- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Coccolino_O #70786 üzenetére
csak így nem nagy élmény lehet meccset nézni... :/
-
RexpecT
addikt
válasz
Coccolino_O #70786 üzenetére
Nyilván vannak turpisságok, de az ilyen cheates vádaknak a legtöbb része full hülyeség. DeadFoxról is kiderült már hogy cheatel
Valószínűleg tényleg nagyon rövidtávű a memóriám(S1mple ESL ban, meg IbuyPower megvan, az ilyen kisstílű Balozera meg Mat1 cheatek nyilván nem ide tartoznak).
Szóval mikor volt az a hullám mikor sorra buktak el a prók? -
RexpecT
addikt
válasz
Coccolino_O #70783 üzenetére
Így van, az összes csal, ezek voltaképpen cheat vs cheat versenyek....
Az Astralis cheatjét tegnap este fejlesztették tovább, és mára olyan erős lett, hogy nem is tudák a Liquidesek elindítani a sajátjukat, mert az Astralis cheatje LAN-on keresztül blokkolta a Liquidét.... -
adise
őstag
válasz
Coccolino_O #61794 üzenetére
Ugye tudod, hogy EAC-nak nem az esea cuccát hívják?
Honnan tudod, hogy a ~1hete működő face ac nem jó?
Skillbe még mindig faceit >esea EU-ban. Nem véletlenül használják többen. Retardáltak meg mindenhol vannak. Magasabb szintenek nyílván kevesebb. Ugye a faceit meg még ingyenes is lehet, ha úgy akarod. -
csurenzoo
aktív tag
válasz
Coccolino_O #61455 üzenetére
Ilyen hozzáállással sose leszel global.Elég jó kiégős meccsekből maradtál ki
-
Vismajor01
addikt
válasz
Coccolino_O #61455 üzenetére
Ellentét itt, ha nem cszek 3 naponta 1 órát akkor könnyebben felkapom a vizet
csézek egy órát kurva anyázok kicsit és minden jó -
Tewe013
őstag
válasz
Coccolino_O #60088 üzenetére
Irónia volt, csak az internet bittengerében valahol eltűnt ez a csudálatos arcocska
.
-
Xero
nagyúr
válasz
Coccolino_O #60088 üzenetére
Sírni a sarokban?
-
Tewe013
őstag
válasz
Coccolino_O #60081 üzenetére
Igazad van, MM-en sokkal jobb kiégni random ruszkikkal, itt legalább értik, ha szidom őket
Ui.: Ma este jön az új operésön (lemusz confirmed, tegnap azért lépett le, h az új mapokat tesztelje gabennel)
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
Coccolino_O #49701 üzenetére
A fizetősre értettem a faceitet. Az igyenes ugyan olyan moslék.
-
Arkennys
addikt
válasz
Coccolino_O #49701 üzenetére
Mostanság én is rengeteg 100 órás kis proba botlok, el is veszik a kedvet. De én fizetgetés helyett elkezdtem megbarátkozni az insurgencyvel, és azt toljuk
várok, hátha csitul ez a vihar a biliben, és megint játszható lesz a sima MM. Aztán lehet, hogy soha.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
Coccolino_O #49693 üzenetére
Nekem faceitem van egy ideje és eddig csak jókat tudok róla mondani. Ha nincs meg a csapat akivel tudnék menni akkor is 90%-ban értelmes és erős 9 embert dob össze velem. Nagyon ritkán van toxikolás, de nem is várom azt hogy sose legyen, hiszen az lehetetlen.
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O #43549 üzenetére
Itt az ideje akkor hogy beszerezzek egy i7-6700K Skylake procit...
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O #43536 üzenetére
Ezt mondtam én is.
-
gtamate2
veterán
válasz
Coccolino_O #43447 üzenetére
szegénykém
-
MurdR
veterán
válasz
Coccolino_O #43375 üzenetére
Már mondtuk neki páran, én még felajánlottam azt is, hogy jöhet párszor velünk is (GlobalKala
), de nem él a lehetőséggel. Önsanyargató típus.
-
gtamate2
veterán
válasz
Coccolino_O #43291 üzenetére
pro tips from coco
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Coccolino_O #43157 üzenetére
Üdv! Van vagy 5 0,03 Euro-t érő ládám, illetve 2 0,03 Euros és 1 0,04 Euros trash skinem. Ezeket szerintetek el tudnám cserélni valami olcsóbb skinre?
Szerk.: Nem válasz akart lenni. :/ -
regener
veterán
válasz
Coccolino_O #43157 üzenetére
Nekem sosem sikerült Maestro + Paypal-al Steamen fizetni, pedig próbáltam odarendelve és csak simán beírva is mentés nélkül.
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O #43059 üzenetére
De sokkal jobban tudsz koncentrálni középre, mivel nincs akkora látótered, mint pl 16:9-ben és nem kell vele foglalkoznod mi történik éppen jobb, vagy bal szélen. 21:9-ről meg már nem is beszélve.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Coccolino_O #43059 üzenetére
Tudom , de nekem jobban bejön; nekem könnyít.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Coccolino_O #43056 üzenetére
"minden very low/low 4:3-as képarány és az FPS számom 80-120 között ingadozik"
más: Rájöttem , hogy 4:3-ban sokkal könnyebb a játék
-
SRII
őstag
válasz
Coccolino_O #43030 üzenetére
én elsőnek valami hardveres gondra gondoltam, utána a driver gondra...de most ,hogy mindent kipróbáltam én is optimalizálást hibáztatom...(nem gond - játszható , csak érdekel a hiba forrása.)
-
gtamate2
veterán
válasz
Coccolino_O #43009 üzenetére
Valami gond van?
-
nugat
tag
válasz
Coccolino_O #42987 üzenetére
nyugi mar, most jott egy hatalmas update, amely nehany embernel fps problemakat okoz, nem kell panikolni. nekem is pl. valtozatlan maradt minden, tehat ez valami bug lesz, mintsem az optimalizacio hianya
-
bager13
senior tag
válasz
Coccolino_O #42980 üzenetére
Én is imádom az internetet. Ha divat valamit szídni, akkor a divatmajmok nyomják ezerrel. 10 ember telesírja a fórumot, a többi 90 meg elégedetten játszik. Hiába ez már csak így van. Jah és engem Gaben lefizetett, hogy ezt mondjam. Hagyjuk már...
-
Elemental
addikt
válasz
Coccolino_O #42980 üzenetére
2011-es a konfigom. 2500k gtx560tioc 8g1600-as ram. Fullhdban játszom. Nincs minden lowon. Fpsmax128. Az alá nagyon ritkán megy. Nem cáfolatként kell felfogni, de attól, hogy neked valami nem jó, másnak még lehet az.
-
bager13
senior tag
válasz
Coccolino_O #42975 üzenetére
Több, mint 2 éve játszom ugyanazon a gépen. Azóta összeségében 10 fps-el van kevesebb. Ha minden cég/fejlesztő csak tizedennyit foglalkozna a termékével eladás után, akkor arany világ lenne itt. Köcsög valve!
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O #42975 üzenetére
Erről beszélek
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O #42877 üzenetére
Azt ne mondd, hogy az nem volt OP, hogy amellett, hogy ugye gyorsan lőtt, hangtalan volt, kb spray control nem is kellett hozzá ÉS(!!!) hosszabb távolságokon annyit veszít a sebzéséből mint az AWP. [link] bizonyítéknak. És akkor ugye alapból CT-orientált a játék.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Coccolino_O #42888 üzenetére
Nem tudom, de magasabb rangban pl. infernon is teljesen korrektül megy le egy olyan meccs, ahol épp nem boostolt hülyék vagy makker állatok vannak. Nincs az, mint anno, hogy ct-ben 10 kört kell hozni, vagy biztos bukta...
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O #42858 üzenetére
Scream volt, mert mondta hogy túl könnyű vele lőni, és kellet neki egy kis kihívás. Ez lett belőle
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O #42858 üzenetére
Az M4A1-S egy rettentő OP fegyver volt, azt remélem tudod. Eddig egy undorító CoD-os fegyver volt (alig kellett spray controlt csinálni vele a többi fegyverhez képest és random spread volt rajta, mielőtt valaki emiatt belém szeretne kötni.). Mostmár úgy lő alapból mint az előző M4A1-S 144Hz-en nézve :"DD De jó is, végre nem csak magamat látom M4A4-gyel szaladgálni.
-
PeL
addikt
válasz
Coccolino_O #42817 üzenetére
Pedig kb egyforma a két fegyver spray patternje
Legalábbis közel azonos. Egyébként az A1-S -nek vissza kéne adni a 30 golyót, így a nerf után meg főleg. 30/60-al teljesen jó lenne.
-
expander
senior tag
válasz
Coccolino_O #42817 üzenetére
pedig igaza van
van a4 meg van a1 aminek van -s verzioja
-
PeL
addikt
válasz
Coccolino_O #42810 üzenetére
M4a4-nek nagyobb a szórása, viszont sokkal könnyű kompenzálni. Az első pár golyónál csak lefelé kell húzni, rövid sorozatokhoz teljesen jó. És 30 golyó miatt nem fogy ki hamar.
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
Coccolino_O #42810 üzenetére
a játékban van m4a4 és van m4a1-s (illetve ha leveszed a hangtompítót akkor lesz belőle m4a1)
-
maathe
senior tag
válasz
Coccolino_O #41861 üzenetére
Pedig manapság nem egyszerű. Global-ban elég sok a boostolt/agyhalott.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Coccolino_O #41861 üzenetére
Nekem sokkal nehezebb. Anno 3-4 ranggal lejjebb alig dobott össze lowakkal.
-
h.adam.92
őstag
válasz
Coccolino_O #41829 üzenetére
Biztos megéri...
Nem bírnám idegekkel. -
h.adam.92
őstag
válasz
Coccolino_O #41795 üzenetére
Azért a solo MM elég vakmerő
Én is legalább egy embert kerítek magam mellé.
A csalók mellett meg ott vannak még a smurferek, tegnap volt egy 60 órás account, aki suprembe lőtte magát.
40 pár fragje volt. Sajnos az ellenfélnél volt. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Coccolino_O #41801 üzenetére
Ugyanez van feljebb is. Legutóbb úgy lettem smfc, hogy két bottal kellett befejezni a meccset, de szerencsére nyertük. Annyi boostolt, makker és értelmi fogyatékos van feljebb is, hogy meccsenként max 1-2 normálissal lehet összefutni. Anno sheriffben tök jó solo meccseket tudtam játszani. Most meg olyan, mint a lottó.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Nem csak te vagy ilyen szerencsétlen...én nem birtam solo kijönni mge-ből, minden 3. meccsben volt 1-2 olyan, aki miatt nem lehetett nyerni. Utóbbi hetekben inkább megvárom haverjaim, és velük tolom, azóta már rég mge fölött vagyok.
Tényleg nem tudom, hogy hogyan lehet olyan jó csapatokat kapni, hogy soloba feltudja vinni smfc vagy ge -be
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Szerintem aki akar MMezni masokkal, az irjon be ide ranggal egyutt.
En pl Nova1 vagyok, szivesen jatszanek masokkal. -
törölt tag
válasz
Coccolino_O #41798 üzenetére
[match historym pár napja]
[match historym ma]
[rangom, mielőtt kérdeznéd.]Én ma már nagyon nem is megyek csapattal, csak akkork ha rámjön a YOLO hangulat vagy tudom hogy ők vannak olyan bestiák mint én. Simán lehetsz soloque Supreme. Global sem lehetetlen.
-
Lackki
őstag
válasz
Coccolino_O #41798 üzenetére
jó széria... nem több. Meg nem tom hogy számolja ezt a rank feldobást, de 8 win után se dobott fel GE-be
-
Lackki
őstag
válasz
Coccolino_O #41795 üzenetére
én is épp pihentetőn vagyok
különösen nagy pofon volt már a sokadik orosz game után egy olyan amikor a 2. körben kilép az egyik és a másik kettő meg közli, hogy bocsi de vesztenünk kell és látom hogy megy előre zeusszal minden körben
és ez supreme teteje... Semmit nem jelent a rankmindenhol van katapultra érett 14 éves akinek nem tennék be ernyőt.
-
MarioAna
senior tag
válasz
Coccolino_O #40758 üzenetére
Csak az official ESL_CSGO twitchről tudsz dropokat kapni, a más nyelven futók csak alternatív streamek.
szer:
köszönöm az infót, akkor nem terjesztem a hülyeséget -
lemusz
addikt
válasz
Coccolino_O #40758 üzenetére
Szerintem nem jól értelmeztél. Nem egy accal nézem különböző böngészőkben, hanem külön accokkal amik külön kapcsolva vannak twitchez. Amit írsz hogy egy meccset néztél, egy accal 8000 különböző streamen az valóban értelmetlen, de én ilyet nem is írtam...
-
regener
veterán
válasz
Coccolino_O #39516 üzenetére
fps_max "300" <- default
-
Xero
nagyúr
válasz
Coccolino_O #38584 üzenetére
P2414H némi időzítés játékkal.
-
Xero
nagyúr
válasz
Coccolino_O #38580 üzenetére
Van, de akad a Dell-nél olyan masina amit vidáman tudsz hajtani 85Hz-en is IPS panellel.
-
he7edik.
addikt
válasz
Én tuti váltok legkésőbb augsztusban 144Hz-re
-
törölt tag
válasz
Alacsony felbontáson tudsz 75hz-et beállítani a monitoron. Régen én is a 60Hz-eset, így használtam
-
gtamate2
veterán
válasz
Coccolino_O #35966 üzenetére
+1 Szarba sem nézem az ilyen "félprofit", mert ugye profinak nem lehet nevezni. Nem is értem miért mennek iclre meg ezekre a magyar "bajnokságokra" ha ilyen proknak érzik magukat.
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O #35963 üzenetére
Hidd el, akkor csak poénkodott. A CryCore-osok meg most konkrétan csak szidták az ellenfeleket ahogy lehet. Most is, mikor CryCore vs Diverse ment Dust2-n a vége felé a Bal1 clutchnál, kérdeztük szerinte ki nyer, akkor is röhögve mondta nekünk hogy egyik szarabb mint a másik
-
zkas90
senior tag
válasz
Coccolino_O #35859 üzenetére
Ahogy nugat írta: "raadasul mm szintu jatekra (szerintem) felesleges."
Ebben tényleg van szerintem is valami (nem az én szempontomból, mert nekem mm-re is kell a 128 tick). Így a valve akár jogosan figyelhet a gyengébb gépekkel rendelkezőkre, hisz extra bevételt hoznak ők is.(#35862) MurdR - Grat főnök
jöhet a duplakaka
ESEA - ha már megemlítették itt páran. (Nincs időm rákeresni) Mi ez az esea körüli botrány? HLTV és redditen olvastam, hogy sok játékos oltogatja és menekül onnan.
Egy konkrétabb hozzászólás pongyola fordításban: "Azt elfogadom, ha egyszer kibasznak velünk. Viszont úgy, hogy ezt másodjára is megtették és én még fizetek is érte...bekaphatják. Többet egy centet sem szánok az esea-ra". -
Hauptmann
veterán
válasz
Coccolino_O #35617 üzenetére
Na ja, az milyen fasza, amikor beváltasz 10 db 0,05 cent értékű anyagot, és kapsz helyette egy 0,05 centest.
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
Coccolino_O #35475 üzenetére
Rank, ts, smurf, csalók, szinte csak a szokásos.
De legalább pörög. -
bbdzyx
senior tag
válasz
Coccolino_O #35324 üzenetére
Én 22"-on vagyok 4:3 800*600-ban évek óta. Utoljára 1.6-ban láttam d2 gödörben az ellenfelet. A megszokás nagy úr.
-
vhw
addikt
válasz
Coccolino_O #35324 üzenetére
A célzás nem lehet könnyebb?
Hisz minden "nagyobb" lesz. -
gtamate2
veterán
válasz
Coccolino_O #35313 üzenetére
Én arra értettem hogy ami itt ph-n megy. Abban pedig egyet értek hogy mindenki vegye azt ami kézre esik és jó a minősége. Amikor látom a hypeot a twitchen már rosszul vagyok, engem spec. egyáltalán nem érdekel a marketing, nem az a réteg vagyok aki emiatt vesz meg valamit.
-
-FLY->
őstag
válasz
Coccolino_O #35281 üzenetére
Mikrokapcsoló szinte az összes égérben hulladék, vagy a kínai omron, vagy a kínai huano. Ki lehet cserélni, túl van lihegve a dolog. Nálam a 0km EC1 már duplaklikkes volt, kinél mi megy tönkre.
-
nugat
tag
válasz
Coccolino_O #35281 üzenetére
azert megy a hype train rendesen a tobbi markanal is, ss kinzu pl. a leghulladekabb szenzorral is eleg nepszeru (adns-3050)
szamomra igy pl az abyssusra nem is volt alternativa -
törölt tag
válasz
Coccolino_O #35276 üzenetére
Nem nagy idő, csak ennyi idő alatt ezt tudtam róla mondani. Ahogy a DA is időt álló, ez is az lesz ugyanúgy.
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O #34925 üzenetére
Mondtam ilyet?
Pont azt írtam hogy 2 hétnél tovább nem lesz együtt ez a lineup.
-
gtamate2
veterán
válasz
Coccolino_O #34756 üzenetére
Igen írtam is, de nem is ad annyi pluszt hogy számítson gondolom ezért is használja mindenki 500-on.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Coccolino_O #34494 üzenetére
Én 3x kikaptam sas2-supreme-global kombóktól, aztán 2x nyertem, majd egy döntetlen során 20-at lőttem és felrakott sas2-be. Szóval összességében nekem is túl könnyen adta be. Bár az ellenfelek rangja rendszerint magasabb volt az enyémnél, és vereségnél is sok MVP-m volt. Valószínűleg ez jócskán beleszámítódott.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Grat harcos!
-
linuxuser666
tag
válasz
Coccolino_O #34500 üzenetére
Én most lettem nova 3.
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
Szerintem a VAC hullám miatt
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O #34458 üzenetére
?????
Lehet nem tudok róla és a hivatalos mm szerók is 128asok lettek? -
lemusz
addikt
válasz
Coccolino_O #34442 üzenetére
Ja, de sok nem bírja közülük vagy rosszul vannak beállítva. Valamelyiken pl. folyamatos 60-70%-os choke van, ami annyit tesz, hogy a te feltöltésedből alig kap meg valamit a szerver, egy másikon a var (var=variance, a te géped és szerver közti eltérés nagysága miliszekundumban) érték ugrál folyamatosan pirosba... láttam olyat is, amelyiken a rate-et fixálták le mindenkinek 35 ezerre (pont egy 30+ pubon lenne kihasználva és kellene is a 80K+, 128K-s rate), szóval ritka az a publik szerver, ami normálisan 128 tickes, kompromisszumok nélkül. Nem nagyon értek hozzá, de gondolom brutál net és szervergép kell hozzá, hogy 30 embert normálisan tudjon vinni 128 ticken.
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O #34405 üzenetére
Akkor a beállításokban vegyem vissza stereora?
Nem csak csézek.
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
Coccolino_O #34316 üzenetére
Megéri nyitni a statrackos negevet 2,5 euroért
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Coccolino_O #34281 üzenetére
Anno nem volt ám MM, csak mirc-en kerestünk enemyt.
-
törölt tag
válasz
98%-ban csak 128 ticken játszottam az utóbbi 1 évben, bocs.
Egy szóval nem mondtam hogy nem jobb a 64 ticknél nem tudom honnan szeded ezt. De akkor mégegyszer: a tickrate sehogyan nem függ össze a játék alapból hibás hitbox rendszerével (köszönhetően az általad is említett Source engine-nek).
Hogy megértsd miről van szó, itt van pár videó:
Sőt még a nagy hatalmas KODIAK is külön videóra vette: [link]
-
zkas90
senior tag
válasz
Ezután a rang gyengítés után én is átvándorlok 128 tick-re. Hagyom az MM-et. Eddig hajtott a minél nagyobb rang, mert az csak jelent valamit. Viszont olyanok lettek sasok meg duplasasok, hogy fogom a fejem. Más szervereken úgysem látszik a rang, szóval üsse kavics. Megmaradok duplakalának.
Bár ha jön új pass, akkor arra beruházok. Nem tudom, hogy azokat hol kell tejesíteni (nem volt még passom), de gondolom MM szervereken kell egy részét.
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O #34272 üzenetére
Közel sem.
A 128 tick-el a netcode javul, a hitbox és az RNG ugyanúgy egy rakás szar.
-
Arkennys
addikt
válasz
Coccolino_O #34102 üzenetére
Ezt tudom én is. De hasonló rangú ellenféltől kikapásra értettem azt, hogy 2-3 után már pá, és vissza is rak
Persze, mikor dupla és sima kalások ellen rak be minket, pl novákat, jól láttam hogy hamarabb felrak. De utána elég néhány szerencsétlen randomkodás, hogy ugyanott találjam magam -
Mezcal
addikt
válasz
Coccolino_O #34102 üzenetére
30 perces tiltást bárki bevállal, azok le is lépnek.
-
Mezcal
addikt
válasz
Coccolino_O #34097 üzenetére
Szerintem könnyítettek a ranglépésen, több barátom nagyon gyorsan lépett több rangot 1 hét alatt, holott addig szenvedtek.Én is léptem kettőt 1 hét alatt.
-
Arkennys
addikt
válasz
Coccolino_O #34097 üzenetére
Túl egyszerű lenne
Én azt csípem, hogy ha pl véletlen elkap a jó széria, és folyamatosan jópárat nyerünk, semmi sem történik. Majd mégegyszer ennyi után kegyesen felrak. Ezután 2-3 lose és már vissza is vette esetenként. Tipikus WTF szituáció
Bár most én is nova4 ben vagyok végre, sztregoval elhatároztuk, mostmár nem adjuk fel kaláig a reményeinket.
Ez a pár HSZel előttem zajló mizéria a rangról pedig megmosolyogtatott.
-
Vanir
veterán
válasz
Coccolino_O #33836 üzenetére
Symbal.
-
szebe
addikt
válasz
Coccolino_O #33825 üzenetére
A skillel sose volt gond, mással vannak ott a bajok. Tavaly ilyenkor szoros meccseket játszott a volgár az azóta majorokon bizonyított csapatokkal (ex-ESC, LC akik most LGB). Csak az említett csapatok tovább tudtak lépni, a volgár meg megmaradt azon a szinten, hogy egy netes kvalin legjobb esetben top4, aztán kifújt.
Az okokat meg lehet boncolgatni, kérdés, hogy érdemes-e... -
Redneck
nagyúr
válasz
Coccolino_O #33825 üzenetére
Részben egyet értek veled de egy jó vezető tud rendesen utat mutatni. A birkából ugyan nem lesz úr, de egy értelmes csapatban az olyat nem tűrik sokáig.
Milyen skinre érdemes 4 és milyenre 8 kulcsot cserélni? Szeretném gyarapítani a raktáram értékét!
-
szebe
addikt
válasz
Coccolino_O #33815 üzenetére
Na hát az külön kabaré, hogy abból mekkora ügyet csináltak páran. Lenetplayerezett egy net csapatot, húha
Mindenki nagyon jól tudja hogy milyen stílusa van devnek, (rml-ről nem is beszélve), de megy a haterkedés. A pawa_vs_scene.mp3 féle időkben egy ilyen dev videóra reply se jött volna, annyival durvább dolgok mentek
(#33811) kiszi07
"Ha lenne valami komoly arc, aki összetartana mindent komoly is lehetne akárki akármit mond."
Egyetlen egy ilyen ember létezik, kitalálod, ki az? -
kiszi07
senior tag
válasz
Coccolino_O #33794 üzenetére
Hidd el, volt már ez a line-up, azért választotta ezt a felállást, mert bodito nem hozta a formát, nulla tapasztalat, izgult stb.. Rml pedig már benne van a scénába kb. 8 éve
Szerintem ez tartósabb lesz...
-
nugat
tag
válasz
Coccolino_O #33715 üzenetére
en 2-3 hete kezdtem el cevo pug-ozni, azota nem mentem mm-et es nem is fogok. 2 perces korido, 45s bomb-time, 64 tick mar onmagaban elrettent, de melle meg annyira toxic az egesz community hogy hanyingerem lesz tole.
premade-del meg azt mondom nincs gond, de soloban eselyed sincs, ha osszerak egy roszabb csapattal. cevo-n egyaltalan nem erzem ezt.. nincs az, hogy boosted, smurf, cheater, nem baszom fel magam, hogy megint ledob es kinlodhatok az oroszokkal. -
törölt tag
válasz
Coccolino_O #33678 üzenetére
Ő úgy szokta meg kezdetekkor. Elvileg 400-on játszik 3.6-3.7 már nem tudom pontosan.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Coccolino_O #33658 üzenetére
Még van egy Bravom, várom hogy még feljebb menjen. Winter Offensive azért szépen lépdel az Euro felé. 1-2 hónapja még 50 cent volt most 83 a legolcsóbb.
800dpi 2.42 sens. A lényeg hogy magadnak legyen kényelmes.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Coccolino_O #33572 üzenetére
Bírja az 1000Hz-et a saját driverében van, nem valami utólagos mókolás.
ZeroDK: Miért lenne gáz ha így lett kitalálva?
Egér topikba inkább nem mennék, ott olyan egereket is ajánlgatnak amik két forintot nem érnek. -
nugat
tag
válasz
Coccolino_O #33303 üzenetére
en azt faceit-en tapasztaltam. nem volt olyan meccs, hogy ne lepett volna le valaki. vagy volt, hogy a kezdo keskorben 5 percig bujocskaztak, aztan szerencsere en voltam a kapitany es feladhattam. volt, hogy negyen feljottek csak deaglel, aztan orultek, hogy 2000 oraval belottek koronkent 1-2 nova-t.
cevo eddig nekem csak pozitiv.
esea-t probalta valaki? vannak eu szerverek?
-
Arkennys
addikt
válasz
Coccolino_O #33161 üzenetére
Akkor egye frász, következő CSnél kipróbálom, erős a kíváncsiság bennem. Főleg, hogy egy oroszoktól mentes CS egyelőre az ígéret földjének tűnik. Komolyan már hálát rebegek ha pl németül beszélnek a csapattársaim kezdésnél, még ha angolul nem is értenek
-
Arkennys
addikt
válasz
Coccolino_O #33153 üzenetére
majd eltökölök vele lehet, hátha. Akkor ezt gondolom futtatni kell mindig még játékindítás előtt külön, és játékon belül már leszabályozza, hogy hova dob be. Plusz aki velem közös váróból indul, annak is ruszkimentesség a jutalma?
-
Xero
nagyúr
válasz
Coccolino_O #33087 üzenetére
Én mondtam egyből.. agresszív wp-zésnek lőttek. Mirage közön scouttal olyan előnyben van a T, hogy ihaj. De ha be vagy zoomolva ct-ként, és többen ugranak ki, egyet kilősz, egy tagel az amúgy is lassú mozgásodat még jobban lassítja.
Szóval értitek. Ha be vagy zoomolva és mozogsz azért vagy lassú, ha quick scopeolsz és tagelnek akkor azért. Az update óta wp-zni egy kib*szott gordiuszi csomó.
(#33091) NagyZ01: Ne sírj! Nekem 35-40.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Coccolino_O #33087 üzenetére
lehet hogy... nem kéne vele mozogni?!
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
Coccolino_O #33019 üzenetére
Nem kell hozzá egyedül mennem
-
PAUBEN
tag
válasz
Coccolino_O #32982 üzenetére
mivel hogy 2 csalo ellen elég nehéz...
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Coccolino_O #32982 üzenetére
Ezt azért nem tudod, mert nem voltál még sas2.
Elmagyarázom. A sas2 is ember, és nem mindig adja neki. Ilyen egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest