- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
Énis csak akkor lépek át máshova, ha valami olyan daily-t ad, tudom, hogy 3 lane map, meg láttuk már ezerszer, de nekem bejön. Még az office részen se idegesít, ha valaki oda kempel, mert van ellenszer és legalább látom őket.
Nekem amúgy átlag 1 zászlófoglalás jut egy ground war gamere. (Kezdésnél az első zászló). Karst Riveren a B-C pontok között lehet még szedni párat, a másik két mapot azt egyszerűen gyűlölöm, pedig a Farmon az első egy-két játék még bejött. Tegnap konkrétan C-n (Farm) benn kempelt 10 ember tőlünk, a szembe házban a másik oldalról 10-en, a többiek meg kinn az erdőben oldalt csipával.. Tudom tudom adapt meg be tactical meg minden.
Nekem ez sajna nem való.
Kíváncsi vagyok hogyan fogják balanszolni, én még megnézném, milyen lenne kevesebb járművel (mondjuk ritkábban spawnolnának) és limitált csipával, ha ez egyáltalán megoldható.
-
Segal
veterán
A longok a buszos és a villamosos pályán nagyon jól csinálhatóak. Tehát az egyik villamos végétől a másik villamos végéig lősz. A buszosnál meg beállsz a buszok közé és onnan kapkodok az enemyt.
A mountos az passz azzal én is szívok. Sajna annyira nem vonz az arany skin hogy ezzel sz*pjak. Most inkább a kivégzésekre mentem rá mert van egy ilyen feladat is meg ugye az a b*szo operátor is így szabadítható fel.
Jelentem meglett
Viszont egy kérdés. Amelyik operátort nem valami darabszámhoz közik hanem azok a western meg eater stb. operátorok hogy szabadíthatóak fel? Mit kell csinálni? -
törölt tag
Van egy játék amit leteszteltek pár száz, vagy ezer emberrel és rendben működik, jön az open beta, letesztelhették százezer emberrel és ezt kell-azt kell javítani rendben. Jön a kiadás napja amit tudtak javítottak, amit nem azt is folyamatosan javítják. Nem mondhatod, hogy nem dolgoznak rajta, mert hetente jönnek a patchek. Ez egy multira kihegyezett játék, ami sosem készül el 100% -osan hogy mindenkinél jó legyen, rengeteg dolog befolyásolja a netes multis játékot, arról nem is beszélve, hogy több millió különböző konfigos géphez kell igazodniuk. A konzolosoknál könnyebb lehetne a dolog, de biztos beleszól hogy egybeeresztettek minket.
-
Tomko78
őstag
Pontosan , mikor meg lenne egy jó lobby , de ez meg állandóan minden egyes kör útán kilép és új lobbyt keres
Béta jobb volt mint ez , lehet csak beetetés volt a béta teszt , de elég idegesítő , haver nem tudd játszani mert 2 percenként kifagy neki , és a béta meg simán futott neki
-
Laby
őstag
Nekem az MP5 és az AK47, pályától függ.
Amúgy az LMG-k is eléggé állatok, meg nyilván az M4 is. Sniper-ek is baszók, de kevés pályán van csak haszna. Szerintem amúgy az összes fegyverrel lehet állatul menni, kinek melyik tetszik külcsínre, szerintem magadra lehet szabni mindegyiket. -
BerserkGuts
addikt
CoD WWII volt a csúcs ott nagyon ráfeküdtek a grafikára de hát az intro videók [link] is mozifilm minőségűek lettek de ez az új rész inkább kicsit visszaesésnek tűnik.
Lehet még csak béta és beetető hogy nincs más csak high meg sok dolgot vissza vettek minél többen tudják "kipróbálni" megvenniRebornál a cod WWII de BFV is terheli a procit mert valami érdekes módon olyan mintha repítené a karaktert valami gyors teleporttal egyik pontról a másikra és ez miatt beesik az fps
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged