Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelekyle
őstag
Örülj, hogy nem rúgnak ki minden meccs végén

Be kell csatlakozni egy társasághoz és 5en elmenni MM-re... máskülönben értelmetlen...
pár hónapja kezdtem én is ugyanígy és végig szenvedtem (solo), de szerencsére nova 2 vagy 3ba dobott, ott picit könnyebb volt a helyzet.Vegyél fel steamen.
-
reggi
aktív tag
Sziasztok! Régen sokat toltam a Source-ot, a közelmúltban kezdtem el a go-t. Végre meglett a 10 nyert versengő, de amin felforr az agyvizem , hogy silver2-be rangsorolt be, ahol meg is rekedtem. Versengőben olyan noob társak vannak, akikkel egyszerűen esélytelen nyerni. Hiába vagyok mindig az élen, a vége szívás. 4 meccsből 3 bukó. Persze tudom, hogy nem vagyok én sem pro, de úgy tudom, hogy a nyert meccsek alapján sorol feljebb. Gondolom feljebb már élvezetesebb meccseket lehetne játszani, mert ez így elég lehangolo. Vagy ez ilyen és kész?
-
lemusz
addikt
-
gtamate2
veterán
válasz
Ochocinco46
üzenetére
Mondtam hogy bann jár érte.

-
lemusz
addikt
válasz
Ochocinco46
üzenetére

-
Úgy látom KoDi nagyon rákapott a PH mixre, most is tolja

-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
rumos XIII
üzenetére
ugyanitt: PS munkákat jó pénzért vállalok
-
rumos XIII
aktív tag
Hol a mém?
-
szebe
addikt
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Ochocinco46
üzenetére
Konkrétan nincs más fóruma a magyar CS közösségnek, így előbb-utóbb várható volt a ph-sok(k) "felemelkedése".
-
b0rZ
aktív tag
válasz
Ochocinco46
üzenetére
Már túl vagyunk rajta. Második szerver is él, két meccs megy ma este párhuzamosan...

-
b0rZ
aktív tag
Egy jó mapteszt a finomhangolt infernon?

A szervert már frissítettem.Pre-Release Notes for 10/11/2016
11 OCT 2016 -The following changes are in the “1.35.5.3rc2” CS:GO Beta depot.
[Inferno]
(Thanks to everybody that reported bugs and general feedback!)
– Opened up skybox between alt-mid and A site
– Added back position on side of double-stack box in A site
– Tightened bombsite area on A site to prevent bomb being planted outside of platform
– Fixed barrels in A site not rendering if you were inside Library
– Made it smoother to move on top of the well in CT spawn
– Removed clipping on top of half-walls similar to wall near Quad, affects T spawn and CT entrance to B site
– Added collision to fix a boost inside B site to look into Banana (Thanks adreN!)
– Added collision to fix a boost from alt-mid balcony looking into Banana (Thanks Anomaly!)
– Matched buyzone in T spawn with radar graphic
– Moved gutter on yellow house in B site, to clean up angle between coffins and entrance
– Smoothed out movement on/near the rock wall in CT spawn
– Fixed a bug where exiting from underpass into alt-mid would trigger the wrong soundscape
– Removed some minor props in A site where a planted bomb could be hidden
– Made movement on yellow chair in Library smoother
– Removed one-way wallbang through door in mid, near underpass entrance
– Fixed being able to drop weapons/C4 into rooms outside of play area
– Improved player collision on arches inside hallway leading to balcony at bombsite A
– Moved bench in mid slightly
– Fixed items falling through bottom of fountain
– Fixed some radar naming bugs
– Updated radar with stairs and balcony in top of mid/alt mid.
– Fixed various clip/player collision issues around the map
– Fixed various minor graphical bugs around the map -
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Azért mert az fxnek elég gyenge az 1 szálas teljesítménye.
-
Vismajor01
addikt
Nekem az a vicces, hogy Xero féle indítási parancsokkal van 110 fpsem, fullhdban minden very highon meg 100
Amd fx-6300, giga r7 260x, 8gb ram -
bbdzyx
senior tag
Ma lesz valami? ha netán infernew menne, betabuild kell vagy jó az alap jelenlegi verzió a játékból?
-
kretenallat
senior tag
személy szerint nekem bejött azon az egy meccsen. a banán nagyon széles lett, a timing is úgy jön ki, hogy jól foglalható. a meccset visszanézve hallani, amikor azt mondják, hogy három ember kell B-t tartani. szerintem ezen még fognak finomítani, ahogy a patchből kivettem már nyitottak is egy újabb hold angle-t a lerakón bent, amiből jól lehet tartani - azonban ezzel lemondasz egy jó adag információról.
a legtöbb chokepoint ki lett szélesítve, kevésbé füst/molo központú a pálya talán.
A lerakót is könnyebb lett befoglalni szerintem, bár továbbra is könnyen el lehet veszíteni egy-két embert a sunyi CTk miatt.
azt hiszem, hogy általános benyomás, hogy sokkal terrorbarátabb lett a pálya, ebből lehet, hogy visszább kell még venni, de mint korábbi hozzászólásomban írtam, az embereknek meg kell találniuk az új hold pozíciókat, mielőtt erről végleges véleményt alkotnánk.
részemről az a legfontosabb, hogy talán mostmár solo matchmakingben is élvezhető lesz, ezt a pályát csak premade 5tel játszottam eddig, mert T oldalon annyira össze kellett dolgozni a legkisebb sikerekért is.
-
Xero
nagyúr
válasz
lemusz
üzenetére
Ejnye nem mindenki olyan groupi mint Te.

Én előtte is mondtam, hogy infiznék még. Most spec a pálya jobban lekötött, bármennyire is szívok még rajta.

(#58065) edgR: Igen a szokás ugyan az. A meta igazán B-nél változott. A T-k gyakorlatilag egyből foglalhatják banánt ha ügyesek, és a banán-b bejárat is túl széles egy smoke-hoz. Szóval még képlékeny a B védelem.
-
gtamate2
veterán
válasz
kretenallat
üzenetére
Csige már supreme alapból szóval nincs sok esélye a címre, meg az estiek után..

-
gtamate2
veterán
válasz
kretenallat
üzenetére
-
kretenallat
senior tag
szerintem azért ez még sokat fog alakulni, ahogy az emberek kidolgozzák az új hold pozíciókat CT oldalon, azért a smoke-okat is újra kell tanulni. a T oldal egy mix szinten mindig egyszerűbb (primitívebb), mirageon kívül nem nagyon szoktam hallani, hogy behívnánk execute-okat.
de azért az esti változtatások még segíthetnek a CT oldalon egy kicsit.
-
Xero
nagyúr
válasz
gtamate2
üzenetére
Én mindig is nagyon szerettem infit, de itt át kell szokni az egyszer biztos. Piszkosul T sided lett így első játékokra. WP-vel piszkosul ki vagy szolgáltatva kb mindenhol B-n.
Én örülnék még a héten ilyen infinek, jó lenne begyakorolni bárhogy balfaszkodom is rajta még.

-
gtamate2
veterán
válasz
CosmoBacsika
üzenetére
Jól

(#58044) had423: Welcome
Megy fel yt-ra, majd vissza lehet pörgetni.(#58054) Shkiz0 : Máskor is gyere

Más:
A streamről a videó nemsokára fent lesz (~7 giga btw), már kivagyok a sok Infitől, alapból utáltam amúgy a pályát, így viszont egész kellemes lett.
Sokkal inkább t map lett, a b-re könnyebb bejutni. Szebb lett sokkal, az fps sem vészes. Nagyjából ennyi tömören.
A smokeokat lehet újratanulni. ~3 óra felé Kodiakkal ezt beszéltük épp.Az eBot statisztikák itt lesznek elérhetőek: [link]
Köszönöm szintén az estét, jó volt

-
marcusa
addikt
válasz
oliwwer
üzenetére
Csak pontosítás képp, 450€ a wallet és 360€ a market listázási határ az EU régióban.

És igen, ez nyilvánvaló, ha 1db buy order van arra az árra amit listázol akkor egyértelmű hogy az tűnik el, részemről az kérdés inkább, hogy ha a legmagasabb alatti buy order árán listázol, akkor melyik kapja meg.
Gyorsban megnéztem a vac-ban.com-ot, de senkit se bannoltak a listámról...

-
oliwwer
aktív tag
helóka

Józsi, hát igen a 400as határ túllépése számomra is rejtély marad
. De amúgy késekkel szoktam olyat, hogy megnézem a buyordert, és az szerint ajánlok kulcsokat, majd amikor felteszem, akkor az első buy order tűnik el. Pl amire tudom hogy értelmes vevő nem lenne, így inkább gyors elpasszolom. Aztán hogy skineknél meg ládáknál ilyesminél hogy van, azt nem tudom -
marcusa
addikt
válasz
lemusz
üzenetére
& oli
Nem vagyok benne biztos. Ez csak egy elalvás előtti teóriám, de steam-nek szerintem inkább érdeke hogy a legjobban passzoló ajánlatokat párosítsa össze.
Tehát ha van egy skin, ami 150€-s átlagáron megy, és van rá most csak a példa kedvéért 5db buy order, 135-138-139-140-141€-ért és feltesznek belőle egy nap kettőt átlag alatt, az elsőt 138-ért, a másodikat 141-ért.
Ha valóban úgy van hogy a legmagasabb buy order viszi, akkor elviszi az elsőt 138€-ért és máris a legnagyobb buy order 140€-s lett, így a 141€-s ajánlat kikerül a piacra. Míg ha a 138€-s ajánlatot a felette lévő orderek közül a legrégebbi viszi el, akkor a későbbi 141€-sra is rögtön megvan a vevő.
De mondom, ez csak teória, semmi információm nincs arról hogy hogy működik.
Olivér:
Matricáknál egyébként jó eséllyel úgy van ahogy mondod, de el kell különíteni a matricákat/ládákat és a skineket, más módon listázódnak.
Az meg egy másik kérdés hogy hogy adnak meg egyáltalán 450€ feletti buy ordert, mert ez a wallet maximum, és ha magasabb ordert adsz mint amennyi walleted van, akkor nem is engedi létrehozni az ajánlatot, hanem elküld walletet tölteni. Valami érdekes bugot használhatnak ki
-
oliwwer
aktív tag
válasz
marcusa
üzenetére
Annak adja ki a skint akinek a legmagasabb buy order-ee van.
Ezért csinálják azt, hogy a 2014 katowice ibuypower meg titan holo-ra rátesznek 5-7000 euro-s buy ordert, mert a steam le van tiltva 400 eur-nál, szóval annál többet úgysem fog levenni hiába van több ezer euros buy order, viszont azé lesz a cuccos aki a legelől van, aztán eladja op-n meg redditen 5x ennyiért.
-
marcusa
addikt
-
Franklin
addikt
Ilyen ár-elütéseket hogyan lehetne megcsípni? Kint kell lennie egy buy ordernek? Vagy bottal figyelik ezeket?

De azért durva, hogy még a mobilos megerősítés ellenére is benézi valaki

-
b0rZ
aktív tag
Koszonjuk szepen a Volvonak, hogy ilyen remekul specifikalta a beta verziora torteno upgrade-et:
app_update <app_id> [-beta <betaname>] [-betapassword <password>] [validate]
Vallalkozo kedvu forumtarsak kedveert helyesen:
app_update <app_id> [-beta <"betaname">] [-betapassword <password>] [validate]
Amibol jelen esetben ez kell az infernew futtasanak lehetosegehez:
app_update 740 -beta "1.35.5.3rc" -validate
gl hf, en mar leszerepeltem az elso korben

-
Ma lesz mixülés'?
-
szebe
addikt
válasz
CraBByzzz
üzenetére
Rankerre 2 perc alatt megdobtam, árnyék viszont neccesebb, arra nem volt már türelmem

CT kb ugyanaz, itt meg a tekercs lesz majd érdekes.
Mozi felett van "zárva" a skybox, rámpáról nagyon finom füstöket lehet dobálni jumpthrow-val
Amúgy nagyon jól néz ki a map, banán totál 1.6, végre nem libasorban kell majd közlekedni. Lerakók is szép nyitottak, világosak, jó lesz ez

-
Xero
nagyúr
válasz
guftabi96
üzenetére
Az nagyon vékonyka.
Nálam kb hasonló felállásban, azért jócskán 200 fölött van kb mindig (adatlapon gameboypc).
Launch options nálam:
-freq 144 -w 1024 -h 768 -console -novid -high -threads 4 -nod3d9ex -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspdIngame pedig minden low vagy very low és 4xMSAA
-
guftabi96
addikt
válasz
gtamate2
üzenetére
Ránéztem az adatlapodra, és látom, hogy valamivel gyengébb géped van, mint nekem, mégis írod, hogy 300+ fps-ed van.
Én akármit állítok, egyszerűen átlagba olyan 200 körül megáll az én gépemmel (i5 3570 + gtx 960)
Mit kellene beállítanom, hogy ne 200 körül menjen?
Grafikán bármit állítok, nem történik semmi.
Egyébként Low beállításokat használok, árnyék minősége van a legmagasabb szinten. (+ háttérben vibrance gui) -
regener
veterán
CSS-re hasonlít a legjobban szerintem, csak fura hogy mindenhol olyan nyílt lett, szinte alig van fedezék.
-
gtamate2
veterán
Áh, nincs azért az fps annyira rendben. Nálam a korábbi 300+ helyett 200-250 van.
Jobb mint a nuke esetén, de azért nem az igazi.
A pálya amúgy tetszik, szerintem hangulatosra sikerült, sokat inkább t map lett szerintem. Átláthatóbb a pálya, örülök hogy a korábbi infrenew v3-hoz nem hasonlít egyáltalán. -
-
lemusz
addikt
tegnapi meccs legjobb jelenete: dugó cluctch
-
kretenallat
senior tag
válasz
thaigr
üzenetére
A világ legidegesítőbb tízévese, akit szerintem csak az apja jelenléte óvott meg a haláltól banshee kezei közt xD
Jelige: "Én átmegyek és agyonverem..."
Amúgy érdekelnek itt bárkit fun lanok? Lemenni 40en, akinek épp van kedve az játszik, 1 hét, akármilyen játék, amire találsz embert stb?
-
Franklin
addikt
válasz
CosmoBacsika
üzenetére
Hoppá, nem is tudtam, hogy vannak itt emberek a miskolci SZT lanokról :-)
Én is épp akartam kérdezni, hogy ez a Tiger az a Tiger, de most már tudom, hogy igen :-)
-
thaigr
csendes tag
válasz
CosmoBacsika
üzenetére
Had segítsek: http://imgur.com/a/A5BRT az utolsón apa és Spisák úr is megtalálható

-
he7edik.
addikt
Mondjuk a nagy homok kimondottan sz@r...
-
kretenallat
senior tag
Este infernew tesztelő ünnepi ph mix? (Persze csak globáletil pléjereknek, akik legalább 2000 órát eltöltöttek 1.6ban infernón)
-
30z.Samu
titán
Mikor lesz benne az új Inferno a játékban?
Nem tűnik rossznak. -
vzsryl
nagyúr
Szép ez az új infi, mint egy kombájn, de mill/tuscan-ról semmi hír?

-
Xero
nagyúr
Infi elsőre jó lett. Már a dupla T kijárattal megvettek kilóra (régi szép emlékek).
Jó, hogy világosabb és nyitottabb. Mondjuk még egy sniper's nest kellett volna rámpa fölé és teljes az öröm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)