Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Raysen623
üzenetére
Én is aug. 24-én kezdtem. Akkor próbáltam ki mikor ingyenes volt. Először nem is tetszett, aztán másnap megvettem
És eléggé rákattantam. Láttam, hogy azért van "mélysége" a játéknak. Nem egy agyatlan sz*r. Bár elsőre nagy hentelésnek tűnik az egész, de az csak a felszín. -
Raysen623
veterán
Még a nyár végi akció során vettem meg, csak egyszerűen nem tudok annyi órát beleinvesztálni mint kellene...tegnap mentem egy kicsit egyedül és megléptem a 20-at
Sokat dolgozom mostanában és másik játékban van egy guild-em ahol vannak kötelezettségeim
De látom a barát listámon steam-en ti mikor toljátok... -
Amartus
senior tag
Egyedül OP-ben meddig lehet eljutni? Viszonylag hamar(2-3 óra) megvolt siren-nel OP0-OP2-ig, de félek ez csak a beetetés. Van egy olyan rész ahol a legyőzendő ellenfél Scorch volt. Ott a játék főbb ellenfeleit fogja beadni a progi?
-
wesker24
senior tag
Szerintem az UTVHM-ra értette hogy nem volt olyan nehéz !

-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Idővel biztos eljutok oda is, Pre-Sequel mellett/után. Most nem játszok semmivel míg meg nem jelenik.

(#10995) wesker24 Tudja ő, folyamatosan blogoltam itt, hogy épp hol tartok

-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Tegnap néztem a Launch Stream-et. Az alapján tetszik, van kedvem játszani vele.

-
-
Raysen623
veterán
Elértem vége szoldzserrel a level20-at...ejjj karácsonyra talán leszek 40 is

-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
aha, tényleg vicces, és TVHM-ben jól be is lehet szívni - nem takarítottam ki a pályát előtte, és a motorosok szarrá lőtték a kutyust. minél kevesebb volt a healthje, annál lassabban futott - nem mondom, milyen vidám voltam a végére

-
Amartus
senior tag
Azt a beteg elmét, amelyik kitalálta, hogy sétáltassam meg Tina kutyusát?
Még nem futottam ennyit egy dög elől... -
Amartus
senior tag
Nem is tudtam, hogy Infinity-ből van elementál is...
-
[Prolixus]
addikt
válasz
üzenetére
Menj vissza true vault hunter mode-ba, szerezz ott egy 50-es fegyvert. Utána annyit kell csinálni, hogy lelövöd az egyik goliath fejét, majd a környékbeli ellenfeleket legyengíted, hogy könnyen kinyírhassa azokat a raging verzió, nehogy az ellenfelek nyírják ki őt, miközben püföli őket. Lényegében ennyi az instrukció, nincs más dolgod, mint várni. Ha megöl egy-egy ellenfelet (később már több kill-re van neki szükség), akkor szintet lép. Előbb-utóbb GOD-liath lesz belőle (3-4 szintlépés múlva), azt kinyírod és kapod az acsit.
Warrior téma: Érdemes figyelembe venni, hogy amikor a Talon of God misszió aktív, vagyis sztoriküldetésben vagy, sokkal nagyobb gyakorisággal dobja a legendary dolgokat. Éppen ezért előfordulhat, hogy sima farmolásnál sokáig nem dob semmit sokáig.
-
törölt tag
válasz
Amartus
üzenetére
visszaütött a pár nappal korábbani gusztustalan nagy szerencséd. szerintem ez belefér.

nekem viszont szerencsés napom volt. kb 4. gyilokra pottyant egy maggie (mondjuk csak 71. szintű). illetve sikerült szerezni egy butchert. thousand cuts-ban a létező leglehetetlenebb helyen pottyantotta el egy loot midget. tekintve, hogy napok óta a leölt legendary midgetek semmit se dobtak, ez már kijárt. végre egy használható shotgun.

(#10976) VoidXs: köszi az infót. megpróbálom akkor ott. valami spéci tanács? vagy ez ilyen "egyszer csak összejön" dolog?
-
Amartus
senior tag
Kicsit elkeseredtem most. Majd három órán keresztül farmoltam egy nyamvadt sörétesért a Warrior-t. Egész egyszerűen nem esett semmi, még egy nyomorult gránát mod sem. Első alkalommal, mikor a story szerint kellett lenyomni, akkor adott egy gránátot, de utána semmi. Három órám ment rá...
Tényleg ennyire nehéz farmolni ezt boss-t?
-
törölt tag
jól sejtem, hogy ez a goliath achievment legalább annyira idegörlő lesz, mint előhozni Vermivorous-t? az előbb már eljutottam hulk-ig, de ott bedobta a kulcsot.

-
[Prolixus]
addikt
Napi Siren adag megadva:

-
ne lődd le róla az ágyúkat teljesen, jók azok second windhez.
a constructor dobbantását elég jól előre lehet látni, amikor elkezdi, akkor tolatás és ugrás.(#10972) [Prolixus]: én legutóbb Saturnt gyakorlatilag közelharcban vertem le, ő sem szerette az Interfacer + Texas Quad kombót
OK, volt benne 2 FFYL, de volt elég turretje neki. -
[Prolixus]
addikt
Kis piszkálás: A linkelt képen egy super badass loader van nem Saturn.
Őt amúgy nagyon könnyű megölni, egy egyszerű trükkel: Van ott egy "bódé", ahol fel lehet menni a tér közepén lévő épület tetejére (amin egy piros láda is van), oda kell behúzódni, és szinte rutinmunka az egész. Ott ha kicsit mozgólódsz, nem nagyon érhetnek el a támadásai (még a kilőtt minirepcsik vagy mik sem). Persze egy idő után odaér majd, akkor annyit csinál, hogy a bódé előtt lépked ida-oda, de mivel van rajta ablak, a böszme nagy lábait gyakorlatilag célzás nélkül lehet lőni. Ja és a corrosive fegyver alapkellék hozzá. Ezzel a módszerrel már szinte "csalás" szagúan könnyű megölni, de hát valójában nem az, a bódé ott van, be lehet menni, még ablak is van rajta direkt.
Én régen XP famolásra is felhasználtam Saturnt, mert megölni gyerekjáték, és sok XP-t adott a megölése egy darabig. Amúgy az az egész helyszín az első részből van átemelve, nagyon jó érzés volt ott először körbefutkározni, keresni a régi helyszíneket, a szép emlékeket. Tiszta nosztalgia az a pálya, még úgy is, hogy az eridium miatt sokal változott.A Warrior dob mindenféle elementál CC-t is.
Szerk: Saturn-nal egyébként az OP szintekért való harcok alatt is lehet találkozni, Digistruct Peak-en, ott már kicsit neccesebb megölni. A raid boss-okra meg nyugodtan próbálj csak rá, csak az ízük kedvéért.
Értelme persze nincs, solo-ban mindegyik elég nehéz, a loot gyatra, és gyakorlatilag a legtöbb class-szal ha nincs meg a megfelelő gear-ed, nem is lehet megölni őket. Salvador-ral a legkönnyebb solozni, de azért neki is kell egy felszerelés, akármivel ő is hamar elvérzik. -
.LnB
titán
Haroldal lőttem a Saturn-t. Lelőttem róla az ágyúkat, de talán corrosive cuccal nem is próbálkoztam. Constructor azt tudom, hogy a szeménél kell. Dobáltam is a baltát rendesen
Az a baj, hogy ha közel megyek hozzá, és elkezdem hátulról csapkodni akkor az aoe kicsinál hamar amikor "dobbant". -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Akkor még maradt a játékba tartalom, lenne mit csinálnom. De meghagyom későbbre. Kicsit már erőltetett menet volt ez. És be kell vallanom, tegnap volt 3 enemy amit nem bírtam megölni. Az egyik Saturn volt. És két Constructor 3.0. NEm tudom miért, de szinte sebezni alig bírtam őket. Nagyon kitűntek a nehézségükkel, nem is értettem. Szerintem tovább harcoltam volna velük mint Warrior-al. Viszont egyébb IRL dolgok miatt sietnem kellett (kisfiammal ketten voltak otthon és ő aludt míg én játszottam ezért siettem végigjátszani míg fel nem kel
), ezért ha szégyen is a futás...de hasznos. Gondolom ez a pár enemy jól tükrözi az OP szintek nehézségét.Most várok a PS megjelenésére, addig pihen a Borderlands 2. Nem lesz elfelejtve, mert sok dolgot tudnék benne csinálni. Még Bee pajzsom sincs, pedig az szeretnék farmolni egyet. És a Raidbossok... nem tudom egyedül lvl61-en van e értelme rájuk menni?!
(#10967) Are,on Még nem próbáltam ki, nem is tudom mitől olyan jó a Conference Call. Ebből dob a Warrior elemental verziót? Mert nekem csak egy simát dobott.
-
[Prolixus]
addikt
-
.LnB
titán
Na végeztem az UVHM-el. És nekem most kicsit elég. 110órát játszottam a játékkal "egyhuzamban" mellette másra nem is néztem. Most pihenek kicsit a Pre-Sequel-ig. Az OP szintet nem ajánlja fel a játék? Mert nekem nem tette.
Mondjuk a búcsú legalább jó volt. [link] -
Amartus
senior tag
Slusszpoén: ugyan ebben a menetben ott ahol Bloodwing-et tartották fogva, ott volt legendás robottörpe. Az meg egy perl fegyvert dobott.
-
Amartus
senior tag
Bakker, visszamentem és a kisebbik meg eldobta a sörétest. Ezt nem hiszem el! Ráadásul előttük a rádiósnál volt egy tubby és az meg a mecro-mnak dobott legendary anarchist-t.
Ez egy szép menet volt
-
Amartus
senior tag
Na, végre. Az általam leírt módon, röpke egy óra alatt egy Transformer boldog tulajdonosa lettem. Igaz 72-es létemre "csak" 71-est adott. Nem tudom, érdemes-e még farmolni 72-t ?
Ki is próbálom...
-
törölt tag
válasz
vitaro
üzenetére
300+ órányi játék után ennyire azért nem vagyok ám hülye.

igen megvan az aréna (goty verzióm van), át is tudok menni. azt is tudom, hogy elég csak a menübe kilépni, majd onnan vissza. amint belépek az annex-be elmenti a játékot, legalábbis a jel villog a sarokban. sőt annyira biztosra akartam menni, hogy inkább felmentem lifttel közvetlen a mentési pont mellé és onnan léptem ki. viszont amint visszaléptem a menüből nem onnan folytattam, hanem wep elejéről.
-
törölt tag
válasz
Amartus
üzenetére
én is megcsináltam a küldiket délután, azóta nem néztem, hogy elfogadja e az arénát. az viszont röhej, hogy cirka 7-8 legendary loot ellenfelet öltem le a pályán és egyszer se kaptam legendary cuccot.
dobott két heart of ancients relikviát (shotgun, launcher dmg buff), de azokkal semmire se megyek.. -
Amartus
senior tag
válasz
üzenetére
Most próbáltam ki és a következőt találtam. A legfontosabb, hogy megy a farm. Nekem az itt lévő (story)küldik megvannak. Bementem az arénába és vissza, semmi nem történt, nem generálta újra az ellenfeleket. Felvettem az aréna küldit, úgy sem. Az aréna ajtajánál kiléptem a progiból és vissza, és a játék az aréna ajtajához helyezett és nem a pálya legelejére. Talán harmadik-negyedik belépésre megjelentek az "ikrek".
Próbáld ki.
-
Amartus
senior tag
Akkor vigyázok rá, mert a 72-es legendary siren mod-ot nem cserélem le. Van mellé még egy legendary cat, nurse és binder is, azokat sem fogom, bár ezekből a cat-et szoktam még használni. Sajnos relic-et sem fogok, mert a két pisztoly mellé(Infinity és Harold) van egy nagyon jó sheriff jelvényem is.
Úgy hogy marad a mostani jobb sebzésű.
Bár egy elektromos... -
válasz
Amartus
üzenetére
AMP DMG ÜBER ALLLES!!!!!
de amúgy tényleg. a recharge rate a legkevésbé fontos (mindenképpen kb. 1sec alatt maxra tölt), a capacity és a recharge delay pedig, bár nem lényegtelen, alapból annyira rossz, hogy vagy meg kell támogatni skillekkel / class moddal, vagy nem kell damage-et bekapni.(#10951) vzarmo: sajnos passz

-
Amartus
senior tag
Jut eszembe, most hogy jó pár Bee-t láttam. Melyik paraméter fontosabb? Védelem,feltöltési ráta, kivárási idő és sebzésmódosító kombinációban?
-
törölt tag
-
sztem mindenki reálisan festette le, aki a saját tapasztalatait írta
én pl. vért izzadtam az 58-59-es szintig, onnantól kezdett kezelhető lenni. annak örülök, ha Neked könnyebben megy, és érdeklődve várom a beszámolót a Digistruct Peakről 
(#10937) Amartus: hol farmolsz? a fáktól nekem is kizárólag sima esett, viszont Hunter Hellquisttől kétszer is jött Alkaline. nem tudom, van-e összefüggés.
(#10948) vzarmo: wildlife: szerintem bug, engem kilépés / visszalépés után az Annex ajtajában indított.
-
törölt tag
a játék része ez tény. viszont arra próbáltam rávilágítani, hogy harold nélkül az élet közel sem olyan egyszerű uvhm-ben, mint azt lefestetted. pláne egy nem melee karakter esetén.

(#10944) v_tomy igen erre a new u állomásra gondoltam amikor írtam a "szomszédos" arénát. nekem nem vette be, mint mentési pontot. emiatt rendszeresen kezdhettem wildlife elejéről, ami enyhén szólva is tré dolog.
(#10945) Amartus megnézem majd köszi, de azért nem bízok ezekben a videokban, mert olvastam, hogy pimon bugos volt egy ideig ilyen-olyan okok miatt. lehet marad "bunker" és a sham.
-
Amartus
senior tag
Persze, skálázódni skálázódik. De szerintem érdemes 72-re minnél előbb felmenni, mert a tárgyak, amik eshetnek, azok is hozzád szinteződnek. Mint írtam, próbáltam elementáris Bee-t kifarmolni, de biztos baromi ritka, mert nem adott, de az összes Bee, ami esett 72-es szintű. Olyan sebzés rásegítéssel, hogy csak nézek. Az Infinity és a Harold minden problémámat megoldja pillanatnyilag és persze a phaselock. És csak most lesz a Warrior.
-
.LnB
titán
válasz
üzenetére
Nem te vagy az első aki a Harold erősségére kitér. Kérdem én, nem a játék része? Nem adott mindenkinek a lehetőség, hogy megszerezze? Ráadásul nevetségesen könnyen. Az a célom, hogy végigjátsszam a játékot a lehető leggyorsabban (most, hogy jön a PSequel). Nem az, hogy vért izzadjak. Mindent kihasználok annak érdekében ami nem számít cheat-nek, hogy a végére jussak.
-
törölt tag
Harold-dal mi az ami nehéz?

Egyébként kijelenteni, hogy nagyon könnyű egy kicsit merész dolog. Minden karakternek megvan a gyengéje és erőssége. Én például commando-val izélhatom a melee-t, így rákényszerülök a minél jobb fegyverekre. Ha nincs épp ágyúm se na akkor különösen nagy a cumi. Csak szörnyek által eldobott, úgymond random cuccokkal tényleg röhejesen nehéz lenne azért azt beláthatjuk.
Ezektől eltekintve "picit" túl van misztifikálva.
Ez a wildlife map amúgy bugos vagy ilyen hülyén van megcsinálva? Pimont farmolnám egy jo kis transformer miatt, de a "szomszédos" aréna map new u állomása nem üzemel olyan mentési pontként, hogy ki-be tudjak lépkedni, így rendszeresen a wildlife elejétől kell kezdenem, ami enyhén szólva is röhejes.
Ez csak pillanatnyi baki volt, vagy tényleg ilyen szar? Az ajánlottakkal ellentétben nekem az absorb shieldek jöttek be a legjobban, ilyet viszont csak itt tudok szerezni... -
.LnB
titán
válasz
kona005
üzenetére
Legtöbbet Harold-ot használok, és egy Slages SMG-t. De az esetek 90%-ban nem is lövök, csak az action skill. Ez a Krieg szinte halhatatlan. Van egy ritmusa, kicsit oda kell figyelni és ennyi. Nem mondom, hogy nem halok meg. De az mindig akkor van mikor már túl sokat akarok
Amikre így kicsit nagyobb figyelmet kell fordítanom azok az "Armored" enemy-k. És tegnap találkoztam egy pontosan nem is tudom mi volt de valami ultramegabadass Constructor-al. Na annak sok HP-ja volt.[Prolixus] + Amartus
Megvettem a kiegészítőket, akkor előfordulhat az is, hogy 65-ön érek Warrior-hoz?
Akkor ő skálázódik velem (a drága
)? -
Amartus
senior tag
Elementáris ellenállást adó Bee mennyire ritka? Próbáltam farmolni, de olyat nem adott egyet se. Helyette 4 simát.
-
.LnB
titán
Visszaolvasgattam a hozzászólásaitokat amikkel riogattatok, hogy az UVHM mennyire nehéz. Jót mosolyogtam. Egyedül [Prolixus] festette le valósan a dolgokat. Ha az OP szintek is ennyire "nehezek", akkor hipp-hopp megleszek azzal is (Arc mode: ON
)Tegnap a BNK3R fight-ig jutottam. Majd ma megcsinálom. Csak az az Angel fight ne lenne, az olyan uncsi. UVHM-ben mennyi a level cap? 61? Mert most vagyok 60-as.
-
Are,on
csendes tag
Hát ez?
Ennek mennyi az esélye?
-
-
dioka7
senior tag
Hát megint csináltam 25 kört Ellie mögött, de most már 1 tubby sem jött...

-
törölt tag
na mi nem stimmel ezzel a cuccal?

-
Are,on
csendes tag
A Vault Hunter's relic számít a legendary/pearlescent fegyvereknél?
Ugyanis amióta elkezdtem farmolni, kb 15 órát, már-már abszurd ami ott történik. Válogatás nélkül dobálja nekem a fegyvereket, modokat. Mind ezt Legendary Loot Midgettől és ládákból!! ( 18 legendary, 5 pearlescent ) -
.LnB
titán
Nem lehet Relic-et nyitni golden key-el?nyitottam vagy 20-at de semmi :/
(#10699) BomiBoogie Most végeztem megint Bloodwing-el. Lehet befejezem UVHM-et míg megjelenik a Pre-sequel

-
.LnB
titán
Találkoztam egy Tubby Stalkerrel. És dobott nekem egy ilyet. Rendes volt

-
Amartus
senior tag
Tegnap kipróbáltuk, hogy milyen a 72-es siren mellé a két 57-es mecro. Mindkét lány mecro bejött a blight pályára. Mondtam, hogy maradjanak a siren takarásában, ne maradjanak le, figyelek rájuk.
Hát azt az ámokfutást amit rendeztek! Semmi tisztelet vagy megilletődöttség nem volt bennük a kb. 15-17 szinttel nagyobb ellenfelekkel szemben. Nem győztem rohangálni közöttük, ráadásul sikerült szét is válni(leesett az autóról egy rossz billentyű nyomás után), mikor leszálltunk vettük észre, erre a másik mecro hamarabb kapcsolt és elviharzott az autóval. Mehettem gyalog, mert az autóplatform meg nem volt a közelben. Mire oda értem ütemesen haldokoltak, de sikerült helyre hozni őket. Örültem, hogy van egy DP Harold a siren kezében.
Óriási volt az élmény, a végén már sírva röhögtem. Ezt prolongáljuk.
Lehet, ilyen lenne csapatban Claptrap-pel a pre-sequel? -
válasz
[Prolixus]
üzenetére
én szeretem a Haroldot, bár egy kicsit másképp kell vele lőni, mint egy átlagos fegyverrel. attól én is idegbajt kapok, amikor a marauderek elsétálnak a lövedékek között, úgyhogy a lábuk környékére szoktam lőni, és akkor az explosive splash damage elintézi őket. viszont népesebb mobok vagy nagyobb dögök ellen kellemes. és persze minden létező fire rate bonust érdemes felpakolni mellé.
(#10912) pohár: ja, én is úgy emlékszem, hogy csupa móka és kacagás volt. nem próbáljuk meg még párszor?

(amúgy van rá egy gerilla ötletem, ami legalább 3 fős csapattal jó - két siren + egy gunzi) -
dioka7
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
ja bocs, van az a raid boss is akinél elengedhetetlen

-
pohár
félisten
megtaláltam a gépemen a nyári kísérletet, amit arra tettünk, hogy lezúzzuk Gee-t, amibe vagy 3x beletört a bicskánk... de jó volt visszanézni, hogy hogy szopunk

-
[Prolixus]
addikt
válasz
dioka7
üzenetére
haha, mennyé raid boss-ok ellen egy szál Harold-dal, ha úgy érzed unfair használni, mert túl könnyű vele a játék.

Amúgy a Harold-ot én sem szeretem, alapból én is csak akkor váltok rá, amikor térdelek, vagy már nagyon ott járok a határon. Lassú, és ugyebár mindneki tudja, mennyire széthúznak a golyók. Egyszerűen szívszaggató nézni, hogy a 7 projektilből sokszor 2-3 talál csak.

-
dioka7
senior tag
Jaa, nem azért módosítottam erre. Végig így hoztam, az volt a cél, hogy ne a mania legyen
Amúgy a harolddal, nekem az a bajom, hogy tudott dolog, hogy a játék legerősebb fegyvere. Ebből következik, hogy azzal a legkevésbbé nehéz végigvinni. Nekem pl az első karakterem kezében még sosem volt harold. Nem szeretem mert túlzottan megkönnyíti a játékot. Persze van az az OP szint ahol már elengedhetetlen. Amúgy a módosításra inkább azért lesz majd OP környékén szvsz szükséged, mert ha odamész lecsapni valakit, és Ő 1et belésebez, akkor te meghalsz, mert az életed OP-nél már nem nől, viszont a bekapott sebzésed igen! De ezt majd meglátod, mert lehet azt a rampage-et dobni is 
-
-
.LnB
titán
válasz
tibee77
üzenetére
Tudom, pont ez a fura. Assault talent bónuszom ugye alapból nincs mivel nem tettem arra az ágra. De Shoti bónuszom van. De TVHM közepe óta nem került a kezembe értelmes shoti. Viszont én még csak lvl57-nél vagyok. Szóval lehet még nem vagyok ráutalva a használatukra. Jelenleg, Harold + Plasma Caster amit legaktívabban használok. De az esetek 80%-ban meele-ben verem az ellent.
Most megnéztem, lehet egy Flakker-t ki kéne szednem automatából kipróbálni. Conference Call-ra is rá lehetnem menni, de el kell ahhoz jutni a sztori végére még

(#10904) dioka7 Tuti az OP szintek miatt van. Vagy már UVHM-ben is így használtad?
-
dioka7
senior tag
Szia!
Hellborn+Bloodlust bulidek vannak az aljáig véve, és főként olyan fegyvereket kerestem, amiknek az elemental sebzéseit a skilljeimmel kombinálva jól ki lehet használni. Assault rifle-ből ilyet használok most, de OP4-est, és olyat amin van távcső, 3,4x-es zoommal. Baromi pontos, de borzalmasan zabálja a töltényt, viszont a burn damage-e a skilljeimmel együtt elég jól sebez (csak a burn damage-e 156k/sec, akkor ha én nem égek!!). Az smg-m pedig ennek az OP4-es változata. Ezzel slagelek+elektromosan is sebez, imádom
A harold jó, de az ugye nem elemental (és én most arra mentem), így bár van, de nem igazán használom. Ha elfogynak a töltényeim, vagy ha olyan ellenfél jön aki corrosive sebzést kívánna, akkor mentett már életet! 
Van egy másik psycho karakterem UVHM legelején "félretéve" nála én is a mania oszolopot gyúrtam! Nagyon durva, ha leviszed az aljáig, de mivel azt a karakteremet kizárólag coopban használtam, és mostanában a társam nem tud játszani, így most pihen, ezért kezdtem egy másikat, amit nem akartam ugyanúgy fejleszteni, így alakult ki a Hellborn+Bloodlust. Na most ezzel vagyok OP4-en, és jelenleg egy "Razed toast class mod"-om van, ami nem rossz, de egy legendary már nagyon kellene, mert szeretném elvinni a karaktert OP8-ig és, hát ott már érezhető a hiánya. -
tibee77
őstag
Pedig krieg-nel a shotgun es az assault rifle kap bonus sebzest skillekböl.En peldäul csak ezt a kettöt hasznälom.Na meg persze Harold-ot, mert skillböl lehet +30% explosive dmg-et kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És eléggé rákattantam. Láttam, hogy azért van "mélysége" a játéknak. Nem egy agyatlan sz*r. Bár elsőre nagy hentelésnek tűnik az egész, de az csak a felszín.
Sokat dolgozom mostanában és másik játékban van egy guild-em ahol vannak kötelezettségeim

A harold jó, de az ugye nem elemental (és én most arra mentem), így bár van, de nem igazán használom. Ha elfogynak a töltényeim, vagy ha olyan ellenfél jön aki corrosive sebzést kívánna, akkor mentett már életet!