- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
.LnB
titán
Pedig pont építő jelleggel irkálok ennyit. A beszámolók is azért vannak például, hogy az aki esetleg állandóan csak sír, mert semmi sem jó, az láthatja, hogy nem feltétlenül általános az ő hozzáállása. Meg párszor próbáltam már azt is jelezni, saját példámon keresztük, hogy lehet ám tenni is azért, hogy valaki jobb legyen, tudatosan. Nem csak azt várni, hogy jó társakat kapsz minden meccsen, és nyerni fogsz. Nem önfényezésből írok én ennyit. Az én életemet az nem befolyásolja már, hogy mennyire megy a játék. Ez kikapcsolódás, hobbi. Próbálok segíteni. Ma a mentális részét vesszük át.
Igaz, úgy nehéz, hogy ha hajlandóság sincs annak átgondolására, megértésére, amit írok.
"Premier játékhoz egy dolog kell: vegye meg a delikvens a játékot (Prime státusznak hívják, semmi köze a szinthez)."
Ez különösen vicces kijelentés. Látom utánanéztél a dolgoknak.
ui.: Egyébként meg nem kell magadra venned. Nem véletlenül nem címeztem senkinek. Aki akarja, az befogadja amit írtam, aki nem az nem. Tudod, akinek nem inge.
-
Z0C!
őstag
Ez az első, hogy lemeózom...
Találkoztam pár furcsa dologgal...Alig 36 óra játékkal már 31-s szintű volt...
70 óra játékkal minden lövése HS volt...
Nem tűnt fel senkinek..Sokszor volt, hogy T/T-E oldalon campeltem. No trap, és direkt nem ajtó mellé, hanem picit odébb..persze már prefire-rel jön és lő...
Csak mi értelme van a csalásnak. Sose értettem...
-
.LnB
titán
Amíg ilyen alapvető problémáim vannak. Addig tuti nem kezdem el.
És az egyik alapvető hiányosságom szerintem meg is van. A counter strafing hiánya. Én ezt nem csinálom, nem is tudtam róla. Azt sem tudom, hogy ez most a CS2 "sajátossága" e, vagy GO-ban is ez volt? (elvileg CS2-ben van csak) De nekem ez újdonság. És most, hogy utána jártam, azért pár dolgot meg is magyaráz rögtön az elmúlt napokban.nanofocus#78309
Ez a Wilson csávó tényleg nagyon jó bakker. Köszi a tippet. -
Skilly
aktív tag
Sikerült letudni a premiert nagyon nehezen, 10k-ba bedobott. Hatalmas öröm, azt sem tudom, hogy megyek feljebb. Egyedül nem fogok, mert kitépem a hajam, csapatban szoktunk, de továbbra is játszhatatlan a premier.
Sajnálom, hogy Neked is ilyen szériád van.Remélem észbe kapnak egyszer és csinálnak valamit ezzel a sok csalóval.
Ma este is inkább Valorantozni fogunk.
-
mepet
addikt
En iden kb 10 wart nyomtam, foleg premiert. A legutolsoban lattam eloszor csalot, egyertelmu WH volt, 2 volt premade az ellenben, mindketto csalt, a sajat tarsaik is anyaztak oket, volt TK is, minden. Erdekesseg, hogy annyira gyokerek voltak a csalok, hogy igy is csak epp-hogy tudtak nyerni...
-
bepken
veterán
elképzelhető, hogy innentől ez fix opció lesz minden héten. (már csak azért is, mert ezzel próbálnak motiválni a pass vásárlásra, illetve charm használatra)
más: viszket nagyon az ujjam, hogy valamelyik collection-re váltsam be a maradék tokent, de a szerencsém a béka segge alatt van az ilyen dolgokban
Sport&Field szerintetek jó választás? ott sok a csillogó villogó skin, ami ugye viszonylag friss effekt.
-
bepken
veterán
ahogy néztem, azért elég rendesen tenni is kellett ahhoz, hogy ilyen szerver közelébe kerülj... szóval szerintem amúgy jogos.
ettől függetlenül nekem az is elég rossz előjelnek tűnik, hogy sima farmoltás során kirak a VAC a meccsről és Steam újraindítás nélkül nem is enged semmilyen meccsre csatlakozni.
-
bepken
veterán
nem tudom, hogy ez szándékos e vagy "csak" nem foglalkoztak ilyen részletekkel....de tényleg magabiztosabban tudna dönteni az ember, ha tudná a részleteket. például azt, hogy még 5 év múlva is lehet majd farmolni ezeket a skineket vagy a következő season indulásakor pl teljesen új collection-ök és új láda érkezik és aki bújt bújt, aki nem az meg bukta, többé nem tud lootolni pl m4s fade-et vagy banános kulcstartót...
-
goccer
aktív tag
Kicsit attól félek, hogy miután 3 éve nem volt operation, most sokan be akarják tolni a nagy lóvét a ládákba, matricákba, hogy ez lesz a következő nagy befektetés. Így, hogy vehetsz több pass-t is egyszerre jól meg fogja ezt tolni. Aztán úgy járunk mint a Paris stickerekkel, hogy annyira bespájzol mindenki, hogy 1 év után is masszív bukóban van az egész.
Én arra vagyok kíváncsi, hogy most mik a küldik a passhoz vagy mit kell csinálni egyáltalán a farmoláshoz. Semmi új mode vagy map nem lett berakva. Ez így jó eséllyel szenvedős lesz.
Ja és fun fact, hogy nincsenek új agent-ek, szóval tovább nyargalhatnak az árak
#77755bepken: egyik screenshot-on, talán a dezi mellett van egy számláló ami valami 103 napot mutat.
-
bepken
veterán
közben megnézegettem jobban őket és szerintem konkrétan direkt kerültek a szar skinek a ládába, mert amúgy a többi collection nem annyira rossz. overpass collection pl egész rendben van. ettől függetlenül szerintem is túl rizikós azokra költeni a tokent.
illetve most így számomra az se derült ki, hogy ez a cucc meddig lesz bent a játékban? mert ha mai naptól még 2-3 évig lehet farmolni ezeket a tokeneket (szándékosan túlzok), akkor meg aztán a világon semmi értéke nem marad ezeknek a cuccoknak.
-
PeL
addikt
Szerintem egy amatőr programozónak sem tartana sokáig egy olyan algoritmust írni, amit fentebb említettél, hogy checkolja hogy van e fal a két ember között amikor megtörténik az ölés, ha igen átmehet e a golyó rajta úgy hogy meg is ölje az adott playert, meg hogy mennyi idő alatt lövi ki a tárat. Más kérdés hogy ezekre hogy lehet programozással olyan ellen-algoritmust írni ami ezt a figyelést megkerüli, sajna nem értek a témához annyira, én leragadtam anno C64-en a BASIC-nél
Elsődlegesen az ilyen megkerülő algoritmusokat kéne felismernie az anti-cheatnek valszeg, amíg ez nem történik meg, gondolom csinálhatnak akármit.
-
bepken
veterán
"Viszont fél pozitív dolog, hogy MM-ben 2 nyert meccs után már silver lehet az ember"
ezen viszont szerintem pont hogy alakíthattak valamit (azon túl, hogy 10 helyett 2 meccs elég a rank-hez), ugyanis most 1 meccs után nova1-be dobott, ami CS2 release óta nem történt meg velem
-
bepken
veterán
biztosan én vagyok még 36 évesen is túl naiv.... de én még bízom benne, hogy az például csak egy próbakör volt. annyi minden zajlott le másképpen, mint eddigi banok esetében, hogy kell lennie valami nagyobb tervneka háttérben.
aztán persze benne van az is, hogy Józsi az ebédszünetben elbukott egy fogadást, melynek értelmében munkaidő végéig írnia kellett egy pár soros kódot, ami full random módon kibannol pár csalót....
-
bepken
veterán
nekem így elsőre kicsit fura, hogy ilyen zöldes-kékes színe van a lángnak, meg ilyen kis szikrák pattognak benne... de nyilván ami zavaró, hogy nem terjed gyakorlatilag sehová sem.
molotov
incendiaryez azért jelentős különbség szerintem! kis túlzással konkrétan 2 ember elfér a kettő széle között.
-
bepken
veterán
MOUZ szerintem most kellőképpen jól működik. nem mondanám, hogy simán hozzák a meccseket, de valahol a meccs egy pontján nagyon határozottan torkon ragadják az ellenfelet és onnantól nem eresztik míg csak lélegzik. másik pedig, ami számomra nagyon szimpi, hogy nem törnek meg hátrányban sem. bízzunk benne, hogy a döntőben is helytállnak, én őket tettem meg győztesnek
@goccer - valószínűleg nem is logikus döntés igy tippelni, meglátjuk
-
Scale
őstag
Engem ha összedob magyarokkal nem is fedem fel magam (profilomról se látják) hogy magyar vagyok mert 100ból sztem 95 ilyen esetben szégyellem a helyükben is magam.. tegnapi példa: soloztam, rajtam kívül 2 2es premade, egyik magyar ezek közül egy magyar (nevükből egyértelmű volt).. első négy kört nyertük , ment is tőlük a kör végi dicséret úgy általában, mondom végre egy normális magyar páros, aztán utána nem úgy jött ki a lépés a másik premadenek, egyik srác nem tudott szinte semmit meglőni, na ami azután kezdődött tőlök az elviselhetetlen volt és felvállalhatatlan, k. anyázták a csókát végig, amikor egyedül maradt még 1v1-ben is végig flameltek, egyik ordított, kiröhögték...
Néha kivettem a muteot a meccsen de gyorsan vissza is került. Ebből látszik hogy ilyenkor már nekik az se számít hogy megnyerjék a meccset, többet ér nekik hogy kiélhessék az idiozitmusukat.
Jó nem azt mondom hogy más nemzetnél nincsenek ilyenek de azok annyira nem tudnak zavarni mint nyilván a sajátom.@Zsírkrétamen:
Engem mirageon ilyen 75% WR-rel silver4-be rakott, kb fixen soloban nyomtam, hát ennek se lehet annyira örülni -
goccer
aktív tag
Mondhatsz, csak még korainak éreztem ezt a sommás véleményt az említett okokból
Most belegondolva nem tudom mi a jobb amúgy, ha figyelembe veszi a GO rangokat vagy ha nem. Az itteni panaszok alapján az volt az érzésem, hogy nem (annyira) veszi figyelembe. Ilyenkor viszont el kell telnie egy kis időnek, hogy mindenki a tudás szintjének megfelelő helyre kerüljön, de ez normális.
-
goccer
aktív tag
Most komolyan rang nélkül mondasz véleményt a rang rendszerről? Amikor az emberek ~90%-ának nincs még rangja? Ne már
Premier ban rendszer nem tudom milyen lesz, de a te statisztikád valóban elég ijesztő. Én kettőt játszottam eddig soloban (nem találtam fixet arra hogy miért érzem 20 fps-nek a kiírt 200-at, úgyhogy egyelőre ennyi elég volt nekem) abból egy Overpass egy Vertigo volt.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Nem rossz, de: solo onlyban mentem, simán bedobott full premade ellen, volt olyan "csapattárs", aki a meccs elején bejelentette, hogy "free win", majd minden kör elején kirohant az ellenfélre. Voltak olyan meccsek, ahol nem szavazták ki az ancient, anubis párost, aztán nem értették, hogy miért nincs esélyünk se (nyilván azért hagyta bent az ellenfél, mert ők azt már begyakorolták) Szintén sok meccsben mindig kitolták magukat előre (tipikusan Overpasson), még akkor is, amikor a sokadik kört vesztettük el emiatt zsinórban, és nem értették, hogy akkor talán maradni kellene a kezdő közelében.
Voltak nagyon gyanús megmozdulások, amikor az ellenfél csak oda kukkantott ki, és adta a pref hs-t ahol én voltam - ilyeneket még majorön se szoktam látni. -
PeL
addikt
Én már azt sem értettem, hogy tegnap Ancient-en mikor le volt rakva a bomba, 3 terror vs 1 CT, rászed a bombára és egyszerre kiugrik rá mind a három Mouz-os a füstből mint valami bolondok lelövetni magukat, kb throwolták a nyert kört. Nem lett volna elég max 1-nek kimenni hogy megzavarja a CT-t ha esetleg tényleg szedi is? Silverben csinálnak ilyet az emberek kb.
-
IreN!CuS
addikt
Én sem, sima továbbjutásra tettem őket. Igazából amig JDC meg Dexter játszik sima B tier a csapat...kár volt nézni a meccseiket.
Dexter mint IGL az összes stuck-ba belerohan és amúgy lófaszt lő....most is 2 killel hozta le a CT side-ot....beállsz egy sarokba többet lősz...JDC -13 mirázson...és 0.96-os overall rating....sima tier2...
-
bepken
veterán
inkább az a para, amit lemusz is írt korábban - illetve anomaly is beszélt róla egy videójában - félő, hogy ha a láda nyitások majd elkezdenek visszaesni a magas árak miatt (3 cent helyett 3 euró lesz a legolcsóbb láda is), a Valve valahogy "hígítani kezdi" a piacot.
mondjuk ettől még mindig kevésbé tartok, mint a megjelenéskori visszaeséstől...ahogy írtad/írtátok, szerintem a legtöbben akkortájt kezdik majd kiszórni a készleteket, amivel beesik majd lehet az egész megint 3 centes sávba (az mondjuk más kérdés, hogy ezen a ponton majd érdemes lehet e befejtetni?
)
szóval ja... gambling....
nekem meg egyre inkább bassza az agyam, hogy ehelyett az agyalás helyett el kéne adni mindent és venni egy Deck-et -
Zigi
senior tag
Persze, ha veszítesz az csak azért lehet, mert lecsaltak
Ez is egy hozzáállás. Tele van a játék csalóval, tényleg rengeteg van, de azért ne legyünk már ennyire nagy arcok.
Nézzük pl . a 8:16 os nukot: Eleve erősebb csapatot kaptatok a tiéteknél (valakit fel akart dobni). Csapattársad lőtt 36-ot az oké sima ügy hiszen ő jó játékos, az ellennél a top player 28-at. Na ő tuti csalt, mert ennyit nem lehet lőniNeked nagyon nem adta , az látszik 0.50 K/D, de hány olyan meccs van amikor mindenki leesik akire ránézel? Igen van olyan is, amikor mindegy mit csinálsz pofán lőnek. Ettől függetlenül még lehetett csaló az ellenfél, de nekem ez egy sima loosenak tűnik.
Arról nem is beszélek hogy ki az a mazochista aki ennyit csofiszozik?? Az egy csaló paradicsom, ott nincs olyan meccs ahol nincs csaló, ha megnézed a bannolásokat a meccseiden 99.999% cs_office.
Mindegy is. -
-
Mezcal
addikt
-
-
lemusz
addikt
Mi a no chance ebben? Nem értem a logikád, kérlek fejtsd ki bővebben. A demóidban szereplőket profiloztad wiresharkkal és csekkoltad most a listát, nem bannolódott egyik sem közülük? Vagy azt akartad mondani, hogy nem bannolódott 200 ember sem az "utóbbi időkben"? Vagy mégis mi tökömről beszélsz és hogy kötöd ezt össze ész érvek mentén az én kommentemmel?
-
bepken
veterán
-
gyáliSanyi
őstag
Kell hozzá egy Steam profil.
Steamre töltesz fel pénzt és meg tudod venni a játékot LINK , 8,2 Euró. Vagy itt a hardveraprón intézel [link valakivel] kulcsot, digitális verziót. Csak egy példa volt.
Volt az 1.6-nak virágbolti verziója is, ha jól tudom, azt LAN-on lehetett egymással tolni, Steam-en nem. A Steam-est viszont, ami a hivatalos, azt csak Steamesekkel. -
prtvlogan
aktív tag
-
-
-
bepken
veterán
én simán el tudom azt képzelni, hogy nem kicsit elbízták magukat Ancient után, aztán a Nuke-on kapták az első pár igazi pofont és úgymond "zavarba jöttek"...amiből, ha úgy vesszük elég sokára sikerült visszahozni magukat mentálisan, de végül csak sikerült
#74623LendvaiFeri1 - aztán s1mple részéről is volt egy elég durva miss már valahogy az utolsó körök valamelyikében. bár tucatnyi másik lövéssel meg olyan szinten döngölte földbe az ellent, hogy szinte fájt nézni
(pláne, hogy alapvetően nem vagyok se NAVI se G2 fan, de szívem szerint inkább drukkoltam volna G2-nek)
-
prtvlogan
aktív tag
-
lemusz
addikt
Névszerint szólítottál, szóval itt vagyok.
Hallottam erről én is steam discussionben, sőt el is küldtem a csgoteamfeedback-es címre 1-2 hete, valszeg ezzel vagy valami ehhez hasonlóval szkennelik egyes csalók botjaikkal a main-jüket vagy más pajtik main-jét keresve. Úgy tudom elképzelni, hogy ha 1-2 accal megtalálják, megy azokról a "nembűnös" szavazás, aztán ezzel meg is akasztották a procedúrát, minimum időt nyernek átpakolni az inventoryt vagy teljesen meg is ússzák az esetet. Tesztjelleggel reportbotolgatok néhány csaló accot és az egyiknél láttam hogy customIRL-t cserélt és eltűnt a kése is, furcsállottam is, másnap aztán már ott figyelt a Game bann az accon. Nem akarom elhinni, hogy pusztán a 6. érzéke vezérelte a srácot, hogy pont egy nappal a bannja előtt kicuccoljon. Tuti kapta a fülest hogy OW-ba került. Ennek viszont ellent mond, hogy néha meg ugyan abból a baráti/steamgrouppos társaságból sokkal durvább accok mennek a levesbe. Mondjuk ez se egészséges, hogy én ilyeneket könyvjelzőzök és figyelgetek, de hát olyan jól eső érzés látni, amikor sírnak egymás kommentszekciója alatt. Ennek is mennyi csaló kutya írkálja, hogy unbannolják a "főnököt".
Ja, a progit nem ajánlom használatra, ha erre irányult a kérdés. Exe-ként fut, már ez önmagában elég ok kellene hogy legyen, de még a Q&A-nál is írják a nem túl meggyőző "Will I get VAC banned? A: Probably not,". Engem is érdekelne néha kiket látok OW-ban, de a kíváncsiságnak gátat szab a biztonság.
Az hogy miért nem kapsz OW XP-t sajnos nem tudom. Egyik accomon pár hete lett meg a 150 win, rögtön el is kezdtem rajta OW-t nézegetni és azon én se kaptam eleinte XP-t. Szerintem letesztelt a rendszer, bekalkulálta hogy milyen %-ban dolgozok és ehhez kellett neki kb 50 demó. De azóta rendesen működik, kapok xp-t arra is. Van még egy tippem, mégpedig hogy a piros trustfactoros accokon nem veszi úgy számításba a predikciókat. Hogy miért gondolom így? Mert az említett accomon a nyáron elég blatant HvH meccsekbe dobott folyamatosan, szóval tuti szar volt a trustja, ott szedtem össze egyébként pár cheatert a könyvjelzőbe. Egyik ilyen blatant emberke screenshotja talán igazolja a hipotézisem: [link] "and again after 1 month, one correct verdict".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest