Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
rumos XIII
üzenetére
Akkor nem stresszelek, csak így nem tudok fogadni. Annyira nem fogadtam sokat hogy tudjam mi hol van

Arkennys:
Köszönöm, elkerülte a figyelmem! -
Redneck
nagyúr
Oroszra váltott nálam a lounge, szerintetek ez mitől lehet?
-
szebe
addikt
válasz
sikalisk
üzenetére
Ha valakit aim miatt reportolni kell, akkor az 90%-ban negevvel pörögve lő ace-t 16 körön keresztül.
Sokkal inkább zavarnak a mindig tökéletes ütemben kinéző/füstölő/flashelő emberek. Kis magyar közösségünkön is láthattuk, mekkora tömeg használ(t) radarhacket...
Akkor képzeld el, eu szinten mennyien tolhatják... -
GergőBp
tag
válasz
rumos XIII
üzenetére
Vajon? Játszani, de nincs 1 ismerősöm sem, így "társat" keresek.
-
GergőBp
tag
válasz
rumos XIII
üzenetére
Most regisztráltam be és 1 ismerősöm sincs fent, így ott nem tudok játszani. Utolsó versengőbe kaptunk egy aim, wh-t és lement a kedvem a sima versengőtől. Elvileg ezek jobban védettek, így szeretnék áttérni rá. Egyébként dupla kala, ha számít bármit is a rank..
-
GergőBp
tag
Valaki játszik faceIt-en?
-
sikalisk
tag
válasz
Mezcal
üzenetére
Ennyi erővel mindenki szívatja az ellenfelet, aki sokkal jobb mint az ellenfele? Nektek mennyi bajotok van, véleményem szerint elvagytok kényeztetve ezzel a rankrendszerrel, a régi fapados 1.6 system kellene, hogy lowmid, meg mid+, aztán villámgyorsan visszasírnátok a csgo ranksystemét.. Igen, én is kapok ki az ellenféltől, sőt, zsinórban többször is, van, hogy jobb az ellenfél és dupla kalával kenterbelövi a sasokat. Aztán akkor mivan? Nyert az ellen, kihoztam magamból amit tudtam, az élet meg megy tovább, férfiasan feldolgozom a vereséget - nem az ellenfelet szídom, nem is a valvet.
Nem a valve-tól várom el, hogy a csinos fenekem alá tegyen mindent, hogy minden tökéletes legyen, nem sírom tele a fórumot, hanem próbálok jobb lenni, ennyi, köveket a postaládámba... -
sikalisk
tag
válasz
ReSeTer
üzenetére
Ez netto ökörség, ha nem haragszol.
Aki megveszi azt az accot, annak nem szabják, és nem is szabhatják meg, hogy milyen rankon játszon. Ha annyira baromi, jó, hogy miatta nyerik a meccset idővel úgyis bekerül a saját skill csoportjába, és vhogyan csak oda kell jutnia.. -
killer095
őstag
Már megint megvan pusztulva a STEAM......
-
Arkennys
addikt
válasz
vorosmarti
üzenetére
nem tudom, nálunk volt már mikor párral magasabb rangú ismerőssel mentünk volna 3an premadet, de nem engedett keresést indítani mert túl nagyok voltak a rang különbségek
-
vorosmarti
senior tag
válasz
ReSeTer
üzenetére
Azt sem felejthetjük el, hogy szélsőséges esetben a supreme is mehet mm-et a silver barátaival. Ha ugyanilyen elosztású lesz a másik csapat, akkor ott valakinek a meccs alatt, nem lesz őszinte a mosolya. A silver, nehezen fogja tudni felmérni, hogy a túloldalon ki a sokkal erősebb (még csak nem is smurf), és ki játszik az huszadik fun-account-ján...
-
vzsryl
nagyúr
válasz
ReSeTer
üzenetére
Én 1000+ winnel, sima kala rangon 35-öt lőttem sheriff-sasokra, akkor én smurföltem?
Ezt nem lehet kiszűrni. Ez a fő accomon volt amúgy. Leestem sima kaláig, mert silver-nova haverokkal játszottam rengeteget. Azt remélem már nem vezetnéd be, hogy ne játszhasson az ember a haverokkal, mert neki magasabb a rangja. -
ReSeTer
senior tag
Én viszont hiányolom azt a reportolási opciót, hogy smurf.
Amikor a meccs végén látszanak a rankok és az első ellenfélnek 2x annyi pontja van és nova1 vagy ranknélküli, miközben kalások a többiek...

Na meg a meccs utáni reportolási lehetőséget. Na azt nagyon. Sokan ennek hiányában reportolnak minden gyanús playert, mert demozás után már nem tudják.
Én már nem egyszer jártam így, hogy demo nézés közben derült ki, hogy végig lekövetett a falon, aztán reportolni meg nem tudom.
-
BaLee
addikt
válasz
sikalisk
üzenetére
Sajnos ezt én is tapasztaltam. Sőt van olyan aki azért reportol valakit mert orosz, vagy azért mert egyik gyanús ezért reportolja az egész csapatot.
Szegények addig nem érnek fel ésszel, hogy ezzel pont az igazi csalók elkapásának esélyeit csökkentik. 10 owerwatchból 1 max 2 az amire jó eséllyel rá lehet mondani, hogy csaló valaki. A többi csak elvesztegetett idő. -
MurdR
veterán
Én egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány embert reportoltam. Sok olyannal találkoztam már az első 1-2 pisztolyos körben, amikor egy-egy jól sikerült lövés-sorozat miatt már nyomják a reportot, illetve sokszor írták már rám is, amikor D2 B-tunnelből CT oldalon 5-ből 3-4 rássolót megfogtam five-sevennel. Értékét veszti, mert mindenki orrba szájba adogatja.
-
Xero
nagyúr
válasz
sikalisk
üzenetére
Akiket én reportolok, azokat vissza szoktam nézni. 70-80%-uknál valóban látszik demobol hogy nem volt tiszta. Ezen felül pedig nagyon sok olyan esp és radar simán elkerülheti a figyelmemet, amit meg nem reportolok.
Szóval az 1000-ból 1 maximum silver-nova vonalon reális, fentebb azért már másként festhet az arány.
-
Redneck
nagyúr
Miért indult el felfelé a Huntsman láda ára?
-
sikalisk
tag
válasz
lemusz
üzenetére
teljesen igazad van😃
Egyébként erről beszéltem, mikor azt mondtam, hogy a buta reportok miatt tudnak az ilyen egyértelmű csalók életbenmaradni, mert sajnos 1000-ből egy cheat report megalapozott..
Én egy szar játékos vagyok, aki sas felett még sose járt, de engem is már rengetegszer bejelöltek, mikor véletlenül elég sokat dmezten és jól is adta..
-
vzsryl
nagyúr
válasz
NagyZ01
üzenetére
150 oldalnyi profil hozzászólás, aminek a nagy része +rep. Valószínűleg a csgl eleje óta tradel, és esélyes, hogy van több tucat accountja. Szerintem alig pár €-t utalt egyszer, és annyi. Ebből élete végéig elél, ha paypal-on csinálja. Steamanalyst szerint 34821€-t ér a raktára, de valójában ennek többszöröse, mert a legdrágább késeit nem tudja rendesen kalkulálni.
(#35663) Vanir: Elég nagy butaság lenne néhány € bektetést másra költeni, ha utána abból több ezer €-t kereshetsz. Én is csak egyszer töltöttem 5€-t a walletomra, hogy tudjak marketen adni/venni. A többi már tradeből van, és elhiheted, hogy az a bizonyos többi, nem kevés.
-
CraBByzzz
aktív tag
Biztos nyerte csgpjackpoton!

-
lemusz
addikt
válasz
NagyZ01
üzenetére
Milliomosok szokták mondani, hogy az első milliókat nehéz megszerezni, utána a többi könnyen jön. Így van ez szerintem a késekkel is. Az elején kell 1-2 szerencsés ládanyitás, 1-2 szerencsés játék dropp, folyamatos biznisz marketen, ingame és loungén..., 1-2 szerencsés all-in nyeremény loungén... nyilván 1-2 scamm is benne kell hogy legyen, aztán nesze így néz ki az inventoryd pár év után.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NagyZ01
tag
Szerintetek ő mennyit költhetett, hogy ilyen cuccai vannak ?

http://steamcommunity.com/id/MrPezar -
törölt tag
válasz
okipoki
üzenetére
Itt megnézheted a Float értéket, hogy FT késed mennyire MW lookos, mennyi tizedes értéke van stb.
http://csgo.exchange/ -
okipoki
aktív tag
Hol lehet megnézni hogy a késem hány százalékos?
-
Xero
nagyúr
válasz
sikalisk
üzenetére
Istenkém...
Ez már a naivság egy súlyos formája.
De segítek: Z fő accountja global, én lem-ről estem vissza tegnap. Elég valószerű, hogy egy darab global smurf elpicsáz minket, miközben az egy darab supremejük afkol.
Magának dobta a smokeot a nyomorult és abból lőtt. Multihack at its best.
-
Xero
nagyúr
Seems legit.

-
törölt tag
Sheriff körül MM? 5.-nek mennék. (E mellé Sheriff körüli klánt keresnék, Entry / AWP kombó a posztom) [Steam profil]
-
CraBByzzz
aktív tag
Srácok, valahogy nem lehet kikapcsolni a steam guard 7napos szarját??

-
ch003067
addikt
Cs.go Gifteket vennék 2.000 Ft-os darabáron.
-
Xero
nagyúr
válasz
vzsryl
üzenetére
Én tegnap szinte csak és kizárólag buktam mind a két accounton (LE-LEM). Nekem sem adta, de visszanézve három meccsen is kamu volt az ellenfél. Volt olyan meccs ahol három is.
Fő accountot vissza is dobta LE-be, de úgy érzem a vac hullám után megint visszatértek az érdekességek.
Ettől függetlenül a egy-két rank eltolódás még jelen van.
-
ReSeTer
senior tag
Én most játszottam kalások ellen, a csapatomban 3 nova4 1 duplakala meg én MG2.
16:5-re kikaptunk. Egy biztos. Még a nova4 se biztosíték arra, hogy az illető nem egy idióta. Szörnyű. Eco kört nem ismerték, valamelyik mindig belevett úgy, hogy 50 dollárja ha maradt... kommunikáció nulla, legalább leírták volna, hogy merre látták az ellenfelet...NOVA4..az elvileg már legalább átlagos szint, nem? -
bashi
csendes tag
bárcsak így lenne,hogy pár nap...
ez a gyerek,végig scar-ral tunkolta a fejeseket nekünk falon át,teljesen értelmetlen volt az egész mérkőzés-egyik másik haverja meg idel-ezett a csapatba,hogy ne tudják ki rúgni,ha lelkiismeretes az ellen csapat.
ez kb egy-két hónapja volt,profilján sajna semmi változás:
-
gtamate2
veterán
válasz
Mezcal
üzenetére
Annyi csaló volt hogy valószínűleg azért nem tudott feljebb menni. A csalókat kirúgták-> megüresedett a hely->jobb rangot könnyebb volt szerezni hiszen nem voltak csalók így ha valaki jobban játszott a rangjánál akkor könnyebben feljebb került mert kis valószínűsége volt hogy csalót fogjon ki.
Nem értem miért kell ezen ennyit rugózni.
-
-
_-ORANGE-_
senior tag
Na végre! Én is csatlakozom a novásokhoz! Bottom fragerként, 37 ponttal nova 1-eket verve sikerült!

-
ReSeTer
senior tag
Hogyan lehet reportolni valakit demo nézés közben, vagy után? Nem vagyok az a fajta aki össze-vissza reportolgat, aztán meg amikor megnézem, látszik, hogy wh, report, de csak a steam profilja jön fel.
-
Mezcal
addikt
A rangboost előtt haverom csapata silver volt egytől egyig, és a nova 1 megszerzése és megtartása volt a kitűzött céljuk. Ezt a célt a rangboost előtt egyszer sem sikerült elérniük.Viszont azóta feljutottak kaláig, méghozzá különösebb erőlködés nélkül, ugyanazzal a játéktudással. Vannak ám véletlenek, de ez nem az.

-
shaddy1027
tag
Figyelem ez a videó maradandó károsodást okozhat, csak saját felelősségre!

PS: zene választás is valami EPIC

-
CtiveR
tag
válasz
Hauptmann
üzenetére
Létezik ilyen Trade-Up Contract Simulator, ahol elvileg kiírja, hogy milyen fegyvert adhat a tradeupolandó fegyverekből.

-
Hauptmann
veterán
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Na ja, az milyen fasza, amikor beváltasz 10 db 0,05 cent értékű anyagot, és kapsz helyette egy 0,05 centest.

-
Hauptmann
veterán
Van arra remény, hogy a drop valaha is valami drágább fegyvert dobjon, vagy megmarad az ilyen 0,05 cent szinten? A beváltási szerződéssel több az esély valami jó cuccra?
-
perecKING
senior tag
És mivel fellázadtam ellene, ki is banoltak a csak ennyi? szerverről
Engem....
Gratulálok nekik!Szerintem publik szervereken sem illik csalni, aki ott csal az versengőben is.
-
perecKING
senior tag
sziasztok
neki kérnek egy jelentest! Gusztustalan csaló!
-
-
BaLee
addikt
válasz
üzenetére
Ha ez így van, akkor aki nem oda való az elég hamar el fogja bukni a szerzett rangját, mert olyan fog a helyére kerülni aki szintben tényleg azon a szinten van, csak éppen abban az időszakban nem játszott amikor a rendszer elkezdte feltölteni a sok bannolt magas szintű csaló helyét velük.
-
he7edik.
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
Várjál mindjárt jön a megmondó ember hogy: -Nem biztos hogy csal a gyerek lehet hogy csak nagyon adja neki

-
szebe
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
Már warmupban láttam, hogy kezdőn forog "+left" segítségével. Ott már féltem

-
törölt tag
válasz
freeknight
üzenetére
Azok a legjobbak, akik alig tesznek valamit hozzá a meccshez, és nekik ez

-
szebe
addikt
Srác nem csalt nagyon

profil link
Mentettem a vacstat-os listácskámra, szépen gyűlnek az emberek rajta. Lehetne gyorsabb is a rendszer, de eddig 3-4 nap alatt kirakta a rendszer azt akit kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Akkor képzeld el, eu szinten mennyien tolhatják...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

teljesen felesleges felhőből kapott, v érzésekre kalkulációkba kezdeni, ki hol merre meddig, zárjuk le ezt a témát már,.
LendvaiFeri1