Hirdetés
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amartus
senior tag
válasz
Hzoltan969
üzenetére
Tegnap kimaxoltam Maya-t és feltekertem OP8-ra, mert akkora volt a kari a dlc előtt. Gondoltam, megcsinálom még a kimaradt küldiket, mielőtt elkezdem a dlc-ket. És az első csörténél esett le, hogy mit is írtál! A nyolcvanas-hetvenkilences fegyverekkel és egyéb vackaimmal jószerivel meg sem tudtam sebezni még a legyeket sem, amik a szemétkupacok körül repkedtek. Ha egynél több ellen volt, biztos volt a halál, mert a többi vígan felzabált. Úgy, hogy kínkeservvel kipörgettem egy OP8-as Bee-t, és egy OP8-as Lady Fist-et. Még szerencse, hogy a tokeneimet nem vette el game-reset-nél.
-
Amartus
senior tag
válasz
Hzoltan969
üzenetére
Most fel tudom venni az OP8-as fegyvert és 72-73 a szintje a karinak. Akkor ez most kap még két szintet? Vagy megmarad a fegyver viselés lehetősége, de elölről kezd az OP?
-
Amartus
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Pedig hányszor, de hányszor álltam neki...

-
Amartus
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nekem soha nem dobott duplát...
-
Amartus
senior tag
válasz
Hzoltan969
üzenetére
Akkor ez valami új..
-
Amartus
senior tag
válasz
Yutani
üzenetére
A rádióstól nekem mindig előbb esett Bee, mint bárhol máshol. Ráadásul, mivel közel van az induláshoz, ezért gyorsan lehet kipörgetni. Ha a Torgue-dlc megvan, akkor már szerintem érdemesebb az automatákból Harold-ot venni, már csak azért is, mert azok duplák, és Savage nem ad, csak szimplát. Érdemesebb a tokeneket farmolni. Plusz még azért más legendás is vehető a gépekből.
Az új kiegben, tegnap Maya-val kicsit meglepődtem, mert nekem tucat ellenből még nem esett legendás, de tegnap esett egy Impaler.
Az Infinity-hez milyen relic-class mod kombót társítottál?
-
Amartus
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
+1
-
Amartus
senior tag
Ahogy írta is a kolléga úr, próbálgasd az elképzeléseidet. Én az első nehézségi szint vége felé megkaptam az "ember szeretne lenni a robot"-tól az egyik küldije után "a" pisztolyt, amivel direkt mellé kell lőni, mert mandinerből lesz pontos, és anarchy-val, meg a robival el voltunk, mint a banán...
Addigra már ki lehet farmolni a Bee-t, a fedezékből nem is kell látni az ellent. Csodás! -
Amartus
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
A szirén és a mechro. Talán a leglazább szerintem a mechro.
-
Amartus
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Én inkább olyan utolsó javításnak gondoltam volna hasznát, ahol, bár nem Salvador ellen akarok beszélni, kiegyensúlyozzák Sali irgalmatlan előnyét a többi karakterrel szemben szóló játékban.
És ha ez megvan, akkor gondolkodnak új helyszín, új történet, új szereplők vonalon. De már a kiegyensúlyozottságra is figyelve. És akkor az lehetne poénosabb, agyamentebb is.
-
Amartus
senior tag
Elnézve a linkelt videókat, olyan mint a karakter dlc-k a B2-höz...
-
Amartus
senior tag
Hogyan lehet újrakezdeni a játékot. úgy. hogy csak az UVHM-es részt akarom megcsinálni? Arra gondoltam, hogy OP8-s karakterrel újrajátszom az elejétől. Mintha resetelném. Vagy csak editorral lehet?
-
Amartus
senior tag
Már kettő, de főleg három mechro is csodát tud művelni magas anarchy-val. Csak a megfelelő Fibber kell hozzá.
-
Amartus
senior tag
Kipróbáltam a Paladins, nem rossz. De erőteljesen összeszokott csapat kell hozzá, a ranked-hez.
Nem alakítunk egy csapatot? Amíg nem jön a B3 legalább? -
Amartus
senior tag
válasz
jambiyya
üzenetére
A Fibber-t? Eridium-ban adja a robot, de csak egyszer. Emiatt az összes karimmal eltérő szinteken kapartam ki. OP8-as is van. Egy kínszenvedés volt kivárni, Maya-nak sikerült.
Nem tudom mennyire segít rá, de Maya-nál is kipróbáltam és ott is pontos volt a visszapattanó. de az tény, hogy a mecró skilljei nagyságrendekkel jobban segítik a Fibber-t. -
Amartus
senior tag
válasz
jambiyya
üzenetére
Végre, eddig is mindig mondtam, hogy a legjobb a mecrónak. A legnagyobb poén szerintem nem is az, hogy kilenc lesz belőle, hanem hogy visszapattanó lövedékek, ha van a közelben ellenfél, mindig talál, és persze nem merőlegesen pattannak a lövedékek. Ha megfigyeled, simán be tudsz állni fedezékbe és onnan lőni. A robit előre küldőd, lefoglal, te meg addig irtod a delikvenseket. Pl. Saturn, rohangálsz a kis ház körül, és simán alázhatod. A Bee csak rátesz erre; az anachy, ha mondjuk már száz felett van, akkor már érezhető is. Sőt, az anarchy pontatlanságát nagy érték mellett, már nagyon jól kompenzálja. Én azt szoktam csinálni, hogy ha már elég nagy az anarchy, akkor lecserélem Antagonist-ra, de inkább csak akkor, ha nyílt a terep. Még a Rough-ot próbáltam ki, az is jó volt, csak sajnos egyszer lehet kipörgetni, ha jól tudom.
-
Amartus
senior tag
Prolixus: megadnád a skill kiosztást az általad használt legendary cat mod-hoz? Általánosan használod, vagy csak egyedileg az OP-hoz?
Köszönöm. -
Amartus
senior tag
Van OP6-os(emlékeim szerint) szirénem, ha ma lesz akció, vihetem OP-ra. Legalább ugrik végre.
-
Amartus
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nem, nem kettőt, hanem double penetrating ....Eddig még soha nem láttam nála duplát, ezért lepődtem meg.
-
Amartus
senior tag
Én úgy tudtam eddig, hogy Savage Lee csak sima Haroldot dob. Tegnap, gondoltam a Frostburn elött megnézem, hátha kegyes lesz. És az volt, dobott egy dupla Haroldot, az uvhm miatt persze szintben. Remélem kitart 60. szintig.
-
Amartus
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Igen, a Bee talán siren-nel a legjobb. Bár, ha a mecro-nak van egy jó Fiber a kezében a Bee mellett, akkor azzal és az anarchi-val képes aratni. Persze itt a robi a foglaló.
-
Amartus
senior tag
válasz
jambiyya
üzenetére
Ha gondolod az én szirénem 54-es, mehetünk együtt. Ez egy "nem farmolós" kari, csak Savage Lee-t szoktam látogatni, szigorúan játékból kilépés nélkül, mert dobja a sima Haroldot, és talán az egyedüli, amelyik újragenerálódik pálya váltások között. Ezen kívül csak a láda marad.
Steam: Amartus66 -
Amartus
senior tag
Azért itt kérdem, mert aktívabb ez a topic. Most a pre-sequel season pass féláron van a steamen. Érdemes beruházni rá?
-
Amartus
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Na, ez derék, ennek örülök. Köszi.
-
Amartus
senior tag
Létezne, hogy az új javítás feljavította a szirént?
Van egy tiszta szirénem 51-es szinten, direkt farmolás nélkül(játék kezdetén végiglátogathatja a legendás lelőhelyeket, de egyébként nem csinálhat kilépés-belépés farmolást), és úgy veszem észre, mintha nagyobbat sebezne, életre valóbb lenne.
Más nem tapasztalt ilyesmit? -
Amartus
senior tag
válasz
Yutani
üzenetére
Igazad van, de pont ez "verte" ki a biztosítékot nálam. Ugyan is DP Harold-dal, Bee-vel, vagy valamilyen a játékos által kedvelt legendás pajzzsal szinte legyőzhetetlen lesz a karakter. Most nem a raid boss-okról beszélek, az külön téma. És ez elveszi a játék örömét. Talán a mecro az egyedüli kivétel, mert egy jó fiber-rel, Bee-vel és anarchia-val is jól el tud lenni. Csak a fiber-t egyszer lehet csak megkapni, nem úgy a Harold-ot.
Elővettem ismét a B1-t és azt kellett tapasztalnom, hogy kiegyensúlyozottabb talán a B2-nél. Mintha használhatóbbak lennének az eszközök, fegyverek. Főleg PT2-ben. Commandót leszámítva, mások a spec tulajdonságok a karaktereknél és nincs slag. Emiatt a fegyverek tulajdonságai jobban számítanak. DP Haroldnál, ha megnézed, slag nélkül is lebontja az ellent, de slag-gel hamarabb, jobban. B1-ben sokkal több legendásat találtam, és egészen váratlan helyeken. Neves ellenfelek előszeretettel eldobják a saját fegyvereiket, amik még használhatók is. Ezek miatt nagyobb kedvet érzek, hogy tovább menjek és a következő küldit is megcsináljam, sőt a második végigjátszást is. Hangulatában a B2 verhetetlen, de ha nincs legendásod és nem is mindegy, hogy milyen legendás, akkor nyögvenyelős lesz a játék. Mint írtam uvhm elején vagyok(51lvl) és nincs legendásom. Sokkal többet kell taktikázni, bújkálni, elfutni stb. Szirénnel vagyok és slag-gel a phaselock, hogy ne kelljen fegyvert váltani, de nem egyszerű. A gunzi-t nem ismerem annyira, csak egyet vittem fel OP6-ig, az alapján azt mondanám, hogy nem lenne érzékeny ennyire a felszerelésre.
Végül, ha sorrendet kéne felállítani, akkor dobogó1 B1, dobogó2 B2 és utána dobogó5-6 BtPS.
-
Amartus
senior tag
Kitaláltam egy olyat, hogy nem farmolok direktben. Ezt úgy értem, hogy nem alkalmazom a kilép-belép szisztémát. Amikor elindítom a játékot és belépek a karakterrel, akkor el lehet menni megnézni pl. a Bee miatt a rádióst, hátha esik, de ha nem ,hát nem. Indítottam is egy commandót és egy szirént. Most megyek át UVHM-be, és azt kell mondjam eddig élvezetes. Az aranykulcsok felhasználásának több értelme lett, erősen meg is fogyatkoztak. Azt az érdekességet tapasztaltam, hogy a fejlesztők is érezhették, hogy tárgy dobási eljárás kissé defektes. Értem ez alatt, hogy nehezen kap a játékos jól használható eszközt normál játékkal. Ugyanis elmentem egy játék indításnál Savage Lee-hez, ugye nála van a simpla Harold. Természetesen nem esett, játék tovább ment. Elmentem az Infinity-ért, hátha, persze az sem, sebaj. Gondoltam visszanézek Lee-re, és megint ott volt, csak helyszínt váltottam. Fellelkesültem és megnéztem Mercy-t is. De ő nem volt többé a játékban, akárhonnan is jöttem vissza.
Emiatt úgy gondolom, hogy a fejlesztők részéről ez egy gesztus, mert ők is érezték, hogy ez így karcos, és az egyik legerősebb fegyver droprate-ét így "javították" fel. Mind ez tvhm-ben.Nagyon kíváncsi leszek uvhm-re, már csak azért is, mert most a talált eszközök jól használhatóak, fehér relic, zöld gépkarabély, meg ilyenek, de az ellenfelek még nem szinteződnek. Remélem szerencsés lesz a drop...
-
Amartus
senior tag
válasz
Yutani
üzenetére
Ajánlom még a mellé, amit gbors írt, a quasar gránátot, a sheriff jelvényt a pisztoly mellé, vagy olyan relicet, ami a pisztoly FR-jét, vagy sebzését növeli. A DP harold igazán jól csak kis és közepes távolságból, illetve összetömörült ellenfelek ellen hatásos. De ott nagyon. A Lyuda, Pimpernel, Tresspasser, ezek mind jók Zero-nak, és mondjuk Bee, Sham,Neganato, Transformer. De próbáljon távol maradva halálos lenni.
-
Amartus
senior tag
OP8-on kipróbáltam a Tina dlc-ben a temple arénát. Azt a sok rohadt csapdát. Az elsőt teljesítettem és marha büszke vagyok, hogy élve kijöttem mechroval. Borzasztó furcsa volt.
-
Amartus
senior tag
Úgy alakult, hogy az esti partit előre hozhatjuk. Nekem mostantól jó, írjatok rám, ha mehetek.
-
Amartus
senior tag
Igen, jól gondolod. Annyi eltéréssel, hogy a végső cél lenne az OP8 végigjátszás. Előtte egy alacsonyabb szintű(hasraütősmondjuk OP4) lenne. Az OP8 végigjátszást pillanatnyilag csak csapatban tudnám elképzeli, annyira szívatós tud lenni. De az OP4-es is csapatban élvezetesebb, gondolom. Lehet, igazi jamboree lenne.
-
Amartus
senior tag
Olyat lehet csinálni, illetve van értelme, hogy uvhm-ben társak segítségével 50-ről felhúznak egy karit, utána egyedül megcsinál annyi OP szintet, amennyit tud, és utána kezdi el uvhm-ben a küldetéseket teljesíteni? Tulajdonképpen a játékot? mert így lehet, hogy érdekesebb lennének a küldetések, ill. a jutalmak(speckó fegyverek, mondjuk) is értékesebbek és jobban használhatóak lennének.
Vagy marhaság?
-
Amartus
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítségét. Nem volt egyszerű, sikerült.
-
Amartus
senior tag
Akkor én benevezek Vorac-ra ma estére, ha jó. Ez a stalker a vadász dlc-ből? Mert ha igen, akkor ott bepróbálkoztam háromszor, utána sikítva futottam hangyát szedni nyugtatóul. A csókát, aki mellette megjelenik nem tudtam megsebezni. Lehet egyáltalán? Mert ezt a dögöt tudtam, míg nem volt rajta pajzs.
-
Amartus
senior tag
Próbálta már valaki előcsalni ezt az Omnd-Omnd izét. Megnéztem videót is már kínomban, de csak nem alakulnak át. Pedig a videókon olyan egyszerűnek látszik. Az Interfacer gondoltam tőle.
-
Amartus
senior tag
Ez a sokat emlegetett chaotic evil monk mod, milyen minőségű, színű lehet? A wiki-n csak kéket láttam, de van belőle jobb is?
-
Amartus
senior tag
válasz
Yutani
üzenetére
Van 52-es gunzi nevelés alatt. Meg én is most tapasztalom. Ha gondolod.
gbors: nagyon jó. A sirent és a commandot kéne feljebb vinni, amint lenne rá idő. A siren-re kíváncsi lennék milyen multiban, mondjuk egy raid boss-nál. Én minden karakteremnél Bee-t használok előszeretettel, a gunzinál átmenetileg, mert a rough-ot néztem ki; és érdekel, hogy muzsikál a Bee a bossoknál. Vagy lehet felejtős magas szinten.
-
Amartus
senior tag
Azt tudja valaki, hogy az a captain Blake vagy Blade vagy hogy hívják készlet az csak egy jó poén, vagy van valami értelme is a játékban? Mert már egy jó ideje hurcolom magammal, de még nem vitt rá a lélek, hogy kipróbáljam.
-
Amartus
senior tag
Becsatlakoznék én is. Van egy/két(ha a lányom ráér) OP8-as mecro, OP6-os siren, OP1-es commando és 52-es gunzi. Ez utóbbi inkább azokat érdekelheti, akik még az elején vannak UVHM-nek. És még egy-egy nagyon alacsony szintű psycho és zero. De azok már tényleg, csak most kezdőknek társak.
-
Amartus
senior tag
Valóban nagyon élvezetes volt. Köszönjük.
Készül egy gunzi, így egy élmény volt látni, hogy mi is lehet belőle. Sajnos a mi felszerelésünk csak OP6-os volt, de a deathtrap-ek sokat segítettek, viszonylag ritkán maradtak hátul, és akkor se lett probléma belőle. Nem is mertünk nagyon előre menni, inkább a robik. És persze a brutális anarchia egy idő után már jól jött.Szuper volt

-
Amartus
senior tag
gbors: Köszönjük, remélem nem csak asszisztáltunk. Elkérhetném a gunzi skillfáját és hogy mit használtál?
-
Amartus
senior tag
Kellene egy kis segítség. OP7-8-ra megyünk, én meg a lányom, de közepén-végén mindig elvérzünk. Mecrókkal. Megköszönnénk, ha valakiknek van idejük és kedvük és segítenének meglépni ezt a két szintet még. A prohardver csoportban bent vagyok, mint amartus.
Köszönöm -
Amartus
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére

-
Amartus
senior tag
Lányommal OP6-on elintéztük Crawmerax drágalátos kisfiát. Küzdött rendesen a két mecro.
A végén csak annyit mondott a lányom, hogy "rohadjon meg; csak megdöglött ".Egyetértettem.
-
Amartus
senior tag
Kérem szépen, a három mecro(két lány meg én) elértük az OP5-ös szintet. Nem volt könnyű, de sikerült. Fegyelem terén sokat fejlődtünk
Sőt a siren-em is elérte. -
Amartus
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Siren-nel és mecro-val elmentem OP3 háromig egyedül. Most fogok mecro-val négyre menni, de először fegyvert és Bee-t szerzek. Legendary anarchist-tal és sheriff jelvénnyel. Siren-nel próbáltam már a négyest, de a fegyverem és a pajzsom kevés volt. Nála legendary siren és szintén sheriff jelvény van.
Jó lenne OP5-ig elmenni. -
Amartus
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Én mind a kettőt kifarmoltam anno. A Veruc nekem nagyon bejött siren-nel és commando-val. Távolra, célzással, Bee-vel nagyon sokan bánták, hogy nem figyeltek eléggé...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest