Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ha rossz a spawn, mert az, full üres volt a mellettem lévő oldal, semmi ellenség nem volt ott, direkt végig futottam rajta, és ez mind a másik oldalt spawnoltak, ahol a harc folyt, ez idegesítő...
A másik, ha valakit azért fizetnek, hogy többezer órát játszon, tegyék őket külön szerverre.
-
BandiHUN
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Tök jó a shipment,full nem idegesít pl engem,a streakek se,JOKR-el ma is 3-4essével vittem a népet/rakéta...
És még csak szórakozásból engedem el néha.LMG-ket húztam,kellett 20 fejes velük a napihoz,ezt is letoltam,kész a 25 meccs tacticallal a crossbowhoz,de azt már nem volt kedvem kipróbálni,shotiztam,pisztoly...fáradt vagyok ma.De jó volt.Ki kell tapasztalni a Shipmentet is,utána nyert ügy,legalább a saját stat,ha szopna is a csapat.Ott legalább nem WH-znak,mert úgysincs rá idő 
Kár,hogy vége a seasonnak,missziók is olyan van,hogy menj Ground waron meg ilyenek.Lassan kéne sima mapozni újra.Csak ott szűkebb a használható fegyverarzenál.
Sokkal jobb lenne,ha a Shoot House menne.Ott is lehet fegyót húzni,de abban játék is van. -
WaterWave
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én is várom a Battle Roylel módot...
Shipmenten meg azt várom, hogyha már szarul spawnol le, akkor ne legyen égi csapás, azt legalább szedjék ki. Nem látom értelmét.
Ameddig nincs BR mód, addig marad a Groud War 32v32 felállással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
És még csak szórakozásból engedem el néha.LMG-ket húztam,kellett 20 fejes velük a napihoz,ezt is letoltam,kész a 25 meccs tacticallal a crossbowhoz,de azt már nem volt kedvem kipróbálni,shotiztam,pisztoly...fáradt vagyok ma.De jó volt.Ki kell tapasztalni a Shipmentet is,utána nyert ügy,legalább a saját stat,ha szopna is a csapat.Ott legalább nem WH-znak,mert úgysincs rá idő