- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
L1ZRRR
senior tag
-
szebe
addikt
Ha tele is volt, kiraktad/leléptél.
Illetve nem volt pistikeHUN99-nek, a 32 slotos only d2, duplaugrós, sebzéskiírós public-ról lehetősége a "competitive" módra. Mert tény hogy rengeteg a csaló, de nagyon sok az is, akinek halvány lila fingja sincs az egész játékról, ezért ha lelövik=csal.
-
Cr00py
senior tag
Ott évek alatt nem lehetett látni annyit, mint itt 1 hét alatt. Persze közrejátszik az is, hogy nyilván nem játszottak annyian, + ugye volt egy külön "közösség". Sosem puboltam szinte, csak az 5v5. Amíg van online játék, addig csalók is lesznek, ez egyértelmű, de aki ott csalt, azt hamar kiközösítettük/kiközösítették. Mindenki ismert mindenkit, nem több 10.000-s csoportokra gondolok itt legfőképp.
-
Redneck
nagyúr
Voltak szép számmal, de a közösség sokkal jobban szelektálta a gyanús egyéneket/csapatokat. Onnan ered a netplayer, netpró, nethigh, netes skill, lanon nem lőttök semmit ésatöbbi....
Az ilyen nyilvánvalóan aimos vagy wh-s majmok hamar repültek a szerverekről, de a hivatalos meccseken csalók is hamar házon kívül voltak.Persze az idő megszépíti az emlékeket, akkoriban nem volt ennyi játékos, rang, vagy piac.
-
bager13
aktív tag
Ez alap.
(#49441) Vanir: Úgy ahogy mondod. Én sem értem miért nem mindegy, hogy milyen rangot ír, ha veled közel azonos szinten lévőket dob be. A rendszer elvégzi, amire kitalálták, tehát jól működik.
(#49449) IMIIKE1998: Miért az óvodában nova 2-től kezdődnek a menő csávók? -
demerion
tag
Tudod mennyi idő volt rájönni, hogy ha valamiben c-t mondanak akkor előbb utóbb b siteon kötnek ki?
Ha eleget játszol velük, az orosz infozásból is kb rájössz mit akarnak csinálni (vagy csak gamesense minimális jeleit mutatom).
Viccet félretéve némelyikkel egész jól együtt lehet működni a nyelvi akadályok és a suka blyat idi nahui ellenére is. -
Redneck
nagyúr
Kijev azért nem a Krím. Gondolom ezek a kölykök azért pénzesebb rétegből valók (nem éheznek az látszik), tehát nem meglepő hogy megúszták a sorozást. Elég korrupt ország (hozzánk és pár környezőhöz hasonlóan).
Szerk:
Ezek is olyan mákosak mint mostanában a fnatic.Szerk:
Én úgy tudom Kijevben jelenleg nincs háborús helyzet. -
NyxNyxNyx
addikt
Én ugye nem játszottam sokat, de mindig azon kapom magam hogy ugrálok mint egy hülye és próbálok ránagyítani minden fegyverrel.
Az AK számomra rejtély, bár nem az ugrálás része. Néztem valami videót ott mondták hogy CT-vel vegyük fel az AK-t mert valaki biztos kérni fogja. Na nálunk mindenki az M4-et kéri fordított esetben.
-
zkas90
senior tag
Pont ellenkezőleg írtam
Sokszor megkapom, hogy nyomoronc smurf vagyok illetve csaló...ezért is van belinkelve a main.
1 rang különbség van a kettő között. Aki dmg és sasba akar kerülni, annak meg kell lőnie a sasokat.
Aki duplakala és dmg akar lenni, annak meg a következő lépcső a sas...tehát ideje edződnie.
Nem 5-8-10 rangos különbségről van szó...Másik szempontból pedig a 30-40 órás dmg szinten játszóakra én is ferde szemmel nézek. Viszont ha látnám, hogy mellette ott van az 500 órás acc is, akkor már nem lennének rossz gondolataim.
-
-
-
dugo_
veterán
benne is van a szabályzatban, tuti meccsekre semmi értelme underbettel menni:
"In some cases, if your potential reward value is very low, generally below 0.3, there is a chance you may not win something (besides get your initial items back).
In addition to this rule: in some cases, where the odds are highly in favour of one team and you bet on the favoured team, you may end up without any winnings at all. Reason being: more people bet on the winning team than the total amount of items lost. In these cases, potential reward values become irrelevant. It all depends on the total amount of items placed on the match. "
-
Az ideg b@sz széjjel , de komolyan. Az előbb jöttem haza a 12órás műszakból és most még így félhulla állapotban lenne időm tolni míg el nem ájulok, de sajnos a szokásos probléma hogy a volvonak nincs pénze arra hogy egy olyan használható szerverparkot tartson fenn ami rush hour idején is bírja a nyomást.
-
sikalisk
tag
-
zkas90
senior tag
"egyéni szoc problem, 10 év alatt így szoktam meg"
Ez viszont nem a csapattársak hibája."hogy kb senki nem képes előre, kör kezdete előtt bemondani,"
Talán ők megnézik előtte a többiek pénzét is és utána üvöltik, hogy eco. Kiszámolják, hogy fegyó dobásokkal meglenne e a fullosabb szett blabla. Avagy annyira evidens (pl 2800 alatti egyenlegnél) hogy eco vagy fulleco lesz, hogy minden novánál nagyobb rangúnak ezt tudnia kell. -
törölt tag
Tunkolni nem a legjobb abban a játékban, fegyók szórása is nyilván más, én a GO-t szoktam meg, és ott lehet full reocilt tanulni, de Source érdemes kattolni, vagy burstbe lőni.
Mondjuk én jó hogy áttértem erre a ScreaM 1 klikk szinte csak a fej stílusra, így nagyon bajom nincs.
Mi szinte mindennap játszunk 5v5 Source, szeretjük, jók a csapatársaim is -
zkas90
senior tag
A silver meccsek premade csapattal nem hell, hanem paradise.
Ez azért van így, mert a silver hell pont abból ered, hogy idióta csapattársakat kap maga mellé az ember. Olyanokat akikkel nem lehet csapatjátékot űzni.
A premade-ben pedig sanszosan olyan játékosok vannak, akikkel lehet kommunikálni.Csaló nincs sok silver szinten. Ez tény. Azok sas-supreme-global körül vannak leginkább. Találni persze lentebbi szinteken is. Én lejátszottam durván 270 MM meccset. Silver4 - duplakala között és az a kettő volt az, akire őszintén tudtam mondani, hogy cheater volt. Volt még 1-2 érdekes eset, de azok inkább smurfök voltak.
Az tény, hogy sok a smurf silverben, ahogy novában és kalában is. Sherifftől-sastól nem számít már a smurfölés, mert ott már kb minek kategória.
-
vzsryl
nagyúr
-
vzsryl
nagyúr
1680x1050-ben 80-150 között, de beakadni nem tud. Én is e5200-ről váltottam, óriási a különbség. Azzal is volt 60-100fps, de sokszor 10 is.
wjbhbdux: E5200-t 2,5-ről 3,75-re húztam, de csgo-ban semmit sem számított. Anno cod4-ben dobott be +20fps-t. Csak arra tudok gondolni, hogy maga az architektúra, illetve a cache volt kevés a csgo-hoz. G3220 már bőven elég. Poliésztermedvének GTX750 mellett stabil 200fps-t hoz.
-
Arkennys
addikt
saját csapatban magyarral akit véletlen osztott a gép, még nem volt bajom. Ellenfélnél persze, ilyen gyerekes viselkedés volt már részükről végén, hogy beugatás, hiába vért izzadva hozták le easyzés stb, na meg visítozás ezerrel, de hát külföldiektől is rengeteg azt csinálja, nincs ezen mit csodálkozni már....
-
wjbhbdux
veterán
a "klasszikus" pályákat akkor tervezték, amikor még azt se tudták a játékosok hogy az m4/ak fegyverek a legütősebbek, és TMP-vel szaladgáltak 5 perces köridővel, és a pályakészítő a mai silver szinten levő haverjaival jó ha 2 hétig tesztelték megjelenés előtt őket
most van nekik több évnyi adatuk minden kilőtt golyóig miliméterre pontosan elhelyezve a pályákon, így tudják igazítani őket a mai igényekhez megfelelően. kinézetre meg nagyon kellemes a szemnek a train féle színvilág.
-
bbdzyx
senior tag
A radioaktív logóból, ill. a német feliratból következtethető, hogy a Nuke új, a de_trainhez hasonlóan grafikai updatelt verzióján lőtték a screenshotot a valveosok.
szvsz az új train felépítésileg nem lett rossz map, sőt, köröket ver a régire, csak ez a kibaszott rajzfilmszerű stílust hanyagolnák a picsába.
-
Coccolino_O
őstag
128 tick-en olyan 1 lövéses hedsátokat lehet osztani, hogy öröm nézni. És persze kapni is könnyebb...
Alapvetően a 64 tick szutyok, nem tudom, hogy mit vártok tőle. Feltételezem, hogy mindig is az volt, csak most már ott tartunk, hogy az fps is egyre kevesebb, és ezek a dolgok így együtt még bosszantóbbak. Ég és a föld a különbség 64 és 128 tick között. Mivel a Valve biztosan nem fogja bevezetni versengőre a jobb szervereket, ezért nincsen túl sok választási lehetőség. Vagy elmész fizetős/ingyenes ligába, vagy szívod tovább a fogadat a versengőben, és hiába lövöd szét, kap 2 találatból 60 sebzést... FACEIT, CEVO, ESEA, ESL. Lehet választani.
-
oliwwer
aktív tag
Amit nem értek, az az, hogy ez hogyan segít a scammelést visszaszorítani. Így a steam vásárlások száma nagyon visszaesik, nyilván a scam is valamilyen szinten, dehát nem hiszem hogy ez a steam-nek megérné.
Én pl amióta tradelek (2 hónap) napi 10 skint simán vettem piacról, ez a minimum volt, amióta trade bann van, azaz csak tőlem napi 10 steam adót buktak, aztán gondoljuk el hányan csinálják ugyanezt mint én.
-
csaba951
veterán
Ingyen tudsz PayPal fiókot nyitni. Nincs fenntartási költsége. Ha azonos országban van a feladó, címzett akkor még jutalékot sem von az utalásért (PayPal számlák között).
Steam annak a fizetési módnak a tulajdonosához köti a Steam fiók tulajdonjogát, ahonnan az első vásárlás történt. Ha ez a haver PayPal fiókja, akkor jogilag ő lesz a Steam fiók tulajdonosa. Tehát ha később összeveszel vele, akkor bejelenti, hogy valaki ellopta tőle. A Steam Support neki fogja visszaadni, mert ő a jogos tulajdonos.
Ezek után én a helyedben nem használnám a haver PayPal fiókját.
A megoldás az, hogy nyitsz egy saját PayPal fiókot. Haver átküldi a pénzt a sajátjáról. Te meg a saját PayPal-odról feltöltöd a Steam Wallet-edet!
-
Scale
őstag
Nekem most mx518 van, de a talpai nagyon durván odavannak már és ez eléggé visszavesz a játékélményből, vagyis inkább a teljesítményből
Bár a 125hz-es korlátozás (tudom, lehet húzni) miatt gondolkodom cserén.
Ez is teszi már nagyon rég óta a dolgát, volt 2féle razerem is ezen kívül de ez volt a legjobb -
regener
veterán
Szerintem azért nem olyan jó mert csak néhány részlet van átszínezve, valahogy nincs meg az a hatása mint egy Guardiannak ahol mégha nemis olyan igényes de több része van átszínezve.
Én egy nagyon fekete és kevés sötétzöld M4-nek örülnék, de nem úgy mitn a Masterpiece ahol a fegyver a gyári csak rajtavan egy paca...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest