Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Cthulhu Dawn #32496 üzenetére
Te nem silver vagy?
-
törölt tag
válasz
Cthulhu Dawn #32496 üzenetére
-
Cthulhu Dawn
őstag
Játék silverek ellen
.
-
csaba951
veterán
(PH) Steam fórum Téma összefoglalójából: Csalások és ezek elkerülése. (Magyar Útmutató)
Ha még valaki nem ismerné. Nem véletlen, hogy rögtön ezzel kezdődik az összefoglaló és csak azután kezdődik annak ismertetése, hogy egyáltalán mi is a Steam! -
kiszi07
senior tag
Nekem a legújabb az, amikor bejelöl és küld egy google-s képet(elsőre azt gondolja az ember és egy progit tolt le valóságban).. Ez háttérben fut és véletlenül eltűnnek a skinjeid
-
Arkennys
addikt
válasz
#97716736 #32490 üzenetére
velem is próbálkoztak már hogy FNt ad valamiből, és valami csoda folytán FT került a csereablakba. Előtte egy market linkkel még olaszra váltott a steamem nyelve is (amit ő küldött, hogy megmutassa az árát merő jószándékból...
), és siettetett, hogy jaj cseréljünk már mert siet. De a google fordító megmentett
pofátlan mocskok vannak, pár dolgot már láttam énis, miket kitalálnak
-
törölt tag
Akinek van kedve egy -repet adhatna az illetőnek. FN-nek hirdeti közbe meg WW-e van. Engem már letiltott
Szerk: Neki is mehet: [link]
-
bashi
csendes tag
válasz
Ochocinco46 #32469 üzenetére
Pár hete már linkeltem,ha érdekel ilyen csapatkommunikáció:
Még az ESL-ről,full angolba nyomják:
C9-be inkább ne hallgass bele sztm
("Exiting B,dont kill me")
-
marcusa
addikt
válasz
gtamate2 #32483 üzenetére
Köszi
(#32482) MurdR
Inferno-n játszottunk, és az ellenfélnél volt egy smurf, pár óra játékidővel, ő szint nélküli volt, a többiekre nem is emlékszem. 16-13 lett a vége, és zkas-sal holt versenyben lettem első vagy második helyen a végére, mégis visszadobott...
Bár nem bánom, jó vagyok még nova 2-nek -
MurdR
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #32484 üzenetére
Majd játszol velem egyet, és Silverben találod magadat
-
Cthulhu Dawn
őstag
Már annyian jönnek fel nova 3 környékére a topikból, hogy már ideje volt
. Ahogy ismerem magam holnap első dolgom lesz elveszíteni.
-
mepet
addikt
Asszem a következő ESL One-ig nem fogadok...
-
törölt tag
válasz
Ochocinco46 #32466 üzenetére
Ezzel arra akartam célozni, hogy a lehető legrövidebben, de még is bőven adják egymásnak az infot. Biztos, hogy vannak begyakorolt dolgaik amik elvannak nevezve, egy vagy két szavasra és ezt mondják. Gondolom nem dumálják túl.
-
htc07
addikt
ja igen, azt el is felejtettem
a zászlójuk hasonlít.
-
zkas90
senior tag
válasz
Ochocinco46 #32466 üzenetére
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
#65537792 #32464 üzenetére
Ezt most remelem nem komolyan irtad
en pont az ezen kivuli dolgokra lennek kivancsi, kor eleji vasarlas, taktikok otletek eszrevetelek megvitatasa, a fontos szitukban ki hozza a donteseket es hasonlok. Amit te irtal az max egy rosszabb mm. Ha mindenki a sajat nyelven kommunikal akkor igazabol csak egy cloud9ba lenne tobb ertelme belehallgatni mivel svedul es lengyelul sokat nem tudok
-
Ochocinco46
aktív tag
Udv. Talalni vhol olyan videot h egy pro csapat komoly meccse alatt hallani a jatekosokat? Mert ritkan bekapcsolnak egy par masodpercre, vagy utolag vannak ilyen vicces parbeszedek amiket mondanak war alatt, de engem az erdekelne h tetmeccs kozben h kommunikalnak.
-
kiszi07
senior tag
válasz
Mezcal #32458 üzenetére
Ezzel a beállítással
i3-al is megvolt fixen 250-300. Most az i7-el alig változott pár fps
-
kiszi07
senior tag
válasz
membrandj #32451 üzenetére
Itt a játék menetről van szó, baromira nem mindegy elhiheted és amiket irkálsz baromság. 120-140 hz-es monitoron előbb látod a képkockákat, a játékban azonkívül szinte nincs szerepe.
#32450 Coccolino_O akkor te nem tudom mit csinálsz, majd át küldöm a configomat, próbáld ki -
törölt tag
Na gyerekek, így kell befejezni egy meccset....
Még mindig szakadok
-
membrandj
nagyúr
válasz
wjbhbdux #32452 üzenetére
Placebo szerintem. Nem látsz több fps-t a monitor miatt.
A MINIMUM fps az elhiszem,hogy számít,de a max már lényegtelen 120-130 fps felett egy ilyen alap monitornál.
Komoly monitornál jól jön,de ahhoz,hogy min 250 fps-ed legyen már kell gép, ha nem lowon akarsz játszani alacsony felbontáson. -
membrandj
nagyúr
-
Xero
nagyúr
Ma van egy kis időm. Matchmaking újra alkot:
-
kiszi07
senior tag
Rakjátok le lowra a grafikát, 1280x960 és szinte mindent kikapcsoljatok ki mindent. Egy i3 2100+6870-el lowon fix 300 megvan, csak akkor kell jobb gép, ha streamelsz..
Ui: Nem fog segíteni az ssd a lagg ellen.. Fixáld le kevesebbre az fps_max parancsal -
Coccolino_O
őstag
Kezd az egész arra hasonlítani, mint amikor megjelent a Crysis 3, majd nem sokkal később kiderült, hogy lemodellezték oda is a tengert, ahol nem is kellene lennie. Persze, hogy atomerőmű kellett hozzá.
Katasztrófa, hogy tavaly év elején még sokkal több fps-em volt a játékban, most meg majdnem minden update után csökken... Ha a Valve szeretné támogatni a hardver gyártókat, azt tegye a saját pénzéből, és ne az enyémből.
-
mepet
addikt
Ezen semmi meglepő nincs. Az ős-csé (bétától 1.6-ig) gépigénye kb 20x-osra nőtt kevesebb, mint 15 év alatt. (Konkrétan: anno: P4 celeron+alaplapi videó -> bőven játszható volt. Most már nem elég hozzá egy alapkategóriás videokártya sem, ha dobni mersz egy smoke-ot. Egy ideig engedték "butítani" a smoke-okat, aztán ezt a funkciót egy update-el kikapcsolták...) Ha innen nézzük, akkor a GO 10% lassulása 3 év alatt bőven kevésnek számít!
-
gmx9
aktív tag
Biztos javulnál bizonyos helyzetekben, laggolva nem lehet játszani. A grafika nem számít túlságosan, mindenki úgy állítja be, ahogy magának tetszik. Amúgy meg nem kell ennyire komolyan venni, az egyik legjobb multis játék a cs, és haverokkal meg aztán főleg nagyszerű. Lazíts, kapcsold ki magad, élvezd a játékot. Ha úgy érzed nem megy elég jól valami és frusztrál, akkor gyakorold, idővel érezni fogod a változást. Egyébként az is hatalmas segítség, hogy értelmesen infózol a többieknek.
-
Shodan
őstag
válasz
Shepherdke #32405 üzenetére
a 4 12 es statommal eléggé hozzájárultam a sikerhez
-
SRII
őstag
Lassan 10 éves gépemmel így játszom
A beállításaim teljesen alap grafikai beállítás, 1024 -be.
pl: ha d2-n leugrok a pitbe alig látom meg az ellent a planton(egybemosódott kép, kockásodás miatt)
így van 25-35 (néha 38) fps, ha füstbe belenézek, vagy benne vagyok akkor van 15 fps, ha távcsöves puskával nézelődöm, akkor 20 alá beesik.
Ha átállítom kisebb felbontásra(800x600) akkor sajna annyira rossz a képminőség,hogy nem látom mennyi lőszerem vanDE van 45 fps!
A monitor egy kicsit érdekes jószág, mivel 17" és csak egy pozícióban ülhetsz előtte, (vele szemben, pontosan)mert ha elhajlasz vagy más a monitor beállításnak szöge akkor elszürkül a kép.
Van egy 3000ft egerem, aminek akkora laggja van, hogy már azt is megszoktam mikor, hogy kell irányítani, a bal egér gomb 3.4. kattintást néha kihagyja, főleg, ha lövöm az ellent és kihagy pár lövést(de nagyon kényelmes)
Elmondhatom azt is, hogy 3 hónapja játszom(körforgásban, több ismerőssel) csapatban, előtte soha nem játszottam cs-s játékkal, és így ezen hátérrel vagyok silver elit.
Szerintetek mekkora mértékű javulást eredményezne ha meglenne a kívánt fps, grafikai minőség és az egérnek pontossága?
Azért kérdezem, mivel sokszor magamat hibáztatom az miatt,hogy nem hoztam le 1v1 vagy nem tudom meglőni mikor kellene, sokszor felmerült benne az a megfogalmazás,hogy nekem már nem való ez a játék, néha az is eszembe jut, mikor mindenki belövi magát a csillagos égbe,hogy a csapatársaim visszahúzom, és van e értelme ezt erőltetni.
Saját magamat hibáztatva, húzom fel magam néha olyan szintre, hogy kilépjek a játékból.
szerintetek? -
törölt tag
-
MurdR
veterán
Marcus ki fogom kapcsoltatni most már a netedet, mert minden értelmes embert elviszel. Marakuja kisasszony meg majd kap egy sticket amivel ~100körüli pingje lesz, de a pínájtihoz nem is kell több.
Mostanában nagyon csúnyán kezd nálam szétesni a játék. Az elmúlt 2hétben -50-70fpssel vagyok szegényebb. most fix 120fpsre tettem át a játékot konzolból, de így is van olyan amikor lemegy ez alá, és meghülyülök tőle. De 120fpsnél is forduláskor mintha esne szét a kép. Valakinek valami ötlete nincs esetleg?
(G3420-HD7750-4GB RAM)
Már a Catalystot is frissítettem, talán 20fps ha visszajött.
(FHD full lowon minden. A felbontást nem tudom lejjebb venni, mert 28as a moncsim, és rohadt pixeles lenne.) -
mepet
addikt
Kipróbáltam a kábelt (cbble). Egész jó ez a legújabb. Egyedül azt a B-leugróst nem vágom még, sem a támadás, sem a védekezés nem az igazi ott. Egyelőre.
Faceit-en küldtük, hú, hogy kivoltak akadva a csapattársak. "miért nem infózol? mert fogalmam sincs, hol vagyok" szitu volt nem egyszer. Mondjuk miért mindig nekem kell fogni azt az irányt, amit egyedül nem vágok. Ja, mert a többiek sem vágták... -
zkas90
senior tag
válasz
marakuja #32409 üzenetére
Tudod, hogy veletek is szívesen játszok bármikor he
(#32410) Cthulhu Dawn
16-án értem el a nova 1-et. Azóta elkezdtem másokkal közösen játszani és tényleg sokkal könnyebb/jobb így. Gyorsabb a fejlődés. Magabiztosabban lövök. Van taktika a meccsek alatt. No és persze a meccsek alatti hangulat is sokkal jobb. -
zkas90
senior tag
Találtam egy nagyszerű brigádot. SEM - Nova 1, 2 volt a rangunk hétvége előtt. Hármunknak sikerült eljutni idáig (habár egyikőnk sajnos visszaesett nova 2-be):
Jövőheti cél + egy csillag megszerzése.
Köszönöm srácok! Nagyszerűek vagytok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- One mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest