- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
Köszi!
Igaz nem volt egyszerű menet. Aki csinálta nekem, nem nagyon örült a 3D render forrásképnek. Mese stílusúval könnyebb dolgozni, de végül sikerült neki összehozni.
Én nem vagyok jelen túl sok topikban, hsz-eim többsége Cry2/Cry3-as topikban jött össze, meg persze azért itt is összejött már jó pár. -
Slystyle
őstag
válasz Joe Swanson #12091 üzenetére
Gondolom érvényes lesz, végül is teljesen lejátszották.
Vismajor: De azért a 4v5 se éppen etikus/fair play... A 4v4-el pedig legalább mindkét csapat ugyanannyi játékossal rendelkezett volna.
mate3553: Már egy ideje tervben volt, de csak most lehetett megvalósítani.
-
Arkennys
addikt
Isteni, megint bszta vissza a téteket mouseos meccsről. Folyton van valami marhaság, amiért elmarad a meccs, vagy megszakad?
Amúgy igen én is azért voltam bizonytalan mert megleltem a meccset nemrég mikor wiz elverte a VP-t. De kétszer csak nem már alapon raktam a VPre. Bízok bennük
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Joe Swanson
senior tag
válasz Joe Swanson #12091 üzenetére
És nyer a mouz és nem ad nyereményt a csgolounge...
-
Vismajor01
addikt
válasz Slystyle #12090 üzenetére
Leaveljen egy játékos és csökkentsék az esélyeiket mert a másik csapatban probléma van? Azért ez kissé túlmutat az etiketten... Kiállítanak egy játékost a másik csapatból(foci) de vélete volt, üljön le az egyik játékos a padra? Melyik? Ki dönti el? Nonszensz
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Joe Swanson
senior tag
Végéről lemaradtam nyert a mouz?
Slystyle Hát jah... Akkor most a fogadás érvényes volt?[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
válasz Coccolino_O #12089 üzenetére
Ja ja, utána beszedett egy másikat is és le is hozták a kört. Aztán meg megint nyomatták neki sajnos, nem értem mit élvezkednek ezen egyes emberek.
Azért a végén Zeus-t leszedték egy Zeus-al.
Na meg Guardian társai is elkezdték neki mondani, hogy "Report him, leaver..."freeroam: Igen, mousesports nyert, de szerintem így egyáltalán nem volt fair. Legalább mouse-tól is leave-elt volna egy és akkor egyenlőek lettek volna a csapatok.
[ Szerkesztve ]
-
Andris837
senior tag
GuardiaN-t szívatják rendesen...
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Slystyle
őstag
válasz Coccolino_O #12083 üzenetére
Guardian azért szép ugrásos scout hs-t tolt 30. körben közről.
-
-
Andris837
senior tag
Fúh, nagyon szoros ez a NaVi - mouz...
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Arkennys
addikt
Akkor énis megkérdem, wizards vagy vp?
[ Szerkesztve ]
-
GU-81M
tag
válasz Vismajor01 #12072 üzenetére
Sziasztok!
Segítségért fordulok hozzátok, remélem nem hiába, Az öcsémmel akarok játszani, ő inviteol engem, de a valami miatt az én pingem 80-2000 ms (!!!!) között váltakozik (mindkettőnknek digis netje van). Ha én invetolom, akkor ugyanez van. Egyszerűen nem értem, hogy miért. Ha külön játszunk, akkor mindkettőnknek olyan 30-50 ms a pingje. 100 km köztünk a távolság, de ez nem kellene, hogy ekkora problémát jelentsen... (torrent, és más sávszélességet foglaló program ki van kapcsolva)
A legnagyobb poén az egészben, hogy tegnap próbáltunk együtt menni egy versengő meccs erejéig. Neki betöltötte, nekem nem. Kétszer indítottam újra a cs-t, de nem engedett vissza (nem sikerült kapcsolódni a meccshez) és kaptam is a 30 perces bant....
Vismajor01: bocs, nem válasz akart lenni....
[ Szerkesztve ]
-
mijos
senior tag
Mystik vagy LGB ?
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
marcusa
addikt
-
Assimilator
őstag
Egy CS:GO példány engem is érdekelne, muteromnak. Én "csak" 3 Phoenix ládát adnék érte.
[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
válasz marcusa #12061 üzenetére
Csak írtam, hogy ezek közül lehet válogatni, vagy esetleg vehetek pár darab ládakulcsot... Csak valaki jelentkezzen, hogy van eladó cséje
szerk: lehet tradelni új accounttal? Csak mert akkor felraknék arra pénzt és oda vásárolnék pár kulcsot, legalább úgy "hamarosan" használhatom majd a marketet
[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
Van valakinek CS:GO betárazva abból az eresztésből amikor nagyon olcsó volt? Most kellene egy, cserébe ezeket tudom adni: http://steamcommunity.com/id/csgoarpi/inventory/#730
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Van 3 Mirage fogyasztói csúzlim
2 fogyasztói Dust 2
Ha valakinek van vagy 3 dust 2 fogyasztói vagy 2 Mirage fogyasztói fegyvere és cserélne, az szóljonBe akarok váltani 10-et, hogy szabaduljak tőlük.
Esetleg matrica kapszulát tudok adni fegyverért. Abból is van egy csomó
Érd. privátban
Illetve nincs valakinek P90 | Trigon-ja aránylag jó állapotú?
Játékban átdobhatná, hogy meg tudjam nézni ingame is
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz Andris837 #12046 üzenetére
Hát jó kérdés, mousera raktam kuka skineket, tegnap ahogy wizards elverte a navit bármi megeshet. Pályafüggő, azt meg még nem tudni amennyire látom.
virtus pro vs wizards amin gondolkozok még. Ahogy nézem mirage-on lesz, ott van ötlet melyikük esélyesebb?
[ Szerkesztve ]
-
Andris837
senior tag
No fogadtam ma is egy meccsre. NaVi vs. mousesports.
Vélemények? Én úgy vélem sima NaVi győzelem lesz.iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Tibee86
nagyúr
Üdv Urak!
Tudnátok ajánlani magyar szervereket? Green team, THC megvan, de ezen kívül nem nagyon tudok, illetve ezeken a színvonal néha hagy kívánni valót maga után... -
Lacccca87
addikt
A rate az ahogy mondottam egy lehetőség, nem fogja feltétlen koppolni hacsak nem 16 slott feletti serveren játszik. Ha nincs annyi sávszél akkor nem küld/fogad annyit, ami manapság eléggé hihetetlen mert bőven kiszolgálja a 128K-t is egy 0.5-1mbites feltöltés is.
Egyébként a csomagok száma nem fog változni attól hogy te alacsony ratet állítottál be, max nem 1 csomagba kapod meg hanem 2 vagy 3 ba, és pont ezért lesz choke.
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Lenne pár kuponom.
Április 30-ig lehet felhasználni mindegyiket, centes skinekért vihető, csak hogy legyen mit elbuknom lounge-on
Ha kell valamelyik > privát. -
Mate
nagyúr
Csak nekem tűnik úgy, hogy full *arok a szerverek? Már megint mint a cukorkát osztogatja a fejeseket. SSG és Aug meg röhejes. Célzás nélkül adja a hülyéknek.
-
törölt tag
NiP - Worst interview ever! aki még nem látta
-
-
Arkennys
addikt
-
Arkennys
addikt
a wizards komolyan csak akkor egy rakás hulladék játékilag mikor rájuk rakok, amint ellenük, a navit is elverik besírok
-
Lacccca87
addikt
Már ne is haragudj de pont hülyeséget mondtál neki.
Leveszi alacsonyra a ratet aztán majd puboln olyan choke értékeket fog látni hogy kettéállnka a szemei.
Azt nem kell bántani mert nem erőszakként kezeli a rendszer hanem lehetőségként.
Rate ből nem lesz choke, FPS hiányból és a miatta keletkező feldolgozatlan vagy elküldetlen csomagokból alakul ki. -
Arkennys
addikt
Két egy csoportból levő fószer csapatomban. Agency pálya. CT oldalt jól hoztuk. Egyik kilép, 24 órás tiltást kap. 10 perc múlva másik is, 7 napost. Pedig elég jól vezettünk. Utána két bottal lehozni már a végén csak a szerencsén múlt, hogy sikerült. Vágnák ki őket egy évre, nem csak ennyikre
[ Szerkesztve ]
-
Andris837
senior tag
Kis funolás a haverokkal, közvetítem. Ha gondoljátok itt tudjátok követni:
-
Mate
nagyúr
Ma jöttem rá, hogy nem lőni a legnehezebb a játékban. Hanem ugrani
-
Vismajor01
addikt
Akkor köszi, csak nem volt rá reakció
Nem is az a bajom, hogy kirakott egy hétre, mert tényleg bunkón és csúnyán szóltam oda.
De akkor legyenek következetesek: Ha nincs ilyen, akkor ne legyen senkinek. Ha zsót is krakták volna szót se szólnék, ezen a szerveren ez a szabály, ennyi. Meg 2nd acommal akármikor feltudok menni kisoriékkal bohóckodni, tehát az elven van a hangsúly nem a gyakorlaton.Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
törölt tag
Amúgy ez az új Update olyan szaggatást csinál játék közben, mondjuk Offline botok ellen teszteltem, mint ha 32 ticken játszanék, elmegyek dobozok, falak mellet, de úgy szaggat hogy az nem igaz.
Thx Volvo -
jamaica22
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani olyan dm szervert, ahol T-ket és CT-ket is kell egyszerre aprítani?
-
Xero
nagyúr
válasz Vismajor01 #12011 üzenetére
Láttam és szóvá is tettem Internek ingame. Pattogtak, de közöltem, hogy le fogom venni egy napra, lévén Zso-nak, ahogy írtad is ugyan úgy jár a szája. Ha él a server le is veszem.
-
Slystyle
őstag
Erre is lehetne valami megoldást találni. Persze nem atom biztosat, de legalább egy jó ideig ne legyen csaló. Mondjuk olyan ember hívhat csak meg pass nélküli személyt, akinek x idejű és x mennyiségű win-je van az elmúlt x hónapban 128-on.
Természetesen ezt is meg lehet majd kerülni win és idő függvényében, de szerintem itt már azt is be lehetne vezetni, hogy aki behívta a csalót, az is kerüljön eltiltásra 128-ról. Mondjuk itt meg az a necces, hogy ugyebár fizetett érte és komoly perek lehetnének ebből, de szerintem a Valve ügyvédei össze tudnának hozni valami dokumentumot erre is, hogy ne legyen támadható emiatt. -
Mate
nagyúr
válasz Redneck #12007 üzenetére
Valve nem fogja jobban szűrni a csalókat, mert egyre inkább tömeg felé megy.
Ezért írtam, hogy tick128-on lenne csak erősebb csalásfigyelés. Így nem lenne nagy buli összecsalni az 50 meccset, majd ha ez nagy nehezen megvan csalni tovább, mivel hamar kivágna a rendszer.
A kérdés, hogy egy ilyen rendszernél engednék-e, hogy meghívjanak a váróba olyat, akinek nincs pass-a. Mert ha phönix, bravo példájára csinálnák, adnának a szarnak egy pofont
-
Redneck
nagyúr
Igaz, 5 nap kicsit kevés. 2hét alatt lehet sok nyert meccse ha okos wh-s és még célozni is tud. 4 nyert meccs/nap átlaggal számolva hamar összejön. Azért idegesítőek az ilyenek mert az ember tudja hogy LAN-on meglőné simán
Anticheat kell és 128 tick, azt updateljék!Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kompakt vízhűtés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Interactive Brokers társalgó
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Politika
- Ukrajnai háború
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
- Újszerű - Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Black Titanium
- 10db eredeti ps3 játék egyben eladó
- Új Asus Z13 Flow 2in1 WUXGA 120Hz Touch i9-12900H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM karcmentes Hibátlan új Állapotú
- POPBOY XXL babzsák párna (BARNA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest