- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 10 VI 16
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem lesz iPhone 19
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
lowzor
üzenetére
BF-ből jövök, ott azért többet foglal az ember, itt azt vettem észre, hogy egy Domination-nek álcázott TDM-ről van szó az esetek nagy részében. A végén a SB-ot látva mindig ez volt eddig, alig foglalnak az emberek. Első ilyen körömben nekem volt 10+, utánam a legtöbb vmi 6.
Azóta más kicsit másként nézek erre a játékmódra. 
szerk: kicsit más. Szóval ez az első COD-om, amivel multizok (tudom, szégyen, de igyekszem helytállni
), szóval ennek a kampány része mennyire ajánlott? Fáradt óráimban lehet nekimennék. Csak még hajt a tatár, mert 146-os vagyok és alig van 8 nap, ki kéne a BP mellett a player level szintet is maxolni.

lowzor: Én a V-be is tettem sok órát, de annyira tele lett a bocskor vele, hogy átjöttem ide és úgy néz ki maradok is egy ideig, ha lesz BF VI ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DJI Osmo Pocket 3
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Azóta más kicsit másként nézek erre a játékmódra.