- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
Arkennys #77062 üzenetére
Igazabol 5g s halozaton (de 4g is jo ha nem leterhelt a cellla) mar kelloen alacsony az ms, es a kapcsolat minosege is jo. Ha megvan egy 50/10 es fix sebesseg akkor normal jatszhatosagba lehet sorolni.
Persze a legjobb elmenyt meg mindig a LAN adja de mar szerncsere a vezetekes internetkapcsolat is majdnem ezt tudja visszaadni.Más.
Tegnap elertuk infin a GN3 as szintet, de rettentoen nehezen adta magat. Kb 8 win es 2 draw kellett egyhuzamban hogy feldobjon. Ez alapjan a sima MM rank szint teteje globalisan vakahol a GNM es az 1 kala között mozog.
Aki pl most rangsorolja be magat es 8 at nyer a besorolobol az valazeg GN1 et kap induloba. -
goccer
aktív tag
válasz
Arkennys #76472 üzenetére
"When one or more party members" - 100% hogy nem random csapattársra vonatkozik.
#76477: hát technikailag ez egy teljesen különálló 0-ról újra írt játék, nem egy update. Akkor már a külön soron feltüntetés logikusabban hangzana, de gondolom akkor meg a Steam rendszer limitációi okozna problémát.
-
bepken
veterán
válasz
Arkennys #76472 üzenetére
ez szerintem premade queue-re vonatkozik, vagyis akkor gáz, hogyha haverod csítel.... persze simán lehet, hogy akkor is szopás, ha egy nyilvánvaló csalót nem szavaztok ki.
egyébként elég nagy szívás megint a premier, gyakorlatilag vagy mérföldekkel jobb ellenféllel vagy toxic társakkal rak össze... néha ezek keveréke
-
ssgk
aktív tag
válasz
Arkennys #68662 üzenetére
Azért egy csak anyanyelven beszélő orosz aki kussba követi a team et vagy épp ha töbségbe vannak őket követve relatíve a team hez képest azonos teljesítménnyel játszik, nagyságrendekkel jobb mint pl egy angolul beszélni tudó nyomorék aki ek nem nyelvi korlátai miatt nem tudsz komunikálni hanem elmei hiányosságai miatt ahol szerinte vicces ha knife round okat nyom álltalában 0-1 killel ezzel a csapatot elásva... rosszabb az amikir 2 vannak team be és azon a héten már volt ragequit od s nem léphetsz ki...
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Arkennys #60936 üzenetére
Nálam is szórakozott egy kicsit, de aztán megjavult. Régebben is volt ilyen, szóval ezt nem írnám az update számlájára. Viszont komolyabb gondot okozott, hogy 50-150 között irdatlanul ugrált az fps-em, és emiatt nem belaggolt, hanem ki-kifagyott a játék néha, aztán 10perc múlva elmúlt. Feladatkezelőben megnéztem, de nem találtam más, komolyabb dolgot, tehát nem tudom hova tenni ezt a hibát.
A hangok viszont mocsok jók lettek, de a vertikálist sajnos még nem tudtam rendesen kitesztelni.
Konkrétan az előttem kb. 20m-re, kicsit srégen álló embert, akkor is pontosan el tudom lőni füstön keresztül, ha csak egy picit trappol, vagy lő egyet bármilyen irányba. Furcsán hangzik, de látom a fülemmel, nagyon durva. -
kretenallat
senior tag
válasz
Arkennys #60571 üzenetére
Van egy olyan bugom, hogy néha (csak PH mixen, és akkor ha Xero ott van, viccen kívül), fejlövés hangokat úgy hallok, mintha közvetlen mellettem loccsanna, miközben senki a közelben nincs, a lövöldözés meg akár a pálya másik végén is lehetne. csak a loccsanás meg a dink, semmi más hang nem bugol. wtf?
amúgy meg fake trappok, rossz irányok, néha nem az anyagnak megfelelő trappolás... van itt minden, ami kell. de legalább lehet kesztyűt húzni rá. pls more hats.
nem mintha régóta kellene egy gui rework, egy menü rework, egy hang rework. nem ártana 128as mm, d2 refresh, de örülnék egy sima operésünnek is (ami most az új ládának hála lehet, hogy hónapokra elnapolva, pedig az is bevétel lenne a valvenak). új engine, ami jobban kihasználja a modern PCket meg már az álmaimban is túl merésznek tűnnek.
dugo, bruce: vagy tessék használni a serverpickert, amit Cosmo már ajánlott párszor és menni nyugatabbra. hálistennek az egybitesek nem fektetnek energiát ilyen hülyeségekbe, így lehet inkább német trollokkal és óvodásokkal játszani.
-
-FLY->
őstag
válasz
Arkennys #55958 üzenetére
Helyreteszem akkor, "ingyenélő nyerészkedő" a stream-erekre értem, akik nem profik, de még nem is játékosok, sőt, CSALÓK! Felesleg slepp, nulla emberek. Fogadással semmi baj sincs, annak van logikai alapja, ami borulhat is akár, de nem nettó szerencsejáték, másrészt valószínűleg játékos is a fogadó fél, mert kell az ismerete hozzá. Skinben rulettezést nem szeretném túltárgyalni, beteg emberek, sajnos van egy olyan érzésem, hogy a 10 millának szép százalékát ők teszik ki, semmi szükség rájuk, meg a kedvenc oldalaikra.
-
BlackTreff
tag
válasz
Arkennys #54310 üzenetére
Hogy volt-e ilyen? Volt, hogy egymás után 2 meccset is így toltunk végig, de amúgy elszórva mostanában nagyon sokszor előfordul! A csapatból 1 max. 2 embernek marad kb. 100-as pingje a többieknek felmegy vagy 400-ra, tehát az egész mérkőzésből annyi lesz, hogy a 100 pingesek próbálnak plantolni/deufse-olni a többiek meg állnak egy helyben és várják a halált vagy a kör végét.
Nem tudom, hogy szerver fronton mi a helyzet Valvéknál, de kritikán aluli amit lehoznak! -
válasz
Arkennys #54004 üzenetére
Úgy úgy
Mindenki másnak.
Akad itt valaki aki nem szándékozik nyitni ládát soha, és esetleg csak "lom" neki?
Ha igen, és megválna tőle ingyen, az keressen már meg privátba.
Igazából adott még 2 ismerősöm, és gondoltuk, összeszedünk 100 ládát, a kulcsokra összedobjuk, és kíváncsiságból, megnézzük számszerűsítve, hogy mennyi a befektetett pénz, és mennyi értékű cucc kerül ki belőle. Nyilván tudjuk már most, hogy elég nagy eséllyel bukó lesz a dolog, ha csak valami csoda folytán nem esne belőle egy kés, vagy DL awp, de ezekre azért elég csekély az esély, nem mindenki egy kuLi_ -
-
sikalisk
tag
válasz
Arkennys #53962 üzenetére
Nem értem miről beszélsz, nem az én elvárásaimról beszéltem, hanem arról, hogy miért ritka a supreme gyökér (logikai alapon). Engem nem szoktak lekéselni a fegyverért egyetlen ilyen esetre sem emlékszem, általában a csapat megteszi amit tud, és ha te sem ugatsz ők sem ugatnak, mondjuk néha beesik egy-egy hülye a csapatba azt meg ki lehet bírni, Ti szerintem egészen más játékkal játszotok mint én
. Aki énekel a mikibe lemutolom, aki káromkodik lemutelom, és nincs semmi baj.
Mintha amit én mondok neked az nem lenne falra hányt borsó, ez fel sem tűnik ugye?
-
sikalisk
tag
válasz
Arkennys #53955 üzenetére
Más az arány, nyilván gyökerek mindenhol vannak, csak aki feljutott suprembe, az vagy kurva jó, és megteheti, hogy mellette még a csapat morált is mindig szétbassza, vagy mérsékelten értelmes, különben nem lenne supreme. Ez nyilván nem jelenti azt, hogy ne beszéljen oroszul egyik supreme sem, vagy ha full béna vagy és afkzol akkor ne szidjanak a földig, de önmagában ettől még nem gyökerek.
A meccseim 90%-át randomokkal tolom és átlagban minden 3-4-dik meccsen találkozok gyökerekkel, ennyi belefér.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Arkennys #53301 üzenetére
"Prime élesítésével kíváncsi leszek, lesz e bármi látható változás ezügyben."
Smurf ügyben kb. semmi. Csalás ügyben talán, feltéve ha kapja is a banánt az illető. Jelenleg az összes olyan ismerősöm, akivel aktívan szoktam játszani, 2-3 accountot váltogatva játszik, és mindegyik prime-os...
Ha egy smurfernek van 10 accountja, és mindegyikhez dob egy-egy telefonszámot (egyszerű), de nem csal, akkor használni tudja mind a 10-et bármeddig.
Ha egy csalónak van 10 accountja és szintén megoldja a telefonszámozást, de folyamatosan kapja a banánokat, akkor egyszer kiapadnak a készletei (anyuci, apuci stb...).
Szóval eddig ez a prime kb. egy nagy semminek tűnik. -
Xero
nagyúr
válasz
Arkennys #53301 üzenetére
Amint mondtam is a durva különbséget én sem értem igazán. Ott egyszerűen semmilyen szempontból nincsen értelme már a dolognak.
Az only pisztolyt lehet másként gondolni, de azért egy desi only elég komoly nehezítés legyen bármekkora császár vele valaki. Rusht nehéz megfogni, ha az első golyó nem head, akkor megint megszívhatod ha fut veled szemben egy P90 vagy AK. Tehát azért a tűzerő le van fogva erősen ebben az esetben, így ellensúlyozza a gamesense és aim pluszt.
A null órás accountok pedig a fentebbi két meccsen is jelen voltak. Én ezért szoktam meccs elején végignézni és ha látom, hogy ott is van 1-2 smurf akkor másként állok a dologhoz. A végén pedig igen mocsok módon, de vigyorgok az orrom alatt ha visszanyal a fagyi.
Ma is ez volt.
-
Xero
nagyúr
válasz
Arkennys #53299 üzenetére
Nem lekicsinylésről van itt szó igazán. Amikor a le-lem srácok elindulnak nova földön szétgyalázni a népet, az annyira nem szép valóban, sőt.
Viszont!
-Tételezzük fel, hogy vannak pl irl ismerőseid. Velük inkább ökörködsz, nem veszik komolyan annyira, vagy csak nem foglalkoznak annyit a játékkal.
- Tegyük fel, hogy te lem-ge között mogosz, miközben ők mge-dmg vonalon.Ha elmész négyükkel játszani, a te rangodat elég nagyban figyelembe veszi a rendszer és olyan ellenfeleket fog bedobni akikkel az ismerőseid nem igazán tudnak mit kezdeni, tehát elmegy a kedvük a játéktól.
Erre jelenthet megoldást, ha van egy 1-2 rankkal alacsonyabb másodlagos account, amit ilyesmire használsz. Ott úgysem komolykodsz annyit, és így a társaidnak sem rontod el a játékát.
Amennyiben pedig egy társaságban egyetlen játékos 2 ranggal alacsonyabb szinten játszik mint a saját szintje, abból még nem lesz one man show. Ez továbbra is csapatjáték.
A fentebb vázolt példa pl az én szitumat tükrözi. Nem tartom mesterségesen alacsonyan az accountomat (main smfc-ge, másodlagos le-smfc), ahogy fentebb is látszik, de jobban örülök neki ha le-lem vonalon van, mert így a cimborák nem kapnak az első meccsen agyvérzést.
Azt viszont senki sem vitatja, hogy 5-10 rank különbséggel játszani nettó szemétség, pláne csoportosan.
Anno amikor mi 2-3 rank eltérésben voltunk többen is, akkor pl pisztoly onlyztunk, így azért nem volt annyira szemét a dolog.szerk: Hogy borzoljam a kedélyeket:
Itt mind a két esetben az aktuális rangom volt a kettesen is.Jól látszik (bár ez most csalóka), hogy alacsonyabb rangúaknak nem fenékig tejfel az ilyen ellenfél. Az első meccsen ketten voltak smurfok az ellenfélből. A másodikon egy legalább.
-
Xero
nagyúr
válasz
Arkennys #53054 üzenetére
Ő az eredeti rendszerre gondolt. Mi eredetileg dmg-lem vonalon mozogtunk a társaságban. Én talán ha kétszer jutottam el LE-ig. Majd jött a könnyítés és mindenki smfc-ge, de inkább ge lett. Erre jött a nehezítés, és a társaság visszacsúszott lem-ge vonalra. Tehát még így is el van tolódva legalább két szintet fölfelé a rang ahhoz képest ami az eredeti volt hosszú időn át.
-
Vanir
veterán
válasz
Arkennys #53037 üzenetére
Hidd el hogy az egyik smurfom (hjjajaj rossz ember vagyok) elvesztette a Supreme rangot inaktivitas utan es DMG-be dobott be, azota mentem vele 13 meccset (igen, megneztem, annyit) es nem talkoztam csaloval. Egy masik smurfom szinten Supremet vesztett el, az LE-be kerult es azon sem talalkoztam csaloval. Kb. ket hete jatszottam azon a rangon az utolso meccset. Ket het alatt feltoltodott csaloval ez a rangszint? Nem hiszem.
Ne dobaljuk mar a szart legyszi. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Arkennys #53034 üzenetére
Szidta a smurföst, akinek kb. ugyanaz a rangja, mint a main. Ilyenért már én is kaptam beszólást.
Hidd el, nem tehetünk róla, hogy annyi a tudásod a játékban, amennyi, és emiatt képtelen vagy feljebb lépni, illetve nem bírod elviselni, ha netán egy smurf belő. Engem is belőtt már smurf, meg én is adtam már vissza neki. Ez ilyen. Én belátom, hogy mire vagyok képes, és nem tudok azon idegeskedni, ha egy kala 40-et b@ sz ránk. A cheaterezés is hülyeség. Én is mindenkire rámondom meccs közben, aki belő. Közben tudom, hogy nem, de ezen vezetem le a feszültséget. Talán havonta egyszer futok bele valódi csalóba.Szerk.: Egyébként tipikusan "akkor dögöljön meg a szomszéd tehene" is mentalitást nyomattok.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Arkennys #53031 üzenetére
Nem írtam neked semmit, és abszlút irreleváns számomra a hsz-od. A lényeg, hogy egy smurf LEM rangon nem oszt nem szoroz, még akkor sem, ha netán GE a main. Nekem pl. most két hétig LE volt csak a mainem, a smurf meg LEM. Tehát a logika alapján mocsok voltam, hogy úgy játszottam a fő accomon... Vagy megbocsájtható, mert azon van 3800 órám, amiből mellesleg kb. 2000 óra idle a tradelés miatt.
Rendes mindfuckot toltok, mert nem tudtok szabadulni a begyöpösödött felfogáson, hogy a smurf=antikrisztus. -
ReFleXx
addikt
-
-
sanyek2
senior tag
válasz
Arkennys #48860 üzenetére
Messze nem vagyok remek játékos, de szörnyen kiábrándító úgy játszani, hogy folyton leszavaznak, ha kiraknék valakit a játékból.
Értem én, hogy ha valaki kipróbálja játékot, segítik, kiállnak mellette a csapattársai, de az isten szerelmére, akkor ne egy használt accounttal tegye, amit már feltornáztak!
2 gyilokja volt a 30 kör alatt, elsőként halt, és nem engedték kirakni.
Gyakorlatilag 4-en játszottunk.Valahol én is NOOB vagyok, mert teljesen tisztán játszom, nincsenek bemakrózott pisztolylövéseim, meg még a tárcserét is végigvárom, késsel ritkán rohangálok, de így is hamar felk_rják az agyam ha összekerülök smurf csapattal, vagy az említett majmokkal.
Viszont ha már belebotlottam egy komolyabb játékosba, meg szeretném kérdezni, hogyan lehet belőni azt, hogy simán érjek földet egy nagyobb ugrásnál is, sérülés nélkül?
Nuke-on a CT-sek úgy ugrabugrálnak lábtörés nélkül a rácsos "teraszról", mintha hackerek lennének. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Arkennys #48533 üzenetére
Nekem inkább az a problémám, hogy jó ideje nem tudok egyetlen normális meccset sem letolni soloban. Én többet játszottam eddig soloban, mint premade-ben, és az utóbbi helyzetben mindig brutál ellenfelet kaptunk. Most kb. a fordítottja igaz, de a társaim rendszerint borzasztóan nem illenek bele a skillgroupba (LEM, SMFC). Most sokkal könnyebb premade-ben, mert nagyrészt kb. silver-nova-k vannak LEM-SMFC-GE köntösbe bújva. Pedig régen nagyon szerettem a solot, mert izgalmas volt, hogy vajon milyen embereket rak be mellém vagy ellenem. Most 99%-ban mellém gyökereket, ellenem gtr-kennys szerelemgyerekeket.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Arkennys #47966 üzenetére
Az ilyen embereket sosem értettem. Ha már leül játszani nem azt mondom, hogy minden idegzetével koncentráljon rá és vérvörös szemekkel figyeljen, de azért egy becsületes teljesítményt illik hozni, ami nem feltétlen fragekben, hanem hozzáállásban is megnyilvánulhat..
Orbitális szinten élettelen lehet az akinek ez a fajta mások idegesítése vicces..
-
bbdzyx
senior tag
-
perecKING
senior tag
válasz
Arkennys #47447 üzenetére
Amugy is vettem volna egy rival 300-as egeret. De ha mar van belole disco valtozat miert ne?
A mostani roccat szenzora ugyan az. Be is jon! Ha nem epp asztal vagy mas miatt sirok akkor loni is tudok vele!Viszont a roccat eleg kicsi. Kicsit szeles a tenyerem igy az egeret csak ugy tudom fogni, ha a gyurus ujjam a levegoben tartom. Ez hosszabb ido utan nem epp kellemes.
Ja es ezzel allitolag gyorsabban szedi fel a bombat is
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- 7000 napja regisztráltam
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CASIO órák kedvelők topicja!
- VR topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged