-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz dioka7 #10899 üzenetére
Milyen assault rifle-t használsz? Mert én még nem láttam értelmeset a Psycho-nak. Én szinte mindig SMG-vel megyek. Ja és persze Harold.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
dioka7
senior tag
Üdv!
Ellie garázsánál valóban lehet farmolni legendary class modokat, de a loottal, most tele szaladt a hócipőm nekem is. 30x mentem végig a nyüves pókokon, ebből a első 15nél mindenkit szétlőttem, 15millióm bánta, mert kis és nagy gépfegyverrel lőttem, de csak sniper, és shootgun töltényt adott...
A 30ból kb a nyolcadik alkalomnál jött egyetlen tubby, és dobott is class modot, de a PSYCHO karakteremnek egy SIREN class modot
Hát szakadjon meg, gondoltam, és tovább próbálkoztam, aztán mikor láttam, hogy nem győzöm pénzzel, akkor már nem is lőttem csak végigszaladtam, gondoltam ha jön tubby akkor megölöm, de nem jött több. Úgyhogy most eléggé morcos lettem.... -
Amartus
senior tag
A pearlescent fegyverek mitől olyan jók? Tegnap a BNK-3R kidobott egy távcsövest, tromos; van olyan fegyverem, ami hasonló, de ennek az ára a legdrágább fegyveremnél vagy ötször nagyobb.
Istenem, tele van csillagokkal...
-
nagyúr
válasz dejaris #10891 üzenetére
OK, megnézzük!
siren kérdés: nem tudja valaki, hogy javították-e azt a bugot, hogy a Thoughtlockolt ellenfelek a coop csapattagok számára friendly-ként jelentek meg? nem tartom sokra a Thoughtlockot, de lehet, hogy a Digistruct Peak legneccesebb szituációiban pont jól jönne...
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Audison
senior tag
Hali!
Úgy gondoltam ideje lenne befejezni az overpowerkedést, jelenleg 7-es szinten járok, de egyedül nem megy.
Van, aki ráér beszállni?
-
[Prolixus]
addikt
Hát, igazából nem hittem abban, hogy patch miatt van ilyen jó az arányom, és bíztam benne hogy más is beírja a mostani tapasztalatait, ha voltak. Ha másnak is ilyen arányok jönnek ki, akkor nincs itt semmiféle patch a háttérben, csak nekem volt szerencsém.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
.LnB
titán
válasz [Prolixus] #10869 üzenetére
Mentem 13 kört a garázs mögött, abból 1db spawnolt és az se dobott semmit
De az ùj DP Harold legalább megvan. És most csak 20 ki-be lépés kellett kb.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
válasz kona005 #10863 üzenetére
a mechroval nekem onnantól ment jól a játék, hogy hagytam a robotot "vezetni". ha közel maradsz hozzá, akkor sűrűn csinál shield recharge-ot, ami pl. Bee mellett kifejezetten előnyös.
a fast acting shieldet, amit leírtál, én kifejezetten szeretem, de sajnos UVHM-ben nem igazán hasznos. ha jól manőverezel és a robot sok aggro-t elvisz, akkor a Bee-vel nagyon lehet tarolni, amúgy a Flame of the Firehawk vagy Antagonist, különösen a Sharing is Caring skillel kombinálva. 1-2 hete voltak példa-buildek, azokat esetleg érdemes megnézni.(#10878) kona005: 21691, ebben van egy 2x-es zero (sokat nem tett bele), valamint egy OP8-as multiclass na jó, 95%-ban gunzerker.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
.LnB
titán
Csak neked : [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
kona005
senior tag
válasz [Prolixus] #10881 üzenetére
Bocsánat, nem tudtam akkor ezek szerint mi az az E-Tech fegyver, nekem mindig az a Doc Mercy-s van előttem...
(#10882) v_tomy: Azok pisztolyok nem? Olyanom nekem is van nem gondoltam volna hogy az e-tech, szerintem nem olyan rossz az azért egy lila mondjuk, csak nem egyből sebez az a baj, nem egy Fight for Your Life fegyó....
-
-
kona005
senior tag
válasz [Prolixus] #10874 üzenetére
Pedig ott is van Nem Clayton felé kell elindulni hanem arra felfelé Scorch felé és a "domb" tetején...
Egyébként haverral 2-en nyomtuk és egy "csomó" chubby jött, egyedül még szinte nem is láttam
(#10875) .LnB: Köszi a kódokat szerintem megtartom UVHM Part2-re Plasma Castert nem szeretem messzire elég ratyi sztem, jobban szeretem a rendes golyót...
Más: Ki hányas Badass, hány karakterrel? Én még csak 8251, egy 55-ös Mecroval és egy 22-es Gunzerkerem van még...
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
-
törölt tag
válasz [Prolixus] #10874 üzenetére
Nekem is volt már dagadék frostburn canyon-ban, bár nem az említett helyen. Az egyik legendary modot a happy pig motel előtt dobta a gép. Ahol kiemelkedően "sok" volt eddig az a tk baha hh dlc-ben a kovácsműhely előtti kis szakasz, ami a romos ház (ami tele van marcus képpel) után kezdődik.
Egyébként ellie mögötti részt a szokásos ki-belépkedek módon lehet farmolni? Ugyanúgy működik ez is mint egy boss? Már ami a chubby felbukkanását illeti. -
.LnB
titán
válasz kona005 #10873 üzenetére
Akkor ok, szerintem még ma kiszedek egy DP-t arra lesz időm, nem kell sok már hozzá. Meg nyitogatok pár ládát egy fasza Plasma Caster-ért
De neked is lehet annyi kulcsod, csak be kell aktiválni őket. itt egy link pl: [link]
[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
Ja hát jóóóóóóó úgy könnyűűűű Amúgy megoldottam most öltem meg Flynt-et kaptam egy 55-ös kék sotit közbe meg egy smg-t ,egyből más a leányzó fekvése
(#10872) .LnB: TVHM módba 50-nél nagyobb fegyver nem eshet...
(#10871) [Prolixus]: Chubby-t azt szeressük Eddig dobott nekem vagy 3-4 legendaryt mióta játszom vele... Nem tudom most a hely nevét de ahol a Scorch van ott szokott nekem elő jönni általában...
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz [Prolixus] #10871 üzenetére
Ùgy értettem a DP kérdést, hogy ha most tvhm-ben kiszedek egyet akkor az lvl50-es lesz vagy 56-os. Vagy 56-ost már csak Uvhm automatából tudok kiszedni?
-
[Prolixus]
addikt
Dehogy igazodik hozzád. Úgy könnyű lenne ám. Nem, amilyen szintű fegyvert szerzel akárhol, akármilyen módban, az ugyanolyan szintű marad akármilyen másik módba lépsz is vissza. Egy már "kipottyant" fegyver szintje nem változik meg soha.
Tubby-chubby kérdésben: Sajnos nincs trükk, teljesen random a spawn. De mondom úgy tűnik, mintha mostanában gyakrabban jönnének az említett helyen. Korábban is farmolgattam arra, de nem volt ilyen jó az arány. Persze lehetcsak szerencsém volt.
-
.LnB
titán
Ohh azok dobnak nekem is király modokat, arra ránézek majd. Azok csak simán spawnolnak? Nincs trükk?
Előző hsz-t szerkesztettem, lenne egy kérdésem a DP Harold-ról. Válaszolj pls (#10868)
-
[Prolixus]
addikt
Ja tényleg, hülye vagyok, benéztem amit írtál. Zárka alatt a Constructor energiacellájára gondoltam, közben meg előtte is egy cellában volt csak, másmilyenben.
Amúgy nemtom lett-e patchelve, de Ellie garázsa mögött mostanában nagyon sok tubby pók van, és dobálják is a legendary class mod-okat szépen. 10 körből sikerült kifarmolni egy-egy újabb legendary cat legendary, binder class mod-ot is Maya-nak.
-
.LnB
titán
válasz [Prolixus] #10867 üzenetére
Áhhhá Még nem ott tartok Még csak most indultam utánuk. Meg lesz az nyugi
Fontos kérdés!
Ha TVHM-ben kifarmolok még egy Harold-ot, és kiszedem az automatából az akkor most megint 50-es szintű lesz vagy hozzám igazódik? Inkább farmoljam a tokeneket és UVHM-be vegyem ki a fegyót? Mert nem sok token kell már, miután múltkor húztam kicsit ott havert. És nem vagyok messze, hogy megint kivegyek egy Harold-ot.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz kona005 #10860 üzenetére
Én most Rolandot mentem meg. Már elvitte a zárkából w4r-d3n, most követem őket.
Próbálj meg Golden key ládákat nyitogatni hátha lesz valami jó fegyvered, és felszerelésed belőle.
A swift-key kódok megvannak? Mert van rengeteg kód amit be lehet váltani. Nekem jelenleg is 160 kulcsom van.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
tibee77
őstag
En eddig zero-val,mechro-val es krieggel nyomultam csak.Mindhärom közül a mechro volt a legkönnyebb.Amint az ember beszerzi a fibber-t, melle egy bee-t plusz a skilleket jol ällitja be, akkor nincs ellenfel ami leölne egeszen op3-ig.Ha valaki meg akarja nezni, hogy mit müvel ez a kombinäcio a mechro-näl akkor irjon räm es tolhatjuk egy picit.Garantältan hullani fognak az enemy-k.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Amartus
senior tag
-
kona005
senior tag
válasz [Prolixus] #10861 üzenetére
Na már egy kicsit jobb lett.
Elsőként is újra talentoltam, az már sokat segített, rámentem a damage-re, class modot is raktam be +31% gun damage-el... Az elemtalokat az tudodm hogy banditra fire, robotra corossive, shiledesre elektro...
Egy 20k-s shiledem van 33299-es recharge rate-el és 1.15-ös delay-el, az állat még 52-es
-
Amartus
senior tag
Van arra valamilyen beállítás vagy mit tudom én, hogy a tárgyak ne süllyedjenek be a padlóba? Vagy átessenek rajta.
Megörülök tőle, hogy csak egy vékony vonal látszik és a sárgát meg a narancsot elég nehéz megkülönböztetni így. Egyébként meg nincs probléma, csak ha süllyed. A colorblinde-ot már kikapcsoltam.Istenem, tele van csillagokkal...
-
[Prolixus]
addikt
válasz kona005 #10860 üzenetére
DP Harold az a Double Penetrating Unkept Harold. Hát nemtom mi lehet a baj, azért ennyire nem lenne szabad nehéznek lennie. Mondanám, hogy linkeld be a build-ed, de mechro-hoz nem értek. Nyilván solo harcra át kellene alakítani, ha eddig még nem nyúltál hozzá. A slaggelést említetted, továbbá nagyon figyelni kell arra, hogy az adott ellenfél ellen lehetőleg a megfelelő elementált használd. Illetve a health regen-jük miatt nem érdemes kapkodni, ha valakit sebzel azt érdemes el is tenni láb alól. Térdelésnél életmentő lehet egy jó rocket launcher. De ezek kb. triviális dolgok, nemtom, hogy segít-e egyáltalán.
Esetleg annyit tehetsz még, hogy másik karakterrel rágyúrsz a badass rank-okra. Plusz UVHM-en a pajzsokra már nem úgy gondolj, mint komolyabb védelemre, mert szinte az összeset 1-2 lövéssel leszedik rólad. Inkább a sepciális extrái miatt érdemes viselni egy adott pajzsot, mintsem önmagáért a pajzsért.
[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
Hol tartasz? Én Captain Flynt-ig nem tudok eljutni... Vagyis el tudok nem azt mondom de kihordok lábon egy szívbajt addigra. Slag-es gránátom van nekem is, plusz skillem is van ami azt tudja hogy a random lövéseim slagelik az ellent. Egyszerűen úgy megcsinálnak, néha annyi életét viszek csak le hogy a regen-je már vissza is dobja egyből, 1 használható fegyverem van amire azt mondom hogy nem rossz az egy 55-ös lila sniper de azzal is szenvedés rendesen...
DP Harold az nem tudom micsoda... Firehawk-os shield nekem még csak a True Vault HM -ból van/volt meg az enyhén szólva is szart sem ér...
-
.LnB
titán
válasz kona005 #10858 üzenetére
Egy jó tipp a DP Harold.
Én nevetve haladok Krieg-el. Néha meghalok de semmi komoly. És én is lvl55 vagyok. Slag es transfusion gránát + Flame of the Firehawk shield. Pici XP kell és kész lesz a Bloodlust talent ág is.[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez az UVHM engem a sírba tesz
Haverral elkezdtük egyszer felmentünk lvl 55-ig, már sajnos nem nagyon beszélünk mostanában mondom tovább viszem egyedül, mechromancerem van egyébként... A mentésem nem volt meg csak a karakterem lehet azért mert nem én szoktam host-olni nem tudom... De egyszerűen szinte lehetetlen őket megölni és ez most nem túlzás! Ilyen lvl 53-54-55 fegyóim vannak kék-lila szóval azért annyira nem is rosszak és ilyen 57-es mobok szana-széjjjjel csinálnak! Arra rájöttem hogy bizony shieldet elektroval kell lőni, meg hogy slagelni kell mint állat... (van rá egy skill-em fegyvertől függetlenül)...
Valami tipp hogy könnyebben tudjak haladni? Egy ellent megölök és halál kb... Amikor ketten nyomtuk fele ilyen nehéz nem volt...
-
pohár
félisten
válasz intercooler #10856 üzenetére
0.49€/HH DLC (kivéve az 5. részt, az kemény 0.74€), a 2. szintemelő meg 0.62€
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz intercooler #10854 üzenetére
a tied amúgy is €-ban van, az 5 HH DLC-t meg most láttam akciósan valahol valami 0,6 fontos áron (meg a szintemelő DLC is valami másfél volt ugyanott), szóval jobban jövök ki
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz intercooler #10852 üzenetére
-
intercooler
őstag
Fullos Borderlands2 25 dodoért [link]
-
nagyúr
sikeresen végigjutottam a főszálon pt "3.5"-ben - a több tucat mellékküldetés megmarad későbbre
szerintem a játék kissé meg volt zavarodva, mert az utolsó két óra alatt két pearl és két legendary esett. ami viszont durva, hogy a két pearl fegyver (egy shotty és egy ar) gyakorlatilag használhatatlan - egy szaros Bullymongon nem tudnak annyit sebezni, amennyi a health regenerációmás. a Pre-sequel megjelenése előtt OP6-7 környékén van még valakinek kedve négy fős coophoz (Digisturct Peak)? Audison kollégával próbálkoztunk, de az assassinokon akkor is kétesélyes lett volna átjutni, ha történetesen látom őket
szerk. (#10848) Snorbi19: csak a seraph guardian raid bossok dobják (Hyp, Gee, Pete, Vorac, Dragons).
[ Szerkesztve ]
-
Snorbi19
tag
sziasztok
a Seraph Crístals-t honnan lehet beszerezni?
melyik kiegészítőhöz jár?
tudtommal a kazaloz dlc-hez tartozik de level 61-en ultimét fokozaton se dobják a bossok
holott a videók-ban igen bár azok rendszerint 2 évesek már amit néztem
egyedül a sárkányos dlc-ben moxxi bárjában a nyerőgép dobot csak 3x3 db-otAmikor egy ajtó bezárul, valahol kinyílik egy másik.
-
.LnB
titán
válasz [Prolixus] #10846 üzenetére
Én TVHM-ben egy Tediore Corrosive Plasma Cater-el vittem végig szinte az egész robotos részt, vagyis a végjátékot. Ott nagyon megszerettem, mondjuk nem feltétlenül a kinézete miatt, de arra sem lehet panasz.
-
[Prolixus]
addikt
válasz #75376384 #10844 üzenetére
Általában minden kasztnak van valamilyen olyan skillje, ami növeli a sebzést általánosságban. Csak emlékeztem, hogy a Commando-nak olyan skill-je is van, ami ar-re specifikus.Csak akkor ezek szerint arra nem emlékeztem, hogy ez ez nem sebzésre vonatkozik.
Nekem a Maliwan SMG-k az abszolút kedvenceim dizájn szempontjából. Elképesztően dögös az a fegyver, szerintem all time játékbeli fegyverek között benne van nálam a top 3-ban.
Amartus: + Bitch, Hyperion Plasma Cluster, Tattler, Florentine...a Slagga speciel nincs a legerősebb SMG-k között.
-
Amartus
senior tag
A klán háborús küldinél amelyik oldalra állok, a másikat, a vesztest lehet farmolni? Vagy felváltva jelennek meg?
-
törölt tag
válasz [Prolixus] #10839 üzenetére
ahha... maximum 50% plusz a fegyver tárához. hát ez aztán fantasztikus, pláne 5 pontért. a szirénnek tudtommal minden fegyverre kiterjedő van(tudom az "csak" 20%), megspékelve 25% tárazással. na most akkor szerinted melyik a jobb?
egyébként a legjobb assault rifle volt a téma, nem pedig a legjobb fegyver. az vitathatatlan tény, hogy mennyire gagyi ez a kaszt sajnos...
személy szerint ezért is leszek kíváncsi, hogy mit hoznak össze az új részben, mert annyira jó lenne már valami frankó kinézetű dahl fegyverrel szétlőni mindent. nem tehetek róla, de engem megvettek kilóra azzal a dizájnnal. kedvenc fegyvergyártóm.[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
válasz Amartus #10842 üzenetére
Ugyanolyan volt mindketto. De nem is hasznaltam ezeket, hanem titan volt fent.
-
Amartus
senior tag
válasz [Prolixus] #10839 üzenetére
Mint pl. Slagga, Sand Hawk, Lascaux ?
Én találtam egy assault-ot, Veruc, vagy mi a pék, messziről egész jó. De érdekes, hogy közelre nem. Siren-nel legalábbis.Istenem, tele van csillagokkal...
-
dejaris
addikt
Na megoldodott a rough rider problemam, amint kidobtam a ket leg gunz class modbol az egyiket, minden rendben lett. De most allandoan csuklik a draga...
-
[Prolixus]
addikt
válasz #75376384 #10838 üzenetére
Hát az egy skill is több, mint a többi class-nál a nulla nem?
Igen, akkor ha szűkös zárt térben vannak sokan, akkor jó lehet a KerBlaster, amúgy ahogy írtam DPS-ben nem túl jó, éppen ezért általánosságban továbbra is azt mondom, hogy a KerBlaster nem egy nagy szám egyáltalán. Alternatívát vársz könnyen megszerejzető assault rifle-re? Nem mondok egyet sem. Azért, mert pont azt mondom, hogy aki jót akar magának az elfelejtei az assault rifle-öket. Egy jó SMG-vel sokkal többre lehet menni.
-
törölt tag
válasz [Prolixus] #10836 üzenetére
Látom feleslegesen tépem a számat.
Konkrétan egy kimondottan ar-t erősítő skillje van az is.
A kerblasterről pedig:
A sebzése terület alapú, illetve becsapódása után a töltény gránátként újra robban. Csoportok ellen különösen hatékony. Két hátránya van, abból az egyik a "lassú golyó" gyakorlással áthidalható valamennyire. A másik sajnos problémásabb, mivel 4 töltényt emészt fel egy lövés (bár nem ismerem az összes variánsát), így egy nagyobb tárat is pillanatok alatt kiürít.
A fire rate növelhető, a legtöbb class-nak tudtommal vannak ilyen képességei.
Ezek után kíváncsian várom az alternatívát egy hasonlóan könnyen megszerezhető kimondottan hatékony assault rifle-re.
Egyébként commando-nak az ogre a legjobb, de az nincs automatában. -
nagyúr
válasz Amartus #10828 üzenetére
a shotty-k, elsősorban a mindenféle Ravagerek. az assault rifle-ök nekem nagy talányok, mert van egy csomó, ami a számok alapján jónak tűnik, de az effektív damage-ük mégis gyenge.
-
[Prolixus]
addikt
válasz Amartus #10835 üzenetére
Mert neki vannak az assoult rifle-t erősítő skilljei. Másnak úgy tudom nincs (bár nem ismerem mélyrehatóan az osszes class-t)
A Kerblaster DPS szempontjából nem egy jó fegyver. Ne tévesszen meg senkit a magas single bullet damage.
[ Szerkesztve ]
-
Amartus
senior tag
válasz [Prolixus] #10829 üzenetére
Az egyik, amelyiknek gondoltam, az commando. Miért csak annak?
-
törölt tag
Az automatából kivehető egyetlen használható ar a kerblaster. Az viszont minden kasztra ráhúzható. Szerintem ez ilyen általános tévhit, hogy commando kezében használhatóak csak. Igaz van olyan skill, ami kimondottan azt húzza, de arra hülyeség pazarolni mivel az egész játékra alapból jellemző a gyatra assault rifle kaszt és annyit nem tesz hozzá sajnos. A torgue fegyverek húzhatók a "do or die" skillel, de akkor le kell mondani vagy a dupla ágyúról vagy annak slag-es verziójáról.
-
.LnB
titán
válasz BomiBoogie #10832 üzenetére
Na majd bekapcsolom akkor ma. Láttam azt hiszem először mikor a beállítások közt jártam. De egyszer beállítottam mindent és azóta nem léptem az options menübe.
-
[Prolixus]
addikt
Na bazz.Nem is gondolná az ember, hogy ilyen probléma is felmerülhet valakinél. De ha már kőkemény Borderlands 2 gamer leszel, nem is kellenek majd a színek, a fegyverre ránézve tudni fogod, hogy egy legendary vagy sem. Én már sztem az összeset felismerném a narancs jelzés nélkül is.
(nyilván ez hosszassabb, szóval nem igazi alternatíva, de működik )
-
.LnB
titán
Ezt már én is figyeltem, gondolkodtam is, hogy nem igaz, hogy nekem sose esik valami jó assault rifle.
De mesélek nektek egy mókás dolgot. Tegnap nézegettem a táskámat, és pont az assault rifle-k között kutakodtam. Egyszer csak láttam, hogy van egy ami több mint 100k-t ér. Mondom wtf? mi ez? És egy Legendary, eddig nem vettem észre, pedig lvl45-ös. És, hogy ez hogy lehet? Egyrészt nem használom azokat a rifle-ket. Másrészt színtévesztő vagyok Ez elég szívás. Nem mondanám durvának de a zöldet és a narancssárgát itt konkrétan összekevertem. Ez akkor a legrosszabb mikor sok item van a földön egy boss után, és azok a "nyalábok" amik jelzik milyen itemek, ott nehezen veszem észre a Legendary-ket
De így is jól nyomom[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz Amartus #10825 üzenetére
nekem is van két lányom, teljes mértékben értelek nálunk egyelőre a kaland meg a logikai játékok a slágerek, de pár éven belül szerintem menni fognak az RPG-k.
UVHM-ben kevés az általánosan jól használható fegyver, én a Haroldon, a Torgue shotty-kon és az Interfaceren kívül csak olyanokat tudok, amik közepesen gyengék, vagy amik specifikus körülmények között jól üzemelnek, más esetben meg alig érnek valamit. azért az helyenként látszik, hogy az UVHM-et utólag toldották hozzá a játékhoz.
(#10824) .LnB:
Nem feltétlenül az volt a baj (... ) csak aztán az egyik visszapattanó Harold kicsit nagyobbat odabsztt és megfeküdtem.pont az a gond, hogy akár 1-2 visszapattanó Haroldtól is megfekszel. várom a lézerfegyvereket a Pre-Sequelben (LASER SHOTGUNS!!!!! ), azoknak nem illene visszapattanni...
-
Amartus
senior tag
Remélem azért nem voltam félreérthető. Óriási élmény velük játszani, az ember igazi hősnek érzi mellettük magát. Mind a kettő mecro.
A DP-t én kicsit ultimate-nek és túl meghatározónak érzem. Tény, hogy rengetegszer húzta ki a karaktert abból a bizonyos trutyiból. Próbálok más fegyvereket is, de olyat, amire feltétlenül számíthatók, olyat még nem találtam, ami persze nem a játék hibája. Most lvl72-ön újra végigmegyek a történeten, mert már hozzám skálázódik az összes ellenfél. Persze szeretnék OP-re is menni. Az első próbálkozás nem volt túl sikeres, de hát miért adnám fel?
-
.LnB
titán
Nem feltétlenül az volt a baj. Mert Kireg-el, meg lehetett azt játszani, hogy phase 1 sniper az egyik tartály, phase 2 a másik tartály szintén sniperrel, és ha kifogy akkor valami más. Aztán phase 3-ban 1-2 Harold shot, ami ha visszapattan mehet is az action skill. Aztán lehet dobálni baltával, és kite-olni körbe körbe (vagyis szaladni körbe-körbe). Persze nagyon rizikós, de jó ütemmel meg lehet oldani, így vertem le 10% alá az első nekifutáskor, csak aztán az egyik visszapattanó Harold kicsit nagyobbat odabsztt és megfeküdtem. Ezért érdemes fennhagyni a robotokat, jók lehetnek secound wind-hez. De ugyanakkor zavarhatnak is ebben a visszapattanós taktikában.
Más: Kíváncsi voltam arra, hogy vajon van e Doctor Who-s utalás a játékba, és elkezdtem utána nézni. Aztán megtaláltam az utalásoknak a listáját. Nagyon komoly, hogy mennyi van!
[link][ Szerkesztve ]
-
nagyúr
UVHM-ben felértékelődik minden reflect damage-es ellenség, aztán az OP szinteken meg pláne. TheProb kolléga tudna mesélni, hogy a Tina DLC-ben mit szívtunk össze a Crystal Skeletonokkal, ill. én nemrég jártam a Badassasaurusnál, és valami hihetetlen kínlódás volt. különösen a Harolddal durvák, mert míg kifelé a gyrojetek mérsékelt sebességgel és limitált hatótávval mennek, visszafelé villámgyorsak és eszükben sincs megszűnni. az Interfacer jó ellenük, mert ott a reflect pattern nem egyenes.
-
.LnB
titán
válasz BomiBoogie #10820 üzenetére
Nem lesz meg a 72 a Pre-Sequel megjelenéséig. Mérlegeltem is mikor elkezdtem az UVHM-et. Most vagyok lvl55. Szóval nyugodtan nyomom a game-t, mellékküldikkel, mindennel együtt. És egyébként is tegnap vettem meg csak a hiányzó DLC-ket. Így majd vissza tudok térni Pre-Sequel mellett majd a BL2-höz is, marad még majd benne tartalom. Szerintem így is elég jól haladtam, de ennél többre nincs időm.
Egyébként ez a Jackenstein boss, ez csak UVHM-ben ilyen erős? Vagy csak nekem okozott ekkora gondot? Vagy ez mi vó't? Alapból is egy nehéz boss-nak számít?
-
nagyúr
válasz Amartus #10819 üzenetére
Mert lányok és hallottak róla
így már értem
nekem valamelyik DP Harold 20-25 perc token-farmolás után több, mint fél óra automata-kukázás után jött össze. amikor nagy nehezen adott egy DP-t, akkor kétszer is olyan szar volt a damage-e, hogy akár maradhattam volna a két szinttel alacsonyabbnál. szóval nem triviális - de végső soron az egyik legerősebb fegyver a játékban.
-
.LnB
titán
válasz BomiBoogie #10817 üzenetére
Most lenyomtam a Hammerlock DLC-t, de csak a fő sztoriját, mert Nem tetszett ez a DLC. Fő sztoriba az elején. Sanctuaryba eljutoottam már. De csinálgatom a mellékküldetéseket is.
-
tibee77
őstag
válasz BomiBoogie #10799 üzenetére
Ez vmi kiba jo!
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
nagyúr
válasz Amartus #10807 üzenetére
értem, ebben a helyzetben mondjuk a spread / accuracy hátrány nemigen érvényesül. a játékstílussal meg eszemben sincs vitatkozni - egyrészt teljesen szubjektív, másrészt amúgy is szimpatikus ez a Jacobs-életérzéssel átitatott one-shot filozófia
de azt még mindig nem értem, hogy miért kell az egész teamnek DP
-
.LnB
titán
Nem tudtam, hogy ennél is van bug. Gondoltam húzok még pár szintet és visszamegyek leverni.
-
sss
őstag
Akkor bugolj.
-
.LnB
titán
válasz [Prolixus] #10810 üzenetére
Már furcsa volt, hogy milyen jól haladok mi?
Egyébként, itt a két boss közötti nehézség oriási, mert az előző boss az 4ütés volt kb. De ez....[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Na most először kikészültem kicsit idegileg a játéktól.
Jackenstein fight. Kész, legutolsó próbálkozásnál 10% HP-ja volt és elbasztam.
Nagyon nehéz fight. Az megvan, hogy le kell lőni a hátáról a tartályokat. Aztán le kell verni, de baromi nehéz. :/ Pihentetem is kicsit most.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
sss
őstag
válasz [Prolixus] #10794 üzenetére
Jaja, arckép offtopikból.
-
Amartus
senior tag
Amikor sokan vannak és nem tudok nyugodtan célozni, akkor testfelületre célzok, ami nem pontos. A siren-emnél van DP Harold és nála, amikor a phaselock összerántja a pácienseket a legyező alakban szétküldött áldás arat. Ha nagy felületű a delikvens, goliath, akkor a nagy felület adott. Megfelelő távolságról egy lövés a DP-ből egy csoport vagy egy nagyobb ellen; simából kettő-három is kellhet, ez idő alatt viszont közel tudnak jönni. Túl közel; és azt nem szeretem.
Persze hozzátenném, hogy nem vagyok profi, csak ez a tapasztalatom és a stílusom.Istenem, tele van csillagokkal...
-
nagyúr
válasz Amartus #10786 üzenetére
én mindig automatából vettem a Haroldot, ott viszont jó, ha minden 5. volt DP, úgyhogy a 3-ból 0 egyáltalán nem kizárható.
amúgy miért ennyire fontos a DP? elvi síkon 33%-kal nagyobb DPS jön ki belőle, de a rosszabb accuracy és az eleve nagyobb spread miatt jellemzően kevesebb gyrojet talál be, úgyhogy a valós DPS előny jó, ha 20-25% megvan. durvább bossoknál persze indokolt, de rendes játékban simán el lehet vidámkodni egy simával is.
-
Raysen623
addikt
válasz BomiBoogie #10798 üzenetére
Látom megint 5 ajróért adják....nagyon tolják a pre-sequelt
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
bolondember
MODERÁTOR
-
TESCO-Zsömle
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest