- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
naksys
senior tag
Valaki feltenne egy Bee kódot az editorhoz?
Közben gyorsan találtam párat hátha valakit érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
na, én pont tegnap jutottam el Pete-ig 72-es szinten. a 88-as szintű spiderantek nagyon viccesek voltak - OP8-ban meddig mennek fel? 96?
ill. egy kérdés OP8 játékosoknak. Nektek már a teljes játék ki volt pörgetve lvl 72-n, és csak a raid bossokkal szórakoztok OP8-on, vagy hagytatok küldetéseket? van értelme level 72-höz képest a küldetésekkel szórakozni?
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
addikt
válasz ujlakany1993 #8691 üzenetére
Legfrissebb DirectX, videokártya driver, PhysX legyen fönt így elsőre.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
vitaro
senior tag
válasz [Prolixus] #8688 üzenetére
Csináltam egy mentést amiben benne van az összes community day-es fej és skin, IDE kattintva le tudjátok tölteni. Amint betöltöttétek, oldjátok fel az összeset mert save & quit után el fognak tűnni! Ha valami miatt mégsem működne akkor írjatok!
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
ujlakany1993
aktív tag
Sziasztok. Eredeti Borderlands 2-öm van. Az a probléme, hogy csak úgy lefagy a gép tőle. Konfigom az adatlapomban. Mi lehet a probléma?
-
intercooler
őstag
válasz [Prolixus] #8688 üzenetére
ez nekem is jól jönne!
-
[Prolixus]
addikt
Na és azt tudja valaki, hogy a 2013-as community day skineket hogyan lehet "bemókolni" a játékba? Alapból be lehet állítani editorral, hogy az legyen, de ha később másra váltasz, akkor eltűnik az unlock-olt skinek közül. Olvastam, hogy ehhez is a Raw fülnél kell csinálni valamit, de nem volt egyértelmű a leírás, nem is jött össze nekem a dolog.
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
MARV6969
tag
dejaris
akkor a lőszer kapacitás növelése:
Legelőször! Készíts mentést a save file-ról, amit módosítani fox!!!!!
belépsz az editorba, utána kattintás a "Raw" fülre.
Azután "BlackMarketUpgrades" sor jobb szélén található nyilat lenyitod, és amit benne találsz mindent kitörölsz.
Ezt követően bemásolod ezt:9999999
9999999
9999999
9999999
9999999
9999999
9999999
5
5Ha ezzel készen vagy, a Horizont-ban, legalább négyszer egymást követően kattintás a "save rehas & ...." fülre, mert szerintem kétszer kevés...
Gránátból, és rpg lőszerből nem lesz végtelen.
Ennyi."Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
Muerte
addikt
Sziasztok!
Pyro pete-t hogy lehet többször farmolni? Megcsináltam sztoriban ,de ha visszamegyek nincs ott senki a panel sincs ott nekem amivel "hívni" lehetne egy kis fight-ra.
-
naksys
senior tag
Mai adag:
Source: @DuvalMagic - 5 Keys
Release Date: Mar 22
Expire Date: Unknown
PC: CT5J3-FW5X6-K3F5B-3TJTT-3K965
PS3: C3CBJ-HHBJ9-FSRWJ-9BWTB-K6FF9
XBOX: 53C3J-C3CFX-J5KKX-CRTTT-B5RWB -
nagyúr
én rough rider helyett bee-t használtam, rögtön a minionök előtt levettem 25-30%-ot róla. ezért merült fel, hogy jóval magasabb szintről esetleg ki lehet fektetni.
próbálkoztam a minionök mellett is lőni, de nem nagyon akart összeállni, hogy egyszerre mind a négy nyalogassa a sebeit, ezért inkább lelőttem hármat. az botrány sokáig tartott, aztán utána már nem volt nehéz.@Habugi: engem nem zavar, ha utána jönnek - ha már eldobta a lootot, akkor felőlem garázdálkodjanak nyugodtan
Master Gee-hez meg robotnak kell lenni, komolyan. gunzerkerrel amúgy nem nehéz, a melee override-dal kitűnően helyre lehet tenni, de ha egy kukacot elrontok, akkor borul az egész. és az az istentelen mennyiségű health...
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
vitaro
senior tag
Voracidous-t csak egyszer sikerült rendesen leölnöm egyedül, azóta a pálya alól szoktam farmolni. Bele sem merek gondolni milyen nehéz lenne OP8-on. Interfacerből van egy Reactive meg egy Social, mindkettő slages, de csak 72-esek.
-
Habugi
addikt
válasz [Prolixus] #8674 üzenetére
Igen, egyet kell értsek. A phaselockos slagolás ugyan nem rossz, de egy guzerkerhez képest elég harmatos.
Seraph kristály farmolásra nálam Hyperius/Pyro Pete a menő, Voracidous elég kaotikus, Master Gee meg egyenesen tortúra és elég vontatott.Ancient dragonok ellen igyekszem minél jobban alakítani, a többihez képest nagyon korrekt lootot dobnak, igaz op8-on resetelnem kellett az UVHM-t hogy proper sandhawkom/lady fistem legyen. Mondjuk még ígyis eléggé melós, itt egy hete készült video amit a spanomnak vettem fel, hogy nem lehetettlen:
Játékórában mérve elég horror Warrior/Terra farmolás kellett mire esélyem lett ellenük.
Apropó, talált már valaki crites interfacert, vagy olyat ami crites ÉS elementálos is?
Nem tudom mit meg nem adnék érte, Voracidous-t op8-on solózni esélytelen (nekem), multiban eddig tán 4x öltem le, egyszer dobta csak az interfacert, senem crites senem elementálos![ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
[Prolixus]
addikt
Ja, amikor kerestem megoldást a hatékony farmolására, és belefutottam a Hoplite-os trükkbe (ami már nem működik sajnos), akkor level 61-en Siren-nel 2 másodperc(!) alatt kilőtték a level 63-as Hyperius-t , de a minionjai már ott voltak amikor meghalt.
Amúgy ez a seraph drop szerintem is rohadt kevés. A tokeneket sem szórja a játék, de ott legalább gyors és egyszerű a farmolás. Ezek a raid boss-ok viszont rohadtul nem gyorsak, Maya-val meg főleg nem.
Amúgy milyen igazságtalan már, hogy ő az egyetlen, aki a fő skilljét a nagy boss-ok ellen nem tudja használni. Okés, hogy a sebzés nagyjából megvan, de a skilljének nem ez a lényege. Nem azt mondom, hogy úgy lehessen phaselock-olni mondjuk a warriort vagy éppen hyperiust, mint a hagyományos ellenségeket, mert az talán pont Maya-t tenné irreálisan jobbá a többi karakterhez képest (bár egy rohadt sok életerős raid boss ellen még ez sem igaz feltétlen), de azért meg lehetett volna oldani úgy, hogy pl. ha phaselock-olod ezeket a dögöket, akkor ha nem is válik harc és mozgásképtelenné amíg a képesség tart, legalább lassulna a mozgása/ritkábbá válnának a támadások, vagy valami ilyesmi.
Mivel én is siren párti vagyok (most és mindörökké ), én is megszenvedek solo-ban a seraph kristályok gyűjtögetésével. Ilyen célra nem OP szinteken Pete a legalkalmaabb szerintem, mert bár őt sem rövid idő kinyírni, a pálya bénasága miatt nagyon egyszerű és biztonságos.
[ Szerkesztve ]
-
vitaro
senior tag
OP8-as felszereléssel elég könnyű, Sirénnel nagyjából addig tart kilőni mintha az Immolate trükköt használnám. A minionokat nem kell egyébként kinyírni, egy singularity gránáttal húzd őket össze, ha rádobják Hyperiusra a pajzsot akkor addig lődd őket míg fel nem hagynak eme tevékenységgel. Utána már bőszen lehet gyilkolni Hypo-t, Grog + DPUH + Chatoic Evil Monk mod + Rough Rider + Sheriff's Badge kombóval nem túl nehéz. Annyit érdemes észben tartani, hogy ha 25% alá esik a HP-ja, akkor elkezd ugrálni.
-
Habugi
addikt
Jórészt OP8 gearel, sirénnel meg tudom marni annyira hogy a hp-ja 90%-a leessen mire felhergeli magát/spawnoltatja a robotokat, még ugrik egyet kettőt és elfekszik. Szerintem azok mindenképp jönnek.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
nagyúr
szörnyű a kísértés az biztos, hogy Hyperius-t nem fogom farmolni - mire az első 3 miniont leszedtem, tiszta görcs volt a kezem...
mondjuk OP8-as cuccokkal visszalátogatva lehet, hogy más lenne a helyzet - talán le lehet darálni, mielőtt megidézi a minionöket. próbálta már valaki?"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
ööööö... sikerült levernem az első seraph guardiant UVHM-ben, és kaptam tőle 7, azaz hét darab kristályt. oasis-ban a boltban pedig 120-ért mennek a puskák, ill. 50-ért volt egy grenade mod. ez most komoly? 18 hyperius = 1 seraph puska? wtf?
-
MARV6969
tag
válasz dejaris #8648 üzenetére
nem tudom kinek mi az "igazi" sniper, így csak a magam két kedvencét javasolhatom.
Az egyik a Fermington's Edge BL2(hwAAAABNvACAiIRBDCGTFYBhAPMMxhcMBZgbMGBg/v83g8kDAwDm)
ez nem gépkarabély, de ezzel szeretem a legjobban kiosztani a criticalokat.A másik a HawkEye BL2(hwAAAACSjASEiAMJByGTgYJZAJMK8gUMBZj//2Bg/v+jgvw=) ami meg brutál critical sebzést ad.
A save editorral lehet növelni a lőszer kapacitást, majd később visszatérünk erre a témára, amikor több időm lesz.
"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
naksys
senior tag
Source: @GearboxSoftware - 3 Keys
Release Date: Mar 20
Expire Date: Mar 24
PC: CTW3T-RSCRT-S5TFK-3B3TJ-Z5TXB
PS3: CTWBT-Z3JRS-CBKS5-9TKJJ-ZX35Z
XBOX: CTWBT-Z3JJK-BHRR9-5XJJJ-ZX36Z
---------------------------------------------Source: Facebook - 3 Keys
Release Date: Mar 20
Expire Date: Mar 24
PC: CTW3J-9S5R3-Z536K-TBJBB-T99X3
PS3: 5TC3B-J53XZ-53K9K-SJ5JT-K6TRZ
XBOX: 5TC3B-J53TW-39R6S-KR3JT-K6TRW -
Sonja
nagyúr
Borderlands 2 PS Vitán! - Egész jól néz ki.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
naksys
senior tag
Feltettem a physx rendszerdrivert és állíthatóvá vált a játék alatt.
Feltoltam high-re és hát WOW mammas! Egy új látványvilág tárult a szemem elé Érdemes kipróbálni! -
nagyúr
akkor bővebben: az nVidia elég sok pénzt rak az olyan játékokba, ahol advanced physx van, és nem szeretné, ha az alapokon túlmutató látványelemeket olyanok is használnák, akik nem vettek GeForce kártyát. emellett a physx finoman fogalmazva nincs CPU-ra optimalizálva, úgyhogy a magasabb fokozatok jellemzően szarul is futnak. ezért a fejlesztőknek ki van adva, hogy tiltsák le a haladó beállításokat, ha nincs nVidia kártya. úgy tűnik, a BL2-ben ez nem működik tökéletesen
nyilván ez csak azóta van így, amióta az nVidia megvette a az Ageia-t, de az már nem tegnap volt."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
dioka7
senior tag
3 db kulcs:
PC/Mac: CTW3T-RSCRT-S5TFK-3B3TJ-Z5TXB
PS3: CTWBT-Z3JRS-CBKS5-9TKJJ-ZX35Z
X360: CTWBT-Z3JJK-BHRR9-5XJJJ-ZX36Z -
Habugi
addikt
"de, van bug, csak másfajta a medium meg a high physx a BL2-ben is meg egy csomó egyéb játékban is arra van kitalálva, hogy GeForce kártyán menjen. ezért ha ilyet nem észlel a játék, akkor kutya kötelessége tiltani a magasabb beállításokat."
Ezt a két mondatot sem egyben, sem külön-külön nem tudja értelmezni a fordítómátrixom!
Ismerősöm bő 1éve 7750 mellett is be tudja kapcsolni, csak idézem: "ha belelövök shotival a földbe 1mp-re megáll a játék", szóval még csak arról sincsen szó hogy az utóbbi időben lett felpatchelve a steam által olyanra hogy be lehessen kapcsolni ATI kártya mellett is. Nem mellesleg physics már a cudás nvidia kártyák előtt is volt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
de, van bug, csak másfajta a medium meg a high physx a BL2-ben is meg egy csomó egyéb játékban is arra van kitalálva, hogy GeForce kártyán menjen. ezért ha ilyet nem észlel a játék, akkor kutya kötelessége tiltani a magasabb beállításokat. nálam így is működött - amikor a 7770 volt vagy az Intel IGP, akkor udvariasan szürke volt, és Low.
amúgy én imádtam a játék látványvilágát High physx mellett, de kb. az 50-es szint után már annyira eseménydúsak a tűzharcok, hogy Low mellett se látok rendesen"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
dejaris
addikt
Lyuda volt eddig sniperem, de most var vagyom egy olyanra, ami igai sniper is, nem csak annak nevezett gepkarabely fele. Mit javasoltok?
Save editorral, lehet allitani, hogy tobb sniper toltenyt tudjak magammal vinni? Az ordognek van kedve ladakat nyitogatni...[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Persze hogy kezeli, csak ATi kártya esetén a CPU számolja a fejlettebb fizikai és részecske effektusokat amit NV esetében a GPU-nak kellene de mivel a PhysX egység hiányzik az ATI-ból emiatt lassul. Szóval nincs itt semmi bug, az hogy nincs NV kártya a gépben az nem gátolja a PhysX API futását.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Kétlem, hogy bug lenne!
Low-ra állítva semmi hatása nincs ---> ilyenkor ki van kapcsolva.
Mediumon már pattog ki a tereptárgyak/talajból a törmelék találat esetén, folyik a felületeken a slag/corrosive cucc. Zászlók és egyebek faxán kezelik a bekapott találatot, szakadnak/nyíródnak, utána ennek megfelelően fújja őket a szél stb.
High-on az egyetlen plusz amit észrevettem az-az, hogy pl. pocsolyákban ill. egyéb vízfelületek felszínén is úszik a "cucc", slag/corrosive. Na meg persze az hogy ez már a tökére lép a procimnak nagyobb ereszd el a hajamok közepette, ezért is maradtam a medium beállításnál. Ergo valami biztosan kezeli a Physicset, nem hiszem hogy bug lenne, maximum azoknál nem stimmel valami akik nem tudják állítani...játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
nagyúr
tényleg nagyon erős lett a csávó 72-es szintre - gyakorlatilag még 2 skillpont kellene, és nem is hiányozna több. sőt, ha a Rampage első szintjét ki lehetne kapcsolni, akkor -3-mal is beérném
(#8641) Habugi: asszem ezt hívják bugnak
-
Habugi
addikt
-
Habugi
addikt
Mint már mások is előttem, elmondanám hogy csont AMD configon van és a Steam telepítő utáni első pillanattól tudom állítani a Physicset kedvem szerint Low/Medium/High között. Mindenféle .ini állítgatás nélkül.
-
Ryu77
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #8636 üzenetére
Sőt! Mondok durvábbat. Lehet, hogy az AMD procikon nem engedi bekapcsolni az nVidia, mondván "nehogymár használd AMD VGA és AMD proci párossal a mi fizikszünket!" Ez csak egy elmélet mert akitől eddig hallottam, hogy szürke az a kapcsoló annak mindnek AMD processzor volt a gépében AMD videókarival. PeL fórumtársunknak kétmagos E6700-asa van Radeon 7770-el és neki engedi. Neked négymagos AMD és nem engedi. (Bár mégis tudja ha ini hekkelsz, szóval ez szimpla üzleti húzás.)
-
Ryu77
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #8634 üzenetére
Én azt sem tudom mi az az ini fájl de amikor még az 5850-el nyomtam a játékot akkor is tudtam állítani low medium és high között. Medium-on még elment de többször leesett az fps, ha meg high-ra tettem akkor elég sokszor volt 20 fps-em, érdekes de se több se kevesebb. Mintha direkt lett volna. Élvezhetetlen volt. Lehet, hogy a processzor számítási teljesítményétől függ, vagy a magok számától talán, hogy be lehet-e kapcsolni a PhysX-et vagy sem. i5-ösön engedi kétmagos AMD-n nem.
-
PeL
addikt
Nálam is Ati kártya van mégis állíthatom low-medium-high között pedig nem hekkeltem semmit az ini fájlban
(#8637) gbors: Igazából a Gunzerker az a class ami a játék összes bossát megeszi reggelire. Így az Invincible bossok sem okoznak neki gondot.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
a BL2-ben nem látom, hogy az FXAA homályosítana - de ettől még persze lehet próbálkozni az SMAA-val.
amúgy újfent csodálkozom a balancingon - 72-es szinten UVHM-ben a Scarlett DLC könnyebb, mint kb. 52-es szinten volt TVHM-ben. nem is kicsit, sokkal. és még csak nem is a money shot miatt - a vicc kedvéért áttértem a suave renegade class mod-ra (+6 I'm Your Huckleberry, +48% pistol damage), és pl. a Hyperion Caravan Raid küldetésben a 3 Super Badass Loader 10 másodpercig sem tartott. Bee nem volt. más is tapasztalt ilyet, vagy továbbra is egyedül vagyok a balancing furcsaságokkal?
(gondolom, Hyperius-nál kevésbé fogok vigyorogni )"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
addikt
Hát ezt megnézem akkor majd délután neked, de én nem hekkeltem ini-t és ATI-m van és tudtam följebb állítani.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Csak akkor jelenik meg, ha meghekkeled az ini fájlt. Gyárilag azt nem lehet állítani, ha nem GeForce van alatta. A Medium és High beállítások kapcsolják a GPU-ra írt effekteket. Low-on csak az alap fizika fut, amit a CPU-ra írtak. Azt azért nem lehet kikapcsolni, mert az maga a játék alap fizikája. Nem kapcsolhatod ki az ugrás, a mászkálás, a lövöldözés közbeni fizikát.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
addikt
válasz TESCO-Zsömle #8632 üzenetére
Akkor ott van a gebasz, mert az állíthatóság még ATI-n is megjelenik (nekem az van). Persze, eszi a gépet, mert szoftveresen számolja, de nem szürke, hanem állítható.
Próbálkozzon akkor a legfrissebb driverrel (akár újratelepítésével is).
-
naksys
senior tag
Lehet nalam van a gixer, de nem lehet allitani a physx-et. Low-ra van allitva es szurke az opcioja, nem allithato.
Amugy minden maxra van allitva, csak a teljes kepernyos elsimitas es a vsync van kikapcsolva. Fhd-ben jatszom, semmi gondom nincs vele. -
Habugi
addikt
Ugyan úgy 280x viszont gyengébb procim van, ám de max beállításokon medium physicsel is teljesen folyamatos. vsync off, 70+ fps, nagyobb légyottok közepette 50 körülre lemegy.
Vélhetően nem hardveres, inkább softveres problémád van!
Egyébiránt mindenki figyelmébe ajánlom FXAA helyet az SMAA-t: [link]
Jobb felső sarokban, injectSMAA v1.2Tortúra mentes install (szimpla fájl bemásolós), gyorsabb és szebb mint az FXAA (nincs homályérzet), BL2-nek a DX9-es fájlok kellenek ofc.
-
Ryu77
aktív tag
Üdv a csapatban!
Nekem nemrég még egy 5850-essel ment a játék és igen lehet állítani a PhysX-et, low-ra kell tenni de kell neki egy újraindítás. Ezzel az 5850-el és egy i5 2320-as procival vígan mindíg 30 fölött volt az fps de persze nekem kellett a 60 így költöttem és vettem egy 660TI-t.
Szerk:
Az AMD kártyám nem szerette a vsync-et, ki kellett kapcsolni mert bekapcsolt vsync mellett leesett az fps. Lehet a gyengébb hardver miatt volt de egy próbát megér. Inkább korlátozd az fps-t a játékon belül 60-ra.[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
válasz [Prolixus] #8623 üzenetére
Ezt érdemes átböngészni, én ennek alapján lőttem be a beállításokat.
Annyit csináltam még, hogy kilőttem a cel-shadinget és a dinamikus árnyékokat.
-
[Prolixus]
addikt
válasz BomiBoogie #8618 üzenetére
Szerintem sem rossz ilyen szempontból (legalábbis az alapjáték, a DLC-k sokkal inkább hajlamosak köhögni), pedig nekem csak egy HD7770 OC-m van. 30 alá ritkán esik be az FPS, az átlag simán 50 felett van szerintem (méréseket nem csináltam, de rendszeresen szoktam nézni az értéket).
-
HeZzZ
senior tag
Anisotropic filtering. Bocs a kavarodsért lényeg hogy abból is vettem vissza.
[ Szerkesztve ]