- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
-
-
szebe
addikt
A FT Cyrex hogy jött ki 29.58-ra? Nem dollár inkább?
Market historymat visszanézve, én április közepén vettem 26.85-ért, most hétfőn még 21-23 euró között mozgott.(#42904) lemusz
DDK and Black DDK, vagy James and White JamesÉn bírom a közvetítéseiket, jól elvannak közben
Most olvasom csak, még a ladder strafe-t is kivették?
-
DR|FTK|NG
veterán
Trade up miatt. Ha szerencsés vagy, akkor kaphatsz egy M4A1-S Icarus Fell-t.
-
freeknight
őstag
Természetesen, ehhez elég nagy madárnak kellett lenni, hogy egy ilyen szakállas trükknek bedőljön valaki, de van az a mondás, hogy egy csecsemőnek minden vicc új, nem tudhatod, hány éves volt az áldozat (tippem szerint ő is elég fiatal még). Szóval igen, nagyon hiszékeny volt, becsapták, de ezért nehogy ő legyen már a hibás, és nem a scammer köcsög. Ezeknek igen is oda kéne koppintani az orrára.
Mikor még rendszeresen trade-eltem, ne tudd meg, napi hány barátfelkérés jött lounge-ról, aminek több mint a fele steamcommunityU, meg hasonló linkekkel próbált palira venni, vagy csak "add már ide azt a fade bajonetet kőőőőcsönbe, hadd próbáljam már ki, eskü visszaadom!" szintű trükökkel próbálkozott.
Ez akár hogy is nézzük, bizony btk-ba ütköző cselekmények, lopás és csalás, mégha csak online térben is történik, néhány játékbeli szarra. Csakhogy az a probléma, hogy néha ezek a kis marhaságok megérik egy 8-10 éves, full extrás Octavia árát, mint ahogy jelen esetben is...
A különösen szomorú az, hogy ezek a scammer patkányok legtöbbször 13-14 éves kölykök, akik akárhogyan is nézzük, akár elég komoly, nagy értékre elkövetett vagyon elleni bűncselekményeket követnek el.
-
ooooobi
senior tag
Jó most kezdte a cst nem értett hozzá, ilyenkor pont nem hiányzik az ilyen komment az embernek, tudom milyen ha átvágnak, nekem is sikerült már életemben belefutni hasonló szituba, és ott a rendes saját pénzemnek lett annyi, itt annyiban feldolgozhatóbb, hogy az a pénz nem is volt a zsebében sose, de persze azért rossz az ilyen és meg is kell próbálni tenni valamit.
Steam az 100% hogy nem fog itt segíteni. Önszántából adta át a kést. Itt a család jóakaratában lehet csak bízni, ha felkeresi öket. Ekkora összegnél viszont, ha megvan a chat amiben megegyeztek, hogy segit neki eladni akkor fel lehet hozni, hogy rendörséget is bevonja. Amit a srác csinált az szerintem beletartozik a csalás vétségébe, ami 50-500e huf-ig 2 évig terjedö, 500001-5millióig meg 3 évig terjedö szabadsägvesztéssel büntethetö. Mivel kiskoru ez valamennyire védi, de apja számláját használta, így fater büntársként is szerepelhet ebben az ügyben. Kizárt hogy semmit nem tudott arról, hogy a fia a számláját használja. Én mindenképp próbálnám a családot megkeresni.Rabbit96: látom a gyerek profiljáról már eltünt a kés,viszont felnéztem opskinsre, és ott van. [link] 1500usd-ért
Könnyü kideríteni, hogy ö rakta fel, mert az inspect link S és A közötti szám mindig az akitöl áttradelte az opskins.
srác fiókja: http://steamcommunity.com/profiles/76561198112668860
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_econ_action_preview%20S76561198112668860A3259721933D11557624939888185369
-
BlackDevil
aktív tag
Ja úgy mint én... Óvatos voltam mindig és nem 1x akartak átverni. Most így jártam. Mostantól ingame voice-ot fogok hasznalni vagy max skype-ot mert azt nem moddolhatja a sok kis anyaszomorító gerinctelen csótánysz@rból kikelt féreg. Rohadjon meg ts és ventrilo is meg a többi. aki nem játszik így majd velem az elmehet a csába.
-
-
htc07
addikt
-
htc07
addikt
Klassz, hogy te ilyen személyes adatokat megosztasz bárkivel.
esetleg ha egy bejegyzett cég állna mögötte, de tudtommal nincs, és sanszos, hogy nem is lesz, mivel szerencsejáték.
A nyerőgép téma pedig inkább aktuálpolitika, azt ne keverjük ide. Annyi értelme volt, mint betiltani a nagyobb online fogadóoldalakat.
freeknight: van a workshopban egy crash'z crosshair generator map, azon van az egyik helyiségben jó sok config, azokat lehet megéri próbálgatni indulásképp.
-
freeknight
őstag
Ezen már én is gondolkodtam. Sajnos az van, hogy a jog óriási elmaradásban van a való élethez képest, de mint láthatjuk, a különféle generációk is egymáshoz képest. Szerinted apuka elintézte volna ennyivel, ha a gyerek a tippmixpron bukott volna 200k-t? Viszont ez neki, mivel egy játék mögött van, csak játéknak tűnik és azt hiszi, a gyereke is csak játéknak veszi az egészet. Hát nem.
Persze értelmes ember nem fogad lounge-on, botrányosan alacsony oddsok vannak, amit ráadásul kötés után is van pofájuk megváltoztatni! Ez csak zárójelben mondom, de mindenkinek. Óvakodjatok attól az oldaltól, nagy kockázat, nevetséges haszon.
A nyerőgépeket meg nem tiltották be, csak átköltöztek Andy Vajna kaszinóiba. Nehogy azt hidd már, hogy ennek a kormánynak a lóvén kívül számít bármi is
-
vorosmarti
senior tag
Én is eléggé meglepődtem mikor először láttam az SG553 rovatot
Hónapokkal később, talán pont itt a fórumban olvastam a hátteréről. Meg talán itt is beszél róla...
-
Arkennys
addikt
Ne is mondd, folyamatosan kijut egy vérpistike ellenfélhez, nagyon nincs szerencsém
Bár oké, sokról látszik, hogy smurfos és nem csaló, bár ez nem nagy vigasz, mert a mi játékunkat akkor is szétcs*szi. Pedig mostanság 4-5 en megyünk sokszor premade-ben, ezzel igyekezve elkerülni a "kurwa putyin vodka" orosz cimborákat, aki még le is késel, hogy a fegyvered elvegye (igen, ez is megesett párszor, és nem, nem silverben
)
-
csurenzoo
aktív tag
Mostanában 4-en mentünk, 5.nek kaptunk egy random magyart, ami kb a 8. körben derült ki, mikor elhangzott egy mondat a mikijéből, hogy figyeljetek jön mögétek t kezdőről. A srác teljesen hátráltatta a csapatot, hülyeségeket csinált szokásos orosz stílus, elkezdett chatben írkálni angolul(nájszinglish stílusban), még úgyis, hogy mondtuk, hogy magyarok vagyunk,de ő nem beszél magyarul, mert utálja a magyart... És folytatta a [moderálva]. Utána elhangzott egy pár SZLAMB tőlünk, szándékosan provokált minket és nem infózik.
Ilyenkor nehéz tűrni a hülyéket...[ Módosította: Mate ]
-
törölt tag
Jól mondtad, "korral jár".
Én ezért próbálom megválogatni, hogy kivekkel játszok. Elég sok külföldi ismerősöm van steamen akik tök normálisak. Nem cseszegetnek, hogy magyar vagyok, én sem őket, hogy román, szlovák vagy orosz.
Ma is törölnöm kellet egy gyökeret(magyar), mert hívtam játszani(nem játszik rosszúl). Ugye közben ment a kereső.
Nem hogy csatalakozna, hanem kérdezősködik, hogy hányan vagytok(ő lett volna az 5.ik), stb. Közben elindúlt a meccs, mert nem tudok olyan gyorsan mindenhova írkálni.
És elkezdett oltani, hogy mi a szarnak hívnom, stb, stb. Mondom csá, játsz a hülye haverjaiddal. Törlés.
Nem azt mondom, hogy ez az általános tendencia, hogy a magyar. Inkább a sok cs:go leértékeléssel és gyerekkel van a gond. Gondolok itt a 16 évesekre és alatta. De 18 évesek néha úgy viselkednek. hogy ....
Nem vagyok vén róka, mert 24 vagyok. És náha én is trollkodom, de néha nagyon gáz mi van az online játék közöségekben.
-
Coccolino_O
őstag
Esea-n eddig nekem csak kellemes tapasztalataim voltak más magyarokkal. Az is tény, hogy nincsen sok magyar, és azok is valószínűleg tovább látnak a versengőn, és tartják magukat a szabályokhoz. Ezzel szemben sok tapló paraszt külföldivel volt már dolgom. Na erre varrj gombot.
Amit meg Makival csinálnak, az undorító. A helyében én kilépnék, és keresnék egy másik csapatot. A méltóságom többet érne, mint egy olyan top csapat, ahol csak megtűrt vagyok. Azt ne is említsük meg, hogy meddig játszottak 4v5-ben, mert Fifflaren nem lőtt semmit.......
-
davidj92
tag
Sajnos nem csak ebben a játékban van ez (lsd. LoL) .Ott is az van, ha akár a csapatba vagy ellenbe látsz 1 magyart, akkor inkább meg se szólalsz és instant tiltod le minden létező helyen.
De egyébként szvsz. sajnos ezt minden online játékra rá lehet húzni (legalábbis eddig én még nem találtam olyat, ahol ne fordult volna elő)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Wise (ex-TransferWise)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest