallod, hogy emiatt megtorpan a támadás akkor P90-el jó eséllyel le lehet darálni 1 embert füstön keresztül vagy meggyengíteni párat.Támadó fegyvernek sem rossz amúgy de csak rövid távokra.
-
BaLee
addikt
válasz IMIIKE1998 #42771 üzenetére
P90.
Pár helyre ultimate weapon. Mondjuk D2 B lerakó védelmére.
Persze ha van pénz akkor M4, de ha választani kell egy full buy gránátokkal és P90 van csak kevó+m4 mellett én inkább az előbbit preferálom. -
BaLee
addikt
Mai szintlépős drop MP9 | Pandóra Szelencéje. Ránézek na mondom megint fos MP9. Hmm ez kék akkor lehet ér fél dollárt. Erre majdnem 10$. Pedig nem is szép...
Miért ennyire drága? Trade up miatt?Mindenesetre örülök mert eddigi legértékesebb dropom.
-
BaLee
addikt
válasz vzsryl #41808 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy a rendszer nagyon figyeli azt, hogy te hogy teljesítesz a csapatban vereség esetén. Sokaknak olyan a hozzáállása, hogy 1-2 bukott kör után már mindenki cheater meg megkezdődik a gyengén teljesítő társak fikázása így az ember nem tud teljesíteni és a végén kapja a sok mínuszt.
De rám a fentiek nem jellemzők én akkor is próbálom a maximumot hozni ha bottal vagyunk vagy épp van 1-2 gyanús egyén a másik csapatban és ha a vereség ellenére összegyűjtesz pár MVP-t akkor a rendszer azt látja, hogy nem miattad kapott ki a csapat. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.Amit utálok, hogy ha szarul is megy (utóbbi napokban többször előfordul) akkor elkezdődik a csesztetés a többiektől és ilyenkor sokszor simán csak kilépne az ember. Ha valakinek szarul megy nehéz ugyan elkapni a fonalat, de nem lehetetlen, folyamatos fikázás esetén azonban még nehezebb. Volt múltkor egy meccs, hogy D2 T oldalon 0:8al álltam, meglepő módon nem basztattak a csapattársak, de egyszerűen semmi nem jött össze, aztán sikerült elkapni a fonalat, CTként meg folytatni így végül fordítottunk és nyertünk. Ez valószínűleg nem fordul elő ha 3. körtől kezdve minden körben a "noob team" feliratokat kellett volna olvasnom.
-
BaLee
addikt
válasz Rabbit96 #41520 üzenetére
Nem basztatni akarlak, tényleg nem, ahogy nézem bőven megfizeted a tanulópénzt, DE.
Azt mondod vettél 10 kulcsot, hogy ládát nyitogass. Ha pénzt szántál a dologra azt gondolnám az ember valamennyire tisztában vagy vele mit csinálsz és miért.
Mai világban egy google elég lett volna, ahova beírod a kés típusát, kicsit utánanézel és rájössz, hogy egy 8 éves autó árát érő kést nyitottál, amiért más rossz esetben évekig spórol.
Sajnos nem csak a CS:GO ilyen, a való világ is ilyen, ha hagyod magad átbaszni, átbasznak. Átbasznak (kihasználnak) a boltban, a piacon, a munkahelyen, mindenhol, ha hagyod.
Az élet kemény. Annyi túlbiztosítás van már a CS:GO-ban, hogy aki így is elcseszi azzal én a Steam (Valve) helyében nem foglalkoznék, ők 1-2 esetben mégis adnak vissza úgy skineket, hogy a felhasználó egyértelműen a saját hibájából válik scam áldozatává. -
BaLee
addikt
válasz rumos XIII #41392 üzenetére
Ez kemény.
-
BaLee
addikt
A magyar streamre tud valaki adni linket?
-
BaLee
addikt
válasz BlackDevil #40298 üzenetére
Nem szoktam elfogadni ismeretlen emberektől friend inviteot, de múltkor engem is felvett valami magasabb steam szintű, elfogadtam.
Logolok be látom ott van üzenetben, hogy menjek vele játszani és egy TS ip.Alapból nem szoktam külföldiekkel játszani főleg nem külföldi TS szerverre menni de én is simán benyaltam volna.
Hihetetlen mennyi minden szart kitalálnak és ezek már tényleg olyanok, hogy még az is benyalhatja aki amúgy nagyon óvatos...
-
BaLee
addikt
-
BaLee
addikt
Nekem tegnap esett egy SSG 08 | Kerülőút gyári új, volt már egy ilyenem az kevésbé használt volt, azt eladtam, de lehet kár volt, ahogy nézem harmad ára van a skineknek (gyári újnál) mint 1 hónapja.
Lehet szétnézek a piacon, mert summer sale miatt gondolom most mindenki szabadulna a skinektől.
-
BaLee
addikt
Én annak örülök, hogy nem csak ezekkel az idegesítő küldetésekkel lehet XP-t szerezni, egy jó competitive eredménnyel van amikor már egy fél szintet tudsz lépni. A küldetésekért kapható 2-300XP bónusz nem olyan jelentős, hogy megérje vele fél órákat szenvedni mikor egy jó versengő meccs után kaphatsz 2000-et is 1 óra alatt.
Viszont irritáló kicsit, hogy így nyáron amikor sok embernek van jobb dolga is, rá van kényszerítve, hogy játsszon különben akkor sem fog tudni ha épp kedve támadna.
Legnagyobb szívatás az lett volna ha csak küldetésekkel lehetne XP-t szerezni.
Engem ezek a küldetések nem szórakoztatnak, csak hátráltatnak és idegesítenek. Ölj 30 ember olyan fegyverrel amit utálsz. Jó nem mondom, van 1-2 érdekesnek tűnő, de ritka. -
BaLee
addikt
válasz Ochocinco46 #36952 üzenetére
Igen, számít akkor is!
-
BaLee
addikt
Sajnos nem nagyon öl 1 lövésre sisak nélkülit...
De én sem szeretem a DE-t. Tegnap volt egy meccs eco körben a srác kidobott pár DE-t felvettem egyet, és el is qrtam az utolsó 1v1 szitut vele, ráadásul olyat amit még glockkal is hozni kellett volna...
Nem is tudom miért vettem fel, lehet vele jól lőni ha valaki sokat gyakorol de nekem nagyon nem szokott vele menni, sőt ahogy a többieket nézem még azoknak is ritkán megy vele akik előszeretettel veszik.
-
BaLee
addikt
válasz sikalisk #35671 üzenetére
Sajnos ezt én is tapasztaltam. Sőt van olyan aki azért reportol valakit mert orosz, vagy azért mert egyik gyanús ezért reportolja az egész csapatot.
Szegények addig nem érnek fel ésszel, hogy ezzel pont az igazi csalók elkapásának esélyeit csökkentik. 10 owerwatchból 1 max 2 az amire jó eséllyel rá lehet mondani, hogy csaló valaki. A többi csak elvesztegetett idő. -
BaLee
addikt
válasz #65537792 #35608 üzenetére
Ha ez így van, akkor aki nem oda való az elég hamar el fogja bukni a szerzett rangját, mert olyan fog a helyére kerülni aki szintben tényleg azon a szinten van, csak éppen abban az időszakban nem játszott amikor a rendszer elkezdte feltölteni a sok bannolt magas szintű csaló helyét velük.
-
BaLee
addikt
Mókás egy meccs volt, legalább egy wh-s a túloldalon, egy wh-s nálunk, mindkettő orosz, végül döntetlen lett.
Vicces volt nézni, ahogy utolsó emberként wh-s társunk tússzal a hátán nem is nézett el alapvető irányokba, mégis mindig tudta hol vannak a terrorok, előbb furcsálltuk, később már éreztük, hogy vele van az "erő".
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
válasz bbdzyx #34687 üzenetére
Pontosan, logikusan nem is lehet két monitoron elérhető fps közt különbség ha azonos felbontáson játszunk mindkettőn. Az egy dolog, hogy a monitor ebből az FPS-ből mennyit tud megjeleníteni...
Én láttam már közelről ilyen 144mhz-es monitorokat de a TN+Film panelre IPS után nem térnék vissza még akkor sem ha utóbbi csak 60hz-es.
Bár én igénytelen vagyok, nekem más játékokban elég a 30fps is.
-
BaLee
addikt
Király!
Múltkor minket Infernon aláztak meg utolsó körben, addig is eléggé ment már az ellenfél, pár kört tudtunk hozni, B lerakón feltettek egy embert a hordok mögé a boltíves falas tető alá. Lelőttünk mindenkit, védtük a lerakót, majd a végén egyszer csak füst a bombánál, megyek vissza, már sejtettem mi a szitu de mire odaértünk felszedte. Az is égés volt.
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
Én tegnap este jártam úgy, hogy versengőn meccskeresésnél talált játékot, de mielőtt rányomtam volna pörgött tovább a keresés, majd mikor újra feldobta és rányomtam kiírta hogy már benne vagyok másik versengőbe.
Vissza a főmenübe, nem látok semmit. Újraindítom a játékot fent a sárga gomb, hogy csatlakozás a játékhoz, akárhányszor próbáltam nem engedett belépni. Több, mint 10 percig ott volt, nem nyomtam elhagyásra inkább elmentem lefeküdni.Nem tudom mi lehetett ez...
-
BaLee
addikt
Az mennyire gáz, hogy a 2. accommal (amit azért vettem, hogy ha nincsenek fent ismerősök akkor is lehessen funolni és ne kelljen parázni a rangvesztéstől) tegnap léptem MG2 szinte, fő accal meg MG1 alján vagyok sztem vesztek még 1-et ledob nova 4-be.
Szóval ezt így nem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy egyedül nem lehet szintet lépni, inkább csak baromira random az egész...
Kellett hozzá, hogy infernon olyan szinten jól mozgott a csapat, hogy mindig kitaláltuk mire játszanak a terrorok és mindig legalább 3an (de inkább 4en) vártuk őket azon a lerakón ahova megérkeztek.
-
BaLee
addikt
válasz zkas90 #33485 üzenetére
Nagyon szép kör volt 1v2-ben nukeon, grat hozzá!
Félelmetes amúgy, hogy mennyi jól fragelő játékos nem tud gazdálkodni az idővel és nem tud jó döntést hozni ilyen helyzetben.
Rengeteg kör megy el úgy, hogy akár emberelőnyben (későn indított támadás esetén) nem ér oda a bombás ember a lerakóhoz.
Pár napja is D2 T oldal 2v2 szitu, egy nagyon jól lövő csapattárs awp-vel meg én. Kevesebb, mint fél perc volt hátra a körből, áll a pit-ben és nézi az A lerakót, háromszor szóltam, majd végén már ordítottam rá, hogy dobja el a bombát majd én viszem a lerakóra. Fel sem fogta mit akarok vagy nem tudom mit csinált, lehet le volt muteolva mindenki nála, de megvárta míg letelik az idő... -
BaLee
addikt
válasz Redneck #33416 üzenetére
Tényleg csak szerencse kérdése. Ha ugyanez a struktúra lesz, hogy minden apró kis küldetés ládát dob akkor 1 nap alatt lent lesz az ára 1€ alatt, majd pár nap alatt ez is ott lesz 0.04 környékén annyi láda drop lesz. Ráadásul a kulcsok is csak drágulnak ami szerintem megint csak lefelé nyomja a ládák árát.
Talán 1 éve kezdtem játszani akkor ilyen 1.37€ környékén voltak a kulcsok most majdnem duplája. Valvenak ez könnyű pénz...Skinekből mondjuk nekem is csak 1-2 értékelhetőbb esett (1-2€ közti) de eddig nekem minden Operation visszahozta az árát.
-
BaLee
addikt
válasz bbdzyx #32617 üzenetére
Szerintem nagyon sok igazság van benne. Szinte minden bekezdést olvasva jöttek az emlékek arról, hogy ez már megtörtént velem, még konkrét szituációk is. Szerintem érdemes megfontolni azokat a dolgokat amiket ír.
Hozhatnék rengeted példát de felesleges. Illetve egyet mégis. Az utóbbi pár napban többször előfordult hogy este csak 1-2 meccsre való időm volt, nem néztem ki van online, felmentem és játszottam. Felgyűlt bennem, hogy én most játszani akarok és ezen az 1-2 meccsen jó leszek. Két különböző nap 2 első CT körben öltem 3-at. Sosem szoktam, pisztoly kör sosem volt az erősségem.
Első esetben nyertünk, meg még utána 1 kört, majd kikaptunk, mert eco körben bementek a T-k emberveszteség nélkül D2-n B lerakóra. Én ezen nem tudtam túllendülni, írtam a társaknak hogy ez hogy lehetséges, ezen agyaltam körökig majd a magabiztos első pozícióból a végén találtam magam, mert nem voltam ott fejben. Míg én elkönyveltem, hogy ezekkel a "noob"-okkal biztos kikapunk a többiek csak szórakoztak és játszottak, végül nyertük a meccset.
Másik esetben 3 kill ellenére buktuk a kört és egyszerre leesett a morálom jópár körön át jöttek a szokásos gondolatok, hogy megint noobokat fogtam ki, megint ki fogunk kapni majd pár kör után összeszedtem magam és végül azt a meccset is nyertünk (nem rajtam múlott, az egész csapat összeszedte magát).
Sokkal több dől el fejben, mint az ember gondolná és ez akár kliséhalmaz akár nem a cikk lényegében erről szól. Nincs annál lehangolóbb és/vagy idegesítőbb ha csapattársad már bemelegítés alatt kijelenti hogy az ellenfél cheater, reportolja mindet, az első bukott kör után jön a "naugyemegmondtam" és 3 kör után az egész csapat elhiszi, hogy ezeket nem lehet lelőni esetleg xy ki is lép.
Persze ha vér istván azt gondolja magáról hogy ő a világ legjobb játékosa attól nem lesz az de akinek van egy kis érzéke a dologhoz annál nagyon is sokat számít a hozzáállás és a koncentráció ill. a csapattársak és a hangulat.
Én legalábbis magamon így vettem észre. -
BaLee
addikt
válasz Andris837 #32609 üzenetére
Van egy olyan scam típus amikor a scammer egy értékes tárgyadért egy olyan cuccot kér cserébe ami esetleg ritka marketen vagy nem nagyon veszik meg tőle de a tárgyadnál jóval olcsóbb, viszont azt a cuccot ő (vagy haverja) árulja. A delikvens esetleg belelkesedik, kap az alkalmon, megveszi marketen pont tőle (vagy haverjától ez már részletkérdés) a cuccot majd mikor cserélni akar a scammer visszalép az üzlettől.
Ez a trade kontroll ez ellen is véd meg az ellen is hogy valaki lenyúlja az accodat, és még a steam wallet egyenlegedet is elkölti a marketen cuccokra és azt is továbbküldi magának.
-
BaLee
addikt
Én tegnap játszottam full orosz grouppal, 2 körig bírtam utána muteoltam kettőt mert folyamatosan oroszul pofáztak. Össze-vissza mentek de legalább lőni tudtak mert tök random helyekről terrorként dust2n mindig lelőtték az enemyt, majd az utolsó előtti 14. körben 4en maradtunk ct-ként 1 terror ellen aki t kezdőről awp-zett, természetesen társak rámentek, lelőtt kettőt majd elindult rövidre. Én B-n gondoltam mögé megyek, lelőtte közben az utolsó társamat is, erre rámhívják a szavazást, simán jó pozícióban voltam, láttam a bombát röviden, mikor leugrott érte a T le is lőttem, erre még 2 paraszt rányomott a Yes-re, szerencsére az egyik No-t nyomott így nem rúgtak ki egy megnyert meccs utolsó előtti körében...
Persze lehet, hogy csak cluth or kick poén volt de ha ott kirúgnak biztos agybajt kapok.
-
BaLee
addikt
Érdekes ez a rangrendszer az elején. Vettem én is egy másik accountot, hogy ha épp nincs meg a 4-es 5-ös csapat akkor is nyugodtan versengőzhessek anélkül, hogy agybajt kapnék az esetleges idióta csapattársak miatt és rangot bukjak. Szóval nem az a cél hogy egy silver smurfom legyen.
Első meccsen bedobott 4db silver 5 közé, nyertünk, egész jól is ment (nova 4 körül vagyok amúgy). Következő meccsen, ellenféltől 3.-4. körben kilépett egy, majd pár körrel később még egy kilépett, csodálkoztunk is miért nem adják fel, nyertünk végül kb. 16:6-ra. Jött az 1 nap szünet, hogy eldönthesse a rangomat a rendszer (legalább is ezt írta).
Következő meccs már gyanús volt, de a vicc, hogy nem tűnt nehezebbnek mint a silver elite-k ellen majd később a nova 4-ek ellen, végén kiírja a rangokat 1 kereszt AK, többi keretes AK meg én.
Következő meccsen már utolsó voltam, pedig még elején egész jól ment végén mondjuk már nooboztak, vége a meccsnek, 1 kereszt AK és 3db DMG csapattársam volt!Hogy ezt hogy hozta össze a rendszer arra nagyon kíváncsi lennék.
Bezzeg fő accommal minden ranglépő meccsen olyan szinten kapunk ki az ellenféltől, hogy pár kört alig bírunk hozni, majd meccs végén az ellenfél sztárjátékosának rangja is megjelenik: nova 2.
Az mennyire reális, hogy silver 5ök ellen is ugyanolyan kiélezett meccset lehet játszani mint DMG szinten?
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
Ebben a játékban nagyon sokat számít a csapatmunka, a helyezkedés, az hogy ki mennyire hall és lát a pályán. Régen, még CS b7.1 ill 1.0 környékén mi is komolyan űztük a dolgot de annyira, hogy mindig be tudtad határolni hol van az ellenfél, sosem tudtak váratlan irányból lelőni. Ma is van sok ilyen ember, ezeket szokták sokan reportolni wh és cheat miatt.
Régen nem telt el úgy komoly meccs, hogy ne lőttünk volna le 1-2 ember csak falon át, annyira tudtad, hogy merre mozognak, apró zajokból vagy akár anélkül.
Akkor is csak egy dolog számított, a jó hardver (fix fps) jó netkapcsolat és a sok gyakorlás. Már persze ha az alapvető érzék megvolt az emberben, de közel sem számít annyira, hogy jól tudj lőni mint Quake-ben. Itt a csapatmunkán van a hangsúly.Még 2000-es évek elején elmentünk a csapattal egy lan klubba, ahol olyan netkapcsolat volt hogy mindenkinek 10 körüli pingje volt. Mindenkit végigvertünk, szó szerint mindenkit, olyanokat is akiket eddig nem tudtunk, csak míg nekik 50-60as pingjük volt nekünk 10-es és ennyit számított. És ez csak egy dolog.
Persze van nekem is olyan ismerősöm aki 1000 körüli óra után még mindig silver, ő ezen a szinten van és a játék szeretete miatt játszik. Csinál elképesztően hülye és logikátlan dolgokat de ő nem nagyon fog feljebb kerülni, mégis szereti a játékot.
Sok gyakorlással és játékkal elérhetünk egy fix szintet, ahol a szerencse faktort is lejjebb vihetjük ha mindig 4 értelmes emberrel játszunk egy csapatban, innen még mindig léphetünk feljebb egy kicsit jobb egérrel, jobb netkapcsolattal, nagyobb fps-el konfig és felbontás finomhangolással.
Alapvetően szerintem ez egy olyan játék ahol mindig van hova fejlődni.
-
BaLee
addikt
Pontosan. Silverhez közel még nagyon sok az idióta, nova vége felé is vannak azért, meg elég sok a smurf (ha másik csapatba van éppen az szívás). MG rang felett már sokkal kiegyensúlyozottabbak a meccsek.
Amúgy meg társakat kell találni akikkel tudsz játszani. Egy 4-es 5-ös csapattal való játék (rendes kommunikációval) és egyedül való játékkal elért eredmény között (nem túlzok) 4-5 rang is lehet a különbség.
Voltam én is MG2 ill még MGE is mikor állandó csapattal játszottunk, majd onnan szépen vissza nova 2 ig (!!!) mikor egyedül vagy max 1-2 emberrel. Egy 5ös csapatban csak a szerencse kérdése, hogy melyik oldalra kerülj, abba amibe épp egy tapasztalt játékos épp smurf karakterével játszik vagy egy olyanba ahol Vladimir barátod a 3. eco körben beírja hogy noob team és elmegy afk-ba vagy kilép.
-
BaLee
addikt
Én anno pókereztem és ott is az volt hogy mikor ki akartad kérni a pénzt sokszor nem volt elég, hogy beküldted a fénymásolt dolgokat még fel is hívtak, hogy leellenőrizzék a személyazonosságod. Nekem az ilyen jellegű adatszolgáltatás sosem esett nehezemre.
Szerintem ez egy jó szűrő lenne az ilyen fogadós oldalaknak. Ha nem áll mögötte cég akkor biztos, hogy állítanék mert akárhogy is nézzük itt végeredményben igazi pénzzel megy a fogadás.
Egy 13 éves srácnak fogalma nincs mennyi 200 ezer forint, mennyit kell azért dolgozni.Nyerőgépek tekintetében én olyan szempontból jó ötletnek tartom, hogy kiszorult a kocsmákból ahova sokan vitték a havi fizetésüket és beszórták a gépbe. Így, hogy kiszorultak és csak kaszinókba lehet gépezni, ezzel páran tényleg jól jártak, de a legtöbb ilyen ember nem megy (be sem engednék) egy komoly kaszinóba.
-
BaLee
addikt
válasz csaba951 #31401 üzenetére
Leírtad amit szerettem volna. Kiegészíteném az egész dolgot annyival, hogy mivel olyan tárgyakkal megy a fogadás aminek pénzbeli értéke van, bevezetném ugyanazt mint a netes fogadóirodáknál, név, lakcím, lakcímkártya személyi másolat, mert csak így lehet kiszúrni a 18 év alattiakat. Ez egy nagyon veszélyes dolog ilyen fiatal korban.
Felnőttként is könnyű belekerülni. Elég 1-2x nyerni fogadáson és már csak azt nézed, azt mondogatod mindenkinek mennyit nyertél, az fel sem tűnik, hogy 2 héten belül 2x annyit fizetsz vissza a még nagyobb nyeremény reményében.Nem véletlenül tiltották be a nyerőgépeket is.
-
BaLee
addikt
válasz Zsolt1 #31368 üzenetére
Vannak úgynevezett "operation"-ok (új pályák, küldetések stb.), ezeket pénzért lehet megvenni és ilyenkor eshetnek ládák. Érdemes az elején megvenni mert ha az első pár napban esik láda akkor azt nagyon jó áron el lehet adni akár 2 ládából visszajöhet az operation ára (~5€). A ládák ára folyamatosan megy lefelé, a Vanguard (aktuális operation) ládákból nagyon sok esett (küldetésekből is sok jött) így elég hamar lement az áruk. Amíg esik nem is nagyon fog feljebb menni és ezt így előre nem lehet megmondani hogy mi a jó befektetés. Valószínű ha most veszel belőle rengeteget akkor 1 év múlva már 2-3x ennyiért el tudod majd adni de ez csak nagy tételben jó befektetés és hosszú idő után térül meg mivel ha van egy ládán 0.05€ hasznod az úgy még elég kevés.
-
BaLee
addikt
válasz vorosmarti #31300 üzenetére
Hmm. Nekem csak most tűnt fel.
Kodiakról sem tudtam, hogy ott dolgozik.
Még anno a CS-SC-ben játszott mikor játszottunk ellene. Na az sem ma volt.[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
Az index címlapon az index2 rovatcímei CS:GO fegyverskinek nevei.
-
BaLee
addikt
Értem én, de ha kapna ezzel kapcsolatban egy levelet a rendőrségtől és anyukája meglátná (mert meggyőződésem, hogy a legtöbb ilyen ember a szüleinél élő max 20 év körüli ember) akkor talán lenne belőle nemulass.
Amúgy tényleg ezzel az a baj hogy csomó utánajárás a semmiért, ráadásul szerencsére itt pénzt sem bukott a vevő így jelenteni kell ahol lehet és talán mást nem húz csőbe.
-
BaLee
addikt
válasz marcusa #31289 üzenetére
Az a baj, hogy ezeket a rendőrségen is fel kellene jelenteni mert amíg hátrányát nem érzi a dolognak addig szerinte ez csak egy jó móka. És ilyen férgek nevelkednek fel a társadalmunkban.
Én 10 éve árulok ill. veszek cuccokat itt is 90%-ában előreutalással és még sosem volt gond, de újonc létére a sok piros miatt lehet én is bedőltem volna neki. A paypallal szerencséd volt, ha átutalással fizeted valószínűleg sosem kapod vissza a pénzt.
-
BaLee
addikt
válasz #65537792 #30589 üzenetére
Ha érdekel a rangod akkor tényleg nem.
Ha csak a játék szeretete miatt játszol akkor lehet, bár ebből meg sokszor csak idegeskedés van.
Sajnos fix 5-ös teammel is könnyen belefuthatsz aprajafalva lakóiba aztán csak nézel, hogy ez most mi és hogyan. Sőt van az a szint, hogy akár 1-2 ilyen ember is le tud hozni egy egész meccset. Pár napja volt egy olyan meccsünk, hogy ellenfélnél mindenki 10 kill alatt végzett, kivéve egyet aki 30 körül. -
BaLee
addikt
válasz zsolt200 #30585 üzenetére
Azért érzed te is, hogy hülyeséget csináltál? Ez kb. olyan mint ha dolgozol egy hónapig a melóhelyen, majd megkapod a fizut és felteszed a feketére ruletten...
Más dolog ha nem zavar, hogy elbukod a cuccot, bár akkor meg nem írnál ide ilyet. Szerintem ebből a fogadósdiból nem lehet hosszútávon jól kijönni. Nem egy storyt hallottam, mikor tuti fixre feltettek 60€-nyi skint majd el is bukták ahogy kell.Más. Nekem is ez a tapasztalatom a rangokkal. Iszonyat sok a smurf és ezek legtöbbje nova, ill. max mg1 szinten tanyázik. Nekem is ez volt a tapasztalatom, amikor anno mg2, mge szinten voltunk szinte csak szoros meccseket játszottunk (főleg csapattal) mindezt azután, hogy solozással sikerült visszabuknom nova1-re és onnan mentünk fel. Néha túl olcsó a CS:GO és túl sok az akció ezt érezni. Meg én azt is gáznak érzem, hogy olyan ismerőseim is smurfolnak akik hónapokig azon sírtak, hogy ez teszi tönkre a játékukat...
-
BaLee
addikt
Srácok miért van az, hogy a magyarok 90%-a versengőben egy tapló paraszt?
Nem vagyok egy über jó játékos (nova master, mg1) de sosem szoktam szidni a másikat, nehéz kihozni belőlem az állatot (biztos a korral jár) de néha elkap a játékkedv akkor megyek egyedül is versengőzni.
Ma is ez volt, d2 a map, CTként kezdünk, nagyon nem adja, a társak összevissza mennek 4:0nál rám köszön az ellenségből valaki magyarul. Tök normálisan. Én is köszönök neki, kérdi a rangom, megmondom, erre mondja, hogy ő is. Hozzáteszem, hogy épp 0 killel álltam utolsóként biztos ezért érdeklődött. Kicsit összeszedtük magunkat m4-re még nem tellett P90et vettem, csapat is normálisabb lett elkezdtünk feljönni. Kis magyar barátom néha beszúrt 1-1 cifra szöveget de nem foglalkoztam vele. Nem is értettem miért kell. Majd fordultunk, terrorként egész jól ment nekem is meg a csapatnak is és biztos szúrta a szemüket, de ha nem halok meg 4 körön keresztül akkor nem fogom eldobni a P90-et, természetesen ha sok pénzem van sosem azt veszek (kivéve talán előre lebeszélt B rushnál) na itt már anyázásba fajult a helyzet, pedig volt mikor SG-vel vagy épp AKval lőttem le 2-3 embert és a legirritálóbb az volt amikor a kis magyar barátom a sok P90 noob szöveg után vett P90et és le tudott vele lőni két embert.
Sőt összességében azzal nyerték meg a CT oldalt hogy magozót vettek és azzal lelőttek a hosszún mindenkit de én emiatt sosem anyáztam inkább azon gondolkodtam mit lehetne tenni ellene, mivel lehetne lelőni.
A végén nyertek 1 vagy 2 körrel és a vége után ment is a nyálverés meg a sok "izi" beírás...Ez miért jó? Persze a fenti sztorit le lehet szűkíteni arra, hogy sokakat irritál a P90 de ez csak egy példa volt, az átlag magyar e-pénisz versenynek tekinti ezt a CS:GO-t és úgy érzi chaten anyázásba is a másik fölé kell kerekednie különben nem siker a siker.
Másnak is vannak ilyen tapasztalatai? Vicces, de ha a csapattal játszunk akkor már inkább nem is írunk magyarul semmit, ha látjuk hogy az ellenfél is magyar vagy magyarok, mert annak mindig anyázás lesz a vége. Természetesen nem részünkről.
-
BaLee
addikt
Most találtam rá erre a topicra meg a játékra is nemrég.
Kérdésem annyi, hogy megvan a 10 versengő meccs győzelmem, kaptam is besorolást (Silver 4 asszem) a gondom ezzel annyi, hogy míg előtte fél-1 max 2 perc alatt berakott egy csatába, most besorolással minden térképre 13-20 perceket ír és nem talál ellenfelet.
Ilyenkor mit lehet tenni?
Olvasható valami erről az ügyességi besorolásról? Mi alapján fejlődik ilyenek érdekelnének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Robotporszívók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest