Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomanti19
aktív tag
Buffolt fegyóhoz kell skill??!? Ha a dezi levegőből adná az 1hit-et ahoz kellene skill? Vagy szerinted a 1st gen revolverhez kellett skill? Milyen jó is lenne ha egy ilyen komplex játékot körönkénti 1500$ ból meg lehetne nyerni!
Tény, hogy előtérbe került a csapatmunka, de amiről te beszélsz az már az 1.6 ban sem létezett.(Tekintve hogy értelmetlen, 5000$-os CT buy után bhop 2 fej hosszúról dezivel levegőből, meg utána még gyorsan 3 mert annyira skilles az illető.
) -
mepet
addikt
A revolver megjelenése óta még nem volt alkalmam kinyilvánítani a véleményem, most pótlom.
Sztem a revolverrel igen jó irányba indult el a fejlesztés. A revo-val (legalábbis a 0.napos változatával) gyakorlatilag visszatért a "dezi eco", igaz "revo eco" formában. Ez egy nagyon fontos része a játéknak az én szememben.
Fiatalabbak kedvéért egy kis desi-eco történelem: Volt bő 15 éve egy Half-Life mod, úgy hívták Counter-Strike. Ebben 90%-ban csak a skill számított. Pl: dust2 T oldal: elindulsz, végig bunnyhop, és dezivel kiugrasz hosszú kapun, még a levegőben (!) kifejelsz 1-et, miután földre értél kifejelted a többit. Miért is tudtad ezt megtenni? Mert nem lassultál ugrás után leérkezéskor, mert a dezi pontos volt a levegőből is, és mert nem kellett várni fél órát két lövés között, hogy ismét pontos legyen. Ezután jött az 1.4 itt már lassultál is, és a dezi (echte ungarische kifejezéssel élve) széjjel lett nerfelve. Ezután mindez fokozódott az 1.6-ban. És a GO-ban pedig méginkább. A GO-ban eszméletlen pontatlan minden fegyver az 1.3-hoz képest. Ég és föld...
Így a csapatjáték 5-ször fontosabb lett, mint anno volt. Ez jó. Viszont a skill már sokkal kevesebbet számít. Ez rossz.
Itt jön képbe a desi eco. A lényege: mindenki vesz desi+kiskevó-t. Így a csapat iszonyat erős kéne, hogy legyen, hiszen: közelről 2 hit kell, mivel 5-en mentek ugyonarra, ezért aztán 2 hitet már csak be tudtok adni... De a dezi, az bizony hs-re termett, akkor pedig csak 1 hit kell természetesen. Ez volt a módja, hogy $1500-ból fejenként kört hozzatok. Ez volt az út, amin járva pusztán skill-ből le lehetett hozni egy eco-t. Ez a sok nerf miatt teljesen feledésbe merült. Pont azért érdekes ez, mert a Valve látszólag arra törekszik, hogy könnyebb legyen fordítani az álláson egy bukott kör esetén. Ezt onnan tudjuk, hogy a GO megjelenése előtt ilyen kérdőívekkel bombázták a csés közösséget. A desi eco ellehetetlenítése pedig pont az ellenkező irányba mutat. A Revolver még nem a megoldás minderre, de szerintem nagyon jó a fejlesztés iránya, én üdvözlök minden változtatást, ami az eredeti csé-fíling megteremtését célozza. -
Zomb€€
őstag
Ezt nevezem:
We made some adjustments to rifles recently, and those changes have been causing a lot of pain in the CS:GO community. The pain was the result of a few mistakes we made, and while we usually prefer to avoid disrupting conversations happening in the community, we wanted to talk about some of the thinking that led to the recent changes as well as our plan for moving forward.
Release Notes for 12/15/2015
15 DEC 2015 -[GAMEPLAY]
– Reverted recent changes to pistols and the AK-47, M4A4, and M4A1-S (see the CS:GO blog for details). -
csurenzoo
aktív tag
-
vzsryl
nagyúr
válasz
bager13
üzenetére
A durcizás helyett azt kellene felfogni, hogy semmi gond nem volt az MM rang kiosztásával addig, amíg bele nem nyúltak tavasszal. Le is írtam szépen, érthetően, hogy most mi a baj vele és anno mi volt jó benne. Illetve egy gond mindig is volt. Az hogy láthatóak a rangok!
(#48087) atomanti19: Xero-nak igaza volt, csak nem tette hozzá azt, amit te. Tényleg sok LE-LEM-ből hiányzik az értelmes hozzáállás. Azok nem is valóak oda.
-
atomanti19
aktív tag
válasz
bager13
üzenetére
Sok ember van az biztos, aki közelebb érzi magát a pro era-hoz mint ami a valóság.Aki supreme vagy global szinten játszik évek óta az látja hogy nincs új a nap alatt. Szerintem aki LE-LEM rangon pár száz órával nekiáll szidni az mm-et az nem is állhatna távolabb globáltól, professzionális játékfelfogástól(ami márpedig a birtokába van,állítása szerint). Nekik talán 2000+ óra is kevés lenne. Jóval előttem talán Xero írta, hogy LEM-től kezd el kialakulni az a fajta hozzáállás ami majd elvezet a játék egy következő szintjére, mondjuk szerintem 10/2 esetben igaz ez. A maradék pedig valószínűleg tovább harapdál és rúgkapál hogy ki - mennyire "madár" a globál helyett.
Szvsz nincs semmi baj a MM-el, olyan amilyen. -
bager13
senior tag
Én csak azt nem értem, ha egyesek ennyi lesajnálják az MM-et, akkor miért szenvednek vele. Van sok más ingyenes vagy fizetős rendszer; plusz kupák, ligák tele "játszani tudó" emberekkel. Nyugodtan hagyják meg nekünk "silvernooboknak"az MM-et. Ez a lenéző stílus meg, amit egy-két ember megenged magának, az felháborító.
-
m_dawe
senior tag
[link] Ez a "bug" mióta van bent a játékban?
Vagy fake?
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Az ilyen eretnekeket a közép-kor-ban mágján égették el. Szerencséd, hogy 2015-öt írunk.

-
Vanir
veterán
válasz
Sziszifeca
üzenetére
lol
-
ergepard
tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Ezt szerintem egy codos fórumba írd ki...
-
gtamate2
veterán
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Uhh ilyen kérdést, ezentúl kitiltalak a topicból.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sziszifeca
őstag
Hali!
Nem nagyon tartozik ide, de kérdésem, hogy valaki a Black Ops 3-al tolja CS:GO-n kívül, mert azt is szeretném megvenni, de félek hogy nem olyan jó game

Véleményeket szívesen fogadok
-
Redneck
nagyúr
válasz
Nxn908xxx
üzenetére
A deagle érezhetően jó lett. Eddig Valve szervereken egy tankot se tudtam volna eltalálni, most meg sokkal jobb. Tec-9 viszont pontatlannak érződik pedig nagyon jól ment vele. A Revolver update és nerf óta érzem ezt. Szerintetek?
Ilyen gondom nekem sem volt, ellenben rendszeresen megszakadt a kapcsolat vagy átmenetileg szünetelt a szolgáltatás... Nem volt jó. Nyilván nem minden területen ilyen(XI. kerben volt), de sok panasz volt már rájuk. DIGI-nél évek óta egyszer volt szünet, akkor épp korszerűsítették.
-
NyxNyxNyx
addikt
Én csak annyit érzek, hogy minden meccsen elpicsáznak minket. Legalább 1 smurf/csaló(ezt nem tudom megítélni a szopó oldalról, lehet csak simán GE-k) állandó. Nem rég volt 7 nyereségem zsinórban miután nem dobott fel, most 4 vereség. Eddig meg voltam győződve, hogy lehetnék arancsirke, de már novának érzem magam.
Hál'Istennek az internetem is elkezdett baszakodni, fel-fel szaladnál 1000-re a pingem 5 másodpercre körönként legalább egyszer kétszer... Más UPC-snél is tapasztalta ezt esetleg? Nem a gépemmel van a baj, mert lakótársakat is dobálja ki emiatt a dota.
-
szebe
addikt
válasz
GabN73
üzenetére
Pasha is csak bohóckodni jár fel streamre. Főleg mióta leesett neki, hogy ha teszi az idiótát, akkor még többen nézik/donatelnek.
summ1t-ot gondolom sokan szórakoztatónak találják (amerika...), pedig én sem bírom különösebben, meg amúgy a pro playerek streamejeit se nagyon.
Kivéve, ha in-eye streamelnek valami kupát/kvalit, mert abból tényleg lehet tanulni. -
GabN73
addikt
Ma néztem friberg, steel, meg taz streamet. Sokat lehet tőlük tanulni, kár hogy kevés pro gamer streamel mindig

A többi neves meg csak bohóckodás, summit is egy full átlagos játékos, csak sz*rrá lett donetolva

-
Xero
nagyúr
Semmi valtozast nem erzek. Global ugyan olyan olvasztobodon mint volt. Uj smurf negyedik meccsen dmg-le tarsakat es ellent dobott be. Akik nem minimalis oraval rendelkeztek (nem smfc-ge smurfok) azok vilagtalanul mozogtak. Tehat a nota a regi.
-
szebe
addikt
válasz
vzsryl
üzenetére
"Régen is voltak olyan játékosok, akik csak egy casual szintet hoztak és borzasztó mozgással, aimmal és gondolkodással rendelkeztek, mégis nap, mint nap összefutottam velük pubon."
A kulcsszó a pub. Senkinek eszébe se jutott mixre hívni őket, mert egyszerűen fogalmuk sem volt a kompetitív játékról. Na, ők a csodás MM-nek köszönhetően bekerültek a kompetitív körforgásba

Bár ez annyira nem zavar(t), lévén ők régen többnyire valahol masszívan novában éldegéltek, egészen a "váltásig"...
-
vzsryl
nagyúr
Van egy szint, amit anno hozott a DMG rang. Azoknak a nagyja tudott lőni és gondolkodni csapatban és önállóan is. Ez a szint most összekutyulódott és feljebb helyeződött LEM-GE környékén és marha kevesen vannak, ha átlagot nézünk. Ennyi az egész. Szerintem akik ezt a szintet nem hozzák, azok számomra nem számítanak a játszani tudók közé, és maximum casual gamernek tudom nevezni őket. Lehet velem nem egyetérteni, de a több, mint 10 éves és 5000+ órás múltammal én így térképezem le magamnak a CS-t, mint skillt igénylő csapat alapú fps-t. Régen is voltak olyan játékosok, akik csak egy casual szintet hoztak és borzasztó mozgással, aimmal és gondolkodással rendelkeztek, mégis nap, mint nap összefutottam velük pubon. És voltak a skillesebb játékosok, akik tudtak rosszul lőni, ha nem ment nekik, de a mozgásukon, gondolkodásukon egyértelműen látszott, hogy teljesen más szinten vannak.
-
MurdR
veterán
Jólvan, mindenki silver, csak a Global játszik jól, alatta se lőni, se nem mozogni nem lehet, lapozzunk.

-
pr1mzejEE
addikt
válasz
vzsryl
üzenetére
++++1
Akkora bot lettem amúgy ahhoz képest, hogy hogy játszottam anno lem-en, hogy az hihetetlen, de ennek ellenére simán supreme vagyok most és igazából lövöm is.. Szóval egy nagy szar lett, nem is élvezem annyira. Nincs is semmi elismerésre méltó így a rangban (már ha valamilyen szinten létezik ilyen).
Anno azért a sasnak nagyon örültem, utána a sas2-nek is, de pont utána dobták ki ezt a rang egyszerűsítő update-t. -
perecKING
senior tag
válasz
vzsryl
üzenetére
Akkor lehet ilyen szeriat kaptam ki. Kivetelesen szombat, vasarnap vegig jatszottam es a leirtak szerint alakult.
Ti valoszinuleg ugyes premade vagytok. Mi(tegnap elhivtak) Sup-Lem-Le mentunk 2MM-et. Mind a ket alkalomal klant kaptunk. 15-15. 14-16.
Meg az is elofordult, hogy veszteskent, oszinten beirtam GG!
Es jogos engem anno nova4 be dobott. Mondjuk azota probalok celozni is. De hiaba, a kozosseg ellen P90el elkovettett buneimtol mar nem szabadulok!

-
vzsryl
nagyúr
válasz
phenomHUN
üzenetére
LE-LEM 90%-a volt silver-nova. A maradék 10% meg úgy lő, hogy esélytelen. SMFC-GE szintén valami hasonló. Régen a meccsek végkimenetelének nagy része 16-10 és 15-15 közé esett, most meg a meccsek 99%-a 16-0 és 16-5 közé esik. Havonta egyszer játszok izgalmas meccset, mert vagy lealázzuk az ellenfelet, vagy ők aláznak le minket. A régi rangrendszer teljesen korrekt volt, csak ugye a mindenki számára látható dolog miatt rengeteg volt a cheater, ami ma is igaz.
A régi DMG-LE szint piszok jó volt. Ha nem volt cheater, akkor olyan hangulatos MM-t lehetett tolni, hogy TS-en sikítoztunk, mint a fürdős qrvák.(#48049) perecKING: Most toltunk egyet. Rangok megegyeztek a két csapatban. 3 LEM, 2 LE. 16-5-re nyertünk. Az ellenfélnél 2 LEM és egy LE konkrétan akkor fragelt, ha futva AK-val bemakkolt valakit. Ezek régen max nova 1-2 szintet érhettek el. Szóval egyelőre én nem veszek észre semmilyen változást.
-
perecKING
senior tag
válasz
bbdzyx
üzenetére
Sokan panaszkodnak, hogy ledobta oket!
Nekem erzesre "nehezebb" lett. (LEM)
Realisabbak a raknok? Elmult 10MM-bol 5 lett dontetlen. A random csapatokban sincs nagy elteres, mindenki hasonloan alakit frag szinten(ha nincs derankolo).
Kivetel ez alol a tegnap ellenfelkent kapott magyar premade trainen. Nagyon elvertek a kis random bandankat.
Elivedelmezomsesterbe
korabban ugy dobott fel, hogy konkretan porra lottem a Lem-et. Most meg rendesen vakarom a buksit. -
GabN73
addikt
válasz
bbdzyx
üzenetére
Én meg múlthéten (vagy előtte) kis kihagyás után rápróbáltam a játékra, lembe dobott, 1 vereség, majd nyerünk 16-0-ra, aztán 16-6-ra és ledob le-be...

Holnap végre lesz gépem amin élvezhetőbb lesz a játék, ha 30-15 fps-el, kanapéról játszva eljutottam majdnem supremig, akkor most global a cél

-
phenomHUN
senior tag
válasz
bbdzyx
üzenetére
Ez a rank-rendszer egy vicc, ~2 év kihagyás után a hétvégén újra leültem a játék elé, lvl3 és első mm: sasba tett egyből. Nem is ezzel lenne a gond, anno LEM rangon voltam (asztali gépről, premade csapattal). DE a jelenlegi nagy gaming rig egy laptop, amin örülök amikor 50 fps-sel fut a játék, egérpad híján újságon toltam, szó szerint célozni nem tudtam. Az a pár ranked amit játszottam a hasonló rangon lévők ellen, valami gyalázatosan gyenge ellenfelekkel dobott össze a játék, még így is top fragger voltam. Az ellenfelek kb. a néhai silver 2-őből kerültek ki. Ez mi ha nem gyalázat?!

-
bbdzyx
senior tag
válasz
ReFleXx
üzenetére
Nem, 6-an csak Casualre tudtok menni.
btw megint babráltak valamit a rangokkal. smürföm 14win, 3 lose után sem dobta még fel GE-be.
-
ReFleXx
addikt
6 emberrel is el lehet inditani MM-et? ilyenkor a 6ik embert az enemy-be teszi be?
-
szebe
addikt
válasz
rumos XIII
üzenetére
krimzen nagyon sikítok

-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
expander
üzenetére
Ahogy nézem, ~2 euro különbség van a 2 ak között, plussz még lehet esni fog a frontside ára. Alapból is sztem az emberek nagy része jobban szeretei a stattrakos fegyvereket (kés kivétel), nem egyszer láttam hogy valaki csak st inventorys volt. Van képed amúgy érdekességből, hol van a matrica?
-
GabN73
addikt
válasz
rumos XIII
üzenetére
Én válaszként bevonulnék full öltönyben - itt a real gangsta b*cth

-
expander
senior tag
egy FN ST AK Blue laminate titan kato14 matricaval er tobbet mint a piaci ar? matricabol jelenleg 10db van a marketen es 80€ korul mennek
-
bbdzyx
senior tag
válasz
rumos XIII
üzenetére
JW jól játsza az agresszív kismalacot.
-
rumos XIII
aktív tag
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Szerintem a config.cfg (ha van autoexec.cfg, akkor abban is lehet)
-
Dexter-2000
őstag
sziasztok az célkeresztet hol tárolja a játék?
most ezt úgy kérdezem hogy újratettem a gépet de el van mentve minden kb.. -
phenomHUN
senior tag
Most igazán fájhat az ukránok seggfeje...
-
pr1mzejEE
addikt
Pasha szokott még twitchelni?
-
zkas90
senior tag
12-3ra lehozzák infernon a CT oldalt, majd pedig nem tudnak normálisan gazdálkodni T oldalon az idővel. Nekik tényleg jól fog jönni az 1:55-ös köridő. Nem is tudom, legalább 3 kört bvsztak el azzal, hogy 10 másodperccel a vége előtt akartak plantolni.
Nem a fnatik védett nagyot, hanem a navi bénázta el. Megérdemlik, hogy bukják az egész döntőt ezek után. -
Zomb€€
őstag
Egyszeruen nem birom felfogni, hogy az hogy lehet, hogy ha valakinek 10x akkora a pingje mint nekem (25 --> 250) akkor egy olyan szituba amikor gyorsan kell reagalni (mondjuk sarkon befordulas) ,hogy tud rendre elloni?
-
szebe
addikt
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
A navi meccsek olyan randomok kb, mint egy soloQ mm.
-
szebe
addikt
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Mi? A haditengerészet játszik a fnatic ellen? Lemaradtam valamiről?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Melyik szolgáltatónál lehet MINŐSÉGI public szervert bérelni? Clans.hu-nál van a jelenlegi, de esténként katasztrófa, a laggból kis sem lehet látni. Hiába van még 3 hónap kifizetve, nem várok tovább, átviszem máshová.
-
_-ORANGE-_
senior tag
Szerintetek mi lesz a vége a Fnatic-Navynak?
Navy jól elverte tegnap az Envy-t de elég lesz ez BO5-ben a fnc ellen? Mit mondtok? -
_-ORANGE-_
senior tag
Hi, valaki mm most? (dmg-le)
profil -
1m1s
tag
Helló!
Tudom már volt téma régebben, de egyszerűbbnek látom megkérdezni:
Ha újrarakom a gépet, és szeretném hogy ne kapjak 7 napos trade bant, ahhoz mit hova kell másolgatni, vagy mi is a pontos menete?

Köszi, és sry a kicsit offért!
-
Andor22
aktív tag
valaki game ?
csirke 1. -
szebe
addikt
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Az alap elképzelés nem rossz, a megvalósítás annál inkább.
-
szebe
addikt
Óriási egyébként, hogy egy hard reset miatt újraindul a "nincs 7 napja mobilos megerősítésed, szívjál a 72 órával" dolog...

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

)
Végre valami jó hír.. Nem éreztem magamat Supreme-nek sem amióta el átálították.

Szvsz nincs semmi baj a MM-el, olyan amilyen.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1