Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
Ha van mód rá én is kérek valakitől egy kulcsot! Köszönöm!
Kíváncsi vagyok még mindig rá! -
dante0425
tag
Sziasztok.
Van egy felesleges CS: GO gift-em, akit érdekel írjon rám. -
h.adam.92
őstag
nekem egyáltalán nem adja a klasszikus cs érzést.
teljesen cod-osnak érzem, ami nekem személy szerint egyáltalán nem tetszik.
a lövés sztem teljesen érezhetetlen. lövök és remeg a kép, de össze vissza, akármivel. nem úgy, mint a többi cs-nél, ahol minden fegyvernek volt ilyen szempontból sajátossága. pont úgy érzem mintha cod-ban lőnék úgy, hogy nem az irányzékot nézem. nekem egyáltalán nem jön be sajna
de csak ez az egy dolog idegesít benne, mert szép játék lett, van benne pár új mód, meg quick match keresés, gondolom később party módban is lehet matchmaking rendszerrel velünk egy szinten lévőkkel játszani, de engem ez a lövés dolog annyira irritál, hogy nem bírom idegileg, amikor a fukorászó rángatózó ember mindent elvisz, de aki céloz annak annyi.
-
h.adam.92
őstag
sajnálatosan tapasztaltam, hogy ez egy igazi trágya

tök olyan mint a cod csak sprint és a fegyver közelítés nélkül. vagyis a fegyverek érezhetetlenül pontatlanok és mindig a faszmakkerek nyernek.
7 órát voltam vele képes összesen játszani pedig már megvan pár hónapja, de valami eszméletlen módon irritáló az egész úgy ahogy van.(egyéni vélemény szigorúan
) -
slein
tag
Van 3 béta kulcsom, szal lehet pitizni érte...
-
sss
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
15$-t talán adnék is érte. Habár eddig kb. semmi jót nem hallottam a játékról.
-
Sabre
őstag
hát, ez valami rém fos

én toltam a bétával,1.5,1.6 és source de ez valami hányás. ugyanaz a béna arcade stílus amiért a codmw3-at is fél óra után kiröhögtem.bf3 annyira magasan tartja a mércét, hogy inkább veszek elő egy css turbo gungame-et mint ezt

-
bmatty
tag
Elment BLUGIFTRE

-
Sabre
őstag
válasz
DUNKENSTEIN
üzenetére
Hát akkor megkövezünk, nyissál az apróhirdetések között topikot neki.
De tudod mit, ha pénzért árulod - kapsz érte egy másik giftet, mondjuk egy hl2:ep1 vagy egy dod:source

-
DUNKENSTEIN
tag
Akit érdekel lenne eladó GIFT-em. Kövezzetek meg de pénzért adom

Árat Te mondj nekem privátban.
-
oneiros
tag
Beta ökörködés

Elég jól testreszabható lett, de ezt már megszokhattuk a source engine-től. -
bmatty
tag
Hello
Kaptam egy Global offense beta kulcsot, le is toltottem steamen de mikor inditanam kifagy a kepernyo es ujra indul a gepem, valakinek valami otlet? A konfigom az adatlapomon.
Koszi -
Sabre
őstag
én a dota2-höz nyertem béta kulcsot és itt a fórumon az első 2 jelentkezőnek oda is adtam a maradék 2 guest invite-ot, utána láttam hogy valaki ezért pénzt kér...

cs:go-ra ha valaki terézanya akarna lenni, írhat privátot

-
KrAt
veterán
Kitöltöttem a kérdőívet, akkor elvileg van esély a béta kulcsra? Eléggé érdekelne, mit tud a játék..

Ti mikor / mekkora arányban kaptatok kulcsot?
-
Tibinho
tag
mikor jelenik meg?

-
Ultrazord
tag
van egy kulcsom privátban lehet ajánlgatni, ha valaki úgy érzi
-
Ilsyde
őstag
-
PunkZoli
aktív tag
válasz
silentstar.
üzenetére
a full game kb 20 dolcsi lesz, bétába meg a valve szerint szépen lassan mindenki be fog kerülni
nincs ezzel gond, kihasználni viszont a keresletet...bárki megteheti, én speciel haveromnak adtam, és próbálok a többinek is szerezni, hogy együtt játszhassunk majd -
kexksz
addikt
válasz
silentstar.
üzenetére
...és én mikor írtam, hogy ez nem így van?

-
kexksz
addikt
válasz
silentstar.
üzenetére
Nem értem a problémát.
-
kexksz
addikt
Van nekem itt egy CS: GO zárt beta hozzáférésem, amit bárkinek eltudok küldeni Steamen egy kis kompenzáció fejében, ha valakit érdekelne.

-
h.adam.92
őstag
na elmakkoltam egy béta invit, kiváncsi leszek a gémre

-
kutga
félisten
Ha nem lesz túl nagy gépigénye ezt biztos megveszem.

-
goyo206
senior tag

Áááá, nem mondod, ez komoly?
Kolléga kifejezetten ezért hajazott nálam, h. így meg úgy dx11-es kari kell neki, meg kutyafasz@... Erre ... 
Én mondtam neki, h. vegyen tőlem egy kis 4830-at, aztán ha később cserélni kell, akkor cserélje... Vagy nézzen egy jóféle 4890-et, ha már izmos karira van szüksége, dehát...
No, mind1, Ő baja! -
rznk1986
tag
Engem az érdekelne, hogy nem telt-e még el 2012 eleje.........
-
albert8
veterán
Valakinek van béta kulcsa?
elmondhatná tapasztalatait
-
whatever
aktív tag
EU vs. USA meccs a játékkal.
-
whatever
aktív tag
beta a steamen lesz, nem random weboldalakon. betahoz hozzáférést csak a PAX és az eurogamer expo látogatói kaptak eddig.
minden más steam account lopás vagy nyerészkedés.
-
apollo12
veterán
heló valaki beta-t tudott ?
én csak ezt találtam [link]
-
front3r
őstag
IGN Video Preview
Trailer a Valve-től
Gamestar hírMi a véleményetek a játékról?
-
slein
tag
Beta a láthatáron:
"only 4 days and some hours til you can get in-game footage, videos, screenshots and BETA KEYS!"
Ja, hát evvan.
-
megint én
őstag
(#45) Darth_Revan
Arra is értettem. De ez már egy másik topicban le van rágva. -
megint én
őstag
Ja, tuti kamu! De ha lesz is, én tuti megveszem!!!
-
milan18
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
FAKE!!!
Ez a vidi már 3 éve fent van!!!! EZ a verzió csak koreában jelent meg!!! -
front3r
őstag
-
Darth_Revan
veterán
-
Mukorka
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Lehet hogy 10k volt, sok helyen több is de dobozos verzióban én 8-ra emlékszem. Amúgy igen, ez csak multi játék lesz szvsz 30 euronál a steamen se kerülhet többe
-
Mukorka
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Persze , nen lesz annyi. Portal 2 is 8000 volt, annál ez se lehet több
-
Darth_Revan
veterán
Hát ez csak akkor lesz 12k, ha tényleg csak lehúzás a cél. Én max 5.000 Ft-ot tippelek árnak.
-
milan18
aktív tag
Igaz hogy jeleneleg egy világi csoró vok de akkor is megfogom venni ha 12k lessz

Más nem majd eszünk zsíros deszkát egy hétig
Na ez már kántőr sztrájk függőségnek számít?

-
SQX_Barto
addikt
Nagyon várom az új csét! Source is beta után elő lett rendelve és nem bántam meg, hogy megvettem!
De az 1.6-tal is eljátszom néha. Mai napig szvsz az egyik legzseniálisabb online fpsek. Egyébként esportra (is) tervezik mert PAX-on meg egy másik Gamer fesztiválon ez lesz a versenyjáték. Ha ez a játék beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor lehet a promod-os srácok hiába dolgoztak a modjukon.
Teljes átállás sztem biztos megint nem lesz, mint ahogy source-nál sem volt, mert valakiknek úgyis lesz nyűgje, hogy ez mér nem olyan az mér nem olyan...
Ez nálam stemen elő lesz rendelve, amint meglesz a "Pre-order" gomb, gyanítom
-
dvd_R+
őstag
ez most komoly ?

-
milan18
aktív tag
válasz
silentstar.
üzenetére
No problem

-
Mukorka
addikt
-
milan18
aktív tag
válasz
silentstar.
üzenetére
Nem azért de mondjuk a cod2-őnek mikor volt jobb grafója mint a sourcenak? css-ban a fegyók kidolgozottsága kb cod4 szinten van ha részletességet nézzük és cod2-ben szerintem nem voltak olyan jól kidolgozva a karakterek sem mint css-ban. A 4 már jobb volt... de ez az én véleményem cod2 semmivel nem volt jobb szeb mint a css.
-
Mukorka
addikt
válasz
silentstar.
üzenetére
Persze, ez lesz a cél. Pont ezt írtam hogy minimális igény van jobb grafra de nem kell túlzásba vinni. Mondjuk engem az atomerőmű gépigény pont nem izgat

(#25) Kassadin : Hát hol említem én a Source-ot abban a kommentben? Ne kötekedj

-
milan18
aktív tag
Szerintem a hitbox javúlt az updatél a régihez képest. Viszont oda a tükörsima játékmenet darabos kaki az update óta. Ez a véleményem mivel nekem fel annyi lett az fps-em és jóval darabosabb a játék de lehet csak az fps miatt van így nemtom.
-
Mukorka
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hát engem érdekel a grafika, tudod elég sokat Cs és Cs:S játszottam és azoknak elnézem hogy 12 és 6 évesek. Viszont ha kiadnak valamit ami nem olyan mint a TF hanem inkább mint a CS grafja 2012-ben már igenis elvárható hogy javuljon, nem kell BF3 graf, csak javuljon. Ettől érzi az ember azt hogy nem lehúzni akarják. Nem tudom mi a hitbox bajod, általában azok kifogásolják ezt akik nem tudnak lőni

-
silentstar.
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
+1

-
Mukorka
addikt
A valve eddig se okozott csalódást a karakteres fps játékaival, még akkor is ha látványban egyik se a legjobb ma már, bízhatunk benne hogy valami nagyot alkotnak

-
milan18
aktív tag
Hát remélem annyi haszna lessz hogy újáááááá élednek a magyar cs szerverek!!!!
-
silentstar.
csendes tag
Jó lesz ez.

-
enginev3.0
félisten
kíváncsi leszek, nálam az áron fog múlni minden, ha olcsó lesz, akkor megveszem és végre elfelejthetem a css-t azzal a qva jó hitboxxal
-
Mukorka
addikt
Kinézem hogy nem lesz teljes játék ára. Egyébként nekem gyanús hogy kb Team Fortess 2 jelleget akarnak CS-be átültetni, tradelés játékon belül stb. Most jött ki egy béta steam amivel a trade már integrálva van TF2-höz ha jól tudom. Még az is lehet hogy ingyen lesz ez is csak ezekkel a kis tranzakciókkal akarnak keresni rajta.. MMOFPS?

-
milan18
aktív tag
Azért remélem nem fognak egy felturbózott css-ért megint 12k-át kérni bár kitudja!
Az lenne a jó ha csak a konzolosoknak kéne megvenni mi meg megkapnánk updatebe ha nem is ingyen max vagy 10 euróért! -
front3r
őstag
-
milan18
aktív tag
remélem nem kell külön meg venni mint "új cs"-ét!!!!!
-
h.adam.92
őstag
kíváncsi leszek milyen lesz az új hitbox rendszer. (már ha lesz...)
ezt am egy source mod, vagy meg kell venni?
-
milan18
aktív tag
Ez az vááááá kockulás

-
Mukorka
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Éljen! Ez jó kis játéknak ígérkezikKíváncsi leszek Source motoron turbóznak-e valamennyit portál 2-höz képest.
-
Darth_Revan
veterán

Hivatalosan is megtörtént az új Counter Strike bejelentése, a Global Offensive.
Három célplatform a Playstation Network, Xbox Live Arcade, és Steam(PC+MAC).
Röviden amit érdemes tudni róla:
- új pályák
- új karakterek
- új fegyverek
- a régi közkedvelt pályák felújított változatai is helyet kapnak (példában de_dust van említve, de biztos lesz több is)Az új CS-t a Valve közösen fejleszti a Hidden Path Entertainment-el. Célzott megjelenés dátum: 2012 eleje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen nyomtatót vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- Eladó Apple Keyboard A1243 (Vezetékes, Numerikus pad) Magyar kiosztás, hibátlan működés.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

)

Kolléga kifejezetten ezért hajazott nálam, h. így meg úgy dx11-es kari kell neki, meg kutyafasz@... Erre ...

LendvaiFeri1