Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
bl3 ról valami infó ?
-
MARV6969
tag
SPOILER
[link]ezt is megértük... bejelentették az utolsó (...?...) DLC-t... E helyett a sok headhunter kiegészítő helyett csináltak volna egy "normálisat" ( acsikkal, új cuccokkal, stb..), jobban örülnék... A táj mondjuk szép, tiszta Scarlet...
De mivel Borderlands fanatikus vagyok, nem tudnak olyan sz@rt készíteni ezen a címen, amit ne vennék meg... Pontosabban eddig nem tudtak olyat készíteni, de amint látom erősen próbálkoznak
-
PeL
addikt
Azért elég röhejes hogy
törtönmár az update óta játszható a Headhunter 5: Son of Crawmerax DLC is, nekünk meg majd április 15.-én teszik "feloldhatóvá" ha kifizettük steamen. -
tibee77
őstag
Tegnap elött ketszer farmoltam a loot midgeteket a wild life-on (bloodwing ketrece mellett).A ket alkalommal a 4 ladabol összesen 6 midget ugrott ki.Gondoltam ma is folytatom ezt a dolgot de a nagy semmi jött elö.3 alkalommal mentem oda vissza es egyszer se jött loot midget.Nem lättam az update list-en, hogy ilyen fix-eket is csinältak volna.Nagyon remelem, hogy nem csesztek el ezt a rate-et sem.Legaläbb tölük lehetett jo cuccokat összeszedni.

-
PeL
addikt
válasz
fi:zi'k
üzenetére
600K körül van alapból ha jól emlékszem, a shielden -1.1M hp van. Amúgy sztem a Badass Rank is bugolja. Volt mikor a max HP-ra tettem és akkor 0-ra tette a HP-m. Utána megint pakolgattam rá akkor 1 volt a HP aztán megint 0...
(#8286) v_tomy: És pont így érik el azt hogy mindenki előbb utóbb editorhoz folyamodik.
-
vitaro
senior tag
Ezzel csak a Siren játékosokkal csesztek ki, többé nem működik az Immolate trükk. RIP Zombi Maya.
Nem igazán értem a Gearbox-ot. A Borderlands az egyetlen igazán sikeres sorozatuk, erre egyre-másra kicsesznek a játékosokkal. Kijavították Digistruct Peak-en is a gránátos rövidítési lehetőséget, most minden egyes OP szintért küzdhet mindenki. Amivel nem is lenne baj, ha nem lenne ennyire unalmas és idegesítő ugyanazon a pályán nyolcszor végigmenni. Plusz ez az egész OP móka rohadt kiegyensúlyozatlan.
Korábban javították (próbálták) a Treasure Room-ot... Igazán hagyhatnák békén az ehhez hasonló népszerű glitch-eket, főleg ha már ilyen szar a loot. Az első részben is ez a farmolási lehetőség tette közkedveltté a General Knoxx DLC-t, nem a folyamatos, gyorsan frusztrálóvá váló kocsikázás. -
PeL
addikt
válasz
Phobion
üzenetére
Vagy mégsem...
- (Mr. Torgue/ Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 DLC) Addressed an issue where an overpowered Hoplite shield would drop player health to zero.
Nekem ugyanúgy nullára teszi a hp-mat mikor felteszem, így egy hitel bármi annak ellenére hogy van majdnem 8 millió shieldem.
-
PeL
addikt
válasz
Phobion
üzenetére
1.8.0 Patch Notes
- Added support for upcoming downloadable content.
- Added an “Expansion” sort option to the mission log, which allows you to sort missions by the DLC that contains them.
- Added a ColorBlind mode (the option can be found in Main Menu > Options > Video).
- Addressed an issue when scrolling through player inventory in vending machines before it finishes loading.
- Addressed an issue where Golden Keys would reset to zero if the user attempted to redeem more than 255.
- Addressed an issue with The Bee shield applying incorrect damage when using explosive weapons.
- Addressed an issue where clients would be unable to pick up some items.
- Addressed an issue where enemies could be healed by rockets if they were near a Siren using Restoration.
- Addressed an issue where Deathmark and Thoughtlock FX would display incorrectly on some enemies.
- Addressed an issue where Zer0’s “Execute” skill will flash on screen when entering Deception without having Execute trained.
- Addressed an issue where Zer0’s Deception HUD would occasionally persist after Deception had ended.
- Addressed an issue where the camera could sometimes become stuck in a third-person view when entering a vehicle.
- Addressed an issue where Gaige failed to emote when summoning DeathTrap.
- Addressed an issue where Gaige’s “One Two Boom” orb could not be exploded by E-Tech weapons.
- Addressed an issue where Raving Retribution projectiles would sometimes cause damage to Krieg. Flame Flare made this issue more likely to occur.
- Addressed an issue where Buzzaxe Rampage would not reset from Release the Beast during fast travel.
- (Bloody Harvest DLC) Addressed an issue where projectiles would pass through Pumpling’s head without causing damage.
- (Bloody Harvest DLC) Addressed an issue which caused Sully the Blacksmith to only throw hammers and not use his other attacks.
- (Mr. Torgue/ Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 DLC) Addressed an issue where an overpowered Hoplite shield would drop player health to zero.
- (Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 1 DLC) Addressed an issue where the Butcher shotgun reload would go out of sync for clients.
- (Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 DLC) Addressed the opening which allowed players to grenade jump over the walls in Digistruct Peak.
- (Tiny Tina DLC) Addressed a minor texture issue on Salvador’s Dragon Keep skin.Plusz a legutolsó patch utáni hotfixek
-
Phobion
addikt
Jól látom, hogy érkezett egy 173 mb-os patch?
(#8281) pohár - Lehet tudni, hogy mit változtattak?
-
pohár
félisten
ez a Pyrophobia mekkora királyság

-
tibee77
őstag
Tudtok mondani a wildlife exploitation pälyän kivül olyat ahol meg nagy esellyel fordulnak elö loot midget-ek?
-
TheProb
veterán
Azt hittem ez az új moxxis dlc "rendes" dlc lesz, nem csak HH... :/
-
Hege1234
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
köszi!
-
Hege1234
addikt
maya-val hogy tudok Thoughtlock-ot csinálni
sehogy nem engedi gömbe zárni
-
PeL
addikt
Szokott az páncélt is dobni. Amúgy én is editorozok. Felszintezem a cuccaim ahogy haladok a level uppal. De csak azért mert nem akarom a fél életemet azzal tölteni hogy minden itemet újra és újra kifarmolok mert idővel elavul mindig. Tehát egyszer farmolok csak ki mindent, utána már húzom magammal a szintjét.
-
vitaro
senior tag
TVHM után amikor megjelent az első szintemelő pack, újrafarmoltam mindent. A másodiknál már szépen felhúztam a leginkább használt cuccaimat 72-re. Lehet, hogy csalás, de 400+ óra után leszarom.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy milyen dühítő amikor az órákig tartó farmolás után az adott jóember dob egy két szinttel alacsonyabb legendary-t...
-
pohár
félisten
persze, bár nekem 760 van 1680x1050-es felbontáson (majdnem minden csutkára húzva, csak az AA és a látótávolság, nem jut eszembe angolul) megvan az 50-60FPS átlagban, de ha négyen nekiállunk például egy Hyperion Slaughternek, és sok ellenség tömörül egy helyre, és mindenki küldi rájuk a savat, meg a robbanó dolgokat, ott szépen be tud esni 20-ra is

-
tibee77
őstag
Nekem amd kärtyäm van (7850) es a physx alapbol low-on van, nem is tudom ällitani.Ti hogy tudjätok?(amd-sek) Amugy nälam full hd-ben minden maxra huzva gond nelkul megvan a 30 fps (nem tudom pontosan mennyi de nem lag-ol)
Ryu hol tartasz?Nekem is van ket alacsonyabb szintü karim, beszällnek hozzäd ha lehet mert itt a forumon mindenki magasabb szintüekkel nyomul, senkivel nem tudok jätszani.Psycho-val megälltam 66-on mert nincsenek mär normälis küldik es igy nincs kedvem toväbb fejlödni se.
Pedig mär nagyon jo lenne hasznälni a 72 legendary mod-ot. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ryu77
aktív tag
válasz
üzenetére
1680x1050-ben használom és néhány helyen leesik 60 alá.
Minden max csak a texture fade off mert nem tetszik és a PhysX low mert Amd a kártyám. Kevés fps akkor van ha bekapcsolom a PhysX-et de azok az effektek nagyon tetszenek. A másik amit nem szeret az az építkezéses pálya ultra látótávolsággal. Lehet az 1GB vram miatt? Más. Editorról mi a vélekedés? Ha a megszerzett cuccaimat felhúzom mindíg a karakterem aktuális szintjére az csalás? -
PeL
addikt
Na most úgy volt hogy...
Megint ott volt, fél nap telt el kb. mióta öltük, lement, kimentünk az ajtón megjelent újból. Még 2x megöltük, harmadszorra ammo hiány miatt megfeküdtünk és utána nem nyílt ki megint az ajtaja, de a boss ott áll bent. Most ott hagytuk, majd később megnézzük újból.
-
PeL
addikt
Az Invincible bossoknak (Seraph Guardian) még mindig van 24 órás cooldownja ha megöljük őket?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Phobion
üzenetére
Értelem szerűen a sebzés nagyobbik részét mindenkor a Gunzerker fogja osztani, főleg, ha dual-wield-el. Azzal nem lehet versenyezni. Talán a Psycho, de annak idő, mire odaér és lecsapja az ellent. Szirénnel nincs tapasztalatom elementál téren ,de ugye az alapjában véve egy healer kaszt.
-
PeL
addikt
Na nehogy már kevés legyen
Adatlapomon lévő configon vígan elfut 1920x1080-ban. Kisebb tweaket csináltam, kikapcsoltam az egyik ini fájlban a dinamikus árnyékokat, 10-15 plusz fps-t ad és alig látható a különbség. Ja és a PhysX-et a beállításoknál vedd le Low-ra mert ATi kártyán nagyon lelassítja a játékot. -
Ryu77
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Volt már egy 52-es UVHM-es Zero-m de elölről kezdtem most Maya-val.
Már csak egy jó videókártya kéne hozzá.
5850-em van most de ehhez kevés.
-
PeL
addikt
válasz
Phobion
üzenetére
Az is röhejes hogy Gunzerkeremnek adtam egy Grog Nozzle-t, DP Unkempt Harold-al és szinte halhatatlan lettem. 56-oson mentem oda Wilhelm-hez, előjött, megindult felém nyomni akarta a pörgését de már nem volt rá ideje mert felrobbant... Nem mértem ezred másodpercre az időt de kb 5 sec alatt szétkaptam. És még Bee Shield-em sincs

-
Phobion
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ja, akkor még normális loot-ot is osztottak.

-
Phobion
addikt
Néha már tényleg röhejes, hogy milyen túlerővel támad a játék.

-
naksys
senior tag
Én a pulykás dlc-vel elég sokat szívtam. Rohadt nehéz volt kiirtani a szakácsot meg a pulykát is, nem fél óra volt az biztos.
-
Ryu77
aktív tag
Üdv a közösségnek, éppen most vettem meg a GOTY verziót a játékból így csatlakozom.
Féláras volt a hétvégén. -
TheProb
veterán
Ezek a headhunter dlc-k mennyire érik meg a pénzüket? Ahogy olvastam nem nagy cucc egyik se, de most hogy minden fél áras, így megéri megvenni őket vagy így se ad semmit kb a játékhoz?
Így 4,47€ a 3 együtt
-
nagyúr
Ha már itt akciózunk, nem tudom ennél van-e most jobb ár?!
BL2 alapjáték -
Frod
addikt
UVHUP 2 erről az oldalról mindenféle gond nélkül behúzható, és rátehető a Steam-es verzióra?
1,69 €, szerintem ennél olcsóbban nem nagyon van. -
köszi a kulcsokat, Urak, asszem tényleg megyek pajzsot guberálni sanctuary-be

-
tibee77
őstag
En mindig facebook-on nezem a shift kodokat.
Amugy 64es szinten elkezdtem csinälni a digistruct peak-et mert mär mindegyik dlc-t vegigvittem es nincs mivel jätszani.(na jo van egy rakat mellek küldi meg, de csak gagyi rewardokkal) Ilyen kis szinten felesleges meg elkezdeni vagy nyugodtan csinälhatom, max rohadt nehez lesz? -
nagyúr
Az amazonos.com-os BL2 GOTY simán aktiválható nálunk is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drón topik
- Battlefield 6
- Motoros topic
- Google Home/Nest
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Tesla topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512 NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 500GB 2.5" SATA 100% noti HDD-k Toshiba, WD, stb
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Dell Vostro 5459 egyszerűbb játékokhoz (i5, 4 GB VGA, 250 SSD) ! AkciÓÓ!
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Commando-val mi a helyzet ilyen téren? Jelenleg 44-es vagyok, de elég support szagú a dolog
(legalábbis coop-ban úgy érzékelem, hogy nem én osztom a sebzés nagy részét)

(de dobozosan ennyiért sehol se láttam, csak digitálisan itt körül)