- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz
zkas90 #53471 üzenetére
És te beszélsz érvelésről?
vzsryl: Szerintem ezt a részét teljesen felesleges firtatni. 1 év alatt simán bele lehet tanulni a játékba. Ha több tehetsége van és belemélyül akkor simán játszhat ügyesen és kerülhet jóval feljebb. Főleg ha szar setuppal kezdte, nem értett hozzá, zenét hallgatott közbe stb..
-
vzsryl
nagyúr
válasz
zkas90 #53453 üzenetére
Senki sem mondta, hogy nem fejlődtél, bakker. Ne legyél már értetlen. A szádba van rágva, hogy 1 év alatt lettél "valaki", és most azt hiszed, hogy te szartad a spanyol viaszt. KuLi-t azért hoztam fel példának, mert nyócezer' éve játssza ezt a játékot, és mégsem szólja le az olyanokat, amilyen te is voltál 1 éve. De te keversz mindent össze-vissza, abszolút ostobaságokat írogatva. Fogalmam sincs, hogyan játszol, de ha bealázod GTR-t, akkor is undorító, amilyen hangnemet megengedsz magadnak a semmi múltaddal ráadásul. A képmutatás és az alázat mentesség mintapéldáját nyomod. Továbbra is a pofám leszakad. Ha még 100x leírod a hülyeségeket, akkor is ez marad a véleményem, és akkor is fel kell fognod, hogy elfelejted honnan jöttél.
Még mindig nem értem, hogy hogyan lett ebből ilyen rövid idő alatt ez.Olvasd el jól mindkét hozzászólásod, és nézd meg mennyi idő telt el a kettő között. Elképesztő.
-
gtamate2
veterán
válasz
zkas90 #53422 üzenetére
Attól hogy nem játszottál olyan emberekkel vagy nem tudsz taktikákat attól még ez egyáltalán nem így van.
Az ha neked ennyi jön le erről a szintről hogy ki lő jobban akkor még mindig vagy nem érted a játékot vagy pedig nem ezen a szinten van a helyed.Én azt vettem észre hogy rengeteg a fake és a taktika ezen a szinten nagyon gyakori. Mi is simán meg szoktuk várni entry után az átzárást és utána átmenni a másik sitera.
Az pedig külön vicc kategória hogy v1ceról úgy beszélsz mintha minimum get_right lenne, azért ne szórakozzunk már. Ki a következő akiről példát veszel, rml?
MurdR: Az a fal valami Istenkirály, majd én is felbérelem a barátnőm és kiadom neki a munkát
kelekyle:A fórumból is felvehetsz hasonló szintű embereket (erre ott az összefoglalóban a táblázat).
Az sk-t szerintem az angolból vették át, azért a spórolós kört (sk) külföldön nem igazán értik.
-
kelekyle
őstag
válasz
zkas90 #53445 üzenetére
hagyd már abba. (nagyon durva, hogy nem veszed észre magad)
Durva, hogy 10 éve ugyanez megycsak akkor legalább a fórumokat elkerülték ezek a kihaénnemprovagyok emberek.
Sziasztok srácok!
33 órám van CS:GO-banMost kezdtem... CS:Source engine váltása után feladtam... kb. másfél éve megvettem ezt a csodát de csak most kezdtem el játszani vele.
Mi a módi ? Szoktak még mixelni az emberek vagy MM-ben összeverődnek? Meg mióta nevezik az SKt econak? -
Xero
nagyúr
válasz
zkas90 #53456 üzenetére
Juj szerintem ebbe ne menj bele, mert csúnya vége lesz
(#53456) zkas90: Könyörgöm. Kuli is meg mi is már akkor játszottunk ezzel a játékkal, amikor V1ce még az oviban pakolta jobb oldalról balra az építőkockákat. De nem is ez a lényeg, mert egészen biztos jobb mindegyikőnknél, bár marhára nem foglalkozom a magyar scene-el.
A lényeget egy szóban tudnám összefoglalni Neked: alázat
szerk: Miről beszélsz?
Komolyan azzal kell szerencsétlen gyereket leoltanod, hogy nincsen annyi pénze vagy fukar? Nagy valószínűséggel akad itt a topicban olyan aki lényegesen többet tud a tejbe aprítani, sőt olyan is van, aki ilyen-olyan formában adományoz, csak nem fogja nagy dobra verni.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
zkas90 #53453 üzenetére
Teameztél is már csabival/gabival azért a 100 dolcsiért vagy még mindig plátói a szerelem?
szerk.: roflmao, nincs több kérdésem, tényleg 8-bites agyad van és még nárcisztikus is vagy. pedig - magamban - az eddigiekben neked adtam volna igazat.
A legnagyobb tryhard itt te vagy, aki azt hiszi, hogy valaha gabi vagy dfox szintjén lesz, pedig max nézőként/twitchen keresztül voltál lanon. bújj elő a barlangodból Richie Rich és a 100 dodóból vagy teamet vagy nőt vegyél magadnak.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
zkas90 #53435 üzenetére
Még mindig nem érted. Bager13 konkrétan a szádba rágja, és így se. Én rohadtul nem mondom, és nem mondhatom meg, hogy kinek hol a helye. Én annyit mondtam, hogy te nem tudod, kinek hol a helye.
Kristof: Telefonról nehézkes, de tessék:
"Továbbá csak röhögni tudok az összes MM-en tryhardoló emberen."
Egy éve konkrétan silverben tryhardolt, és tök aranyos volt. Most meg amit bager13 írt, az az igazság, magas ló effektus...
-
Xero
nagyúr
válasz
zkas90 #53445 üzenetére
Én is szoktam dobni? Naés? Egyszer kiszednek, utána megint dobom, de vagy felmegyek ladder-be, vagy átkötőből szedem ki a pötyögőket. Nagy kaland.
Azért, mert dobom magamnak a füstöt, vagy flashelek a társnak tryhardolok? Könyörgöm ne vicceljünk már. Ez a játék lényege.
Képzeld 10 éve pubon is dobáltuk egymásnak a füstöt és a flasht. Nem azért, mert muszáj, hanem mert élveztük.
De ilyen alapon az összes pro is tryhardol, amikor mm-en, faceiten, esea-n füstöt, flasht dobál? Ne nevettess már könyörgöm.
A lényeg az, hogy gondolsz amit akarsz magadról, engem aztán nem zavar, csak ne nézz valakit azért hülyének, mert értelmesen akar játszani a körülményekhez mérten.
(#53448) had423: A lényeg az egészben az, hogy egy éve rankwhore volt. Rákapott az ízére, sikeresen fellőtte magát értelmesebb szintre a könnyítések során és nyilván ragadt is rá ez-az, most pedig lenézően beszél azokról, akik füstölnek-flashelnek egy nyomorult mm-en. Ez netto képmutatás, a fentebbi hasonlat pedig teljesen helytálló volt az én szemszögemből is.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
zkas90 #53428 üzenetére
Nem mondta senki, hogy valótlant írtál. Egész egyszerűen egy olyan ember beszél felülről, akinek 1 éve a banán csak egy gyümölcs volt. Ez itt a gáz. Ha nem érted, mire akarok kilyukadni, akkor az a te szegénységi bizonyítványod.
Szomorú amikor nem tudja valaki, hogy hol a helye. -
Xero
nagyúr
válasz
zkas90 #53428 üzenetére
Könyörgöm azt ne mond, hogy a faceit jobb mert kikergettek a világból. Ugyan olyan trágya tud lenni sok-sok server mint a valve vonalán, ráadásul ha beszívod a skandináv servert és ellenfeleket, akkor még inkább pórul jártál.
Az esea már érdekesebb, csak Európában egyre kevésbé pörög.
(#53432) zkas90: Ok ok
-
Xero
nagyúr
válasz
zkas90 #53428 üzenetére
Azért egy 1v1-t megnéznék.
Maximum abban tudtál fölé kerülni az az igazság. vzsryl is nagy idióta, de 10+ év tapasztalat van mögötte. Pontosan tudja, hogy melyik fűszál mögül lehet peekelni és melyik mögül nem. Persze ezt általában nagy ívben lesz*rja.
Az egész ugyebár abból indult, hogy szerinted fölé kerültél, amin hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy röhögjek vagy röhögjek.
-
vzsryl
nagyúr
-
Xero
nagyúr
-
kretenallat
senior tag
válasz
zkas90 #52816 üzenetére
én azt akartam leírni, hogy az ELO rendszer meg hasonlók bevezetése óta könnyebb egy adott játékos képességeiről legalább egy érintőleges képet alkotni, mivel az ilyenek előtt csak az adott tag szava volt, ami még a szándékos hazugság nélkül is elég csalóka volt, mivel a legtöbb ember a saját hibáinak észrevételében nem erős és nem látja reálisan a helyét a rangsorban.
nem volt megoldhatatlan régen sem, de szerintem jobb, mióta van egy ranglétra a játékban.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
zkas90 #52812 üzenetére
Ahogy GO elején is kereste az ember, irc-n. Régen úgy volt, hogy volt egy pub irc, ahol egyszerre akár több ezren is fenn voltak, beírtuk, hogy "5v5, med+, server on", aztán privátban ledumáltuk egymással. Előny volt, ha volt bérelt szervered, mert hamarabb találtál ellenfeleket. Aztán voltak meghívós csatornák is, ahová általában tier-1-2-3-as csapatok kerültek be.
-
kretenallat
senior tag
-
vzsryl
nagyúr
válasz
zkas90 #52268 üzenetére
GuardiaN még nem lőtte el. Most ő jön, remélhetőleg. Én még mindig nem döntöttem el, hogy kinek szurkolok.
LG-ben TACO kb. végig sír minden meccset, legalábbis olyan szomorú fejet vág.
Na'Vi-ban meg Edward néz folyamatosan balta-maci arccal, szóval ráférne legalább egy 1mp-es mosoly. -
had423
aktív tag
válasz
zkas90 #52174 üzenetére
Láttad a kvalit, vagy itt a csoportmeccseket?
De am még magyar eslen sincs önfejűsködés. MM-en talán ráforceol s1mple, de biztos vagyok benne, hogy ezek callolva voltak. Nem jutottak volna el idáig ha tényleg ilyen stílusba tolná a gyerek... Más csapiknál is voltak ilyesmi callok. "Always keep your opponents guessing!" -
kretenallat
senior tag
válasz
zkas90 #52124 üzenetére
Az IPS-ek normál monitoroknál is többe kerülnek, mint a TN+. Plusz a 144Hz-es IPS-ek 27"-osak és 2560*1440-es felbontásúak, szóval nem csak a panel típusa jobb.
Egyébként nem azt mondtam én, hogy mindenkinek azt kell venni, csak azt, hogy létezik, ha valakinek tényleg fontos.
Szerk.: Nem lesz minden helyzetben érezhető előnye a 144Hz-nek? Talán. De azért AWP-hez szerintem jobb, a rántásoknál előnyösebb és a vékony rések letartásánál is segít.
-
edgR
őstag
válasz
zkas90 #52121 üzenetére
Félreértettél szerintem. Nekem is ilyen monitorom van. Tudtam, hogy a TN színei gagyibbak, de nem gondoltam, hogy ennyi a különbség... én viszonylag sokat használom grafikai munkákhoz is, ezért írtam, hogy hiányzik az IPS.
A többivel kapcsolatban ugyanaz a véleményem, mint Neked. -
po1son
addikt
válasz
zkas90 #52097 üzenetére
Igen, ezt hallottam hogy neki egy különös perverziója a nagyon pontos célzás, de ezen a szinten úgy látszik tényleg kevés ez.
Ez a jdm tényleg nagy arc és én nem is értem, hogyan játszhat ilyen brutális szinten, amikor az egérrel úgy játszik, hogy az asztal szélén van a székből meg kb egyszerűen kifolyik...
Viszont úgy gondolom mai napig tart a menetelésük és a Liquid megállítja őket.GabN73 - Annyira nem vagyok rákattanva a cs:go profi világára, de mostanság elég sok navi meccset néztem és én azt vettem észre sokszor szerencséjük van és valahogy leszenvedik a köröket az utolsó pillanatba. Tegnapi nip meccset nem követtem, de szoros meccset várok.
-
Lackki
őstag
válasz
zkas90 #52103 üzenetére
Nem úgy fogom fel
szeretem kivesézni az ilyeneket... ( főleg hogy most itthon vagyok és nincs meló
)
De elég jól emlékszem akkor ha megnézed 258drop esett a képen, én 253ra emlékeztem
Eddig a Flip-Mouse meccs tetszett csak kb. bár néha már nagyon olyan szaga volt hogy direkt csinálják. (mármint az overtimet)
Viszont mousenak a T oldali taktikája hogy uccsó 20mpben rohannak be lerakni... elég fárasztó lehet -
Lackki
őstag
válasz
zkas90 #52100 üzenetére
Nem hasra ütöttem és mondtam egy számot.
Többször említettem előző majoron az újonnan néző cimbiknek, hogy általában meg van az 1% drop a nézőszámhoz és érdemes ezért nézniÍgy volt akinek 2 láda is esett, nekem 4... és nem néztem minden meccset. Most meg pl non stop megy a twitch telón és még mindig 0.
Tegnapi CBBLE meccsen kör végén 70-77drop volt a körön, egyszer láttam 253at.De majd visszatérünk erre, ha már közönség előtt játszanak
lehet akkor beindul... reméljük
*szerk: most nézem a képeden 1%... ahogy mondtam
-
szebe
addikt
válasz
zkas90 #51792 üzenetére
Ottmaradtam szombat du-ig, valami eszmeletlen kaosz volt a szetloves meg a DE agrajz. Egy csapat egy meccsre ult le, aztan jott a kovetkezo, szinten egy meccsre, es igy tovabb. Igy egy meccs lazan eltarthatott masfel-ket orat.
Viszont igy jo otlet volt az egymas ellen jatszo csapatokat egymassal szemben leultetni, jo volt a hangulat
A 60hz csoortkorben volt gaz inkabb, az agrajzon mar csak egymas ellen jatszo csapatok voltak laptopnal.
-
-
oliwwer
aktív tag
válasz
zkas90 #51020 üzenetére
Az szép, én a gyűrűk ura egyik részét végignéztem volna mire letudtuk ezt a küldit
Mindenesetre nehezebb volt mint a többi. Néztem ott lesz majd egy ilyen csillagos még, ahol glock-kal kell ölni, hasonlóan nem lehet vásárolni semmit, az nekem halálom lesz, mert utálom a glock-ot, ha tehetem még a ak mellé is ráveszem a p250 -et
. Talán annyi különbséggel, hogy ott csak 20-at kell ölni, de ebben így látatlanban nem vagyok biztos.
Nekem már ezért az egy küldiért megérte az operation, nagyon tetszett, már a múltkor is bejöttem ezek a co op-ok, örülök, hogy most nagyobb hangsúlyt fektettek rá.
-
zkas90
senior tag
válasz
zkas90 #50895 üzenetére
Nah most buta voltam. Teljesen igazatok van. Azt hittem a második coop strike-ra hivatkoztok royalként, de nem. Hanem a bal alsó sarkos egy csillagra.
Bocsánatot kérek mindkettőtöktől. Azt csak holnapután tudjuk leghamarabb megbaszni, de most már megpróbáljuk pisztolyokkal is (ha azokkal lehetséges). Ha már ennyire faszságot mondtam. -
ReFleXx
addikt
válasz
zkas90 #50895 üzenetére
A Phoenix Compound aminel van hard mode.
A royal amirol a kolega beszelt, amikor barmilyen fegyoval kell 50 kill es nem lehet vasarolni, az valoban nem EZ -
ReFleXx
addikt
válasz
zkas90 #50890 üzenetére
ma nekem is gemini-n dobta a wildfire-t , meg xp is jo ott ha barkit erdekel a service medal.
ma meg is lett a heti drop, 1 revolver, 1 wildfire lada + 1 5 centes skin. hurra.
eddig 3.5 euro ott vissza a 2 ladaval, nem ebbol fogunk meggazdagodniszebe nah nekem erzekem sincs awphez, nem is szoktam eroltetni
-
lemusz
addikt
válasz
zkas90 #49824 üzenetére
Eszközkezelőben mókolj valamit. USB-vezérlőknél is, ha a 2013-as Inteles 1E2D meg 1E26 van, akkor töröld őket és indítsd újra a gépet hogy feltegye a default 2006-os windows drivert.
ui.: Persze lehet a mikrokapcsoló a ludas. Szedd szét az egeret, mozgasd meg egy kicsit azt a réz kapcsolót hátha csak félre csúszott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged