Hirdetés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitaro
senior tag
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #13479 üzenetére
Hasonlóan érzek én is, tök szívesen kipróbálnám a többi karaktert is, de nem akarok még egyszer végigmenni a story-n. Így is újráznom kell félig-meddig, mert elszállt a lvl50-es Amarám és csak egy héttel korábbi mentésem volt eltéve.
Talán a DLC-k javítanak majd a dolgon, mondjuk visszahozhatnák az általad is említett, mostoha körülmények között kiírt szereplőt (mindegy hogyan, oldják meg), Avát meg kispadra ültethetnék. Vagy küldjék javítóintézetbe, nem érdekel, csak ne ő legyen innentől a főszereplő.
-
vitaro
senior tag
válasz
Shadowguard #13375 üzenetére
Maya tökéletes választás.
Konkrét buildről még nem érdemes beszélni normal módban, kb 30-as szintig fogsz csak jutni. A neked szimpatikus skilleket próbálgasd, ha nem tetszik, bármikor tudsz respecelni. -
vitaro
senior tag
válasz
Yutani #13328 üzenetére
Valószínűleg a community patch-et használták, abban farmolhatóvá tettek egy csomó mission reward item-et, ha jól tudom. Meg átvariálták a skill tree-ket is, stb.
-
vitaro
senior tag
válasz
Edem05 #13176 üzenetére
Haderax protipp: How To Instakill Haderax With Maya
-
vitaro
senior tag
Haderax ellen a Terramorphusos időkben fénykorát élő Conference Call + Bee párost tudom ajánlani. Alulról is el lehet találni a szájában lévő critspot-ot, ezzel stunolod, ami után pillanatok alatt le lehet darálni.
A DLC amúgy tetszett, jó volt visszatérni egy kicsit. Brick kertészkedésén jót vigyorogtam.
-
vitaro
senior tag
válasz
Csokishurka #13032 üzenetére
Steam-en most 9,89€ a GOTY
-
vitaro
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #13020 üzenetére
Ha így nézzük, természetesen igazad van. Ez azonban nem változtat a valódi lényegen: minden benne van.
-
vitaro
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #13017 üzenetére
Az első rész semmilyen formában nincs benne. De mivel a BL2 topikban vagyunk, feltételeztem, hogy a kolléga a BL2 GOTY-ra gondolt.
-
vitaro
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #13015 üzenetére
Minden benne van. Még a skinek is.
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #13002 üzenetére
Mass Effect 3. Lehet helyesebb lett volna 8 évet írnom, 7 éve ilyenkor már ismerte a játékos világ Marauder Shields-et...
-
vitaro
senior tag
Borderlands Teaser Trailer - Mask of Mayhem
Kezdődik...
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #12994 üzenetére
Ebben szeretnék bízni én is, de nem nagyon megy. A CDPR-en kívül már nem bízom egyik fejlesztőstúdióban sem. A Bioware is hasonló cipőben járt szerintem, a Mass Effect 2 óta nem produkáltak értékelhetőt, erre kijöttek az Anthemmel, amivel elkövették ugynazokat a hibákat amikbe a többi looter-shooter is belefutott korábban. Nem tudnak tanulni egymás hibáiból? Csak remélni tudom, hogy a Gearbox jobban figyel.
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #12921 üzenetére
Annyira OP lett az a skill, hogy az első Wildlife-os küldetés során nem tudtam pusztán csak sebezni a loadereket, mert a cloud azonnal megölte az összeset.
-
vitaro
senior tag
Egyáltalán nem érdemes csak és kizárólag egyetlen fegyvertípust használni, pillanatok alatt elhasználnád az összes lőszered. Arról nem is beszélve, hogy shotgunnal pl macerás lehet a repülő ellenfelek levadászása. Lehet egy típusra fókuszálni (Maya - SMG), de jó ha van nálad minden fajtából legalább egy.
Ami a hentelős karaktereket illeti, az általad felsoroltak mindegyike durva pusztítást tud végezni. Egyéni preferencia kérdése a dolog.
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #12861 üzenetére
A sztori módot. Ha jól tudom, csak a multi része ingyenes.
-
vitaro
senior tag
Hétfőn volt öt éve, hogy megjelent a játék. Utólag is boldog születésnapot neki!
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #12799 üzenetére
A konzolosok visszajelzéseitől függ. Ha ők azt mondják, hogy van benne elég tartalom, akkor nagy valószínűséggel be fogok nevezni rá.
-
vitaro
senior tag
Mi számít értelmes lövöldének? Ha Borderlands vagy mondjuk Wolfenstein féle pörgős játékra gondolsz, akkor a válasz nem. Ezt nem a gunplay adja el, sokkal fontosabb benne a hangulat meg a történet. Inkább Deus Ex-hez vagy az előbb már említett Dishonored-hez áll közelebb. Nekem eddig simán az év játéka.
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #12772 üzenetére
A bétát biztosan ki fogom próbálni. Díjaznám ha jó lenne, kéne valami a BL3-ig.
-
vitaro
senior tag
válasz
DrTechnoid #12767 üzenetére
Ha végigjátszottad a sztorit True Vault Hunter Mode-ban, akkor az ellenfelek és az összes még fel nem vett mellékküldetés szintje felugrik 50-re. Lehet, hogy még korábban álltál neki a DLC-nek és azért olyan alacsony szintű mindenki, ebben nem vagyok biztos.
UVHM-ben minden a te szintedhez igazodik, megfelelő felszerelést már csak ebben a módban találhatsz. Kezdésnek tudom ajánlani a Lascaux SMG-t, az egy fix spawn Frostburn Canyon-ban.
Vagy ami még könnyebb, nyisd ki párszor az aranyládát Santuary-ban, itt a két legfrissebb kód hozzá:
CTCB3-FKHKJ-6XTFW-3BBTB-S3J6T (ez tuti működik, 4-én tették fel)
K3CB3-ZJH53-X6T6K-3JTJJ-3KT69 (lehet, hogy már lejárt, július 20-án osztották meg)És ami még nagyon fontos: Slag-elj mindenkit!
-
vitaro
senior tag
Megfejtették a Borderlands 3-ra utaló jeleket a Battleborn DLC-kben:
Visit Prometea
Children of the Vault
We are not on Pandora anymore
Tannis is not what she seems
Do not open the Vaults -
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #12722 üzenetére
De csak egy pontba kerül, és cserébe vizipisztollyal is farmolható Hyperius és BNK3R, ami - ha figyelmbe vesszük, hogy miket tudnak dobni - no brainer képességé teszi a szememben.
-
vitaro
senior tag
-
vitaro
senior tag
válasz
jambiyya #12594 üzenetére
Fibber-ből több féle van, ez a pattintós a legjobb, ellenfél elé kell kb célozni vele. A statoknak nem szabad hinni, kamu az egész, a piros szöveg is erre utal. Mechro-nak must have cucc.
DT-nek semmit nem ér a Bee, neki roid dmg-es shield kell inkább. (Hide of Terra pl.) Max a lézeres képességénél működhet, de nem tartom valószínűnek. Különben is pillanatok alatt lekapják róla a pajzsot. -
vitaro
senior tag
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #12568 üzenetére
Régi szép idők. Emlékszem mekkora királynak éreztem magam, amikor egy hónapos fejvakarás után sikerült a Tomb Raider 4-ben egyszerre kinyitnom egy rakás ajtót.
Aztán 10 perccel később újra elakadtam...
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #12515 üzenetére
Hát... a végén OMGWTH garantáltan dob egy pearl-t. Nincs is jobb egy jól megérdemelt Bearcat-nél.
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #12511 üzenetére
Hivatalosan az az utolsó kör ha OP8-on nyomjátok végig a DP-t. Nem lehet, hogy OP7-ről 8-ra mentetek tegnap?
-
vitaro
senior tag
válasz
jambiyya #12358 üzenetére
Játékon belül nincs mód a felszerelés szintjének növelésére sajnos, azt csak a save editorral tudod megtenni ha nagyon szeretnéd. Remélem a harmadik részben lehet majd ilyet csinálni, lenne értelme gyűjteni a pénzt és az eridiumot.
Ha másokhoz csatlakozom, én is mindig hagyom, hogy ők válasszanak először, de ez emberfüggő. Vannak olyanok akik kérdés nélkül visznek mindent, függetlenül attól, hogy ki-kihez csatlakozott.
A pénz miatt nem igazán érdemes kilépni halál esetén, ha összegyűjtöd az ellenfél által eldobált cuccokat, csak úgy dőlni fog a lé. Magasabb szinten pláne, a legendary-k több milliót érnek.
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #12320 üzenetére
Miért lenne jó ha bukna a Battleborn? Komolyan érdekel, hogy miért övezi ekkora utálat ezt a játékot. Mégis milyen pozitív hatása lenne a bukásának a BL3-ra?
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #12304 üzenetére
Nekem tetszik, de vannak vele gondok. A matchmaking például egy örökkévalóságig tart. Ha volna valakinek kedve játszani, csak szóljon, szívesen megyek! Jó lenne a két story küldetést végignyomni advanced-en.
-
vitaro
senior tag
válasz
Amartus #12298 üzenetére
Jó kérdés. A két karakter jó, de csak akkor érdemes beruházni rájuk, ha tényleg használni is akarod őket, a PS-nek pedig közel sincs akkora újrajátszhatósági faktora, mint a 2-nek. A Holodome egy kalap szar, csak a +10 szint miatt érdemel szót. A Clappy-s DLC viszont egész jól sikerült, azt érdemes végigjátszani. Ha a karakterek nem kellenek, elég csak ez utóbbit megvenni szerintem.
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #12276 üzenetére
Joltz nem normális.
Az egyik kommentelő elég jól összefoglalta mit csinált:
"He built up his bloodlust stacks to 100 on the loader and with a certain skill depending on your bloodlust stacks it will boost magazine size. This plus a high level tediore rocket launcher reload will output insane damage. Then he used the low level turret to throw the rocket at and since it is low level there will be a ton of overkill damage. With 100 stacks of bloodlust the bloodsplosion nova will deal 200% or something like that of overkill damage. So that plus slag pretty much instakills everything."
-
vitaro
senior tag
Na igen, nálam nem tartozik a glitch kategóriába. Gyűlölöm azokat a harcokat amikben az ellenfélnek kikerülhetetlen támadásai vannak, az ilyenek nem vallanak túl sok kreativitásra a játékfejlesztők részéről. Pont az teszi Pete esetében számomra sokkal élvezetesebbé az egészet, hogy leginkább rajtam múlik, hogy eltalál-e vagy sem. Ifjabb Crawmerax-nál már figyeltek erre, szeretem is azt a boss fight-ot.
-
vitaro
senior tag
Szerintem nem éri meg a spiderantokat kiengedni, ha csak egy is megüt, már elveszted a Bee nyújtotta extra sebzést, amit a Phaselock előnyei sem tudnak kompenzálni. Elektromos Sandhawk-kal le lehet tudni az egész Pete fight-ot, csak ki kell tapasztalni mikor kell elbújni a novái elől.
-
vitaro
senior tag
A Plasma Caster-ek nagyon is jók UVHM-ben, sőt az OP szinteken is. Persze nem Bandit félét kell használni, hanem Hyperion-t vagy Maliwan-t.
Skill-ek közül az Immolate és a Chain Reaction sem haszontalan szerintem, egyszer nézzétek meg mit művel egy Pimpernel 10/5-ös CR társaságában. SMG build-hez is megfelelő, inkább oda (és az Immolate-re) teszem a pontokat, mint Helios-ra vagy Blight Phoenix-re.
A másik két ágon a Sub-Sequence és az Elated párosa furcsa kicsit, a HP regen nem működik miközben a Phaselock új célpontot keres magának.
A Life Tap-et ajánlanám kill skill-nek, életmentő tud lenni, főleg 72-es szint felett. -
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #11857 üzenetére
DLC-s fegyvert csak akkor tudsz használni ha rendelkezel az adott DLC-vel.
mg105: +1 szavazat a GOTY-ra!
-
-
vitaro
senior tag
De jó látni, hogy pörög a topik.
Egyik este szívesen bandáznék veletek, két OP8-as karakter (siren, mechro) vár a megmérettetésre.Pörp: Az valami tüzes/savas/elektromos fegyver lehet, azoknál van feltüntetve plusz sebzés. Vagy esetleg egy extra kritikus sebzéses cucc.
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #11612 üzenetére
Általában ezt a build-et használom, szerintem itt minden skillnek több értelme van mint a Subsequence-nek. Persze egyéni ízlés kérdése.
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #11580 üzenetére
Jobb későn, mint soha.
TPS-ben jól is jön majd, két hete kezdtem bele az UVHM-be. (Ha esetleg valakinek lenne kedve társulni, este fél 9 után fent vagyok steam-en. 61-es Nisha, az 'Eye to eye' küldetésnél járok. BL2-ben szerettem egyedül játszani, de a TPS-en sokat dobna egy társ.)
-
vitaro
senior tag
válasz
#75376384 #11556 üzenetére
Quest reward-ot farmolni úgy a legegyszerűbb ha írásvédetté teszed a mentésed a küldetés leadása előtt, így ha nem tetszik amit kaptál, egyszerűen ki kell csak lépni a főmenübe, majd újra kiválasztani a karaktert. Aztán lehet újra próbálkozni. Így azt is meg tudod csinálni, hogy az adott fegyverből többet is beszerzel, be kell tenni Claptrap szekrényébe amit meg akarsz tartani, annak a tartalmát ugyanis más file-ba menti a játék.
-
vitaro
senior tag
Nagyobb valószínűséggel jön elő, ha elhiteted a játékkal, hogy négyen vagytok. Ehhez elég odafutni egy raid boss arénájához, bemenni nem kell, és máris 4 játékos nehézségen találod magad. Master Gee-hez a leggyorsabb odarohanni, azon az úton majdnem mindenkit ki le lehet futni. Ezután sokkal intenzívebben fognak bábozódni a varkidek. Persze így sem garantált a dolog, ha az Ultimate Badass-ek pár perc után nem bábozódnak, kezdd újra!
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #11372 üzenetére
Szintén Ati kártya, de nálam nincs letiltva. TPS-ben sem.
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #11283 üzenetére
Az az érdekes, hogy a Lyuda X360-on a mai napig White Death néven fut.
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #11263 üzenetére
Így van, 500+ órával a hátam mögött már egyáltalán nem érzem csalásnak az editorozást. Ha nem száll el vele az ember, nincs vele probléma. A második szintemelés után kezdtem el használni, volt olyan fegyverem aminek a megszerzésébe nagyon sok időt öltem, és úgy gondoltam nem fogom harmadszor is újrafarmolni. Ezen kívül a tesztkaraktereim esetében használtam, van olyanom például amelyiknél csak Conference Call-ok vannak, kíváncsi voltam, hogy a különböző gyártóktól származó alkatrészek miként befolyásolják a fegyver statjait. Természetesen az ilyen karakterekkel sosem csatlakoztam más játékához.
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #11184 üzenetére
Ott sem garantált. Nagy a valószínűsége, de nem 100%.
-
vitaro
senior tag
válasz
DrTechnoid #11182 üzenetére
Sajnos túl kicsivel. Kb 100-ból 1-szer. A Handsome Sorcerer-t érdemesebb farmolni szerintem.
-
vitaro
senior tag
Normális, TVHM-ben 50-es szint felett nem nagyon kapsz már XP-t. Minden DLC és mellékküldetés teljesítésével nagyjából 55-ig lehet elmenni, ha gyorsabban akarsz szintet lépni, irány az UVHM.
A 3. sorcerer ellen valami elektromosat használj, azt nem szereti. Egy Bee mondjuk tényleg jelentősen megkönnyítené a harcot.
Az Critical Fail lesz, Moxxi adja Flamerock Refuge-ban. Egy spéci SMG jár érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest