Hirdetés
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
Mindenki volt 1x éves, amikor anyutól, és aputól, kellett kérni pénzt kajára, mozira stb.nekünk pl sokszor mozira sem jutott, nemhogy szoftverre. Nyaranta kertészetben kerestem össze egy használt gépre valót, majd jatszottam azzal, amit a haveroktól kaptam, és ami el is indult. Ez volt 15 éve..
Mégis ebben a hónapban kb 20.000 ft-ot költöttem játékra, mert változott a helyzet, és megengedhetem magamnak. De gondolom itt mindenkinek mindene jogtiszta, ahogy ez névtelenül lenni szokott. Se egy mp3, se egy letöltött sorozat...😈 -
zkas90
senior tag
válasz
CraBByzzz
üzenetére
Leírtam egy hosszú monológot, de fölöslegesnek érzem.
Röviden: Szoftverfejlesztőként különösen elítélem azokat akik szoftvert lopnak és még büszkék is rá. Illetve a büszkeség jelen esetedben kicsit erős, de az, hogy felháborodsz azon, hogy leszólnak azért, mert (warezoltál) nem voltál képes kifizetni pár ezer ft-ot egy olyan játékért amivel annyi időt játszottál, hát pff...Legyen a játék 12 000 ft. 4 ezer órával elosztva, 3 ft. Három nyomorult forintot nem ért meg neked, hogy egy órán keresztül szórakozhass. Gondolom ez a 4 ezer óra nem 1 év alatt jött össze, tehát legalább 2 évig játszottál vele. Napi 32 forintot, heti 230 forintot vagy havi 1000 forintot kellett volna félre tenned, hogy megvehesd azt a játékot, amivel a szabadidőd egészen nagy százalékát kitöltöd.
12 000 ft-ot 3 vagy 4 napnyi diákmunkával simán meg lehet keresni. (Igen, megvenni azután, hogy warezosan játszottál vele egy évet. Legalább megtisztelni azokat akik elkészítették ezt a játékot.)Van egy olyan érzésem, hogy az operációs rendszer ami a gépeden fut nem linux, hanem valami ablakos nevű és az sem legális.
(#34494) Coccolino_O
Mióta megtörtént ez a nagy bannolási hullám, azóta gyorsabban lépnek szintet az emberek. Én arra lennék kíváncsi, hogy magán a rendszeren is egyszerűsítettek, vagy csak a sok kiesett ember helyét tölti fel a rendszer. Utóbbi esetben 1-2 hónap múlva kíváncsi leszek, hogy ki az aki megtartja a könnyen jött 2-3 szintlépését.
Persze gg wp mindenkinek, csak a bannolások óta még rosszabb solozni, mert a kommunikáció hiánya mellett, most már meg sem lövik általában a csapattársak. Eddig legalább mindenki meglőtte amit meg kellett.(#34498) Entk
Nem a lopás az elsődlegesen elítélendő a szituációjában, hanem az ahogyan a reakciókra reagál. A felháborodás az ami gáz a részéről. -
CraBByzzz
aktív tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Szerintem a VAC hullám miatt

-
Coccolino_O
őstag
Lőttem egész meccsen 10 frag-et, és feldobott sas-ba. A meccs döntetlen lett. Azt hiszem, hogy továbbra is rejtély marad, miért adja a rangot.

-
CraBByzzz
aktív tag
Nem, nem százezres a gépem. Egy szar, 4-5éves laptop ami leggyengébb grafon 10-45fps ig viszi. Netem ugyagyugy szar, ált 25-50ping, sokszor elszáll. Igen, lenne pénzem rá, de nincs szivem erre költeni. Mellesleg az a stílus, hogy kérdőre vonsz egy embert, akit em ismersz, és még a nevét se tudod, na az sem stílus! A többiektől meg elnézést, hogy így kikeltem magamból, de szerintem Qnagyon nins igaza. -.-'
-
szabog4
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Érdemes nyitni még chroma 2 ládát vagy megeshet h nem jön vissza a kulcs ára?
Választ előre is köszönöm!
-
linuxuser666
tag
Dobott egy chroma 2 ládát.
Valaki akarja cserélni valamire? -
supsupsup
csendes tag
vanir te meg néha jöhetnél velünk játszani, igaz te inaktivitásunk után lettél jó, gatheren nevelkedtél asszem, így valszeg abszolut asse tod ki vagyok, de anno visioNs ben toltam (ami később a fesztypincel egyesült), így vmi lövésed lehet.
Nw-, Nightwish- a nickem amúgy.

-
supsupsup
csendes tag
Köszi a feedbacket skacok!
Nos, a 4:3 az a monitorom miatt van (fekete sáv). A minőségen nem igen tudok fentébb tolni, mert egyszerüen a gépem nem képes jobbra.
Ami a raget illeti ez extrém eset volt, elmentem én vadbarom solozni, erre összerakott 4 nem kommunikáló balfasszal. Ilyenkor nálam agyfasz van

Amúgy ha tudtam volna, hogy nézitek sokkal többet dünnyögök!!! Csak azthittem a kutya se nézi xD
Amúgy énis "toxikus" vagyok, a balfaszokkal. Amikor pörög a csapat, beszélnek, stb... amúgy viccesnek mondanak, meg mittom én, csak ma alapból elég szar napom volt, meló helyi stressz, meg sok olyan loss volt ma, amit megkellett volna nyerni :S
Szeretnék még ezzel próbálkozni a későbbiek folyamán, örülnék, ha benéznétek máskor is. Majd ha online lesz a stream mindig írok ide!
(a káromkodást megpróbálom visszább fogni XD Sokat szólnak a rendes életben is, hogy koszos a szám. Amúgy nem vok annyira fiatal, 25 vagyok, ergó ez már szégyen, nem pedig a mai fiatalság
) -
Vanir
veterán
Belinkelném én is a streamem, de sajnos a mi ötös primédünk sem rendelkezik túl választékos szókinccsel (én pedig egyenesen toxic vagyok).
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
supsupsup
üzenetére
Szia! Nekem is azzal van bajom, hogy minden 3. szavad az hogy geci, bazdmeg stb. Néha becsúszhat, de egy picit irritáló tud lenni... Alapból oké, hanggal nekem is van bajom, picit hangos. Csak nállam van a két szélén egy nagy fekete sáv??
De am okés, minél több magyar streamer 
Ui: Picit szaggatn nekem, gép kérdése?? -
SRII
őstag
supsupsup: nincs ezzel semmi gond, minél több magyar cs-s videót kívánok.
sok magyar videóst nézek(nem b turbot!) szvsz elsőnek a youtuben próbálkozz,másodsorba nagyon hangos a játék, a beszédhez viszonyítva, a minőség minél jobb annál élvezetesebb, és nagyon keveset beszélsz magyarul! fontos megtalálni a középutat, képileg, hangilag..hogy élvezetes legyen!
A rage tetszik!
-
zkas90
senior tag
válasz
supsupsup
üzenetére
Első észrevételem: nem tudom, hogy milyen szerveren játszol most, de szakadok azon, hogy mindenki aki meghal, az úgy hal meg, hogy felteszi a két kezét és összeesik.

Illetve én jobban szeretem az olyan streamereket, akik nem káromkodnak. Persze a mai fiatalok pedig pont az ellenkezőjét szeretik és ok a nagyöbb tömeg
ui: sok sikert a meccshez
ui2: Az én tapasztalatom az, hogy a csapattársakkal való kiabálás nem segít. Még ha idegesítőek is, akkor is szépen kell hozzájuk szólni, illetve úgy kell játszani, hogy elkezdjenek követni (az utasításokat).
Most is az első kör után már kiabáltál velük, megértem őket, hogy a 7. körben már többen muteoltak téged. Persze ez csak az én véleményem, aki senkit nem érdekel. Én csak építő jellegű kritikát gyakorlok.
písz -
supsupsup
csendes tag
Üdv! Streamelni kezdtem, a minőség még nem a legfaszább, de eddig azt mondták nézhető.
LE/LEM vagyok, fogok streamelni MM-et, ESEA pugot, DM-ezést, botozást, később egyéb programok. Játékaim során magyarország volt top 1.6 játékosait is láthatjátok majd, tervezek a jelenlegeikből is hívni majd játszani, amolyan "sztár in da hous" stílusban, ha lesznek nézők esetleg demo elemzés, stb.
Kérem akinek van kedve nézzen be, hagyjon feedbacket, iratkozzon fel, ha tetszett amit látott.
www.twitch.tv/nw_csgo
-
po1son
addikt
M9 Bayonet | Doppler Sapphire (Factory new) kés mennyi kulcsot ér?
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
?????
Lehet nem tudok róla és a hivatalos mm szerók is 128asok lettek?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
he7edik.
addikt
válasz
linuxuser666
üzenetére
Privire nem szoktál válaszolni?

-
linuxuser666
tag
Eladtam a cuccaimat piacon, vettem egy chroma 2 ládát, és kinyitottam.
Egy galil ar eco viseltes volt benne, szerintem megérte, és jól is néz ki.
Kár hogy lőni nem szeretek vele annyira
-
-
lemusz
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Ja, de sok nem bírja közülük vagy rosszul vannak beállítva. Valamelyiken pl. folyamatos 60-70%-os choke van, ami annyit tesz, hogy a te feltöltésedből alig kap meg valamit a szerver, egy másikon a var (var=variance, a te géped és szerver közti eltérés nagysága miliszekundumban) érték ugrál folyamatosan pirosba... láttam olyat is, amelyiken a rate-et fixálták le mindenkinek 35 ezerre (pont egy 30+ pubon lenne kihasználva és kellene is a 80K+, 128K-s rate), szóval ritka az a publik szerver, ami normálisan 128 tickes, kompromisszumok nélkül. Nem nagyon értek hozzá, de gondolom brutál net és szervergép kell hozzá, hogy 30 embert normálisan tudjon vinni 128 ticken.
-
perecKING
senior tag
....gairibol kapok egy uj 4690k-t, de nem tudom...eleg a 4570 is a go-ra...inkabb egy "jobb" monitor kellene
-
perecKING
senior tag
VALAKI(K)
egy gyors menet?
-
-Rolika-
senior tag
Köszönöm a tanácsokat. HS only szervereket a publicoc között találok?
-
szebe
addikt
Borzasztó ez a PlayIT közvetítés...

-
he7edik.
addikt
Versengőhöz keresek társakat mert az ismerősök még a Sourceon maradtak.
Profil -
Hangm4n
tag
válasz
breakout123
üzenetére
1 hónap szokott lenni köztük, úgyhogy május elején.
-
breakout123
aktív tag
Szerintetek mikorra várható az új operation?
-
mepet
addikt
A GameMiner-en már lehet in-game itemeket is nyerni. Köztük csgo itemeket is: http://items.gameminer.ru/csgo
Invite code-okat a GameMiner topicban találtok: http://prohardver.hu/tema/playblink/friss.html (Asszem már nem is kötelező, csak aki meghív, ő kap egy gold-ot, ha az steam accod 100USD feletti. szerk: ha privát a meghívott profilja, akkor sem dob aranyat.)
-
fntastic
aktív tag
Tudtok valami lehetőséget ahol megtudnám venni a játékot viszonylag olcsón? Paypal-lal fizetnék.
-
-Rolika-
senior tag
-
Kempeti
tag
Kérlek dobjatok rá egy reportot, vicc amit müvelt, és folyton lecsalta, hogy hol vagyunk. Kickelni nembírták, valaki folyton nem-re ment
-
vzsryl
nagyúr
válasz
-Rolika-
üzenetére
A legjobb módszer az, ha akkor erőlteted legjobban, amikor a legszarabbul megy. Emiatt kialakul egy olyan alap skilled, amit bármikor tudsz hozni.
Ha abszolút nem megy maga a lövés, akkor viszont jót tehet a DM, hogy összhangba kerülj az egérirányítással. Meg kell találni a megfelelő érzékenységet, ahol a lehető leggyorsabban és legpontosabban tudsz lőni. Mások bemelegítésre is használják a DM-et. Én pl. ahogy elindítom a CS:GO-t, azonnal MM-ezek, vagy tradelek.
-
-Rolika-
senior tag
Mint ahogy fentebb irtam, elértem a nova 3-as szintet és sajnos itt már nagyon nem tudok érvényesülni.

Mit ajánlanátok, hogyan gyakoroljak? A DM néha-néha jó, de nem az igazi. Szeretnék fejlődni, de ha mindig tök utolsó vagyok hamar elmegy a kedvem.
-
Maulgar
tag
Ez a 20 órás rangsorolás mennyire gyakori?
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Akkor a beállításokban vegyem vissza stereora?
Nem csak csézek.
-
törölt tag
7.1-es füles és nem hallom, ha mögülem lőnek. Ez mi?

-
Coccolino_O
őstag
Miről maradtam le? Tombolnak a hormonok?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Crimson Desert
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ubuntu Linux
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bitcoin topic
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Persze gg wp mindenkinek, csak a bannolások óta még rosszabb solozni, mert a kommunikáció hiánya mellett, most már meg sem lövik általában a csapattársak. Eddig legalább mindenki meglőtte amit meg kellett.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
De am okés, minél több magyar streamer

LendvaiFeri1