- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H14
csendes tag
válasz
bandi0000 #25978 üzenetére
üdv! ugyanez a probléma nekem is, ugyanezen platformon, mint a Tied! Pc-n a megoldási javaslat egy bizonyos mappából kitörölni az összes fájlt! ez ugye ikszboxon nem működik... szóval majd talán a következő frissítésnél jó lesz... vagy nem! kérdeztem én is ugyanezt, sajnos nem tudtak rajtam segíteni!
-
N@idia
őstag
-
Corpuscle
őstag
válasz
bandi0000 #5739 üzenetére
Az is működik. Beállítható, hogy csak a party-t, vagy csak a friends-et halld. Nekem is only party-n van, minden rendben. Egyetlen szépséghibája van, minden indításkor az optionben visszadobja a mikrofon/hangveállítást alapra. Ezeket minden alkalommal hangosítom. De lehet neked alapon is jó lesz, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest