- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Zimmi91 #78112 üzenetére
Az a NiP... Nekem is a kedvenceim voltak. Meg hát a 87-0-val megkérdőjelezhetetlenül a legjobbak is. De én egyébként is, mindig svédeknek szurkoltam. Korábban a Heaton féle NiP-nek, SK-nak. (fNatic-nak viszont sose! pedig f0rest, és GeT_RigHt volt ott is.)
Én még az a korosztály vagyok, aki ilyen csodákat írogatott ki CD-re: [link] Gyűjtöttük őket.
A napokban elkezdtem újra kicsit játszani (olyan 12 év után), de hát hihetetlen, hogy milyen béna emberek lőnek be. Lehet, hogy nem fogom inkább ezt erőltetni..
-
bepken
veterán
válasz
Zimmi91 #77336 üzenetére
és amúgy tényleg egész magabiztos játék volt, akarták azt a továbbjutást (igazából sosem szurkoltam még nekik, de most izgultam értük)
utolsó meccs nekem már mindegy, milyen kimenetelű, ettől függetlenül nem tudok a FURIA-nak drukkolni most valavogy.... szóval hajrá SAW!
-
Cr00py
senior tag
válasz
Zimmi91 #77271 üzenetére
Semmi nincs. Minden teljesen stock. Nem hiszem, hogy hw hiba lenne, mert rengetegen panaszkodnak rá. Elég csak redditen beírni a keresőbe. Lehetetlen, hogy ennyi féle különböző hw-n bármi ilyesmi legyen a gond. Főleg úgy, hogy minden más tökéletesen működik. A legelso "beta" ota ezt csinalja. Hol gyakrabban, hol kevesbe.
-
mepet
addikt
válasz
Zimmi91 #77178 üzenetére
Koszi az infot, akkor 2 feladatom van.
1. kiprobalni a benchmarkolasi megoldast, amit most talaltam: kezzel elinditok egy demo lejatszast a cs2-ben, majd adott pillanatban gyorsgombbal elinditom a Rivatuner monitorozasat, majd adott pillanatban kezzel leallitom azt, az meg rogziti az atlag FPS-t egy text fileba. Forras: [link]
2. szennetuningolni a procit -
válasz
Zimmi91 #77170 üzenetére
Nálunk is ugyan ez volt, egy 8400+1080ti kombónál. Sok mindent próbáltunk, win 11-et is újra raktuk, majd raktunk rá 10-et is, de egyik sem oldotta meg a dolgot. Amit viszont nem olvastunk neten, de megoldotta a problémát: legfrisebb driver letöltése, majd geforce experience eltávolítása. Összes Xbox app letörlése, főleg az xbox overlay (vagy hogy hívják, ami veszi a kijelzőt). Nem tudom melyik oldotta meg a gondot, de azóta egyszer sem fagyott ki a játék, előtte minden nap.
-
bepken
veterán
válasz
Zimmi91 #76136 üzenetére
egyáltalán nem biztos, hogy annyira vészes lesz. bár nekem az egész grafikai beállítás része fura....
fullscreen + 60Hz kombóval nyomom (minden "low"), mégis 100-130 fps között mozog legtöbbször
FSR része a "Performance" opció esetén teljesít legszarabbul..."Ultra Quality" sokkal folyamatosabb, de ha kikapcsolom az egész FSR-t, akkor még jobb a teljesítmény! -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Zimmi91 #75795 üzenetére
Esélyek ugye. Nagyon sok nyitás után beállna a 400 ládából nyitott egy kés, viszont az esélye annak is megvan, hogy elsőre egyből kést nyit. Persze utóbbinak az esélye nagyjából ugyanannyi, hogy 10,000 nyitott ládából egyben sincs kés. Én is azt mondom, hogy aki biztosra akar menni, az egyből kést vesz.
-
-
lemusz
addikt
válasz
Zimmi91 #75662 üzenetére
[link] icarus fell, ez egy kicsit sötét ott a közepe felé, de megnyugodtam, talán még egy picit szebb is mint volt. Meg az awp medúza is szebb, ami felfelé húzhatja. Akárhogy is, mostmár a blue phosphor a kedvenc, idővel lehet csere lesz.
szerk.: Egyébként vanilla/free hand/slaughter kések eddig nem tetszettek, de most meg igen. Durva mennyit tud javítani a fény néhány esetben.
-
lemusz
addikt
válasz
Zimmi91 #75656 üzenetére
Késeknél azért sejthető volt a fade/doppler/tiger tooth fényes jövője. Ha valamit, akkor a jobb fénytechnológiát már régóta mondták, 3klikks vidikben is be volt mutatva mennyire OP. Az nem volt csak világos melyik lesz az igazi befutó és mivel a fade-ek ritkábbak mint az átlag phase-es dopplerek így inkább arra voksoltam volna. Engem a blue phosphor lepett meg inkább, mert érzelmeket vittem az A1 vonalba, amit ugye nem szabad a bizniszben. Még évekkel ezelőtt vettem az icarust 25-30 euro körül, nem adtam el az évek során, source1 alatt jobban tetszett bárminél ezért elaludtam rajta és nem is gondoltam át hogy m4-eknél is van csili-vili skin...
Azt nem értem csak hogy akik eddig nagy blue gem rajongók voltak, azok most miért húzzák a szájukat? Az én szememnek eddig se voltak egy nagy was ist das...
-
-
energy4ever
addikt
válasz
Zimmi91 #74664 üzenetére
Csak letezik valami bongeszo plugin, vagy valami weboldal amin keresztul lehet szurni a hivatalos steam piacot. Vagy nem?
Centes, igen. De ha azt nezzuk 0 befektetett eurobol tartok ~28nal mar.
Tegnap egy 0.008... asat adtam el 0.49ert, ugy hogy a legolcsobb 0.37es volt. Ezert gondolnam, hogy a mostani 0.0023...as kopottsagi akar tobbert is gazdara talalna.
Meg ettol fuggetlenul is jo lenne egy ilyen szuro, hogy a legolcsobb gyari uj skinek kozul a legjobbat vegyem majd. -
Mezcal
addikt
válasz
Zimmi91 #74588 üzenetére
Túlzás nélkül azt éreztem meccs közben, mintha nova csapat játszott volna globálok ellen. Egyedül Lucky lógott ki a csapatból, ő nőtt fel a feladathoz, a többiek totális csőd minden téren. A NiP CT pisztoly köre megalázó volt. Drukkolok nekik, szrintem csak a Navi állíthatja meg őket.
-
-
-
lemusz
addikt
válasz
Zimmi91 #66296 üzenetére
Jaja, aki ma megveszi szinte biztosan plusszba fog kijönni belőle, hiszen kap fegyverskineket is a missziók után, meg hetente egy hydra ládát egészen szeptemberig. Úgy saccolom jövőhéten 1-3 euró között lesz valahol az értéke, sokaknak akkor fog megtérülni a dolog. A ládáért kapott pízt meg skinekbe kell fektetni, aztán amikor 1-2 hét múlva normalizálódtak az árak profittal eladni még a summer sale előtt.
-
lemusz
addikt
válasz
Zimmi91 #64827 üzenetére
Kinek a pap kinek a papné kérdéskör szerintem. Nekem szabadjára van engedve (fps_max "0"), tickrate-hez fixelnálni meg nem sok értelmét látom. Akkor már inkább monitor frissítési sebessége szorozva kettővel, hárommal stb vagy simán defaulton hagyni fps_max "300"-al...
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Zimmi91 #62575 üzenetére
Már egyik sem. Ha nincsenek hatalmas kapcsolataid, akkor már alig lehet nagy tőkével is tradelni. A gambling panic óta alig csurran-cseppen valami, de ez betudható annak is, hogy lounge-on már csak trade botok vannak, tehát gyakorlatilag kihalt. Maradt a reddit, de ott minden nagyon drága, és még drágábban alig lehet eladni.
-
Xero
nagyúr
válasz
Zimmi91 #60152 üzenetére
Gépésznek a színek pont teljesen lényegtelenek. Ott a munkaterület számít. Szóval ha fut majd valami solid vagy társai, akkor a pixelszám a lényeg.
Ha csak játék, akkor 144Hz.Ha mindenes, akkor a TN panelt tessék elfelejteni.
(#60154) Vismajor01: Pedig igaza van. 27"-on az 1920x1080 már erős. Oda legalább 2560x1440 kell. Legalább.
-
dugo_
veterán
-
válasz
Zimmi91 #57465 üzenetére
Túl sok lett a pénz ebben, a sok sz@réletű mindent bevet hogy egy kicsit szakítson a jóból. Ha megnézed a legutóbbi 2 major győztest- ami lényegében ugyan az a csapat - akkor nem látszik az őszinte győzelem az arcokon, főleg mikor a másodikat is behúzták. Egy alja favela c1g@ny bandának tartom őket, akik csalással taroltak a majorokon, a taco gyerek az biztos , de hogy a coldzera se szeplőtlen arra is ideraknám a bökőt a nyakamhoz.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Zimmi91 #57465 üzenetére
Á, dehogyis csal. Mindegyik csak GOTV bug, és az amúgy sem bizonyíték, hogy "néha-néha" épp egy ellenségen áll meg a célkeresztje. Az is tök normális, hogy elkezd lőni egy ellenséget, majd hirtelen 180 fokban elfordul. /sarcasm
Van még néhány ilyen csaló a pro scenen, de itt valahogy mindenki foggal körömmel védi őket.
-
zkas90
senior tag
-
MarioAna
senior tag
válasz
Zimmi91 #45135 üzenetére
Én 6 kulccsal kezdtem és 2 hónap után vagyok 'közel" 10 kulcsnál az
1. megveszem in-game
2. várok 7 napot
3. veszek kulcsért skint market 80-84%-ért
4. eladom a skint marketen
5. az árából veszek kulcsot
6. ismétlés
...profit?...8. Range Rover a garázsbaTi hogy csináltátok ezeket a +10 kulcs 2 nap alatt meg 45-el kezdve 1000
.
Van valami bevált módszer amiről mi mezei CS:GO playák nem tudunk?más:
de közel voltam ma délután, mielőtt eladtam marketen a MW Frontside Mistytm, hogy megtegyem vele a HR-t a Penta ellen...ilyenkor örülök, a "szabályaimnak" - lassan, de biztosan haladni felfelé a késig -
vzsryl
nagyúr
válasz
Zimmi91 #45135 üzenetére
Én tanítottam, de már túlnőtt rajtam gyorsaságban, de mennyiségben még le van maradva.
(#45138) CraBByzzz: Én most 3 hete újrakezdtem a nagyüzemű tradelést. Előtte 100 kulcsom meg volt hagyva tőkének, és most van 370. Rengeteg tradelési technika van, de az alapja mindnek az, hogy ismerned kell a piacot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest