Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amartus
senior tag
Úgy alakult, hogy az esti partit előre hozhatjuk. Nekem mostantól jó, írjatok rám, ha mehetek.
-
Rimuru
veterán
Oszinten nem szeretnem en se editelni. Olyat cisnalhatunk hogy elkuldom, megcsinalod es ma jatszunk ugy, de majd inkabb feltolom az eredetit singleben addig a kesobbi jatekok miatt.

(#11784) Amartus: Ez az eredeti tervem, most azert van gemini mivel ez jobbnak tunik single jatekhoz. Ha gondoljatok meg lehet azt is csinalni hogy atrakom double up-ra a slag miatt.
-
válasz
Amartus
üzenetére
Jó a sima 50->72 UVHM is, igazából azért fontos, hogy a health regenhez meg a two-shot térdelésekhez hozzászokjon az ember és a slagelés második természetté váljon, ill. legyen fejben több build az összes skillponttal.
Én toltam egyedül OP8-on Gunzival, Sirennel és Mechroval. Mindegyik nagyon jó volt - persze nem unatkoztam. Axtonnal és Zeroval nem sikerült megbarátkozni.(#11787) Yutani: nekem jó bármi. Colomb2 jön? Tőle függ, hová szintezem a Sirent.
-
Amartus
senior tag
Igen, jól gondolod. Annyi eltéréssel, hogy a végső cél lenne az OP8 végigjátszás. Előtte egy alacsonyabb szintű(hasraütősmondjuk OP4) lenne. Az OP8 végigjátszást pillanatnyilag csak csapatban tudnám elképzeli, annyira szívatós tud lenni. De az OP4-es is csapatban élvezetesebb, gondolom. Lehet, igazi jamboree lenne.
-
Fortian
tag
Sziasztok!
Örömmel látom hogy felpörögtek az események és nekem is megjött a kedvem újra játszani /fél év kihagyás/. Van egy Commando-m ami OP0 jelenleg mivel béna voltam feljebb tolni /párszor nekifutottam,de nem ment, editort meg nem szeretnék használni/. Amennyiben van kedvetek/tudtok segíteni tolhatnánk együtt talán ts3-at is tudok szerezni. A Steames nevem fortian753
Köszöntem mindenkinek! -
válasz
Yutani
üzenetére
Igen, ez az alap UVHM-ben. Több karakternek van valamilyen segítsége slaghez (Gunzi - dual wield, Siren - Ruin skill, Axton - szintém vmi skill), ill. az Antagonist pajzs időnként slag golyókat lő ki. Ezért (is) jó a multi, ott valaki magára veheti a feladatot, hogy állandóan festegeti a népet

@Amartus: én ma még jó vagyok, aztán holnap-holnapután nem.
szerk. ha jól értem, OP8 playthroughra gondolsz. Persze, hogy van értelme, bár én javasolnék egy UVHM PT-t előtte, mert OP8-ba beleugrani helyből nagyon kemény.
-
Amartus
senior tag
Olyat lehet csinálni, illetve van értelme, hogy uvhm-ben társak segítségével 50-ről felhúznak egy karit, utána egyedül megcsinál annyi OP szintet, amennyit tud, és utána kezdi el uvhm-ben a küldetéseket teljesíteni? Tulajdonképpen a játékot? mert így lehet, hogy érdekesebb lennének a küldetések, ill. a jutalmak(speckó fegyverek, mondjuk) is értékesebbek és jobban használhatóak lennének.
Vagy marhaság?
-
Yutani
nagyúr
válasz
Amartus
üzenetére
Sanctuary-be éppen csak megérkeztem, még Scooterhez sem mentem be (meg még valakihez be kell menni). Rögtön mentem Hammerlockhoz és ott felvettem egy bullymong küldetést, illetve amikor a biztosítékot vagy erőforrást kellett megkeresni ahhoz, hogy be tudjak jutni Sanc-be. Majd meghallgatom, mit mond Marcus, illetve biztos lesz neki most is céllövöldéje, ahol "gyakorolni" lehet.
-
Yutani
nagyúr
Reggel kicsit bohóckodtam single-ben UVHM módban, eljutottam Sanctuary-ig. A küldetések során kitapasztaltam egy jó kis kombót: bullymong és sima emberek ellen először slaggal indulok, és ha rajtuk maradt, akkor egy incendiary SMG-vel nagyon szépen le lehet őket szedni. Az acélpáncélos idióták ellen ugyanez, csak corrosive SMG kell a slag után.
-
Amartus
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítségét. Nem volt egyszerű, sikerült.
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
OK, Amartus legyen akkor a host. Nekem most nem elérhető a cucc, mert resetelt a karakter, és a Hunter DLC-ben nem tart még szinte sehol.
OP8 jó, 10 körüli kezdést támogatom

(#11768) PeL: vagy hosszabb Money Shot chain
Én is a Rough Rideres builddel fogok próbálkozni amúgy 
-
PeL
addikt
válasz
Amartus
üzenetére
Itt egy saját Voracidous kill gunzerkerrel

OP8-on amúgy nem tudtam még megölni, jobb mozgás kell hozzá
-
Alakul
Én akkor megyek a jó öreg Salvadorral, és legyen egyikőtök a host, OK? -
[Prolixus]
addikt
Bár olyan rendszeres játékra, mint amit pár hete nyomtunk továbbra sem vállalkozom, a mai Vora killre én is jelentkeznék!
Abból a DLC-ből hiányzik még nekem az a küldi szerintem. Karakter a szokásos, OP8 Maya. -
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Igen, ha Trespasserrel kilövöd a Chiefet a pajzs alól, akkor Voracra nem megy át. De szerintem nem éri meg szarakodni vele, mert a pajzs csak fele Vorac healthjének, másrészt tényleg jobb, ha a Chief minél tovább él. Szóval amíg Voracon van a pajzs, addig érdemes megpróbálni Ngwatut megvédeni a kis szarosoktól.
@Amartus: milyen szinten, milyen karakterrel jössz?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Amartus
üzenetére
Igen, arról a giga-stalkerről van szó.
Chief Ngwatu alig sebezhető a piszok kemény pajsza miatt, de ezt időnként átdobja magára Vorciodus-ra is. Ilyenkor a főnök védtelen, viszont ha kifingik, Vora még nagyobb, meg még erősebb lesz, szóval legit kill-nél lehet érdemes életben tartani. Amíg Vora-n van a pajzs én próbálnék túlélni, amikor nincs akkor meg mindneki támadja a dögöt ezerrel, kb ennyi a taktika.

A főnököt amúgy Tresspasser-rel lehet relítave könnyen kinyírni, ha mégis ki akarjátok (ennke asszem az az előnye, hogy Vora teljesen elveszti a pajzsát, de ebben nem vagyok már biztos), ez egy olyan sniper rifle ami átmegy bármilyen pajszont és közetlen a health-et sebzi. Ngwatu health-je meg elég alacsony, szóval 2-3 lövés és fekszik.
-
Amartus
senior tag
Akkor én benevezek Vorac-ra ma estére, ha jó. Ez a stalker a vadász dlc-ből? Mert ha igen, akkor ott bepróbálkoztam háromszor, utána sikítva futottam hangyát szedni nyugtatóul. A csókát, aki mellette megjelenik nem tudtam megsebezni. Lehet egyáltalán? Mert ezt a dögöt tudtam, míg nem volt rajta pajzs.
-
válasz
Yutani
üzenetére
Részemről is mehet holnap. Viszont valamit ki kellene találni colomb2 kolléga számára, mert neki nagyon kemény lehetett a -4 szintű kommandóval. colomb2, nem akarod 4 szinttel megtolni a karaktert meg a geart editorban? Sokkal könnyebb lenne úgy - +60-70% pajzs és health, ill. háromszoros (nem vicc!) damage.
Ha valaki Voracot akar farmolni, szóljon!
A loot nekem nem kell, viszont multiban szívesen küzdök vele.
Egyébként elvileg Dexi is dobhat Interfacert - mondták a Hangok
-
Amartus
senior tag
Próbálta már valaki előcsalni ezt az Omnd-Omnd izét. Megnéztem videót is már kínomban, de csak nem alakulnak át. Pedig a videókon olyan egyszerűnek látszik. Az Interfacer gondoltam tőle.
-
Yutani
nagyúr
Köszi a tegnapi játékot uraim! Csak lestem, hogy milyen képességei vannak más karaktereknek, amiket használtatok is rendesen! Én a Zer0 Decepti0n-jét tegnap szinte nem is használtam, mert semmi értelme nem lett volna. Viszont UVHM-ben jó volt látni, hogy a megslagozott ellenfeleket aztán mennyivel könnyebben le tudtuk szedni. Ezért legközelebb (is) slaggal igyekszem beszállni a csatába.
Ha nektek is jó, akkor holnap (csütörtökön) folytathatnánk UVHM-ben sztorit.

-
Rimuru
veterán
Felvettelek titeket en is, cc vagyok.
VoidXs: Ez egy regi tortenet.

-
Rimuru
veterán
Sziasztok!
Bocsi hogy csak igy hirtelen irok, beszallhatnek en is a buliba? Eleg noob vagyok, szoloban jatszottam eddig, van egy otvenes Axtonom ilyesmi builddal (van meg rajta par extra pont class mod miatt).
-
válasz
Amartus
üzenetére
Van belőle lila is meg kék is. Ha jól emlékszem, a kék két skill bonust ad, a lila hármat - viszont a lilán egyik skill bonus sem lesz +6. Szerintem a legjobb a kék +6 Money Shot +5 Sexual Tyrannosaurus kombó, de ha valaki az Asbestos skillt is szereti, akkor jobban jár a lilával +5 / +4 / +4 felállásban.
-
Amartus
senior tag
Ez a sokat emlegetett chaotic evil monk mod, milyen minőségű, színű lehet? A wiki-n csak kéket láttam, de van belőle jobb is?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Amartus
üzenetére
Érdekes? Pedig a Siren-nek alapvetően a support a funkciója. Gyógyíthatja a csapattagokat, instant felszed(het)i őket ha térdelnek, meg phaselock-kal kontrollálhatja (részben) a harcteret. Persze egy Leg. Cat class mod + Sandhawk + valami jó relic kombóval damage outputja is lehet rendesen, de alapvetően/általánosságban nem egy DPS bajnok karakter (szemben a BL1 sirenjével).
-
válasz
Amartus
üzenetére
A Bee a Sirennek nagyon jó, mert a Ward skillel és Legendary Siren class moddal nagyon sokat javul a recharge delay. Gunzerkernél máshogy is lehet irtózatos damage outputot csinálni, ott sok más pajzs felmerül.
Sirennek pont a raid bossok a legnagyobb gyengesége, mert általában nincs mit phaselockolni, és a jó offenzív skillek szinte mint phaselockhoz kötöttek. Supportnak viszont remek a Res-sel meg a Restorationnel.
+ @Yutani: akkor csináljuk azt, hogy hostolsz az 54-es Zeroval, Amartus jön az 52-es Gunzival, én meg egy 52-es Sirennel. Hm?

-
Amartus
senior tag
válasz
Yutani
üzenetére
Van 52-es gunzi nevelés alatt. Meg én is most tapasztalom. Ha gondolod.
gbors: nagyon jó. A sirent és a commandot kéne feljebb vinni, amint lenne rá idő. A siren-re kíváncsi lennék milyen multiban, mondjuk egy raid boss-nál. Én minden karakteremnél Bee-t használok előszeretettel, a gunzinál átmenetileg, mert a rough-ot néztem ki; és érdekel, hogy muzsikál a Bee a bossoknál. Vagy lehet felejtős magas szinten.
-
Amartus
senior tag
Azt tudja valaki, hogy az a captain Blake vagy Blade vagy hogy hívják készlet az csak egy jó poén, vagy van valami értelme is a játékban? Mert már egy jó ideje hurcolom magammal, de még nem vitt rá a lélek, hogy kipróbáljam.
-
Amartus
senior tag
Becsatlakoznék én is. Van egy/két(ha a lányom ráér) OP8-as mecro, OP6-os siren, OP1-es commando és 52-es gunzi. Ez utóbbi inkább azokat érdekelheti, akik még az elején vannak UVHM-nek. És még egy-egy nagyon alacsony szintű psycho és zero. De azok már tényleg, csak most kezdőknek társak.
-
válasz
vitaro
üzenetére
Én este többé-kevésbé vagyok, mostanában 9-f10-től kezdve, max. közben elmegyek 15 percre a gyerekeket lefektetni

Az utóbbi pár hét multis tapasztalatai alapján egyre inkább arra hajlok, hogy tök mindegy, mi a party összetétele, ha a játékosok elég rutinosak a karakterükkel. Két Siren meglepően brutál, Gunzi + Siren gondolom nem igényel részletezést, tegnapelőtt meg Gunzi + 2 Mechro felállásban toltuk, és egy rövid összecsiszolódás után az is nagyon ütött.@UVHM: Van egy elég komoly ugrás a nehézségi görbében az UVHM kezdetével, igen. Néhány tipp:
- Slag, slag és slag über alles
- Az elemental damage modifierek továbbra is jók (de kevesebbet érnek, mint a slag), de a DoT-ot el lehet felejteni
- Nekem 57-58-as szint körül teljesen újra kellett gondolnom a Gunzerker buildemet, mert Tina Tea Party küldetését egyszerűen nem bírtam megcsinálniHa küldtök skillfát (bl2skills.com), szívesen segítünk optimalizálni

-
Yutani
nagyúr
Nekiálltam az UVHM-nek, hát ez kész szivatás!

-
vitaro
senior tag
De jó látni, hogy pörög a topik.

Egyik este szívesen bandáznék veletek, két OP8-as karakter (siren, mechro) vár a megmérettetésre.Pörp: Az valami tüzes/savas/elektromos fegyver lehet, azoknál van feltüntetve plusz sebzés. Vagy esetleg egy extra kritikus sebzéses cucc.
-
válasz
Edem05
üzenetére
Ja, az nagyon ott van. Amikor rámtör a vadbaromkodás, akkor a Brawn treet átszervezem, és a Bubblegumot feltolom 5-re. A Troublemaker olyankor csak egy homályos folt a balkézben

(#11725) Yutani: Gunzerker finonhangolás. Szerintem ez már az a szint, mint amikor az audio topikokban a kábel anyagáról folyik az eszmecsere

-
válasz
Edem05
üzenetére
Akkor rögtön kérdezek

Keep It Piping Hotnak érzed bármi előnyét? Ill. az Overkillnek? A többi csak ízlésbeli különbség

Érdekes a fegyvercserés trükk, majd kipróbálom. Nekem a Slag Interfacer + Fire / Corrosive Interfacer + Texas Quad hármashoz működne jól

(#11722) Pörp: kép pls, úgy könnyebb.
-
Pörp
senior tag
Hi!
Kezdő vagyok. Ha van egy fegyver, aminek a sebzése 20, de még van olyan bónusza hogy +50 sebzés, akkor azt még hozzá kell számolni a 20-as értékhez, vagy a 20-as sebzésérték már a bónusszal növelt?
-
Edem05
őstag
-
válasz
Amartus
üzenetére
Deathtrapek is nagyon jól nyomták. Az utolsó meccsen 2x azt hittem, vége a dalnak, mert hiába jön valaki éleszteni, Scorch / Dukino anyukája ki fogja nyírni őt is. Erre felbukkan egy DT, megáll az aktuális ellen előtt kb. 2.5 cm-rel, mértani pontossággal a line of sight közepén

(#11717) pohár: hadd lássuk!

(#11718) Edem05: basszus, pedig gondoltam is, hogy jó lenne, ha jönnél - legközelebb nem marad ki egyik kommunikációs csatorna sem

Slot4 empty? Why?
Skillfa pontosan hogy néz ki? Sose késő újat tanulni
(#11719) sto1911: egy próba nem árthat - ha csinálsz OP8-as karaktert, akkor csak írj

-
Edem05
őstag
A csudába, megint nem olvastam időben a topikot pedig láttam, hogy játszol. Jöhettem volna Siren-nel.
Most nézem a Gunzi gear-ed nagyon hasonló mint az enyém 1-2 apróságot kivéve.
- 1 slot: Miss Moxxi's Rubi (Slag)
- 2 slot: Double Penetrating Unkempt Harold
- 3 slot: Practicable Interfacer (Corrosive)
- 4 slot: empty- Shield: The Sham / The Bee / The Rough Rider
- Class Mod: Chaotic Evil Monk / Legendary Hoarder
- Relic: Sheriff's Badge
- Grenade: Longbow O-NegativeA Skill fában én is a pisztolyos dolgokra adtam. YT-on láttam egy videót az alapján lőttem be azóta nem piszkáltam.

-
Amartus
senior tag
Valóban nagyon élvezetes volt. Köszönjük.
Készül egy gunzi, így egy élmény volt látni, hogy mi is lehet belőle. Sajnos a mi felszerelésünk csak OP6-os volt, de a deathtrap-ek sokat segítettek, viszonylag ritkán maradtak hátul, és akkor se lett probléma belőle. Nem is mertünk nagyon előre menni, inkább a robik. És persze a brutális anarchia egy idő után már jól jött.Szuper volt

-
válasz
Amartus
üzenetére
Jó meccs volt, nagyon szórakoztató volt két Mechrot látni akcióban
Meg a végére már nagyon durva lett a damage-etek 
Itt a skillfa.
A gear:
W1: DP Harold
W2: Slag Rubi / Slag Troublemaker
W3: Slag Interfacer
W4: Texas Quad
S: Antagonist
CM: Chaotic Evil Monk / Loaded Hoarder
R: Blood of the Ancients
G: Slag Type-O NegativeEgy komment: a Texas Quad alapból nem rossz fegyver, de semmi extra. Viszont nagyon magas (esetemben 11) Money Shot skillel extrém durva - úgyhogy ez Gunzi specifikus.
(#11712) sto1911: Ha egyszer vitted végig, akkor Neked most jön a TVHM. Az már nagyon nagy gap, sorry
Mondanám, hogy csinálj editorral egy OP8-as karaktert, de ha csak nem vagy über király FPS játékos, az az elején irdatlan frusztráló lenne... -
Amartus
senior tag
gbors: Köszönjük, remélem nem csak asszisztáltunk. Elkérhetném a gunzi skillfáját és hogy mit használtál?
-
sto1911
veterán
Kezdokkel is jatszotok? Kiprobalnam a multit is. Egyszer vittem vegig a 2. reszt, dlc nelkul, szoval ennyit tudok rola

-
Amartus
senior tag
Kellene egy kis segítség. OP7-8-ra megyünk, én meg a lányom, de közepén-végén mindig elvérzünk. Mecrókkal. Megköszönnénk, ha valakiknek van idejük és kedvük és segítenének meglépni ezt a két szintet még. A prohardver csoportban bent vagyok, mint amartus.
Köszönöm -
CanibelZ
aktív tag
Csak így szombat ebéd utáni pihenés közben: heyooooo

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de holnap-holnapután megpróbálhatjuk.
Ehhez barátként fel kell vennünk egymást Steamen?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)