- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyx89
aktív tag
Ha van extra gomb az egereden:
-
szebe
addikt
Nem véletlen lett tiltott 1.6-ban minden értelmesebb versenyen a görgőre bindelt "+jump" vagy "+duck"
Úgy mindenkinek ment a bhop, silent run/russian walk/tixo (ki tudja hány neve van), meg amiket a jump/duck kombóval össze lehetett hozni.
Én max bhop pályán bindeltem görgőre az ugrást, de goldbhop ment 4 perc környékén space-re bindelve is
D2 hosszún meg simán végigtixoztam ctrl-ra bindelt "+duck"-kalSenki nem hitte el, hogy nem görgővel csinálom
Egyébként az az egy hiányzik, hogy duplagugolással nem lehet a kis szegélyekre felmenni, csak "teljes" ugrással -
mepet
addikt
Jól gondolom, annyi a script, hogy
bind GOMB "+jump; wait; -jump; wait; +jump; wait; -jump; wait; +jump; wait; -jump; wait; +jump; wait; -jump"
(Nem próbáltam még GO-ban, de 1.6-ban ez a legjobb megoldás, ha pedig görgőre bindeled, akkor főleg.)Ezért szerintem nem járhat VAC ban, hiszen a scriptelhetőség feature, nem bug.
-
wjbhbdux
veterán
ha a script a játék konzoljában lefuttatható parancsokból áll, akkor nincs vele gond, azért van, használd.
ha mindenféle több billentyű vagy egérgomb lenyomását egy gombra állító, vagy egér mozgást optimalizáló külső programmal elérhető makró, akkor mehet a banCanibelZ: hyperx + steelseries hang =
-
dugo_
veterán
VAC tekintetében nem nagyon találok általános igazságot, de ha végigbunnyzod ez egész pályát, akkor szinte biztos, hogy minden jóérzésű ember kiosztana neked egy OW bant.
-
Redneck
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Quadro FX 570 eladó
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest