-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
válasz Are,on #10199 üzenetére
Minden szint adott százalékot ad, kiszámolható, hogy mennyi lesz a vége, mondjuk ha valamit 9-esre felhúzol. Az elméleted helyes, kivéve, ha szükséges rendelkezned a skillek eléréséhez megfelően ama ágba osztott pontokkal. Egy class mod pontjai nem számítanak bele a közösbe.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Are,on
csendes tag
Üdv! A + skill pontot adó class modok, hogyan is működnek pontosan? Mert ugye ad például + 4 skill pontot. Viszont ez hány + %-kal növeli az adott skill tulajdonságát?
( Valamint ez az elgondolás mennyire használható?: Tegyük fel, hogy commandónál, 4 skillre ad +4 skill pontot. LVL pontokból ez a 4 skill 20 pontot von el a játékostól. Viszont! Ha erre a 4 skillre csak 1 darab LVL pontot adunk, akkor ez a 4 skill, a class modnak köszönhetően 5-ös szintűek, tehát megspóroltunk 16 skill pontot, amit eloszthatunk másra. ) -
zarayg
aktív tag
Sziasztok!
lvl59 Assassin vagyok, aki segítene legalább lvl72-re felboostolni, azt megköszönném! Egyébként szívesen játszogatnék, DLC-znék Ha kell, segítek lvl1-ről én is boostolni
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
Bad Pritt
félisten
Srácok, mentünk egy negyedórát .LnB kollégával, minden csecse, de a beépített push2talk nem igazán akar működni, van ennek valami ördöngőssége, vagy nálunk kell keresni a hibát?
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
tibee77
őstag
Ohh vannak äm bloodlust/hellborn buildek is! Ha majd eljutsz a 72ig akkor csinäldd ilyenre a psycho-t, egy ilyen moddal es egy olyan relic-kel ami megdobja az eleted+shotgun es assault rifle ammo-t ad.(ez a 2 legjobb fegyver tipus krieg-nek, ja meg persze a harold de az mindenkinek jo ) Nekem ez a build van bossok ellen. Ja es a fegyver ami nälad van (inkäbb shotgun meg assault rifle de ezt mär irtam) ne csak fire element legyen hanem corrosive is a robotok ellen.Gränät meg quasar vagy stormfront, viszont egy magic missile se ärt, hogy be slagel-j mindenkit. Slag nelkül a 3. vegigjätszäs mär nem fog menni, elsö 2 meg igen de utäna mär kötelezö.
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
törölt tag
leírtad, hogy milyen stílusban játszanál inkább és ezt nem minden karakter képes maximálisan kielégíteni. ha egyedül játszol, akkor szerintem axton megfelelő választás lehet és a későbbiekben a slages ágyú elég jó szolgálatot tesz majd. zárójelben jegyzem meg maya is okés szvsz. ezeket neked kell kitapasztalni, mert mindenkinek más stílus jön be vagy éppen megy jobban.
érdemes jól megfontolni mert a későbbiekben, ha nem akarsz editorhoz nyúlni elég sok bosszúságot okozhat felhozni az adott szintre egy új karaktert. olyan választás nincs, ami minden szituációban a legtökéletesebben helyt állna.
-
[Prolixus]
addikt
Nekem ugyan Maya a fő karakterem, de az a baj vele, hogy UVHM-ben nem skálázódnak jól a képességei. Na és persze az action skillje nem ér semmit egyik-másik boss/raid boss ellen, max annyit érsz el vele, hogy "beslaggeződik."
3 fős co-op csapatba nélkülözhetetlen, valamint első végigjátszásra is kiváló karakter, később viszont sok bosszúságot tud okozni.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
.LnB
titán
válasz VoidXs #10185 üzenetére
Jó akkor maradok. f*szomat mennyit tudok agonizálni a dolgokon. Aztán max csinálok egy másik karit és kipróbálom azt is
Mondjuk HáGé-val ha nyomjuk sanszos, hogy kezdek valami mást. Szóval az lesz Co-Op-ra.
Szerk: beleestem abba a hibába, hogy olyanról kérdezlek titeket ami teljesen ízlés kérdése, és egyén függő. Kinek mi jön be.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz VoidXs #10182 üzenetére
Na ez a beszéd ez már információ áradat volt. Fel is kellett kicsit dolgoznom. Akkor összegezve, használhaó a melee, de jobban járok egy rangeddel? És mivel azt is preferálnám akkor érdemesebb váltani nem? Ez elhanyagolható de azért választottam a Psycho-t mert az néz ki a legkirályabbul
(#10183) [Prolixus] Na az editoros cuccot, köszi, hogy említetted. Bár nem szeretek csalni, szóval megfontolom még. Salvadorra az oké, de az Axton-os turettes mókát nem tudom mennyire élvezném, sose voltam a petes castok híve, bár úgy láttam itt ledobod a turettet és annyi, nem nagyon kell csinálni vele semmit nem? vzarmo korábban ajánlotta Maya-t rangednek az ne jöjjön szóba akkor már?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
[Prolixus]
addikt
-
VoidXs
nagyúr
Oké, a játék elejét már ismered, egyértelműen a fegyverhasználatra van kiépítve, és szépen adagol mindent. A "Bright lights, epic spoiler" küldetés után egészen a fináléig darálhatsz közelharcban, olyanok lesznek az ememyk (kivéve a Surveyor, de az egy lövés), de a főbosst már nem tudod megütni, ugyanis te egy kör közepén fogsz állni, az pedig kívülről néz, ha nagyon unatkozik, még támad is, de inkább jön 2-3 semmit nem érő pici mob. Szóval a bossfight nevetségesen könnyű, a melee pedig remek segítség lesz, hogy eljuss odáig. A DLC más tészta. Röviden: Scarlet - ranged, Torgue - melee, Hammerlock - ranged, Tina - ranged.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
.LnB
titán
válasz VoidXs #10179 üzenetére
Persze jöhet, bár spoilereket utálom, szóval ha lehet fogalmazz árnyaltan
(#10181) HáGé Próbálok minél több tudást magambaszippantani, hogy hipp hopp prau legyek, és tanítsalak
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz [Prolixus] #10177 üzenetére
Azért kérdezgetek itt mert 1. melóba van időm. 2. fórummániás vagyok?
Azért van rengeteg tapasztalatom játékok terén. Nagyjából átlátom a dolgokat, csak ilyen finom részletek érdekelnek. A badass tokenek is érthetőek voltak számomra, csak azt hittem, hogy a +statokon felül van jelentőségük. Ennyi. Így már értem a dolgot. Úgy csinálom, hogy míg melózok addig kérdezgetek ami eszembe jut, aztán ha hazamegyek és lesz időm akkor nyomom. Előre felkészülök a dolgokra, hogy gyorsan haladjak . Most folyamatosan azon kattogok, hogy folytassam e Psycho-val. Mert nem akarok meleezni, és tudjátok, így látatlanban nem tudom elképzelni mennyire lesz használható rangedként. Oké ott vannak a talentek, de gyakorlatban még nem ismerem őket így nehéz. (#10161) tibee77 írta, hogy jó lesz rangednek is. De kicsit gyanús, hogy mikor rákerestem youtube-on, szinte csak melee buildet dobott ki
-
[Prolixus]
addikt
A boss-ok egyáltalán nem nehezek első végigjátszásra sem. Csak ismerni kell a játékot. Tény, hogy a Borderlands egy teljesen más FPS élményt ad, mint a hagományos lövöldék. Sokkal több mindenre kell, lehet és érdemes is figyelni. Vannak különböző class mod/fegyver/pajzs/skill kombinációk, amik különösen hatékonyak lehetnek, de nem minden ellenség ellen, hanem XY ellen. Ugyanez igaz a boss-okra is. Az is előfordulhat, hogy harc közben kell lecserélni a felszerelést, a legtriviálisabb példa erre az, amikor első körben a pajzsot kell leszedni a boss-ról.
A boderlands wikia-n minden információt megtalálsz amire csak szükséged lehet. Persze ide is jöhetsz konkrét kérdésekkel, de mivel mindenki kicsit mást szeret, máshogy játszik, más dolgok válnak be neki, általánosságban sokszor nem könnyű tanácsot adni.
A badass rank az egy jutalom féle, a challange-ek teljesítése során kapod őket, különböző lépcsőben. ha összegyűlik elég badass rank-od, akkor kapsz egy badass tokent, amit "el lehet költeni" különböző dolgokra. A játék ajánlja fel, hogy mire, pl. +1% health, +1% gun damage és hasonlók.
Szerk: Na úgy látom túl didaktikus lett a hsz-em. Mindegy, már így hagyom, hátha egy totál újonc is olvassa a topicot.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz VoidXs #10174 üzenetére
Badass rank? Az számít a bossoknál? Miben?
Mert én osztogatom a pontokat amik összejönnek, de erre akkor külön gyúrni kell?(#10176) VoidXs Na de előbb azt írtad nehezek elsőre. Most meg a 10. végigjátszást írsz
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Most olvasgatok folyamatosan a játék után. Kicsit bánom, hogy csak most vettem meg. Bár így legalább baráti áron volt
Úgy látom első végigjátszás kb 32-es szintig van? És még mindig olyan nehéz solo-ban lenyomni a bossokat? Vagy ezen patcheltek már azóta? Mert elég kevés időm van játszani, és nem hiszem, hogy Co-op-ra sok lehetőségem lesz. Főleg, hogy kevés mostanra a kisebb szintű player.
Nézegettem Psycho gameplayeket, úgy látom tényleg Bloodlust meleeként nyomják a legtöbben.(#10169) genndy A mellékküldiktől nem zárkózom el. Eddig is így csináltam, talán az elején maradt ki kettő.
Tudjátok, hogy van ez elsőre. Még minden kicsit kesze-kusza. A sok fegyver leginkább. Én pl a shotikat nem preferálom, sem a pisztolyokat. De nem tudom jól teszem e. És rengeteg idő míg az ember kitapasztalja.
Eddig is szívtam kicsit, mert elég sok flame fegyóm van. De mikor jön szemben egy resis ellen akkor tényleg cseszhetem. És most elég sok flame resis ellenfél volt. Remélem ez később változik azértDe baromira addaktív a játék. Mondjuk én viszonylag sokat Diabloztam is.
-
dioka7
senior tag
válasz [Prolixus] #10171 üzenetére
Ez igaz, és kihagytam..!
-
[Prolixus]
addikt
Azért nem árt vigyázni, mert van olyan mellékküldetés, ami egy adott ponton már nem lesz elérhető, a sztoriban történtek miatt. A cuccok statisztikája szinten belül egyébként is random változik attól függően, hogy milyen alkatrészek vannak a pajzson/fegyveren stb.
-
.LnB
titán
válasz genndy #10169 üzenetére
Jaja értem a loot-ot. Csak tudjátok láttam a vidibe a pajzs statját, és mivel Legendary gondoltam lehet azok fejlődnek a szintedtől függően. (WoW-ban voltak ilyen cuccok) Ez a "bespájzolás" jó ötlet, de ezt nem javították mára valami patch-el?
-
addikt
A tárgyak nem fejlődnek veled, ha erre gondolsz. Küldetésjutalmak sem, mert attól hogy van spéci vagy egyedi tulajdonságuk, attól még ugyanolyan tárgyak mint amik mondjuk sima ládából esnek.
Igen, érdemes később újracsinálni a küldit erősebb tárgyért, de mivel ez a főküldetés része, ezért csak a következő végigjátszásnál tudod majd.
Mellékküldikkel lehet olyan trükköt, hogy egyszerűen később veszed föl, vagy fölveszed amikor lehet, de csak később csinálod meg. A kettő között van valami különbség, amivel lehet trükközni, de ezt már nem tudom pontosan. Valami olyasmi, hogy érdemes "bespejzolni" a mellékküldiket, mert akkor az ellenfelek a felvétel szintjén maradnak, de a jutalom már majd olyan szintű lesz mint te. Vagy a felvétel miatt "átviszed" a következő végigjátszásra, de a loot már jobb lesz...Az jó taktika, hogy a főszál-küldik előtt megcsinálsz minden mellékküldetést, és akkor a lehető legerősebben mehetsz tovább a főszálon. Csomó mellékküldi úgyis a főszáltól függ, attól függően lesz elérhető.
Meg érdemes figyelni a küldiknél hogy milyen szintűek éppen, se a túl könnyű, se a túl nehéz nem jó. Azokat érdemes csinálni amilyen szinten éppen te vagy (+/-1 még belefér). Nyilván ha túlszaladtál valamelyiken, akkor azt érdemes gyorsan megcsinálni. Nem fejlődsz annyira, mert XP nem sok jön a könnyű ellenfelek miatt, de a magas szintű jutalmat azért megkapod.[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
.LnB
titán
válasz dioka7 #10167 üzenetére
Pont ettől féltem, hogy későbbre kellett volna hagynom Tudta a franc
De sebaj normálon csak nem lehet gond.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
dioka7
senior tag
Szia!
A pajzs "adatai" olyan szintűek mindig amilyen a karakter, pontosabban, amilyen a karakter amikor a pajzsot kapod. Utána nem változik! Ezt a küldetést már nem fogod tudni megcsinálni, csak ha végigvitted a játékot, és fenyitja a TVHM-et, majd ott, illetve, ha azon a szinten is végigcsináltad akkor majd az UVHM-ben. Érdemes kicsit későbbre hagyni, mert akkor a szintednek megfelelően erősebb pajzsot kapsz.
Kérdezz nyugodtan, mi is voltunk kezdők
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz genndy #10165 üzenetére
De gondolom ha magasabb szinten csinálom meg akkor a pajzs is más statokat ad. Nem? szerk: na ez így baromi hülye kérdésnek tűnik, úgy értem a statok nem szinteződnek sose a karakterrel ugye?
Szóval érdemes magasabb szinten újracsinálni ezt a küldetést? Vagy nagyon el vagyok tévedve? Rosszul gondolom a dolgot?Mennyire örülhettek mikor ilyen ingyenes, vagy leárazott a játék, jön a sok kezdő az okos kérdéseivel mi?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Említettétek a Flame of the Firehawk pajzsot. Most utána néztem a küldetésnek youtube-on. És én ezt tegnap megcsináltam. Pont úgy fejeztem be a játékot, hogy leadtam a quaestet. A lootot nem is néztem. Gondolom nem azt a pajzsot kaptam meg, mert csak lvl13 vagyok. Hogy működik ez? Majd meg kell újra csinálnom magasabb szinten?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz tibee77 #10161 üzenetére
Még attól nagyon messze vagyok. Lvl12-ig jutottam most. Csinálok mellékküldetéseket is, el vagyok, nem rohanok sehova. Eddig talentet csak alap dolgokra tettem maxHP pl.
-
tibee77
őstag
Nagyon ütös az a psycho is amikor az elsö es a harmadik tree-t nyomod fel.En azzal nyomulok bossok ellen.Elkepesztö fire rate-d lesz (ami egy amugyis erös fegyvernel halälos ) plusz a tüz sebzessel az eleted ugye töltöd, plusz damage reduction-t is kapsz.Persze ahhoz hogy minden klappoljon el kell jutnod lvl70ig, hogy minden skill a helyen legyen.Addig nem tudom mennyire hatäsos ez a build.A nagy hätränya, hogy a magas fire rate miatt csak ugy eszi az ammo-t es mivel nincs ammo regen mint a gunzerkernel igy hamar üres fegyverrel talälod magad ami nem egeszseges.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
törölt tag
a tűz nem mindenki ellen jó, bár normál módban még teljesen mindegy milyen fegyverrel mész és mikre pakolsz.
uvhmben a slag elengedhetetlen lesz. szerintem rohangálós lövöldözős karaktereknek axton és maya a legjobbak (én is ezt preferálom leginkább). az előbbinek a turret hatalmas segítség lesz a későbbiekben. persze coopban azért változik a helyzet.
konkrét buildeket nem nagyon érdemes lemásolni. a későbbiekben úgy is kitapasztalod, hogy neked melyik képességek segítenek a legtöbbet. én is saját buildet használok, mert nem jöttek be, amiket neten találtam. annyit érdemes csak megnézni, hogy melyek a hangzatos de teljesen hasztalan skillek.
egyébként a hivatalos forumon minden classnak van saját topicja.szerk.: azt felejtsd el, hogy más fpsben mennyire tudsz lőni. itt gép ellen játszol, ami kb olyan, mint a csalók, a multiban. lesznek olyan esetek, hogy a töménytelen mennyiségű critical se ér semmit. ezzel sajnos meg kell békélni.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Bocsi a dupláért, az előzőből lemaradt ez.
Én úgy képzeltem a Psycho-t, hogy Machinegun + tűz kombóval írtom az ellent„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz tibee77 #10156 üzenetére
Akkor lehet rossz választás volt a Psycho? Nekem a melee fight annyira Nem jön be. :/ Válasszak más karit vagy ez is jó lehet rangednek? Ha Nem akkor melyik karaktert ajálnjátok? Ja és Nem sniperkedésre gondolok ranged alatt.
-
nagyúr
a középsőre: tudtok, de NVHM-ben és TVHM-ben fix szintűek a küldetések, azaz ha a Te küldetéseidet csináljátok, akkor az ismerősödnek lesz bőven kihívás, ha az övét, akkor Te kissé unatkozni fogsz. szerintem érdemes felmenni neki is hasonló szintre.
UVHM-ben már szinteződik az ellen, de az még odébb van."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
tibee77
őstag
Kezdökent psycho-val en mindig a közepsö tree-t fejlesztettem csak.Ad egy csomo hp-t plusz brutälisan megnöveli a meele damage-t.Aztän ha az megvan jött a bloodlust, ami a legnagyobb poen psycho-näl.Ha sok ellenfel jön räd es az egyiket egy brutälis csapässal lenyesed akkor a bloodsplosion skillel egy läncreakciot inditasz el.Az elsö akit kinyirtäl felrobban es ha eleg nagy volt az utolso ütes amit bevittel neki akkor minden ellenfel sorban felrobban körülötte, ugy hogy neked semmit se kell tenni. Ez persze nem sokat er ha egy kemeny bossal talälod magad szembe de ez csak a vegjätekban lesz, mikor majd coopba mesz mäsokkal es csak a bossokra mentek rä.Addig az elsö 2 tree a legjobb a "kalandozäsra". Persze csak akkor ha bejön ez a meele-s ütök vägok dolog.Van akinek egyältalän nem tetszik.
A hellborn tree akkor lesz jo amikor megcsinälod azt a küldit amiben megkapod a flame of the firehawk pajzsot.Olvass utäna, az egy brutäl jo pajzs.[ Szerkesztve ]
-
tarBubbles
tag
Az első kérdésedre ITT minden le van írva.
Szerintem az elején nem érdemes elhasználni, úgyis gyorsan haladsz és hamar elgyengülnek.Olyan régen nem játszottam vele, hogy nem is emlékszem, így nem akarok hülyeséget mondani. Az ellenfelek szintje fix de ha többen vagytok, akkor erősebbek. De bizonyos szint különbségnél te nem fogsz xp-t kapni. Az alapjátékban talán egy hely van (Lynchwood) ami szinteződik.
Mivel csak az alap játékkal játszottam így nem tudom. De az úgy vettem észre, hogy az elején érdemes inkább olyan skillekre rakni amitől tankosabb leszel. Sebzést adnak a fegyverek bőven, meg így könnyebben hozzá lehet szokni a játékhoz (nem halsz olyan könnyen).
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Miután kipróbáltam pénteken a játékot és nem tetszett, így tegnap megvettem a Goty verziót steamen (ez ám a logika ) Pénteken Gunzerkerrel kezdtem és nehezen haladtam ezt írtam is itt. Most újrakezdtem egy Psycho-val. Azt hiszem a Goty verzióhoz jár alapból két fegyver, mert kaptam rögtön az elején, és azokkal sokkal könnyebben haladtam.
Na szóval lenne pár kérdésem, tudom nektek ez kicsit fárasztó lesz mert 1000éve játszotok már, de pls ha van időtök válaszoljatok.-Sanctuary-ban találtam egy ládát amit golden key nyit. Van is egy, azt tartogassam későbbre vagy nyissam ki a ládát? Lehet ilyen kulcsokat majd még szerezni vagy csak ez az egy van? Mire jó az a GoldenKey.
-Tervezzük Co-Op-ban játszani ismerőssel. Ha én lvl8 vagyok és ő ma kezdi akkor tudunk együtt játszani? A game dinamikusan változtatja az ellenfelek erősségét?
-Tudom ez kicsit buta kérdés de Psycho-t merre érdemes talentelni? Én eddig +HP-ra és a Hellborn talentet fejlesztettem. Bár ha jól értelmezem Hellborn talenthez elengedhetetlen a flame fegyók használata.
-
addikt
válasz Raysen623 #10146 üzenetére
"Gunzerker", és a fegyvereknek nincs köze a kaszthoz. Mindenki azt használ amit akar, meg amit dob a játék.
Ha az elején vagy, lehet hogy jobban jársz újrakezdeni egy olyan karakterrel ami jobban fekszik.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Raysen623
addikt
Van valaki akinek kis karaktere van? Elkellene némi segítség az elején, mert egyedül lenyírbálnak, ammobol meg rendszeresen kifogyok...Ez a Gerserker vagy mi a tök úgy tűnik nem vált be, nagyon gagyi fegyói vannak.
Akinek van kis karaktere, az adja meg a Steam nevét és felveszem friend listára...THXA MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Injun
senior tag
Köszi.Vennék egy Haroldot.Honnan szerezzek rá Tokent?Most van 200.A Harold meg 613 :-) Token
-
nagyúr
válasz #75376384 #10139 üzenetére
nem különösebben aggaszt, haladok rendesen előre, nem egy helyben toporgok. elhasal - hát elhasal. kevesebb lenne, ha mindig a harold + rubi párost használnám, de az meg unalmas
(#10141) tibee77: a sokcsövű shotty-k a nerf óta nem annyira ütősek. alapvetően minden jó, ami másodpercenként sok golyót lő ki, és nincs sárga szorzója. ezek jellemzően tényleg a magas fire rate-ű fegyverek (főleg smg és pisztoly - kivéve jacobs és dahl), de a sandhawk és a harold is nagyon hatékony, ill. a burst üzemű sniperek is kitűnőek.
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
tibee77
őstag
Nagy pellet szämu soti, magas fire rate-tel rendelkezö smg-k.Illetve a fire rate az a sotira is igaz.
-
Injun
senior tag
Milyen fegyverekkel érdemes használni a Bee-t?
-
nagyúr
válasz TheProb #10135 üzenetére
plussz még az OP szintek (72 a max level minden DLC-vel és ezek után tudsz még előrehaladni, hogy max 80as szintű elleneket verhess nyakon). Bár ezeket már tényleg nem javallott solóban tolni, csak mazohistáknak
tiltakozom! egészen fun az OP8 playthrough - a midgetmong és baráti társasága szétszívatta az agyam (mint az előző három alkalommal is), de azon kívül küldetésenként 4-5 halálnál nincs több. most jön a firehawkos küldetés. nincs kedve valakinek betársulni?
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
tibee77
őstag
válasz Tenteon #10134 üzenetére
Nekem is ez van meg szerintem (kek szin dominäl a boriton) ez 2 lemez volt benne.Mindkettöt dobd be a gepbe.
Amugy ehhez a fegyver/karakter kerdeshez hozzäszolva azert nem mindegy mivel mesz.Psycho-näl peldäul a sotik eleg nagy elönyt elveznek, plusz van egy mäsik skill ami ffyl alatt 150%os damaget ad az assault rifle-re.poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
TheProb
veterán
csak szokni kell a dolgot, a legáltalánosabb hp töltési módszer a potikon kívül a hp töltős gránát. Majd fogsz ilyeneket találni, amit sebez az ellenbe azt visszatölti neked. Amúgy ha már normálon nehéz a játék akkor a 2-3. nehézségi fokon mi lesz? plussz még az OP szintek (72 a max level minden DLC-vel és ezek után tudsz még előrehaladni, hogy max 80as szintű elleneket verhess nyakon). Bár ezeket már tényleg nem javallott solóban tolni, csak mazohistáknak.
(#10134) Tenteon: Mi köze van a lemeznek a steam-en aktivált verzióhoz? Ha GOTY-ot vettél, akkor az a CD-key amit steamen aktiválsz nyílván GOTY verziót fog regelni az accodra, egyébként jobb egér-tulajdonságok-DLC fülön tudod csekkolni, hogy mi van meg hozzá.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Tenteon
újonc
A Borderlands2 játék gameof the year edition kiadását vettem meg és telepítettem fel. Most kezdtem vele játszani.
Mindegyik kiegészítőt csillagozva mutatja. Nem játszhatók a dlc-k hanem a steamról pénzért megvehetőnek tünteti fel.
A lemezem hibás vagy valami más oka van ennek? Kérem sürgős válaszotokat mert a steamen most akciós a játék. Ha rossz a lemez megveszem ott a játékot. Előre is köszönöm a segítséget. -
.LnB
titán
válasz dioka7 #10132 üzenetére
Ahha,
Értem. Azt láttam, hogy dobják a mobok, csak mikor fel akartam venni jelezte, hogy full. Nyilván mert fullon volt a hp-m akkor. Nem egy könnyű játék akkor ez, vagyis egyedül nem. Tegnap Boom and Bewm boss-t öltem meg, és utána jön sok ellen. Na ott szívtam, se töltény se HP. És ha oda akarok menni a hullákhoz cuccokért akkor meg szétlőnek
Nem vagyok noob, sőt, az ellenkezőjének tartom magamat. De meglepett a nehézsége tegnap.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
dioka7
senior tag
Szia!
A megölt ellenfelek fogják dobálni (de az csak ott és akkor tölt, nem utólag billentyűvel aktiválható), de karakterfüggően a skill-fa fejlesztés alapján van akinek megölt vagy sebzett ellenfelek alapján automatikusan tölt, de van olyan is akinek folyamatosan töltődik és csak boost-ot kap a töltési sebesség ha megölsz valakit, ezen kívül szintén ellenfél dobja, vagy automatából vásárolható relikvia vagy class mod (karakterenként más-más) ami élettöltős. Ja és van olyan pajzs is ami tölti az életet (bár ez ritka mint a fehér holló...)
Szóval 1000 módja van, hogy növekedjen a HP-d -
.LnB
titán
Tegnap kipróbáltam a gamet az ingyenes program keretében. Egy valamit nem találtam. Medkitet? Vagy valami HP visszatöltőt, hogy lehet használni? Néztem a billkiosztást de nem találtam, igaz csak gyorsan végigfutottam rajta, lehet elkerülte a figyelmemet.
-
törölt tag
Főmenüben az extras, majd ott a shift code-ra katt (be kell regisztrálni előtte).
Vannak oldalak, ahol mindig összeszedik innen-onnan a az éppen legfrissebb kódokat. Ha megnézed pl facebookon a "borderlands 2 shift codes" oldalt ott láthatod összegyűjtve. Érdemes beírni minél többet, mivel könnyen előfordulhat, hogy még az 1-2 hónappal korábbi is működik. A TPS skin kódok tuti jók lesznek.
Egyébként tvhm előtt annyira nem érdemes szerintem elhasználni őket. -
mad1
veterán
válasz ujlakany1993 #9562 üzenetére
Ezeket a golden key kodokat pl beirom konzolba -WTCB3-KFF6J-9W36K-JTT3B-RC9F6 es enter?
Mert kaptam egyet a jatekban...Nem tom hol mondjuk....de mikor kinyitottam csak kispisztolyokat adott,es en naiv relogoltam hatha jobbat ad xD de mikor visszamentem mar nem volt key[ Szerkesztve ]
Ne szemetelj ! = Steam
-
nagyúr
válasz tibee77 #10125 üzenetére
kevésen múlott, hogy nem vettem egy GTX 770-et, amikor az MSI Gaming kb. 12e-vel olcsóbb volt mindenhol ha augusztus vége lenne a megjelenés, akkor minden bizonnyal másképp alakulnak a dolgok, így most már megvárom, mit virít az új széria, és hová teszi az árakat.
(#10127) Qmi: én azt javasolnám, ne tökölj bizonytalan forrásokkal, vedd meg a GOTY editiont a Steamen 11.24 EUR áron. vagy az alapjátékot 4.99-ért.
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
válasz TheProb #10111 üzenetére
Ha a megjelenes napjäig nem megy lejjebb akkor az utolso pillanatban megveszem teljes äron, addig is värok.
Remelem addigra leülepszik nälam ez a diablo mänia, mert mostanäban csak arra kockultam rä![ Szerkesztve ]
-
naksys
senior tag
Itt egy Baby Maker kód:
W3WJJ-6WFKX-SW3RK-JJ33B-B99JH
-
TheProb
veterán
válasz BomiBoogie #10117 üzenetére
Mint kiderült nálam angol árakat írt és azt nem tudtam volna megvenni...
Egyébként majd az nvidia kuponokat kell keresni, bár jelenleg még nincs túl sok belőle ebay-en
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
nagyúr
válasz BomiBoogie #10119 üzenetére
money shot nélkül a gunzerker sem túl erőteljes raid bossok ellen, tehát a gun lust skill tree-nek legalább a feléig el kell menni.
-
nagyúr
válasz BomiBoogie #10116 üzenetére
én a másodikat erősen vitatnám. szerintem az pont jó, hogy egyik karakternek sincs igazán one-size-fits-all skill layoutja, és a keményebb harcok esetén igazítani kell a skilleket a körülményekhez / ellenségekhez.
-
vitaro
senior tag
válasz Hun Mallior #10114 üzenetére
Nem tudom, hogy olcsóbban kaphatóak-e valahol, de az biztos, hogy ennél többet nem érnek.
[ Szerkesztve ]
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
Hun Mallior
tag
Sziasztok!
20-24 között steamen a 2K-s dolgok akciósak, így a BL2 is.
A kérdés csak annyi hogy megéri most behúzni a headhunteres kiegeket vagy van valahol olcsóban is?ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
-
addikt
válasz TheProb #10111 üzenetére
Hogy jön ki a 45 € 10e Ft-ra?
Nekem megvan mind a kettő, 10% kedvezményt ír.
Ok, EJ-ben már látom a kavart.mad1: 2-ben már nincs kasztonkénti fegyverbónusz, akármelyik lődözhet akármivel. Az 1-ben volt kasztonként előnyösebb fegyvertípusok, mert olyanok voltak a skill treek.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
mad1
veterán
Van ez a ket uj kaszt a tiny meg a pschyho...melyiknek mely fegyverek a jok?Mint pl sirenek az uzi fele fegyverek,ezeknek mik a fegyverei?
Ne szemetelj ! = Steam
-
TheProb
veterán
Pre-sequel 10k-ért elővételben, elgondolkodtató. Kb az eddigi legjobb ár és steam store-ból.
(Akkor ennyi ha megvan az előző BL rész, azt nemtom, hogy mind2-nek megkell-e lennie vagy elég csak az egyik)
-
törölt tag
válasz [Prolixus] #10109 üzenetére
akkor csak megtévesztett az áttextúrázott fej és az azonos szinkronhang.
egyébként uvhm-ben van valami használható sniper? most axtonnal nyüstölöm és semmi értelmeset nem dobott eddig el. szereztem két nagyon jó hyperion shotgunt. most az a tervem, hogy felhúzom 72-re a karaktert és utána resetelem uvhm szintet. nem nagyon csináltam küldetést csak pyro pete bárját farmolom. valahol olvastam neten, hogy egy srác így csinálja. gondolom van benne némi ráció a fegyverek miatt is, mert a két szinten belül elavuló, nagy nehezen összeszedett cucc egy picit kellemetlen tud lenni.
-
törölt tag
motor momma egy újabb szörnyen értelmetlen ellenség akárhogy is nézem. nem számít hogyan ugrálok és lövöm neki konstans a criticalt, ha egy potya lövés megöl. ha a végén kiderül, hogy scooter tesója az és nem lehet megölni, szerintem egy életre iktatom a játékot.
-
MARV6969
tag
válasz Muerte #10099 üzenetére
Nincs mit!
Igen, a profil editor is megoldás. Viszont a profil editorral könnyen túlzásokba lehet esni (mint ahogy én is tettem az elején..)
Ezért van olyan profilom is (Xboxon) ami teljesen "naturál" és ha nem boss-okat kell legyőzni, akkor kitűnően eljátszogatok vele."Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
tibee77
őstag
Crystalisk-ra meele volt mindig is a legjobb.Gyerekjätek volt egy bladed fegyverrel legyilkolni öket, lehet pont ezert is vältoztattak valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
Srácok valami patchről lemaradtam? 2nd playtroughban a crystalisk-ről nem tudom lebashelni már a lábát...(lőni kell sooookáig ) elég szívás mecroval kétszer is kinyirtak 200 as anarchi stacknél... bekéne üzemelnem vmi fegyvert ellenük? ha igen mit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest