- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Ahogy nézem konzolon nagyobb lett a fov, már sokkal jobban játszható a játék. A színek nekem bejönnek
Viszont való igaz, nem erőltették meg magukat ezzel a pályával. -
markknight
veterán
válasz
BerserkGuts #25485 üzenetére
Jó, hát azért nem volt könnyű értelmezni, na
-
markknight
veterán
válasz
BerserkGuts #25483 üzenetére
Updatek kb nincsenek, sok a csaló és csak soloban jó játszani, ha nincsenek ismerőseid, a squad randomokkal ultraszar. Apexbe legalább vannak normális random teamek, itt nulla.
-
markknight
veterán
válasz
craftsman01 #25478 üzenetére
Próbáld meg az Apex Legendst vagy a Fortnite-ot. A Warzone már amúgy is leáldozóban van, pár hónapja ugrottam ki a hajóból.
-
markknight
veterán
Tudunk már valamit a következő Infinity Wardos COD-ról?
-
markknight
veterán
Az előző évad poszterén volt valami szőke csaj operátor. Róla tudunk valamit? Na nem mintha hiányozna, csak érdekes, hogy elfelejtődött.
-
markknight
veterán
PS4-en ott volt az update a toppon. Tegnap leszedtem, majd ma 8-kor egy pillanat alatt felment, aztán ment is a játék. Volt 30 másodperc maintenance és ennyi. Így kéne a többieknek is.
-
markknight
veterán
Reggel 8 után egy pillanat alatt telepítette a már előre letöltött patchet. Aztán játszottam pár menetet majd kiléptem, erre most megint érkezett egy kellemes 60 gigás patch. Ötletem nincs mi lehet.
-
markknight
veterán
Valahogy nekem bugos most a BP, nem kapom meg a blueprinteket. Most megszereztem a Kilohoz, ezt amit 100-nál ad, na az sincs meg, meg a kék HDR blueprint sem. Nektek van ilyen?
-
markknight
veterán
Időben mennyi maxolni a Battle Passt?
-
markknight
veterán
Sajna pár nap után fel kellett adnom ezt a játékot. A karakter mozgását Apex után lehetetlen megszoknom, mintha meg lenne kötözve a pali. A pálya hatalmas, fedezék meg sokszor nincs is. Ráadásul sikít alatta a PS4
-
markknight
veterán
Én most pár napig hanyagolom az Apexet, megtetszett ez az új mód. Viszont nnek a plundernek még pár kör után se sok értelmét látom, csak rohangászunk össze-vissza néha jön egy enemy és ennyi. Loot goblinok imádni fogják
-
markknight
veterán
Nagyon lámák ezek a játékosok ps-en
Már a negyedik meccset nyertem, 9-10 killeket dobálok meccsenként
Nekem nagyon bejön, sokkal másabb mint a BO4. Tuti megveszem ha megjelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Mini-ITX
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest