Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
Elemental
üzenetére
Szerintem amit nem írtam le azt ne akard belemagyarázni abba amit viszont ténylegesen leírtam.
A te eseted az egy simpla Ok-Okozat a rendszer ismert működése alapján amit tapasztaltál, ha tetszik ha nem, az meg továbbra sincs rendben hogy csalók vannak a játékban.Ha rendesen működne a rendszer akkor a smuforlgetésnél is kivágnának a picsába, sőt továbbmenve azt mondhatnám hogy a multi accot tejesen be lehetne tiltani akár úgy hogy valamilyen állandó (értsd úgy hogy életed végéig nem változik) azonosítót kellene hozzárendelned a fiókhoz. Igaz ez sem feltétlen lenne elegendő mert családtagot/barátot bevonva továbbra is tudnál több accot használni.
Szűrés van, nem tökéletes de van, másodlagos szűrés meg a trust faktor, ezt tapasztaltad te is (az szerintem rendben van hogy a nem megbízható játékost hasonlóakkal dob össze).
-
Lacccca87
addikt
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
Lacccca87
üzenetére
Ugyanez van nálam is. Main account 19999-ben van, és tök jó gamek vannak(csapattársak is normálisabbak).
Kis account(16K): 2 meccset abandonoltam, hogy derankoljam magam, mert nagyon elhúztam a többi csapattárstól.
Utána 4 hétig csak pörgősök jöttek. Most már helyre állt a rend, de érezhető a különbség a 2 trust factor között. -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Lacccca87
üzenetére
Valóban van olyan, hogy saját nézőszögből csak annyit látsz, hogy elszalad egy egy pixel nagyságú fej két takarás között, és utána egy pillanattal már kapod a fejest, miközben a másik nézőszögéből tök korrekten végignézte a valószínű helyeket - és ez még a pingtől függetlenül.
De persze olyan is van, (leginkább casualban) amikor az ellenfél nézőszögéből azt látod, hogy három fal mögötti ellenfelet követ, majd elkezdi lőni a falat... -
Lacccca87
addikt
Én SAS-SUP között mozgok most, legutóbb már közel lehettem a GLOBAL-hoz, de oda a CS2 óta nem sikerült még eljutnom de majd valamikor
.
Azért sem irtam hogy milyen rank mert elképesztő miket tud bedobálni
Szerencsére silvereket már nem látok, de a rank nélkülitől kezdve az 1 csillagostól globalig bármi full vegyesfelvágottban.Azért azt hozzátenném hogy a fórumos sírásokat érdemes fenntartással kezelni és kb felezni.
Én speciel visszafogottabb vagyok a gyanúsítgatásokkal, inkább keresem előbb magamban a hibát, illetve ismerem be hogy jobban játszik az ellenfél, minthogy azt mondjam csaló.
Nagyon vékony a határ egyébként a kettő között, néha az ellen helyében én is lecsalóznám magam mert egyszerűen mindent bead, pont jó időzítésekben mozgok stb.. Erre sokan könnyen rámondják hogy csaló pedig nem. Volt már hogy én sem hittem és visszanézve az ő szemszögéből az adott helyzetet teljesen valid volt a játéka. Ami még jobb lenne ha a vocie kom.-ot is lehetne hallani az is rengeteg csaló gyanús eseményt tisztázna (pláne ha normálisan infoznak a társaid) -
PeL
addikt
válasz
Lacccca87
üzenetére
Milyen rankban van ez egyébként hogy 10-ből 8 tiszta game? Azt is írjuk már le azért, csak hogy ne az legyen hogy valaki bemegy global közelében mert ki akarja farmolni a rankot, aztán ott szembesül vele hogy képtelen egy csaló mentes játékot lejátszani ahol legalább az egyik oldalon ne csalna valaki...
-
Lacccca87
addikt
válasz
Elemental
üzenetére
Ne csodálkozz ha "kis" acc-al játszol. Aminek a béke segge alatt van a trust faktora illetve tulajdonképpen smurf acc ami nem tiltott de azért mégsem korrekt.
1 acc-al játszom már elég régóta, igaz csak MM (szánom bánom bűnöm, de utálom ha nem infin játszok
csak ezért nem premier), 10 ből 8 game tiszta általában mostanság. Vannak érezhető tisztulási időszakok meg érezhető az is amikor frissítik a csíteket de ezek csak kilengések. -
tenaijo
tag
válasz
nanofocus
üzenetére
Annyit haladt az ügy, hogy "biztonsági" kérdéseket tettek fel (név, születési dátum, regelt email, account név, telefonszám), de ebbe is beleszaladtam tátott szájjal, mert tudja a tök milyen hülyeségeket adtam meg 10 éve
Igazából az a nagyobb bajom, hogy sehogy sem lehet megszüntetni az account linket, ők sem hajlandóak megtenni, úgyhogy a full új faceit fiók mellé kéne csinálnom egy steam accot is. Tesztelnek valami steam loginos fícsört, amit az egyik supportos úriember el is küldött, de természetesen az én steam fiókommal nem működik.
Ezek szerint kuka, marad a premier.
-
Elemental
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Valamiért úgy érzem, hogy most elengedték a gyeplőt.
-
Elemental
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Létezik még egyáltalán vac? Az előbb játszottunk a kis accounttal mm-et, nálunk két csaló, az enemynél egy. Scout nozoom falon füstön át fejes, de ez így egyben

-
nanofocus
tag
válasz
tenaijo
üzenetére
Nekem ugyanezt volt, sajnos öcsém kibannoltatta az akkor csgo accountomat 2015-ben, úsztak a skinek minden,így regelnem kellett újat. Természetesen a face-it login hozzá volt kapcsolva ahhoz a steam acchoz, supporttal beszélve ez örök, nincs változtatás, úgyhogy bye-bye volt 6-os rank, lehetet újra kezdeni a face it-et. amit addig hanyagolok amíg MM-ben nem találkozok túl sűrűn csalóval, eddig kb 100 meccs alatt volt 4-5, úgy látszik szerencsém van.
-
tenaijo
tag
válasz
Sztenn
üzenetére
Régen több spamelhető gmail fiókom volt különböző regekhez, de sajnos nem hajlandóak megmondani még az első két karakterét se annak a fióknak, amihez kötöttem. Végignéztem amit tudtam, de úgy néz ki az email fiókos rész sajnos veszett fejsze. Az a baj, hogy le se szedik a linkelést, tehát a tizenéves steam profilt új faceit accounttal sem tudom összekötni.
-
tenaijo
tag
Sziasztok,
egy kis segítségre lenne szükségem FACEIT témában, vagyis leginkább a supporttal kapcsolatban, ugyanis sehogy sem jutok velük dűlőre. Évek óta nem toltam a cs-t, pár hete leszedtem, de ez a premier játszhatatlan. 20k körül konkrétan minden gameben csalnak. Próbáltam belogolni a régi FACEIT accountomba, hátha ott jobb a helyzet, de kiderült, hogy egy olyan acchoz van kötve a steamem, amihez már nincs meg az email fiók, így még jelszót se tudok váltani. Bármit írok a supportnak, csak sablon választ/nem működő módszereket küldenek, aztán onnantól semmi reakció. Le kell zárnom a support ticketet, teljesen újat nyitni, leírni mindent elölről, majd egy újabb kör kezdődik egy friss supportos kollégával, akivel szintén nem jutok semmire.Járt már valaki így? Van valakinek tapasztalata, hogy mégis mit és hogyan kéne írni ezeknek a Harvard professzoroknak, hogy a sablon ctrl+c/ctrl+v válasz után ne tűnjenek el? Szerintetek küzdjek az anno lv8-9 accért, vagy engedjem el, és kezdjek egy full frisset?
-
goccer
aktív tag
-
PeL
addikt
-
Skilly
aktív tag
Sikerült letudni a premiert nagyon nehezen, 10k-ba bedobott. Hatalmas öröm, azt sem tudom, hogy megyek feljebb. Egyedül nem fogok, mert kitépem a hajam, csapatban szoktunk, de továbbra is játszhatatlan a premier.
Sajnálom, hogy Neked is ilyen szériád van.
Remélem észbe kapnak egyszer és csinálnak valamit ezzel a sok csalóval. Ma este is inkább Valorantozni fogunk.
-
mepet
addikt
En iden kb 10 wart nyomtam, foleg premiert. A legutolsoban lattam eloszor csalot, egyertelmu WH volt, 2 volt premade az ellenben, mindketto csalt, a sajat tarsaik is anyaztak oket, volt TK is, minden. Erdekesseg, hogy annyira gyokerek voltak a csalok, hogy igy is csak epp-hogy tudtak nyerni...
-
Spet
addikt
válasz
Skilly
üzenetére
Mar akartam jelezni, hogy vegre talan valtozott a rendszer mert kezdtem kijonni ebbol a mocsarbol. De sajnos nem.
Erre 2 napja csak loose es vissza 10k ala (premade 4 jatekos kozul egyik abandon [termeszetesen unranked, mert ilyen jo a rendszer], masik 3 megszavazza a feladast, masodik palyan 2. felidoben a 3 kituzos bekapcsolja a wh-t vegig infozza.) stb.
-
Tw3nTyFouR
tag
annyit ér a report mint halottnak a csók ... nem ezen van már a hangsúly ... el lett ba..va az egész game, csodálkozok hogy még nincsennek kiscsibék a játékban

-
Skilly
aktív tag
válasz
Elemental
üzenetére
Igen, ez is előfordul elég gyakran, hogy mit képzelek magamról, hogy szólni merek.
Legtöbbször próbálunk teljes csapatban játszani, de sokszor van az, hogy ketten vagy éppen hárman vagyunk. Kiégetett ez a játék...
Blackhole13: Tudom, az kellene, de próbálunk rámenni erre a kitűző dologra.
-
Blackhole13
senior tag
Nem értem, miért nem faceiteztek.
Verified accounttal kb 10 meccsenként egyen van gyanús alak. -
Skilly
aktív tag
Szuper ez a játék... premier 6 meccsből 5 meccsen lecsaltak... wh + aim, nem lehet kijutni 8000-14000 pontos játékosok, 50-100 órás fiókok.. Élvezhetetlen a játék, szánalmas. A legdurvább, hogy nem is titkolják, pofátlanul végig az egész meccsen.
Report meg nem is értem, hogy minek van. Semmit nem ér ezek ellen.
-
nanofocus
tag
Elvileg volt egy nagyobb ban hullám este / ma délelőtt. Tudtok róla valamit? Reddit / steam fórumon már totyognak a cheaterek hogy mi történt.
-
Sztenn
tag
Üdv! Ti hogyan adjátok el a skineket (Steamen kívül)? Melyik market megbízható mostanság?
-
Lacccca87
addikt
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Hát igen, arról már ne is beszéljünk, amikor sír hogy SMG huszár meg "RunAndGun" stb.. és még én vagyok a noob mert nem a szabvány meta alapján játszom
Akkor meg felrobban ha megírom neki hogy ő is megveheti és próbáljon játszani vele. -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Lacccca87
üzenetére
Az sokkal viccesebb, amikor az ellenfél kezd beszólni, mert nem META fegyverrel lőtték le. Hát, mivel nála az volt, akkor talán nem veled volt a probléma

Egyébként ez is érdekes, hogy általában az északnyugatiak higgadtabbak, együttműködőbbek (skótoktól a dánokig), szlávoknál meg vegyes a helyzet, a spektrum a nagyon jó fejektől odáig terjed, hogy lelő, mert nem vettél neki AWP-ot.
A trust factor egyébként működne, ha jól működne, de van, hogy simán összedob trollokkal, miközben én mindig együttműködök a csapattársakkal. -
Lacccca87
addikt
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Ja hát igen
azok ellen amúgy a Valve se tud kifejleszteni szűrést. Én azokat utálom amúgy akik a legkisebb dolgokra is be tudnak sértődni. pl. én nem szoktam AK/M4 et venni, jobban szeretek SMG-vel rohangálni (plusz néha AWP) és ez nem teszik a csapattársamnak (úgy hogy adott esetben nekem több a fraggem, vagy az "impact/entry" fraggem mint a pofázónak, dmg ről már ne is beszéljünk ált 2-3K között szoktam zárni) erre elkezd trollkodni.Ugye az ilyen lelki nyomorultak ellen lehetne jó a jeletés/ajánlás rendszer is. Ha hülye akkor egyre mélyebbre süllyed a saját fajtátja közé, de mellette van lehetősége javítani ha normálisan kezd viselkedni.
-
Lacccca87
addikt
Jatsz minnel többet (lehetoleg 12-14 ora utan, akkor mar csokkentebb letszamal vannak a balkani nepek), kozbe legyél normalis. Ha kapsz par ajanlast es picit feljebb jutsz a rankletran/premier pontokba jobb lesz. Azt nem irtad hogy ujrakezdokent regi accot, hasznalsz, de ha nem a prime statusz is sokat dob azon hogy kevesebb csalo maszkaljon körülötted.
Kitartas
-
basaharc502
aktív tag
A csalókkal én is szembesülök...a heti drop miatt játszok annyit, hogy az meglegyen, de kb. addig is tart a történet.
Közhelyes ez a csalózás, de sokszor alig tud labdába rúgni az ember, míg mások osztják az 1hites fejeseket 2 km-ről, tökéletesen tudja a sarkon hova kell fordulni, mikor kell kinézni, füstön keresztül hova kell lőni és kb. reggelig lehetne ezeket sorolni. -
Elemental
addikt
Most kicsit bekavarodtam, mert két accounttal játszok. És a másodikban még meg tudok premiert menni. MM-ben biztos.
-
Elemental
addikt
Eddig is volt csaló, de most teljesen gátlástalanul, nem is titkolva csinálják.
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Történt valami az utolsó két hétben a játékkal? Minden meccsen csalók vannak, de már fullba nyomják, rejteni sem akarják. Mi változott?
-
goccer
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Steam marketen 55 euro körül, már majdnem egy olcsó kesztyű ára

-
MikeWazowski
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Mennyi most az ára ennek?
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
DrTechnoid
üzenetére
-
bepken
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
az szép! gg
-
Nah mit dobott egy kazuár után Gaben bácsi??? El se hiszem h ilyen van .
-
Van itt köztünk olyan, aki kereskedik skinekkel? Az dobna egy privit?
-
Sabre
őstag
-
Dency01
aktív tag
Érdemes youtubeon nézelődnöd ilyen téren, hogy RTX 2060-as kártya milyen fpseket produkál különböző processzorok mellett, csomó videó van. Így ha tudod hogy milyen procit veszel majd mellé akkor lesz hasonlítási alapod.
pl Ryzen 5 5600 + RTX 2060 , 1080P low-medium-high-very high beállításokkal.
-
Spet
addikt
-
Skillerz
aktív tag
Semmit nem változott a premier...tele van 300 órás 1 éves accountos, csodat ukrán/orosz playerekkel akik 15 kör alatt 30+-t lőnek ránk...CSGO-ba fele ennyi volt a csaló..én már nem reménykedek hogy ez jobb lesz.
-
Dency01
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Egyelőre nem, gyári 3200 mhz-en van.
Megpróbálom majd az újra húzást. -
Cr00py
senior tag
Pedig ezek a "fagyások" cs2 specifikusak. Avagy inkabb source2 engine.
Beta ota jelen van..neten rakeresve millio talalat van ilyenekre.
A legjobb tudomasom szerint nincs ra kimondott "fix"..ez sajnos ilyen.
En azt csinaltam, hogy beraktam a task managert a dock-ra, mert fagyasnal nem lehet "letabolni". WIN key -> task managert megnyitni ( ilyenkor visszadobja a jatekot fullscreenbe fekete kepernyovel ) .. felfele nyil -> DEL. Ezzel bezarja a jatekot, majd indithato ujra steambol.Kozel 1 evig nem talalkoztam fagyassal..majd valamelyik update utan ujra elojott. Szerencsere kb havi 1x fordul elo kb.
Hasonlo volt a prognozis, mint a fentebb emlitett..megallt a kep..csak ugy.Nalam is boven eleg a vas..sot..illetve csak ez az egy jatek csinalja ezt.
Aki meg emlekszik..a source beta is igy kezdodott anno..azt viszont relative hamar orvosoltak. -
Dency01
aktív tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Köszi a választ.
@sabre:
12. generációs intelnél alább ne menj és hasonló újabb gpuval , mennyi lenne a cél fps ? 150? Milyen beállításokkal?
1.6-ra elég volt a 100 de cs2nél már ez kevés. -
Sabre
őstag
sziasztok, elnézést ha már volt kérdés de nem találtam konkrétumot.
cs2-höz milyen gamer notebook szint, ami már elegendő hozzá hogy stabil fps legyen?
annak idején cs 1.5 / 1.6 / source volt amikkel sok évet letoltam, crt-n 100hz aztán tft/lcd monitoron is a 60hz és akkor 60fps alá ne essen felállás, most is hasonló a kérdés, 15-16-17 colos noti érdekelne emiatt és ne legyen drop, full hd felbontásnál nagyobb viszont nem kell. Meg annak idején logi mx518 volt, aztán g400 amikkel toltam, most nézem hogy g403 az utód ami kapható és hasonló karakter egér.
-
Dency01
aktív tag
Sziasztok.
Elkezdek játszani a cs2-vel és meccs közben kb 10 perc után vagy valamikor hamarabb a játék crashel, de úgy, hogy a kép mintha beragadna. Lerakom tálcára majd rákattintok és mintha folyamat fel akarná dobálni az ablakot de nem tudja. Állandóan ez megy, azt hittem ez játék bug még mindig , de úgy látom nem sokan jeleznek ilyen hibával.Legújabb videókártya driver van fent.
Gép: i9-9900k, Geforce 1080 ti, 32GB ram. Nyomtam egy fájlok ellenőrzését is de nem hozott hibát. Mi lehet a baja? -
vigyori78
őstag
válasz
csurenzoo
üzenetére
Mit vársz ha egy 10 eurós cheater programot elöbb frissitenek és CS2, faceit undetect. A multkori és elég sok premier top1 játékosról van fent videó, hogy csalt mégse kapott semmit, faceit ugyan az már ott sem nagyon takarják a csalást ugyse kapnak bant a fizetős csalással.
-
Tw3nTyFouR
tag
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
nem is akarják. abban a módban csalnak a legtöbben, mintha az lenne számukra a teszt mód ... vicc még mindig a game sajnos ... vissza lehet sirni a GO-t ...
-
csurenzoo
aktív tag
Egyelőre a VAC 3.0 nem győzött meg, scout aimozás továbbra is megy....
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
bepken
veterán
sokfélét olvasni a neten, ezért itt is megkérdezem a legfrissebb tényállást: szabad e már win11-re frissíteni vagy halogassam, amíg tudom?
-
Spet
addikt
válasz
sanyek2
üzenetére
Ilyen a subtick. Nézni kell, hogy milyen az ellenfél pingje, illetev milyen a tied is (ha nagy az eltérés, akkor jönnek ezen jó dolgok).
Ezen kívül érdemes kikapcsolni a hit predictionokat (max a ragdoll-t meghagyni).
Ha meg csalni akarsz, mert úgy érzed, hogy attól jobban lősz (nem nem te lősz jobban, csak rádjavít a program), akkor rajta úgy is egy vicc a VAC. De ha elveszted az accountod, akkor csak magadra vess.
-
sanyek2
senior tag
Üdv!
Tudja valaki mi az oka, valamint hogy hogyan küszöbölhető ki az alábbi jelenség:
Meccs közben mikor célkereszt teliben a szeme között van az ellenfélnek, körbelövöm azt (bármilyen fegyver lehet) aztán ha a steam-et újraindítom, 2-3 kör erejéig telibe lövöm a célkereszt közepét, tarolok, aztán újra úgy spaw-nol a fegyver (ismétlem bármelyik) hogy vagy jobbra fel lövök, vagy ismételten körbe lövöm az enemy-t. Van hogy ide-oda csapódnak be a golyók, függetlenül attól hogy pötyögök, 2-4-es sorozatokat lövök, vagy húzom neki mint paraszt az istállós lányt...
Én eddig a hitboxnak tulajdonítottam, de csak egyéni vélemény.
Van esetleg valami amit tehetek ennek kiküszöbölésére csalás nélkül?
Restartolom a game-et akkor megint célba találok pár körig. Van hogy a csapatcsere hozza rendbe. Pl T oldalon kezdve ölök 5-öt, aztán fordul a kör, és TE-ként további 23-at.
Ez a hiba már az utolsó idegszálaimat tépázza! -
bepken
veterán
végre történik valami!
Next week we will say "goodbye" to Premier Season One, and "hello" to Season Two.
-
goccer
aktív tag
válasz
nanofocus
üzenetére
Ezalatt csak azt értem, hogy az értékét az adja hogy hogy lehet tradeup-ra használni, nem pedig az, hogy hányan akarnak vele in-game játszani. Konkrétan most egy olyan skinről beszélünk, ami jó indulattal is csak átlagos kinézetű, viszont ha jó sokat vesz belőle az ember, akkor nagyon ritka és értékes skinekre tudna tradeup-olni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Utána 4 hétig csak pörgősök jöttek. Most már helyre állt a rend, de érezhető a különbség a 2 trust factor között.
Szerencsére silvereket már nem látok, de a rank nélkülitől kezdve az 1 csillagostól globalig bármi full vegyesfelvágottban.
Remélem észbe kapnak egyszer és csinálnak valamit ezzel a sok csalóval.
LendvaiFeri1