-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
kiszi07 #36767 üzenetére
Jobb esetben 130-140-et adnak érte.
(#36764) Lengyi: Megér annyit, de többet nem biztos, hogy tudsz majd belőle csinálni. Case hardened-nél a legfontosabb szabály, hogy a kékeket a piaci árukon kell beszerezni, és aztán drágábban továbbadni. Ha alapon is többet adsz érte, akkor nehéz lesz még többet csinálni belőle, sőt...
-
vzsryl
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
válasz
kiszi07 #33841 üzenetére
d$t (p4w4) pszichológus lett és életvezetési tanácsokat ad másoknak, kezeli őket...
Ezt még próbálom feldolgozni.
Azért bármennyire is megosztó személyiség (volt?), hazai szinten top játékosnak számított és sok LAN-t sikerült nyernie.
Lehet hogy a vér mégis vízzé válik? -
szebe
addikt
-
Coccolino_O
őstag
válasz
kiszi07 #33811 üzenetére
Az a baj, hogy ők azt hiszik, hogy a nagy arc helyettesíti a tudást. Ez nem cs:go specifikus, még csak nem is a csé-hez van köze. Amióta én fps játékokkal játszok, ezt tapasztalom mindenhol. Eléggé komoly mentalitásbeli problémák vannak, és amíg ezeket nem orvosolják, addig sosem lesz jobb a helyzet. Amit Dev előadott valamelyik nap, az tökéletesen prezentálja, hogy miről beszélek.
-
szebe
addikt
válasz
kiszi07 #33799 üzenetére
Viszont szépen lassan elfogy a skillbeli előny, és mivel nincs alexrad, nem igazán vannak köreik. Bár amíg a mirage pisztolykörükre egyedül a CPLAY állt fel rendesen, addig nem is kell több...
Egyébként az alexrad, bodito féle időkben mintha az arcolás is kevesebb lett volna, mint most ney-jel meg rumlival...
-
zkas90
senior tag
válasz
kiszi07 #33792 üzenetére
Uhum.
Bodito nulla tapasztalattal meg izgulással...mégis vele jutottak ki egy 'normális' lanra. Persze ott volt alexrad is. Ezzel a felállással semmit nem értek el nemzetközi szinten. A magyarok között oké, legjobbak.
Olyan játékosra (RML) alapozni, aki X körrel a meccs vége előtt kilép, mert biztos volt a vereség...hát nem tudom.Ney és RML helyett én a Boco és Vice | Zen párost szívesebben látnám a trickedben. Persze ez nem valósulhat meg. Boco nem hagyja ott a Wild|TR-t. Ezt nyilatkozták is korábban (mármint hogy Flash felkereste Bocot, de ő nemet mondott). Pedig szerintem ez lenne MO legütősebb csapata.
-
szebe
addikt
válasz
kiszi07 #32652 üzenetére
Szvsz felesleges neveket/csapatneveket említeni, az itteniek nagyobbik része csak a GO-val kezdte el CS-s pályafutását, természetes hogy nem ismernek minden 1.6-os csapatot.
Egy kis nosztalgia, ha már múltkor szóba kerültek a gnu netes eredményei. "Kár", hogy ezek a lu-k magyar lant sem nagyon éltek meg tudomásom szerint, nemhogy a DH inviteot -
bbdzyx
senior tag
válasz
kiszi07 #32563 üzenetére
Elolvastam a végéig, bízva abban, hogy a végén ott lesz: "április bolondja, menj gyakorolni inkább". Azonban sajnálattal kellett konstatálnom, hogy ezt komolyan gondolta aki írta.
Ilyen motivációs prédikációkat is alulmúló, elemi 8-ik osztályos színvonalon képernyőre hányt kliséhalmazt még nem láttam.Most megyek és megnézek egy Nick Vujicic videót, hátha jobban fogok tudni lőni kéz használata nélkül.
-
membrandj
nagyúr
-
Coccolino_O
őstag
válasz
kiszi07 #31834 üzenetére
Most indítottam el a cs-t, és azt látom, hogy kaptam 2 inferno és egy overpass ládát. Viszont ugye az infernoban nincsenek annyira értékes festések. Eddig a legnagyobb ládám egy cobblestone esl láda volt, most kb. 90 euró, én eladtam 30 euróért anno.
Most ezekkel a ládákkal jó sokat kell várnom, hogy értelmes áron menjen majd el. Talán a következő esl cologne lan-ig.
po1son: Ezen ne húzd magad, habár rohadt idegesítő, én is átérzem.
-
po1son
addikt
válasz
kiszi07 #31646 üzenetére
Igen, arra kell. Viszont én ezt olvasom a részleteknél
Az inkognitómód használata nem rejti el a böngészési műveleteit a főnöke, az internetszolgáltatója és a felkeresett webhelyek elől.
Fontos: sem az inkognitómód, sem a vendég mód nem teszi Önt láthatatlanná az interneten. A felkeresett webhelyek, munkáltatója, illetve szolgáltatója továbbra is láthatják böngészési tevékenységét.vorosmarti - úgy nézz ki, hogy marad az a verzió akkor.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
kiszi07 #31568 üzenetére
Vakok között félszemű a király, azt szokták mondani. Magyarországon alapból nem nehéz kiemelkedni az átlagból, mert ez egy kicsi piac, kevés "pro" játékossal. Sajnos nincsen akkora kultúrája és felvevő piaca a játéknak, mint pl. Amerikában.
Az borítékolható, hogy magyar csapat nemzeti szinten sosem fog elérni semmit, és nemcsak azért, mert Magyarországon nincsen pénz az e-sportban, és nincsenek fizetett játékosok. Alapvető mentalitás problémák is vannak, mint azt a minap prezentálta rml. Lelépni meccsről egyrészről szégyenbe hozza a csapatodat, másrészről meg tutira bukó a meccs (ha amúgy is az, az most lényegtelen, az elv a fontos). Ha szponzor lennék Mo.-n, akkor értelemszerűen nem adnék pénzt olyan csapatnak, akik nem képesek kitartani egymást mellett. És bezárul a kör. A szponzor eredményeket vár el a csapattól, ahhoz viszont a csapatnak össze kell szoknia, hogy jól tudjanak játszani. Ezért sem értem, hogy minek cserélgetik az embereket. Mert a problémát ez nem fogja megoldani.
-
po1son
addikt
válasz
kiszi07 #31533 üzenetére
Néztem tőle régebben 1-2 streamet és annyi maradt meg belőle, hogy első bukott kör után ment a ku... anyád és report. Aki idegbeteg 2-3 bukott kör után és nem tudja elfogadni a vereséget azt nem nevezném jó játékosnak.
Lehet magyar szinten meglövi, mert nincsenek jó csapatok, de nemzetközi szinten már kevés a skill...wjbhbdux - Szerintem az már jelent valamit, hogy kvalifikálni tudták magukat még régebben az asus lanra.
Virtus.pro ellen sok buta 2v1 és 3v1-et buktak el a HellRaisers ellen pedig csak egy kis szerencse kellet volna és nyertek volna. -
Ace owner
addikt
válasz
kiszi07 #30085 üzenetére
Agybadugós fülest használok évek óta zenehallgatásra ha nem vagyok itthon. Amikor itthon vagyok akkor meg 2.1 megy általában, csak most hogy elkezdtem kicsit komolyabban go-zni elgondolkoztam hogy kellene egy fejhallgató. Amúgy is jó lenne mert néha azzal hallgatnék zenét, amikor a full hangerő nem játszik a hangszórókon
Nekem teljesen mindegy hogy gamer, razer, sima, akármi csak tegye a dolgát és legyen kényelmes, minőségi.. Igazából az csak előny ha zenehallgatáshoz is használhatom.
Köszi srácok, körbenézek. Egyelőre kocsin kell dolgozzak kicsit, de ez lesz a következő.Annyival még kiegészíteném,hogy csak integrált hangkártyám van, mikrofon kellene és olyan 10k magasságában keresek egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged