Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Ez volt mar? Psycho Soup | Pogo
Ha igen akkor bocsi! Nagyon jól meg van csinálva szerintem. -
.LnB
titán
Badassasaurus glitch patchelve lett? Mert haver próbálja leölni Axton-al. De azt mondja a beton mögül nem sebeződik
erről valaki tud valamit? -
.LnB
titán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Sokan kezdik el a játékot mostanság is, haverom is most kezdte. Tegnap is érdeklődött a játék iránt egy ismerősöm, hogy elkezdenék ketten. Szóval van friss játékosbázis folyamatosan.
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Azt hiszem téged a Pre-Sequel megjelenése előtt vettelek fel. Miután végeztem UVHM-el. Szóval lehet azért nem találkoztunk. Mert mióta kijött a Ps, csak azzal nyomtam.
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Persze! Az úgy könnyű....

Esélyem sincs raid-be menni. Jó páran fel vagytok véve steam-en.
De kb. dioka7-en kívül senkit se láttam még online.
És ami durva Pre-Sequel-ben sem! Igaz, az első végigjátszást solo-ba akarom lenyomni, de akkor is fura, hogy sosincs senki online.Egyébként a Raid az ott kezdődik, hogy WoW. Ez csak 4fős group. Rá van erőszakolva a raid jelző

-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
De akkor UVHM után már nem eccerű farmolni őket mi?
(solo-ba) -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Gondó'tam

thx! -
.LnB
titán
Eszembe jutott valami, Pete bárjában lehet lootolni Moxxi-s képeket. Azok az achi-n kívül mire jók? Emlékszem mikor ott tartottam meg akartam nézni, hogy mire jó, de elfelejtettem. És most egyik haverom pont kérdezte tőlem.
-
.LnB
titán
válasz
dioka7
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy te ajánlottad. De sokan írták.
De látod, nem érted mit akarok mondani. Ott a W4r-D3n példa amit felhoztál. UVHM-ben még térdre se rogytam azon a fight-on. Fejszével szétcsaptam mindenkit, és a bloodsplosionnal pedig robbant szépen sorba az összes robot. Nem tartott szerintem 2-3 percig se az a fight. Ezért mondom azt, hogy Krieg esetébe teljesen mindegy, hogy van e nálad Harold, mivel az esetek 80%-ban nem lősz, csak csapkodsz a fejszével. Secound Wind-hez jó. De ott egy jó rakéta vető is tud olyan hasznos lenni. -
.LnB
titán
válasz
Amartus
üzenetére
Közelre jó valóban. De nálam mindig volt egy király RLauncher.
A Harold-os témához még:
Egyébként nem értem ezt a nagy Harold gyűlöletet. Mikor ide jöttem teljesen kezdőként, akkor mindenki csak a Harold-ot mondta nekem. "Az kell, az nélkül nem lehet, az a legjobb."
Aztán mikor kifarmoltam, és végeztem UVHM-el. Majd azt mertem állítani, hogy könnyű volt. Akkor hirtelen páran elkezdték szapulni a Harold-ot. Nem értem.
Krieg-el szerintem Harold nélkül is vígan végig lehet nyomni a játékot, mivel szinte végig baltával csapkodsz, dobálsz. Kell hozzá egy értelmes talent és ennyi. 30% hp alatt benyomod az actionskill-t és azt végig használod míg ki nem ürül a pálya. Kicsit kite-olod az ellenfeleket maximum, ha sokan vannak körülötted. De ezt is csak addig kell csinálni, míg nincs meg a Bloodpoision. Azután már mindegy mennyien vannak. Nekem nincs tapasztalatom sajnos más karakterrel mert későn találtam rá a játékra, és eddig csak Kireg-el játszottam. Majd ha lecseng a Pre-Sequel talán egy Gunzit is játszok még. Mert érdekel, hogy melyik a könnyebb.
A Haroldot szapulni meg értelmetlen, akkor bármelyik Legendary class mod-ot is lehetne mivel azok is rengetegedt dobnak a karakteren ha az adott build-hez passzolnak. -
.LnB
titán
válasz
Terrorista
üzenetére
én csak Krieg-el játszottam. Az meele karakter, de brutális. Simán nyomtam végig vele UVHM-et is. Snipert Szerintem felejtsd el. TVHM ben és UVHM-ben használhatatlan.
-
.LnB
titán
válasz
Raysen623
üzenetére
Én is aug. 24-én kezdtem. Akkor próbáltam ki mikor ingyenes volt. Először nem is tetszett, aztán másnap megvettem
És eléggé rákattantam. Láttam, hogy azért van "mélysége" a játéknak. Nem egy agyatlan sz*r. Bár elsőre nagy hentelésnek tűnik az egész, de az csak a felszín. -
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Idővel biztos eljutok oda is, Pre-Sequel mellett/után. Most nem játszok semmivel míg meg nem jelenik.

(#10995) wesker24 Tudja ő, folyamatosan blogoltam itt, hogy épp hol tartok

-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Tegnap néztem a Launch Stream-et. Az alapján tetszik, van kedvem játszani vele.

-
-
.LnB
titán
Haroldal lőttem a Saturn-t. Lelőttem róla az ágyúkat, de talán corrosive cuccal nem is próbálkoztam. Constructor azt tudom, hogy a szeménél kell. Dobáltam is a baltát rendesen
Az a baj, hogy ha közel megyek hozzá, és elkezdem hátulról csapkodni akkor az aoe kicsinál hamar amikor "dobbant". -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Akkor még maradt a játékba tartalom, lenne mit csinálnom. De meghagyom későbbre. Kicsit már erőltetett menet volt ez. És be kell vallanom, tegnap volt 3 enemy amit nem bírtam megölni. Az egyik Saturn volt. És két Constructor 3.0. NEm tudom miért, de szinte sebezni alig bírtam őket. Nagyon kitűntek a nehézségükkel, nem is értettem. Szerintem tovább harcoltam volna velük mint Warrior-al. Viszont egyébb IRL dolgok miatt sietnem kellett (kisfiammal ketten voltak otthon és ő aludt míg én játszottam ezért siettem végigjátszani míg fel nem kel
), ezért ha szégyen is a futás...de hasznos. Gondolom ez a pár enemy jól tükrözi az OP szintek nehézségét.Most várok a PS megjelenésére, addig pihen a Borderlands 2. Nem lesz elfelejtve, mert sok dolgot tudnék benne csinálni. Még Bee pajzsom sincs, pedig az szeretnék farmolni egyet. És a Raidbossok... nem tudom egyedül lvl61-en van e értelme rájuk menni?!
(#10967) Are,on Még nem próbáltam ki, nem is tudom mitől olyan jó a Conference Call. Ebből dob a Warrior elemental verziót? Mert nekem csak egy simát dobott.
-
.LnB
titán
Na végeztem az UVHM-el. És nekem most kicsit elég. 110órát játszottam a játékkal "egyhuzamban" mellette másra nem is néztem. Most pihenek kicsit a Pre-Sequel-ig. Az OP szintet nem ajánlja fel a játék? Mert nekem nem tette.
Mondjuk a búcsú legalább jó volt. [link] -
.LnB
titán
válasz
üzenetére
Nem te vagy az első aki a Harold erősségére kitér. Kérdem én, nem a játék része? Nem adott mindenkinek a lehetőség, hogy megszerezze? Ráadásul nevetségesen könnyen. Az a célom, hogy végigjátsszam a játékot a lehető leggyorsabban (most, hogy jön a PSequel). Nem az, hogy vért izzadjak. Mindent kihasználok annak érdekében ami nem számít cheat-nek, hogy a végére jussak.
-
.LnB
titán
válasz
kona005
üzenetére
Legtöbbet Harold-ot használok, és egy Slages SMG-t. De az esetek 90%-ban nem is lövök, csak az action skill. Ez a Krieg szinte halhatatlan. Van egy ritmusa, kicsit oda kell figyelni és ennyi. Nem mondom, hogy nem halok meg. De az mindig akkor van mikor már túl sokat akarok
Amikre így kicsit nagyobb figyelmet kell fordítanom azok az "Armored" enemy-k. És tegnap találkoztam egy pontosan nem is tudom mi volt de valami ultramegabadass Constructor-al. Na annak sok HP-ja volt.[Prolixus] + Amartus
Megvettem a kiegészítőket, akkor előfordulhat az is, hogy 65-ön érek Warrior-hoz?
Akkor ő skálázódik velem (a drága
)? -
.LnB
titán
Visszaolvasgattam a hozzászólásaitokat amikkel riogattatok, hogy az UVHM mennyire nehéz. Jót mosolyogtam. Egyedül [Prolixus] festette le valósan a dolgokat. Ha az OP szintek is ennyire "nehezek", akkor hipp-hopp megleszek azzal is (Arc mode: ON
)Tegnap a BNK3R fight-ig jutottam. Majd ma megcsinálom. Csak az az Angel fight ne lenne, az olyan uncsi. UVHM-ben mennyi a level cap? 61? Mert most vagyok 60-as.
-
.LnB
titán
Nem lehet Relic-et nyitni golden key-el?nyitottam vagy 20-at de semmi :/
(#10699) BomiBoogie Most végeztem megint Bloodwing-el. Lehet befejezem UVHM-et míg megjelenik a Pre-sequel

-
.LnB
titán
Találkoztam egy Tubby Stalkerrel. És dobott nekem egy ilyet. Rendes volt

-
-
.LnB
titán
válasz
tibee77
üzenetére
Tudom, pont ez a fura. Assault talent bónuszom ugye alapból nincs mivel nem tettem arra az ágra. De Shoti bónuszom van. De TVHM közepe óta nem került a kezembe értelmes shoti. Viszont én még csak lvl57-nél vagyok. Szóval lehet még nem vagyok ráutalva a használatukra. Jelenleg, Harold + Plasma Caster amit legaktívabban használok. De az esetek 80%-ban meele-ben verem az ellent.
Most megnéztem, lehet egy Flakker-t ki kéne szednem automatából kipróbálni. Conference Call-ra is rá lehetnem menni, de el kell ahhoz jutni a sztori végére még

(#10904) dioka7 Tuti az OP szintek miatt van. Vagy már UVHM-ben is így használtad?
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Mentem 13 kört a garázs mögött, abból 1db spawnolt és az se dobott semmit

De az ùj DP Harold legalább megvan. És most csak 20 ki-be lépés kellett kb. -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Csak neked : [link]

-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ùgy értettem a DP kérdést, hogy ha most tvhm-ben kiszedek egyet akkor az lvl50-es lesz vagy 56-os. Vagy 56-ost már csak Uvhm automatából tudok kiszedni?
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ohh azok dobnak nekem is király modokat, arra ránézek majd. Azok csak simán spawnolnak? Nincs trükk?
Előző hsz-t szerkesztettem, lenne egy kérdésem a DP Harold-ról. Válaszolj pls
(#10868) -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Áhhhá
Még nem ott tartok
Még csak most indultam utánuk. Meg lesz az nyugi 
Fontos kérdés!
Ha TVHM-ben kifarmolok még egy Harold-ot, és kiszedem az automatából az akkor most megint 50-es szintű lesz vagy hozzám igazódik? Inkább farmoljam a tokeneket és UVHM-be vegyem ki a fegyót? Mert nem sok token kell már, miután múltkor húztam kicsit ott havert. És nem vagyok messze, hogy megint kivegyek egy Harold-ot.
-
.LnB
titán
válasz
kona005
üzenetére
Én most Rolandot mentem meg. Már elvitte a zárkából w4r-d3n, most követem őket.
Próbálj meg Golden key ládákat nyitogatni hátha lesz valami jó fegyvered, és felszerelésed belőle.
A swift-key kódok megvannak? Mert van rengeteg kód amit be lehet váltani. Nekem jelenleg is 160 kulcsom van. -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Én TVHM-ben egy Tediore Corrosive Plasma Cater-el vittem végig szinte az egész robotos részt, vagyis a végjátékot. Ott nagyon megszerettem, mondjuk nem feltétlenül a kinézete miatt, de arra sem lehet panasz.

-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Na majd bekapcsolom akkor ma. Láttam azt hiszem először mikor a beállítások közt jártam. De egyszer beállítottam mindent és azóta nem léptem az options menübe.
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ezt már én is figyeltem, gondolkodtam is, hogy nem igaz, hogy nekem sose esik valami jó assault rifle.

De mesélek nektek egy mókás dolgot. Tegnap nézegettem a táskámat, és pont az assault rifle-k között kutakodtam. Egyszer csak láttam, hogy van egy ami több mint 100k-t ér. Mondom wtf? mi ez?
És egy Legendary, eddig nem vettem észre, pedig lvl45-ös.
És, hogy ez hogy lehet? Egyrészt nem használom azokat a rifle-ket. Másrészt színtévesztő vagyok
Ez elég szívás. Nem mondanám durvának de a zöldet és a narancssárgát itt konkrétan összekevertem.
Ez akkor a legrosszabb mikor sok item van a földön egy boss után, és azok a "nyalábok" amik jelzik milyen itemek, ott nehezen veszem észre a Legendary-ket 
De így is jól nyomom
-
.LnB
titán
Nem feltétlenül az volt a baj. Mert Kireg-el, meg lehetett azt játszani, hogy phase 1 sniper az egyik tartály, phase 2 a másik tartály szintén sniperrel, és ha kifogy akkor valami más. Aztán phase 3-ban 1-2 Harold shot, ami ha visszapattan mehet is az action skill. Aztán lehet dobálni baltával, és kite-olni körbe körbe (vagyis szaladni körbe-körbe). Persze nagyon rizikós, de jó ütemmel meg lehet oldani, így vertem le 10% alá az első nekifutáskor, csak aztán az egyik visszapattanó Harold kicsit nagyobbat odabsztt és megfeküdtem.
Ezért érdemes fennhagyni a robotokat, jók lehetnek secound wind-hez. De ugyanakkor zavarhatnak is ebben a visszapattanós taktikában. 
Más: Kíváncsi voltam arra, hogy vajon van e Doctor Who-s utalás a játékba, és elkezdtem utána nézni. Aztán megtaláltam az utalásoknak a listáját. Nagyon komoly, hogy mennyi van!

[link] -
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem lesz meg a 72 a Pre-Sequel megjelenéséig. Mérlegeltem is mikor elkezdtem az UVHM-et. Most vagyok lvl55. Szóval nyugodtan nyomom a game-t, mellékküldikkel, mindennel együtt. És egyébként is tegnap vettem meg csak a hiányzó DLC-ket.
Így majd vissza tudok térni Pre-Sequel mellett majd a BL2-höz is, marad még majd benne tartalom. Szerintem így is elég jól haladtam, de ennél többre nincs időm.Egyébként ez a Jackenstein boss, ez csak UVHM-ben ilyen erős? Vagy csak nekem okozott ekkora gondot? Vagy ez mi vó't?
Alapból is egy nehéz boss-nak számít? -
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Most lenyomtam a Hammerlock DLC-t, de csak a fő sztoriját, mert Nem tetszett ez a DLC. Fő sztoriba az elején. Sanctuaryba eljutoottam már. De csinálgatom a mellékküldetéseket is.
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Már furcsa volt, hogy milyen jól haladok mi?

Egyébként, itt a két boss közötti nehézség oriási, mert az előző boss az 4ütés volt kb. De ez.... -
.LnB
titán
Na most először kikészültem kicsit idegileg a játéktól.
Jackenstein fight. Kész, legutolsó próbálkozásnál 10% HP-ja volt és elbasztam.
Nagyon nehéz fight. Az megvan, hogy le kell lőni a hátáról a tartályokat. Aztán le kell verni, de baromi nehéz. :/ Pihentetem is kicsit most. -
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ez mindig így van. Főleg mikor már kiírtottál mindenkit, de a Flame of the Firehawk-os Nova Blast tickel még egyet, ami felrobbantja a 2cm-re lévő hordókat!
És nyekkk.... -
.LnB
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy megértem mit akart. CSak, hogy ezek a szavak ezt jelentik

-
.LnB
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Arra gondolhat, hogy random emberkékkel próbáltak leverni egy raidboss-t, és mindig meghaltak.
PUG -azok a random csapattársak
Wipe -pedig az mikor mindenki meghal egy boss-on. -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Köszi az infót!

Ma akkor be is szerzem azokat a dolgokat amik nincsenek benne a Goty-ba. -
.LnB
titán
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha szeretném haveromat kicsit húzni. És én arra gondoltam, hogy nyomok pár kört Pete bárjában. Akkor én elmegyek oda, majd szólok neki, hogy Joinoljon rám, akkor a bárba fog belépni? vagy a terület elejére és el kell neki is odáig sétálnia?
Vagy mit ajánlotok hol érdemes boostolni? Warrior-nál nem akarom, az spoileres lenne
Ezt most random találtam tök állat: [link]
-
.LnB
titán
Na most, hogy már csak két hetem van a Pre-Sequel megjelenéséig, most már realizálódott bennem, hogy addig nem fogom tudni végigtolni a UVHM-et. A DLC-ket pedig főleg nem. De most nekiállok a Hammerlock-os DLC-nek mert az eddig kimaradt. És kifarmolok magamnak egy The Rough Rider pajzsot ez most a célom. Egy Legendary Sickle Class Mod is jólesne a lelkemnek de ahogy látom csak 61 felett dobálják. :S
Szerintetek érdemes megpróbálni kifarmolni egy lvl50-es Conference Call-t Warrior-ból? Mert Shotgun-om nem igen van most értelmes. -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Tényleg te mondtad, hogy lehet csalódni fogok
akkor a Love Thumpert fogom használni. Aztán nemsokára meglesz ùgy is a Flame of the Firehawk pajzs megint. A titok egyébbként a slag használata, és van egy durva slag transfusion gránátom, ami ebben Sokat segít. -
.LnB
titán
Persze! Jól beparáztattatok itt, hogy majd az UVHM az milyen nehéz lesz, mert majd meglepődök. Ennek ellenére "mint kés a vajon". Pff nyomulok simán. Egyedül most a Assassinate the Assassins quest alatt haltam meg párszor, mert minden optional feladatot is megcsináltam. És a shotgun-om elég gyenge volt az nehezen ment.
Egyébként vártam a válaszaitokat a shield-es kérdésemre. De mind egy Impaler-t használom. Bajom nincs vele.
Most már valami raid boss-t néznék meg szívesen valakivel vagy valakikkel. -
.LnB
titán
Na UVHM-be nyomom. Nem nehezebb szerintem mint TVHM eleje. dioka7 kollégával nyomtuk egy kicsit, jó volt

Na melyik pajzsot használjam? Love Thumper-t vagy az Impaler-t (amit Warrior dobott nekem
)? -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Love thumper-t megszerzem majd miután kinyírtam Warrior-t. De a Rapier-t nem tudom. Mert azt már megcsináltam korábban, nem tudom fel lehet e venni újra azokat az "üveges" questeket.
Ha kinyírom Warrior-t. És maradok TVHM-ben akkor a mellékküldik, mint pl a Love thumper-es Best Mother's Day Ever az hányas szintű lesz? -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Akkor valami ami legyen a tarsajomba UVHM elején? DPHarold, Sandhawk van. Bár utóbbi kisebb szintű.
Csak kérdem, ha nincs akkor nekiugrok majd egyből UVHM-nek
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ha TVHM-ben kifarmolok egy Bee-t. 51-52-es szinten, az jól fog jönni UVHM elején? Vagy hagyjam inkább?
-
.LnB
titán
Most, hogy "fuss Forest módba" nyomom végig a játékot, szörnyülködök, hogy ez így mennyire rossz. Most azért örülök, hogy az első végigjátszás során megcsináltam minden mellékküldetést, mert ez szörnyű. Nagyon durva, hogy kb a területek 2/3-án nem is jár így a játékos. Szinte a játék világának csak nagyon kis részét ismered így meg.
-
.LnB
titán
Bee-t hogy érdemesebb farmolni Treant-ekből vagy Hunter Hellquist-től? Lehet nem fogok most ezzel pepecselni, csak kérdezem. Arid Nexus-ig jutottam a "speedrun"-ban szóval van még hátra. :/
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Az már Nem tùl sok idő. De semmi baj Nem fogom elfelejteni a játékot. Nem tudom ma meddig jutok. Az az Angel fight elég vontatott.
-
.LnB
titán
Látnotok kellene, hogy "rohanok" végig a játékon TVHM-ben.
Na nem azért mert mennyire király vagyok, hogy az 5-10 szinttel kisebb enemy-ket hogy ölöm meg. Csak a rush, nem is állok le harcolni senkivel. Tegnap levertem Bloodwing-et és BNK3R-t. Ma Angel következik, és remélem eljutok a végére. Bár szerintem nem fogok. Pedig már nagyon nyomnám a UVHM-et. -
.LnB
titán
válasz
Amartus
üzenetére
Bááázzz. Köszi, hogy szóltál. Ha erre menet közben jöttem volna rá akkor lehet a hajamat téptem volna. Na akkor ezzel elég egyértelművé vált, hogy folytatom a sztori-t. Abból is van még azért hátra. Csak most fogom Roland-ot kimenteni a börtönből.
(#10680) BomiBoogie
Sokszor gondolkodok rajta, de esküszöm ez a holdas cucc nem fogott meg. :S
Nem tudom mi lesz. De azért az viszont jó lenne ha nem így nyomnám 2évre a megjelenés után, hogy már ti nem játszotok vele olyan aktívan. Jó lenne együtt nyomni
-
.LnB
titán
Eszembe jutott, hogy a Hammerlock-os DLC még hátra van. Lehet gyors megcsinálom azt is. Kíváncsi vagyok ott, hogy lesznek a quest szintek. Azt írtátok, hogy a Tina DLC a leghosszabb ennek ellenére ez tűnt a legrövidebbnek
Nagyon jó volt. Remélem a Hammerlock-os is hamar végignyomható.Aztán utána tényleg most már go UVHM.
Esetleg ha valakinek van kedve segíteni leverni Pete-t azt megköszönném. Nem tudom mennyi ember kell hozzá, vagy mondjuk ha egy lvl 72-es segít nekem akkor az mennyi időbe telik mert én ezen a szinten szinte csak "simogatom" nem sebzem őt
Tényleg a Raidbossoknál hogy van, ha én behívok egy magasabb szintű havert, akkor a boss nehézsége kihez igazódik? Marad lvl50-es erősségű? -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ez a cutscene nekem ki, de onnantól mentem míg megáll a hajó, és kiszálltam belőle, akkor automatikusan megkaptam a questet. De már mindegy

-
.LnB
titán
Na csak Nem bírtam abbahagyni és megszereztem a DP Harold-ot
esküszöm tovább tartott ki be lépkedni mint 400 tokent kifarmolni 
Ja és megnéztem kíváncsiságból Raid Pyro Petyát, glitchel is eltartana Szerintem egy óráig míg megölném. Feltéve ha Nem fogy el az ammo persze.
-
.LnB
titán
válasz
Amartus
üzenetére
Még jó, hogy megkérdeztem mennyi van hátra..
Csak a Boss fight volt. Végeztem is, de az a csillámpóni
Omg.Megvan lvl50-is, szóval irány szerintem UVHM. Csak előtte át kell szaladni a sztorin.
De mára szerintem ennyi elég.Szerk: Nekem 75óra van eddig csak a játékban

(#10672) Amartus Hol fb-on? Mert azt már aktiváltam

-
.LnB
titán
válasz
üzenetére
Nem úgy van ahogy írod. Mert mikor megtudtam, hogy a Goty-ban nincs benne az összes DLC, akkor mind a négy DLc helyszínét megnéztem. És mivel ellátogattam azokra a területekre, így már felvettem ott az első küldetéseket automatikusan. Mindet lvl35-ön. És mikor végignyomtam a Torgue és Scarlett DLC-ket akkor úgy volt, hogy az első quest lvl35-volt de utána már a szintemnek megfelelőt dobott. Ezt képekkel tudom is bizonyítani. De igazából már lényegtelen mert most már nyomom Tiny Tina DLC-t egy ideje, és most jó cuccok potyognak.
Ez már nem neked hanem általánosságban írom.
Tiny Tina DLC-ben most végeztem Angel-el, vagyis a pók bossal. Sok van még hátra?
Már elértem az lvl49-et is, szóval jól haladok. De ebben a DLC-ben töménytelen mennyiségű enemy van. Nekem eddig nem túnt fel sose, hogy ilyen rengeteg jött volna egyszerre. Gondot nem okoznak, sőt legalább jól jön az XP
Van egy enemy típus, aminek a hátából ki kell húzni a kardot, na mire arra rájöttem..
Most kezdtem megérteni miért jók a slag-es fegyverek most kezdtem el őket használni.Na de ez a DLc teljesen beteg. Rengeteget nevetek rajta. A Gandalfos, Trónok harcás poénok... És tuti tele van még olyanokkal ami nekem fel sem tűnik
Nagyon jó DLC, csak sárkányt olni Krieg-el nem egyszerű. Van valakinek valami tuti ötlete erre? -
.LnB
titán
Na egy kicsit most mérges vagyok. Vagyis nagyon!
Úgy néz ki korábban átjöttem erre a területre ahol a Tiny Tina DLC játszódik. És ezzel felvettem az első küldit. Ezért most a küldetések lvl35-ös szintűek. De az enemy-k 46-47-48-as szintűek. Én vagyok most lvl46 (majdnem már 47) A küldik így nagyon kevés xp-t adnak, és használhatatlan tárgyakat.
Megcsináltam azt a questet amiben a 4királyt kell megölni. Kb 8x haltam.. Nagyon nehezen ment. A sárkányokról nem is beszélve, azokkal is rengeteget szívtam. :S
Remélem ha szintet lépek utána már a Questek is lvl47-nek megfelelő Xp-t fognak adni.És úgy alapjáraton is ez a DLC szivatós, Tiny nem kíméli a játékost.

-
.LnB
titán
Ma jutottam oda, hogy elkezdjem a Tina DLC-t, mert maradt pár Scarlett-es mellékküldi amit Nem csináltam meg. Ez a Tinás már most király, nevettem mikor az elején megidézi nekem a sárkányt

-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
uhh az Nem kevés. De ha élvezetes akkor király. Sőtt akkor simán még lesz az lvl50-is alatta. Mindig egy órát tudok játszani esténként. Mostanság az az egy óra, az fél szint kb.
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Remélem akkor esik majd Bee az első végigjátszás során is
Tina DLC mennyire hosszù kb? Mint a Scarlett? Mert az hamar "elröppent". 
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Pont ezért nem értettem, hogy miért OP8-on farmoljak :S Teljesen igazad van. Azt hittem valamit megint nem tudok. De az első gondolatom az volt, hogy akkor már minek? Az lesz, hogy mikor átmegyek UVHM-re akkor megnézem, hogyan haladok. Ha nehezen akkor vissza TVHM bárba kicsi token farm, aztán megveszem Harold-ot.
Igen többnyire egyedül. Ami jó is meg nem is. Mst még jó, mert be tudom osztani azt a kevés játékidőt amim van. És én se függök senkitől és más se függ tőlem. Viszont egyszer szükség lesz társra/segítségre. Akkor nem tudom mit fogok csinálni, majd pislogok

szerk.: Jajj! Elfelejtettem írni, megnéztem a Tiny Tina-s videót! Kezdem sejteni mi vár majd rám abban a DLC-ben.

-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
UVHM végéig.
-
.LnB
titán
válasz
Amartus
üzenetére
Akkor ez lesz az. Ezt akarom én is lvl 50en kiszedni, bár most azt mondták ne farmoljak csak OP8on... nemmtommilesz

-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Igen, de igazából mint leírtam ennél bonyolultabb ez a "csalódás" dolog. Mondjuk elég depressziós hangvételűre sikeredett.

Ettől függetlenül játszanék vele, de nem adnék érte annyi pénz mint amennyit kérnek érte. És erre még jönnek majd a DLC-k...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Extraflame pellet kályha
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De majd megyek ma segítek neki szerintem.

(solo-ba)

Mert én még nem láttam értelmeset a Psycho-nak. Én szinte mindig SMG-vel megyek.