- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Amartus #13421 üzenetére
Használtam Fibbert, nagyon jó, meg szétröhögtem magam rajta, de egy idő után meguntam. Később lehet, hogy bepróbálok egy Hailt, az is igen humoros lesz várhatóan. Jégeső, ami oldalra és felfelé is esik
(#13423) jambiyya: így valahogy, igen
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Hzoltan969
tag
válasz Amartus #13277 üzenetére
A korábbi OP szinted megmarad, a régebbi OP8-as fegyver 80-as szintűnek felel meg. Ha eléred a 80-es szintet, tudod aktiválni az OP8-at és csak az utolsó két szintet kell megcsinálnod (tehát nem kell újra OP1-től).
Viszont a fegyvereid 8-10 szinttel alacsonyabbak lesznek az ellenfeleknél, úgyhogy kb. esélytelen vagy hacsak nem farmolsz újra vagy nem veszel automatából új OP8-as fegyvert.
-
Yutani
nagyúr
válasz Amartus #13268 üzenetére
Ja, tegnap láttalak 73-as karakterrel.
Tegnap farmoltam Savage Lee-t 80-as szinten Haroldért, de sokszori próbálkozásra sem dobott. Aztán mondom nekiállok a Hammerlock DLC-nek. Hát, a blood doctor pillanatokon belül kiszívja a HP-t még fedezéken, akár sziklákon át is. Nagyon szopatós, vigyázzatok.
Pisztolyhoz másik kombót kezdtem el használni tegnap: Sheriff's Badge relic és Legendary Sniper mod. Alapvetően sniper puskákhoz van, de vagy 5 féle skillhez ad +5 fokozatot, és stackeli a sebzést, ami pisztolynál is jól jön, így például az Infinity is hatékonyabb volt.
#tarcsad
-
Deck
titán
válasz Amartus #13054 üzenetére
Az biztos. Első részt is egyből megvettem ami most jött ki. Utána meg jöhet a 3
Nem értem, hogy nem ismertem eddig ezt a játékot, hogy kerülte el a figyelmem.. Szégyenlem magam miatta.
Milyen képességekkel érdemes kezdeni? Vagy fejleszteni? Gaige-el vagyok, unokaöcsém Axhton-al.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
nagyúr
-
[Prolixus]
addikt
-
[Prolixus]
addikt
válasz Amartus #12949 üzenetére
Hát igen, nekem se nagyon tetszik hogy kb ugyanazoknak az alapötleteknek a különböző feltupírozott változatait kapjuk újra és újra. Így van ez már 3 játék óta és úgy tűnik ez most sem fog változni sajnos:
Lopakodós karakter: Lilith, Zer0
Melee karakter: Brick, Krieg, Zer0
Valami harmadik "szereplőt (robotot/turretet/hologramot) megidéző karakter: Roland, Gaige, Axton, Wilhelm, Jack
Valami chain-damage jellegű izét megidéző karakter: Mordecai, AureliaAmi egyedi az Salvador (de zéró fantázia, 2 stukker wow), Nisha (aimbot plusz megint zéró fantázia 2 pisztoly wow), Athena és Maya (my love forever lasting ), meg Clappy de ő meg nem számít mert csak az előbbiek mix-e a random action skilljével.
Szóval az első gondolatom nekem is az, hogy unalmas ez már és igazán kitalálhatnának valami mást. Mondjuk azt én sem tudom mit. Másrészről azért egyéb skill-ek eléggé egyedivé és mássá teszik ezeket a karaktereket (mennyire más egy Axton mint mondjuk egy Gaige), van amelyik eleve egy mix (ebben a csoportosításban pl Zer0) stb-stb.
Szóval nem feltétlenül rossz ez. És lehet mindegyiknél lesz valami twist, pl kétlem hogy ha a Siren tényleg melee fókuszú lesz, akkor lenne egy Phasepunch képessége és ennyi.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
nagyúr
válasz Amartus #12928 üzenetére
select new char (akkor is, ha az aktualis), es utana az inditasnal, amikor nvhm-tvhm-uvhm kozottt valasztass, reset progress, es aztan uvhm.
op8 vegigjatszas amugy nagyon fun mechro?"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
-
-
[Prolixus]
addikt
válasz Amartus #12453 üzenetére
Hogy-hogy csak sima Harold-ot? Bármilyen Harold-ot tud dobni, bármilyet prefix-szel rendelkezőt. Ez minden loot forrásra igaz egyébként. Olyanról viszont még nem hallottam, hogy kettőt dobott volna...már ha erre érted a duplát, nem a double penetrating prefix-re.
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
válasz Amartus #12413 üzenetére
Próbáltam ott is, de nem találtam egyet se, majd megyek még pár kört.
jambiyya
Azok a százalékok...nem csoda, hogy alig fejlődnek.
Más
Később OP szinteknél lehet questet megismételni? Pl. love thumper, flame of the firehawk vagy swordsplosion (most szereztem egyet 70-es szinten, még mindig pusztít) miatt. -
vitaro
senior tag
válasz Amartus #12298 üzenetére
Jó kérdés. A két karakter jó, de csak akkor érdemes beruházni rájuk, ha tényleg használni is akarod őket, a PS-nek pedig közel sincs akkora újrajátszhatósági faktora, mint a 2-nek. A Holodome egy kalap szar, csak a +10 szint miatt érdemel szót. A Clappy-s DLC viszont egész jól sikerült, azt érdemes végigjátszani. Ha a karakterek nem kellenek, elég csak ez utóbbit megvenni szerintem.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
[Prolixus]
addikt
-
[Prolixus]
addikt
válasz Amartus #11899 üzenetére
Bl1-ben is van slag, csak úgy hívják, hogy corrosive. Kicsit máshogy működik, de a szerepe nagyjából ugyanaz, mint a BL2-ben a slag-nek.
Egyébként igen, ezt már itt is beszéltük sokszor, hogy Bl1-ben sokkal jobb a drop rate, valamint a lineáris szinteződés miatt a játék is kiegyensúlyozottabbnak érződik. Ráadásul BL2-ben több legendary szart sem ér kb, sok BL1-ben legendásan legendás rettenet, mint pl a Hellfire vagy az Ogre, Bl2-ben kiherélt kiscica lett csak.
De azért a BL1 szisztéma sem volt tökéletes. Pont nemrég volt szó arról valamelyik topicban, hogy lvl69-en milyen alacsony szintű, de kvázi tökéletes kiosztású Hellfire-rel ment át valaki az ellenfeleken, mintha ott sem lettek volna. Vagy Bl1-ben a Siren volt nagyon OP, Lilith egy jó kiosztású Double Anarchy-val, Mercenary Class mod-dal Crawmerax-ot leszámítva kb. legyőzhetetlen. Viszont egyébként én úgy emlékszem, hogy Bl1-ben csak unique item esett dedikáltan boss-tól, a legendary-k nem szerepeltek specifikusan egyik bossnál sem a loot pool-ban.
Bl2-ben alapvetően szerintem nincsen semmi gond amíg UVHM-be nem téved az ember. Akkor már tényleg fájhat a drop rate, meg a hamar elavuló fegyverek. Ugyanakkor emberek, UVHM már a harmadik végigjátszás, ide már azok merészkednek, akiket tényleg érdekel a játék, nem csak casual játékosok. Itt már szerintem elvárható, hogy a kedves játékos utánanézzen pl. a Bibliában a játékmechanikának, tudja, hogy melyik fegyvert hol találja, melyik fegyverért érdemes küzdeni, melyikért nem stb...és persze elvárható, hogy farmoljon, a loot orientált játékok részben a farmolásról szólnak, ez a műfaj velejárója és kész.Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy a Bl2 rendszere jó, de nem ennyire gáz, mint ahogy lefestitek szvsz. Bl1 összességében persze jobb.
Érdekes, hogy a legjobb mégis szerintem a TPS rendszere. Ott anniyt kellene változtatni szerintem, hogy kicsit lehetne jobb a drop rate, valamint minimális eséllyel potyoghatna legendary nem csak a dedikált boss-tól, hanem bárkitől. Ha ezt implementálnák, az én olvasatomban kész lenne a tökéletes loot system a Borderlands játékokhoz, legalábbis a jelenlegi formájukban.
[ Szerkesztve ]
-
dioka7
senior tag
+1 neked. Én sosem farmoltam ki semmit. Néha volt próbálkozásom, de 5-6 alk. után meguntam és abbahagytam, nem is esett sosem semmi. Egyetlen egyszer tudtam BOLTBAN venni legendary pajzsot, ami az életet is tölti, meg 1-1 legendás sniper vagy smg esett random módon bossokból, de többnyire használhatatlanok voltak 1-2 szint után. Sosem adtam el semmit ami legendás (csak mert szép a színe ) és így sincs összesen 5db ílyen cuccom. Én a ládát szoktam használni, van 200+ kulcsom, és ha gyengülnek a fegyverek akkor nyitok 10-15-öt lesz belőle pénz a használhatatlan cuccokból, meg lesz belőle használható gránát+pajzs+fegyver. Ezzel a taktikával sosem leszek OP-s, mármint nem növök az ellenfelek fölé, így izgalmas marad a game. Tény, hogy pl digistuct-on vagy raid bossnál szenvedek is, de szvsz így az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
Nekem TVM végén, UVHM elején lett legendás fegyverem, addig nem nagyon foglalkoztam ilyesmivel. Ha volt egy-egy lila vagy pink, az jól jött, de még az arany ládát sem tudtam, hogy lehet kinyitni, nem tudtam, mi az a golden key/swift kód. Azóta persze, hála az itteni kollégáknak, már tudom. Sok jó fegyver jött onnan, de ami UVHM-ben használható, azok dropok voltak vagy normál játékmenetben, vagy farmoláskor.
Egyébként nálam hangulatban a BL1 viszi a pálmát, BL2 az ezüst, és eddig a Pre-Sequel a harmadik, bár abban 1-1.5 órám van csak. A BL1-ben Rolanddal megvolt az 1PT, és elkezdtem a másodikat, de rég nem játszottam már vele, BL2 után furcsa visszaállni rá.
#tarcsad
-
Yutani
nagyúr
válasz Amartus #11896 üzenetére
Addig én sem farmoltam, amíg itt a kollégák fel nem nyitották a szemem...
Ha venni akarok Haroldot, farmolni kell. Ha szükségem van legendary gearre, farmolni kell.
Na, Zer0-val megvan a 72-es szint, nekem kellett hozzá kb. 270 óra játékidő. Asszem indulhat a Digistruct challenge!
Utánaolvastam Zer0-nak, és egészen különleges játékmódot kíván, ha ki akarjuk haszálni a melee képességeket. Én jobbára snipert és Harold/slagged Plasma Caster kombót használok. Ki kellene próbálni az advanced melee beállításokat, játékstílust.
Igazából nekem gunzerker vagy kommandó kellett volna, az jobban illik a játékstílusomhoz.
#tarcsad
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Amartus #11848 üzenetére
OP8+nak hivjak neha az OP8 OMGWTH killt. szoval gunzival egyedul lementem digistruktot.
[Prolixus]: [link] sub3m Athenaval, legit gearben, Eclipse & EOS. a masodik video csak EOS, az elso meg Lady Fistet hasznal ami nem eshet.
gbors: tank melee build, szoval teny, hogy nem fekszik annyira. mindegy, majd meg visszamegyek, de egyelore megprobaltam kiutni crawot soloban az elso reszben sirennel.
viszont nagyon ugy nez ki, hogy meg mindig a leginkabb teljes es elvezetes a szeriabol. messze az.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
nagyúr
válasz Amartus #11786 üzenetére
Jó a sima 50->72 UVHM is, igazából azért fontos, hogy a health regenhez meg a two-shot térdelésekhez hozzászokjon az ember és a slagelés második természetté váljon, ill. legyen fejben több build az összes skillponttal.
Én toltam egyedül OP8-on Gunzival, Sirennel és Mechroval. Mindegyik nagyon jó volt - persze nem unatkoztam. Axtonnal és Zeroval nem sikerült megbarátkozni.(#11787) Yutani: nekem jó bármi. Colomb2 jön? Tőle függ, hová szintezem a Sirent.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Yutani
nagyúr
válasz Amartus #11778 üzenetére
Sanctuary-be éppen csak megérkeztem, még Scooterhez sem mentem be (meg még valakihez be kell menni). Rögtön mentem Hammerlockhoz és ott felvettem egy bullymong küldetést, illetve amikor a biztosítékot vagy erőforrást kellett megkeresni ahhoz, hogy be tudjak jutni Sanc-be. Majd meghallgatom, mit mond Marcus, illetve biztos lesz neki most is céllövöldéje, ahol "gyakorolni" lehet.
#tarcsad
-
PeL
addikt
válasz Amartus #11762 üzenetére
Itt egy saját Voracidous kill gunzerkerrel
OP8-on amúgy nem tudtam még megölni, jobb mozgás kell hozzá
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
válasz Amartus #11762 üzenetére
Igen, arról a giga-stalkerről van szó.
Chief Ngwatu alig sebezhető a piszok kemény pajsza miatt, de ezt időnként átdobja magára Vorciodus-ra is. Ilyenkor a főnök védtelen, viszont ha kifingik, Vora még nagyobb, meg még erősebb lesz, szóval legit kill-nél lehet érdemes életben tartani. Amíg Vora-n van a pajzs én próbálnék túlélni, amikor nincs akkor meg mindneki támadja a dögöt ezerrel, kb ennyi a taktika.
A főnököt amúgy Tresspasser-rel lehet relítave könnyen kinyírni, ha mégis ki akarjátok (ennke asszem az az előnye, hogy Vora teljesen elveszti a pajzsát, de ebben nem vagyok már biztos), ez egy olyan sniper rifle ami átmegy bármilyen pajszont és közetlen a health-et sebzi. Ngwatu health-je meg elég alacsony, szóval 2-3 lövés és fekszik.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz Amartus #11746 üzenetére
Van belőle lila is meg kék is. Ha jól emlékszem, a kék két skill bonust ad, a lila hármat - viszont a lilán egyik skill bonus sem lesz +6. Szerintem a legjobb a kék +6 Money Shot +5 Sexual Tyrannosaurus kombó, de ha valaki az Asbestos skillt is szereti, akkor jobban jár a lilával +5 / +4 / +4 felállásban.
-
[Prolixus]
addikt
válasz Amartus #11739 üzenetére
Érdekes? Pedig a Siren-nek alapvetően a support a funkciója. Gyógyíthatja a csapattagokat, instant felszed(het)i őket ha térdelnek, meg phaselock-kal kontrollálhatja (részben) a harcteret. Persze egy Leg. Cat class mod + Sandhawk + valami jó relic kombóval damage outputja is lehet rendesen, de alapvetően/általánosságban nem egy DPS bajnok karakter (szemben a BL1 sirenjével).
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Amartus #11737 üzenetére
A Bee a Sirennek nagyon jó, mert a Ward skillel és Legendary Siren class moddal nagyon sokat javul a recharge delay. Gunzerkernél máshogy is lehet irtózatos damage outputot csinálni, ott sok más pajzs felmerül.
Sirennek pont a raid bossok a legnagyobb gyengesége, mert általában nincs mit phaselockolni, és a jó offenzív skillek szinte mint phaselockhoz kötöttek. Supportnak viszont remek a Res-sel meg a Restorationnel.
+ @Yutani: akkor csináljuk azt, hogy hostolsz az 54-es Zeroval, Amartus jön az 52-es Gunzival, én meg egy 52-es Sirennel. Hm?
-
nagyúr
válasz Amartus #11716 üzenetére
Deathtrapek is nagyon jól nyomták. Az utolsó meccsen 2x azt hittem, vége a dalnak, mert hiába jön valaki éleszteni, Scorch / Dukino anyukája ki fogja nyírni őt is. Erre felbukkan egy DT, megáll az aktuális ellen előtt kb. 2.5 cm-rel, mértani pontossággal a line of sight közepén
(#11717) pohár: hadd lássuk!
(#11718) Edem05: basszus, pedig gondoltam is, hogy jó lenne, ha jönnél - legközelebb nem marad ki egyik kommunikációs csatorna sem
Slot4 empty? Why?
Skillfa pontosan hogy néz ki? Sose késő újat tanulni(#11719) sto1911: egy próba nem árthat - ha csinálsz OP8-as karaktert, akkor csak írj
-
pohár
félisten
válasz Amartus #11716 üzenetére
egyszer csak visszarakom már én is a játékot, aztán editorral feltornázom Manciékat OP8-as szintre a mostaniról, plusz a fegyókat is, aztán haccóljon'
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
válasz Amartus #11714 üzenetére
Jó meccs volt, nagyon szórakoztató volt két Mechrot látni akcióban Meg a végére már nagyon durva lett a damage-etek
Itt a skillfa.
A gear:
W1: DP Harold
W2: Slag Rubi / Slag Troublemaker
W3: Slag Interfacer
W4: Texas Quad
S: Antagonist
CM: Chaotic Evil Monk / Loaded Hoarder
R: Blood of the Ancients
G: Slag Type-O NegativeEgy komment: a Texas Quad alapból nem rossz fegyver, de semmi extra. Viszont nagyon magas (esetemben 11) Money Shot skillel extrém durva - úgyhogy ez Gunzi specifikus.
(#11712) sto1911: Ha egyszer vitted végig, akkor Neked most jön a TVHM. Az már nagyon nagy gap, sorry Mondanám, hogy csinálj editorral egy OP8-as karaktert, de ha csak nem vagy über király FPS játékos, az az elején irdatlan frusztráló lenne...
[ Szerkesztve ]
-
-
tibee77
őstag
válasz Amartus #11300 üzenetére
Uhh abban en is benne lettem volna a mechrommal! Most op3-on vagyok (mär vagy 4 honapja mert kicsit abbahagytam a jätekot) de megint elö akartam venni es vinni toväbb a kiscsajjal.Nagyon brutäl tudok lenni a sok anarchy-val meg a fibber-rel! Krieggel sajnos megälltam op6-on, szerintem vele nem is megyek toväbb. Viszont meg egy Zero-t tuti kezdek.
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
[Prolixus]
addikt
válasz Amartus #11282 üzenetére
Hmmm? A Lyuda egy legendary sniper rifle és a temetőnél lehet farmolni. Bár nekem meggyőződésem, hogy sokkal rosszabb a a drop rate, mint a "szomszédos" Veruc esetében.
Fun fact: A Lyuda eredeti neve White death volt, ami a világ leghalálosabbnak tekintett mesterlövészére (már ami a háborúkat illeti), Simo Häyhä-ra utal, akitől állítólag rettegtek az oroszok, és simán csak fehér halálként hivatkoztak rá. Azt nemtom miért változtatták meg a fegyver nevét, de a Lyuda is egy mesterlövész referencia: Lyudmila Pavlichenko-ra utal, aki egy orosz high class mesterlövész nő(!) volt, szintén a második világháborúban.
-
nagyúr
válasz Amartus #11264 üzenetére
Sirennel érdemes sokat nyitogatni a Spiderantes csapot, mert Phaselock nélkül szegény Maya elég múlandó. 72-es szinten (OP0) 88-as szintig mennek fel, az még kezelhető, másrészt Pete is pusztítja őket, úgyhogy relatíve kevés a gond velük.
nem próbáltam, de a fenti részben igaz lehet Gaige-re is - ha jól emlékszem, van neki 1-2 igen hasznos kill skillje. ill. esetleg próbáld meg a Flakkerrel, kicsit visszább írta valaki, hogy magas Anarchy és megfelelő méretű célpontok ellen igen durva. vagy esetleg Conf Call.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Amartus #11153 üzenetére
lehet, az a vicc, hogy zer0val egyre inkabb gunzerkerkent jatszok olyan esetekben, ahol nincs mit lesnipeolni. a harold meg laza tiz-negyvenszer annyit sebez (beszereztem egy aktualis szintu Beet melle a faktol), mint a sniperem. szoval finomkodhatok ket sniperrel (egy slag, egy elemental) meg sniper + kozepso aggal, de a slag igeny miatt a karakter csak az gerilla taktika erejet veszti el.
mas kerdes, hogy elkezdtem agyalni, hogy lehet megfelelo atskillezve mukodne a kari non-sniper/non-meleekent, de akkor mar inkabb a gunzerker ami regeneralodik is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Amartus #11151 üzenetére
hu, na nekem pont a kozben vannak karakterek, vagy <14 vagy 56os zer0.
áramot próbáltam, nem jött be, viszont úgy néz ki explosion a megoldás. vettem egy double penetrating unkempt haroldot, na azota a jatek ismét elfogadhatóan nehézzé vált.
-
dioka7
senior tag
-
dioka7
senior tag
válasz Amartus #11133 üzenetére
A fibber egy tuti jó fegyver. Én psychoval és commandoval használtam rendszeresen. Semmi elemental nem volt abban amit én használtam plusszba, de ahogy én megfigyeltem egy lövés a földbe(!) és 4-5 töltényként repül tovább. Ha ellenfél elé lősz és rápattan, nagyon durvát sebez. Ha jól emlékszem elég gyorsan is lő, így ha ügyesen használod és criticalra megy a földről felpattanó töltény több százezres sebzés lehet egyetlen töltényből, a gyors fire rate miatt badass-ek ellen is ok. Mechro-nak ha jól emlékszem van olyan skill-je ami a földről továbbpattanó töltényt az ellenfélre irányítja, ezért tud vele jól darálni. De jó célzással, mindenki kezében halálos cucc lehet, csak a földet kell lőni.
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
-
-
TheProb
veterán
válasz Amartus #11106 üzenetére
mert nincs kelló dmg output még jó cuccokkal se, cunningon az action skill végülis nem rossz, de az se csinál elég dmg-t raid bossok ellen. A two fang mondjuk kegyetlen jó és feelinges skill, én azt mondom tegyél 1 próbát aztán majd kiderül hogy megy, mást nem editorozol egy másik classra (én is ezt csináltam, mayára)
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TheProb
veterán
-
nagyúr
válasz Amartus #11088 üzenetére
valószínűleg a játékstílustól sok függ. én a Borderlands-ben szeretek berserk üzemmódban harcolni (míg más FPS-ekben inkább sniperkedem), a Siren is igazából a Subsequence + Ruin kombótól élvezetes, úgy pörgős a küzdelem. a Mechro és a Commando több körültekintést igényel - az előbbit tudtam úgy tweakelni, hogy gördülékeny legyen vele a játék, az utóbbit nem. innentől pedig már statisztikai a kérdés.
(#11089) vzarmo: hát persze - ezért is fogalmaztam úgy, hogy "... tűnik". az pedig az én szemszögemből egész biztosan megállja a helyét
-
nagyúr
válasz Amartus #11048 üzenetére
Raidboss-t még nem próbáltam, de gondolom ésszel az is menne.
én ezt a felvetést azért megtesztelném
nem árt tudni, hogy a legtöbb raid boss az idő múlásával egyre problémásabb lesz, szóval nem elég életben maradni, viszonylag hamar le is kell őket gyalulni."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
dioka7
senior tag
válasz Amartus #11048 üzenetére
hááát, szívtam is eleget az első karakteremmel
A harold jó, a harold kell, de csak akkor kell használni, ha nem megy másképp! Ezzel totál egyetértek! Kb. én is így használom (amelyik karakteremnél van), azért mondtam, hogy nem utálom én, de mindig-mindenhol azzal menni, megöli az élményt! sőt, én úgy használom, hogy ha 3-4 alkalommal nem megy vmi, akkor veszem elő[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Amartus #11031 üzenetére
Közelre jó valóban. De nálam mindig volt egy király RLauncher.
A Harold-os témához még:
Egyébként nem értem ezt a nagy Harold gyűlöletet. Mikor ide jöttem teljesen kezdőként, akkor mindenki csak a Harold-ot mondta nekem. "Az kell, az nélkül nem lehet, az a legjobb."
Aztán mikor kifarmoltam, és végeztem UVHM-el. Majd azt mertem állítani, hogy könnyű volt. Akkor hirtelen páran elkezdték szapulni a Harold-ot. Nem értem.
Krieg-el szerintem Harold nélkül is vígan végig lehet nyomni a játékot, mivel szinte végig baltával csapkodsz, dobálsz. Kell hozzá egy értelmes talent és ennyi. 30% hp alatt benyomod az actionskill-t és azt végig használod míg ki nem ürül a pálya. Kicsit kite-olod az ellenfeleket maximum, ha sokan vannak körülötted. De ezt is csak addig kell csinálni, míg nincs meg a Bloodpoision. Azután már mindegy mennyien vannak. Nekem nincs tapasztalatom sajnos más karakterrel mert későn találtam rá a játékra, és eddig csak Kireg-el játszottam. Majd ha lecseng a Pre-Sequel talán egy Gunzit is játszok még. Mert érdekel, hogy melyik a könnyebb.
A Haroldot szapulni meg értelmetlen, akkor bármelyik Legendary class mod-ot is lehetne mivel azok is rengetegedt dobnak a karakteren ha az adott build-hez passzolnak.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Terrorista
senior tag
válasz Amartus #11015 üzenetére
Szintén i5@4ghz és 8gb ram + ssd-n van a játék. Többféle módon jön elő: 1. terepen ha bizonyos helyekre nézek (fordítom a kamerát), akkor fix az fps esés és nem áll vissza. A másik amikor harc közben esik le (pl. már játék elején a Boom Bewn minibossnál).
Azért sem nem értem, mert a vasnak el kellene bírnia. Vsync be van kapcsolva (adaptív módon driverben) az okozhat ilyet, de ennél a játéknál nem lenne indokolt. A játék elég régi install (megjelenéskori), lehet valami benne maradt a configban, amit a patchek nem javítottak/szedhettek ki?
-
Gyuszi13
újonc
válasz Amartus #10977 üzenetére
Egy nagyon hasznos tipp, ami jól jöhet.
Warrior farmolásnál ha Conference Call-t szeretnél nagyon jó (elementált is persze, csak lehet, hogy kell hozzá sok próbálkozás...), meg így lehet némelyik küldetést újracsinálni, ha egy adott különleges cuccból csak küldi végén kapsz. Hasonló a helyzet Tina DLC végén, amikor már megölted Handsome Sorcerert csak még ne menj oda a kapuhoz.
Az ötlet a következő: Amikor megölted a Warriort akkor még ne hívd le a meteort vagy nem tudom mi az, ami véglegesen megöli. A hívás előtt lépj ki a főmenübe. Menj el a Dokumentomok-->My Games-->Borderlands 2-->Willowgame-->savedata-->(sok számból álló profilnév). Ez a mappa tartalmazza a mentéseid. Ennek a tartalmát MÁSOLD ki valahová máshová, teljesen mindegy.
Ezután visszalépsz, és megölöd a Warriort Jack-kel együtt. Ilyenkor van a legnagyobb esély (elvileg 100%, de szerintem nem ennyi), hogy kapni fogsz egy legendary cuccot a Warriortól. Ez lehet a Conference Call, Impaler (shield), Volcano (sniper), Flakker (shotgun), Leech (grenade), sokféle head customization. Miután megtetszett amit kaptál, vidd el Sanctuarybe abba a a dobozba, ahol át tudsz adni másik karinak cuccokat, oda tedd el. Itt nem fog elveszni, ami benne van. Ezután végtelen kört futhatsz végtelen legendaryért a következőképpen.
Mindegyik karinak van egy sorszáma. Annyi a sorszáma, ahányadiknak létrehoztad. Ezt sajnos tudnod kell, de megnézheted, mert a legutolsónak játszottnak lesz a módosítva oszlopban legfelül (csökkenő sorrend szerint). Ez fontos, mert az ehhez tartozó két fájlt kell csak visszamásolnod. Ha mondjuk ez a második, akkor lesz hozzá egy Save0002.sav és egy Save0002.sav.bak. Csak és CSAK ezt a két fájlt másold vissza. Értelemszerűen, ha ez a 4. mondjuk akkor a Save0004-eseket másolod vissza.
FONTOS nagyon, hogy amikor visszamész a játékba, akkor NE nyomj automatikusan a Continue-ra!
Menj be a Select Character menübe és válaszd ki, akivel ezt megcsinálod. Lényegében ugyanazt választod ki, akivel eddig játszottál. Majd most mehetsz a Contunue-ra és mehet a következő kör.
És a kör kezdődik elölről és elölről. Ameddig akarod, addig csinálod.
Küldetéseknél a következőképpen csinálod meg, főleg UVHM-ben, ahol a szintlépésnél egyből a szintednek megfelelőnek állítja be a küldetés szintjét, így tényleg szintednek megfelelő cuccot kapsz. 5-6 szint elteltével már nem elég versenyképes a cucc:
Mielőtt felvennéd a küldetést, kimásolod a fent leírtak alapján a mentéseid. Ezután felveszed a küldit és megcsinálod. Leadod. Megkaptad a cuccot, elviszed Sanctuarybe a ládába, ahol átadhatod a cuccot másik karinak, majd visszamásolsz. A cuccod is meglesz meg a küldit később is kinyomhatod, ha már elavult.
Sand Hawk farmolásnál kicsit összetettebb, ott mind a kettőt egyszerre kell felhasználni, két helyre kell menteni, ha nem akarsz napokat eltölteni küldi kinyomásokkal. Egyik másolás akkor van mielőtt leadnád a Crazy About You küldetést, akkor másolsz egy helyre. Ezután leadod megcsinálod és a másik másolás akkor lesz, mielőtt leadnád a Whoops küldetést. Azt akkor tedd meg amikor Captain Scarlett előtt vagy egy pár méterre a Fast Travel Stationnél. Akkor megint másold ki a mentéseid, de ezt az előzőtől eltérő helyre. Így lehet elementál Sand Hawkokat kapni elég gyorsan. Amikor persze megvan, ládába vele, és megy a kör elölről.
Persze ez az egész mit sem ér, ha ezeket a cuccokat be tudod szerezni másoktól De érdemes egy másolatot készíteni a gépre is a mentésekből, annak ellenére hogy a Steamen is fenn vannak.
-
nagyúr
válasz Amartus #11003 üzenetére
egyébként az OP5->6 ugrásig nagyon élveztem (többnyire). OP2->3 volt az utolsó, amikor a "megyek és lövök" módszerrel végig bírtam csinálni, utána már előre átgondolt taktikával kellett belemenni mindegyik csatába, és az 1-2 kritikus ponton bízni a szerencsében. OP6-nál és OP7-nél pont az a probléma, hogy 3-4 kritikus pont is van, és addig ritkán tart ki az ember szerencséje.
(#11002) pohár: "milyen Saturn?"
-
nagyúr
válasz Amartus #10996 üzenetére
Scorch később többen lesz. aztán előrébb jönnek egy arénával (a kapu elé). aztán (OP7) csatlakozik hozzájuk 4 Repair Surveyor - az jó móka lesz ahol most Scorch-csal találkoztál, ott lesz később Dukino jó édes anyukája. stb.
én elvittem soloban OP7-ig, de a 6->7 már határozottan kikezdte az idegeimet. szerencsére felbukkant pohár és Edem05, szintén zilált idegállapotban, és hárman lenyomtuk az OP7-et.
-
tibee77
őstag
-
törölt tag
válasz Amartus #10977 üzenetére
visszaütött a pár nappal korábbani gusztustalan nagy szerencséd. szerintem ez belefér.
nekem viszont szerencsés napom volt. kb 4. gyilokra pottyant egy maggie (mondjuk csak 71. szintű). illetve sikerült szerezni egy butchert. thousand cuts-ban a létező leglehetetlenebb helyen pottyantotta el egy loot midget. tekintve, hogy napok óta a leölt legendary midgetek semmit se dobtak, ez már kijárt. végre egy használható shotgun.
(#10976) VoidXs: köszi az infót. megpróbálom akkor ott. valami spéci tanács? vagy ez ilyen "egyszer csak összejön" dolog?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest