Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Apple Watch
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ez mindig így van. Főleg mikor már kiírtottál mindenkit, de a Flame of the Firehawk-os Nova Blast tickel még egyet, ami felrobbantja a 2cm-re lévő hordókat!
És nyekkk.... -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Azt hiszem, ez ide kívánkozik:

-
Raysen623
veterán
Jó látni hogy van itt egy ember aki veszi a fáradtságot, és még tapasztalt is hogy értse a zsargont. Itt csak én játszottam eddig RPGMMO-val kedves kollégák???

Leírom akkor kínaiul is, hogy megértse a nagyközönség: Online Public módra pakoltam a Network beállítást, mert eddig sikerült olyan játékosokat felszippantani, akik tudták miként kell coop-ba játszani...de ezek a maiak valami förtelem volt. Fegyelmezetlen, csürhe banda, akik össze-vissza rohangálnak és folyamatosan fél kilóméterekkel előrébb voltak, ahol ugyanúgy nem jutottak tovább akárcsak én, akit még korábban öltek meg a ránk rontó MOB-ok egy másik csapattárssal, aki volt olyan rendes hogy nem rohant velem együtt sehova. Mi ketten ugyanis szerettük élvezni is a játékot és nem csak daráltuk...no a másik két ember nem tudom mit akart, de még játszani sem tudott. Szóval kissé felment a pumpa...a javítás meg itt is több ezerbe kerül ha meghalok.
-
Amartus
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
A fiam barátnője régebben, csak egy-másfél hónapja legalizálta, akció volt. A lányomnak akkor mutattam meg, amikor volt egy ingyenes hétvége. Azóta goty+szintemelő és küzdünk ezerrel. Ügyesek egyébként, én sem gondoltam volna. Simán neki esnek a delikvensnek, bármekkorák is legyenek. Bár most uvhm-ben kicsit megszeppentek, ezért farmoltam a Haroldokat. Csak duplát nem dobott.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A degeneráltat úgy értette, hogy fogalmatlan volt mind.

-
[Prolixus]
addikt
Hogy mi? Ez az arcképes topicból jött? Mondjuk a kérdést így sem értem teljesen.
Steele-t senki nem szereti, Angel halott, Lilith a tied, Maya van még ismert siren egyelőre, slussz passz.Amartus: Most komolyan lányod is tolja a játékot, meg a fiad barátnője is? Mióta játszanak ezzel nők eleve?
Lehet rossz körökben mozogtam eddig, de ez tök pozitív csalódás. -
.LnB
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy megértem mit akart. CSak, hogy ezek a szavak ezt jelentik

-
.LnB
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Arra gondolhat, hogy random emberkékkel próbáltak leverni egy raidboss-t, és mindig meghaltak.
PUG -azok a random csapattársak
Wipe -pedig az mikor mindenki meghal egy boss-on. -
Raysen623
veterán
Komolyan nem hiszem el hogy PUG-al nem lehet menni egy rendes játékot, mert állandóan szétrohannak és rögtön jön a wipe. Milyen idióta degenerált én-én-én-es emberek vannak már itt is?! Ezektől egyik játékban sem lehet megszabadulni?
Minimális fegyelem sincs bennük... -
Amartus
senior tag
válasz
üzenetére
Köszi, ki is vettem és a reload-ra raktam. Vaciláltam rajta, de teljesen jogos.
Ez a slag-es gépágyú nagy segítség tud lenni, mint a siren-nel a slag-es phaselock. Addig ott sokat szenvedtem, bénáskodtam a fegyverváltással.Mindenkihez:Valakinek dobott már Savage Lee dupla Harold-ot? Tegnap másfél óra alatt dobott hármat(nem üzletet nyitok, csak kellett egy a lányomnak, egy meg a fiam barátnőjének, így szoktunk menni, most uvhm-ben), és egyszerűen nem volt hajlandó duplára. Az csak automatában van? Létezne?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Gondolom, a loot rendszer nem fog változni a Pre-Sequelben sem.
Pedig olyan jó lenne, ha javítanának a drop rate-en, komolyan, kb. csak a %-okat kéne átírni...
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Köszi az infót!

Ma akkor be is szerzem azokat a dolgokat amik nincsenek benne a Goty-ba. -
törölt tag
válasz
Amartus
üzenetére
most látom csak, bocs.
szerintem a bónusz gránát skill teljesen felesleges különösen akkor, ha nincs meg a "do or die" képesség is. amúgy is nehéz használható cuccot találni. a nagy sebzésű torgue gránátok a saját karaktert pillanatok alatt bedarálhatják, míg az ellenfelet alig sebzik... futkosás közben, míg lövöd az ellent egy nagyobb csatában elég kényelmetlen, ha belerohansz a saját gránátodba, mivel lefedik a csatatér egy részét, ami csak neked lesz rossz. inkább tedd rá a reload-ra szvsz.
nekem az automatákból csak a már említett kerblaster és harold duó van meg. a kerblaster helyett majd egy ogre-t szeretnék neki, de odáig még nem jutottam el. -
sss
őstag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ennyiért ajándék.
Amúgy melyik szirén nem szimpatikus vagy mi? -
[Prolixus]
addikt
Borderlands 2 steam akció, minden DLC-re is.
Vagyis, most 1 eurósak a Headhunter pack-ok, most érdemes behúzni őket, ennyit érnek.
-
válasz
Amartus
üzenetére
itt van kettő:
- Rough Riderhez
- Egyéb pajzshozmindekettőre igaz, hogy a Divergent Likenessből érdemes egyet visszavenni a Sexual Tyrannosaurus javára, ha Chaotic Evil Monk modot használsz. ill. komment, hogy én nem vagyok nagy híve a kill skilleknek.
-
vitaro
senior tag
-
Amartus
senior tag
Tudna valaki adni 72 vagy fölötti gunzi build-et? A 3x-es gunzimat vinném tovább, sok a lehetőség, legalábbis számomra.
-
[Prolixus]
addikt
Editorral bármilyen fegyvert brakhatsz maganak bármilyen elementál verzióval (ha az lehetséges). Még az alkatrészeket is be lehet állítani.
-
Amartus
senior tag
A Sand Hawk farmolható? Azért kérdem, mert láttam egy videót és a csókának volt vagy három Sand Hawk-ja. Sima, savas meg talán slag-es. Ezt a fegyvert nem csak jutalomként lehet megkapni?
-
törölt tag
Őt még ne húzd sehova. Ilyen szinten tanulja meg a játékot inkább.
ha ránéznek meghal kb. És akkora xp bónuszt se fog kapni amiért megérné.
Talán az a módszer működne, hogy belép és elbújik vmelyik automatánál mivel odáig nem mennek fel. Aztán míg te gyilkolod az ellent ő leteszi alt-tabbal a játékot és netezik mondjuk. Különben nagyon unalmas lenne neki.
-
törölt tag
Mivel van a bárban new-u station így oda fog csatlakozni. Nem tudom mekkora köztetek a különbség, de a lények a nagyobb szintűhez fognak igazodni és egy picit erősebbek lesznek a több játékos miatt.
Pete bárja a legjobb, amit még ajánlani szoktak az a wildlife exploitation preserve. Utóbbit leginkább akkor érdemes, ha aktív a doctor's orders küldetés. Az előbbi viszont gyorsabb. -
.LnB
titán
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha szeretném haveromat kicsit húzni. És én arra gondoltam, hogy nyomok pár kört Pete bárjában. Akkor én elmegyek oda, majd szólok neki, hogy Joinoljon rám, akkor a bárba fog belépni? vagy a terület elejére és el kell neki is odáig sétálnia?
Vagy mit ajánlotok hol érdemes boostolni? Warrior-nál nem akarom, az spoileres lenne
Ezt most random találtam tök állat: [link]
-
dejaris
addikt
Valaki most ra er op menetelesre?
-
válasz
dejaris
üzenetére
hmm, az furcsa. mostanában nem rough ridereztem, de nekem is mindig ott villogott üresen. ha este értelmes időben hazakeveredek, akkor megnézem. tippre inkább bug.
money shot chainek hossza: alapvetően véletlen, igen, de egy 10-es chainnek annyira kicsit a valószínűsége, hogy valami egyéb faktor is belejátszhat. elméletileg 0 pajzs mellett 50% az esélye, hogy proccol az Inconceivable, azaz egy 2 hosszú chain esélye 50%, 3 hosszú 25%, ... 10 hosszú kb. 0.2%. én arra gyanakszom, hogy gunzerk alatt a két fegyver hatással van egymásra, és ettől magasabb a proc valószínűsége.
-
Amartus
senior tag
válasz
üzenetére
Köszönöm, hasonlót sikerült nekem is beállítanom, de még csak 54-es a karakter. Nem csoda, mert a siren a fő karakterem. De kell mellé egy macho is
Bár még versenyben van a gunzi is.
Ez most a kiosztás: [link]
A gránátokat beválogattam, de nem érzem feltétlen szükségét, mert a számossággal nem volt sose probléma. Pont a siren-nél esett egy 61-es legendary commando mode, úgy hogy azt tartogatom; bár már használhatnám! Ja, igen, és hasonlóan a tiédhez, az utolsó skill résznél azokat gondoltam fejleszteni, ami nálad is vannak, nagyon nem lőttem mellé ezek szerint. A cooldown szükségességére a siren-nél kaptam tapasztalatot, mert nála 27.-nél és aztán 72.-nél esett legendary siren mod, és hát aranyat ér. Plusz még a sheriff relic-jét szeretném még, siren-nek szintén nagyon bejött, és akkor nagyon ütős lesz a commando is. Pajzsoknál próbáltam a Bee-t, de nagyon gyorsan lelövik róla és úgy nem igazán hatásos. Szerintem nem használom igazán jól. Most abszorpciós van, bevált, kiváncsi lennék egy jó max pajzs -élet pajzsra, hátha beválna.
Persze alap, szerintem legalábbis, a dupla Harold, nélküle nagyon nehéz az élet, valószínű a gunzit és a pcyhot leszámítva. Ezen kívül persze sok mindent kinéztem a Torgue automatákból
-
-
.LnB
titán
Na most, hogy már csak két hetem van a Pre-Sequel megjelenéséig, most már realizálódott bennem, hogy addig nem fogom tudni végigtolni a UVHM-et. A DLC-ket pedig főleg nem. De most nekiállok a Hammerlock-os DLC-nek mert az eddig kimaradt. És kifarmolok magamnak egy The Rough Rider pajzsot ez most a célom. Egy Legendary Sickle Class Mod is jólesne a lelkemnek de ahogy látom csak 61 felett dobálják. :S
Szerintetek érdemes megpróbálni kifarmolni egy lvl50-es Conference Call-t Warrior-ból? Mert Shotgun-om nem igen van most értelmes. -
törölt tag
válasz
Amartus
üzenetére
uvhm-ben még nem volt vele gondom.ezt tapasztalataim és játékstílusom alapján magam állítottam össze (esetleges hasonlóság másokéval tök véletlen).
ez az ágyúkra és a gyilokra egyaránt épít. ehhez egy legendary engineer modot használok. nagyon fontos a minél kisebb cooldown rate.
egyébként több verzió is van erre a classra. tömény, mass gránátra és rakétavetőre építő grenadier mod. ehhez jön egy explode sebzést növelő skill, ami azt is lehetővé teszi, hogy ffyl közben is dobálhassuk a gránátokat. bár én ezt nem használom, mert nincs annyi pontom.
van a ranger, ami a fegyverekre alapoz.
fegyvert kimondottam még csak egyet farmoltam, mivel a harold, kerblaster kombónak nem nagyon volt ellenfele.
pajzsból a minél nagyobb kapacitás+élet, illetve az absorb-os amik eddig bejöttek. majd ki akarom próbálni a bee-t is tekintve, hogy elég jó pajzs regeneráló skilljei vannak. illetve a grit skillel rengeteg felesleges halál is elkerülhető. -
válasz
Amartus
üzenetére
én próbálkoztam vele pár órát OP8-on, de nem bírtam megszeretni. a két ágyú még a rakétákkal együtt is gyenge, és nem akart rajtuk maradni sehogy sem az aggro. valószínűleg valami defenzívebb taktika jobb hozzá, de 350 óra gunzerker után olyasmire egyszerűen nem voltam képes

(#10744) dejaris: de még hogy! pakold fel az Inconceivable skillt meg a Rought Ridert, és már mehetnek is a Money Shot chainek

-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Tényleg te mondtad, hogy lehet csalódni fogok
akkor a Love Thumpert fogom használni. Aztán nemsokára meglesz ùgy is a Flame of the Firehawk pajzs megint. A titok egyébbként a slag használata, és van egy durva slag transfusion gránátom, ami ebben Sokat segít. -
[Prolixus]
addikt
Hát, én mondtam hogy esetleg csalódni fogsz, ha annyira nehezebbet vársz. Az már kiderült, hogy nem egyformán érezzük a nehézségét a játéknak. Panaszkodtak itt arra, hogy normal módban nehéz soloban a játék, meg ilyesmi. Ki mihez van szokva.
A shiled kérdésre: Ha Mania fára is gyúrsz, akkor Love thumper. Az Impaler amúgy nem egy nagy whast is das shield, UVHM-ben még azt az előnyét is elveszíti, hogy szórja a savas tüskéket a támadókra (szórja ugyan, de az életerejük gyorsan regenerálódik, szal effektíve semmit nem ér szinte).
-
Amartus
senior tag
válasz
üzenetére
Csak a szokásosat

Mennyire nehéz v. könnyű; op.-re tud menni gond nélkül v. sem; egyedül életképes-e? Skill fa. Preferált cucc,
ilyenek..
Ahogy elnéztem mindenki a gunzi-hoz vagy a pcyho-hoz hasonlítja a többi karakter, mint egy etalonként, de a commando-t és az assassin-t mintha kihagynák. Vagy legalábbis nem olyan népszerűek talán ...Köszönöm
-
.LnB
titán
Persze! Jól beparáztattatok itt, hogy majd az UVHM az milyen nehéz lesz, mert majd meglepődök. Ennek ellenére "mint kés a vajon". Pff nyomulok simán. Egyedül most a Assassinate the Assassins quest alatt haltam meg párszor, mert minden optional feladatot is megcsináltam. És a shotgun-om elég gyenge volt az nehezen ment.
Egyébként vártam a válaszaitokat a shield-es kérdésemre. De mind egy Impaler-t használom. Bajom nincs vele.
Most már valami raid boss-t néznék meg szívesen valakivel vagy valakikkel. -
dejaris
addikt
Gunzinak van egy, vagy tobb kepessege, ami akkor aktivalodik, ha alacsony a shield toltottseg. Ez akkor is mukodik, ha rough riderem van?
-
Amartus
senior tag
Érdekes, senki nem ír a commando-ról. Senki nem játszik vele? Nem jó? Pedig borzasztó "macho" a két gépágyú

-
válasz
dejaris
üzenetére
jah, három ált. iskolás

(#10739) dejaris: érdemes megnézni ezt a videot.
az Interfacer szerintem is best, CC-m eddig nem volt, az Omen viszont nem jött be igazán. a shotgunokra amúgy sok esetben igaz, hogy bizonyos körülmények között tudnak igazán villantani.
személyes kedvencem a quad-barrel Jacobs (pl. Texas Quad), minden fakszni nélkül. OP8-on 5M körüli damage-e van, ami slaggel és mindenféle damage bonusokkal kb. 40M lehet. viszont a teljes tárat kiadja tizedmásodpercek alatt, és egy chaotic evil monk gunzi esetén a második lövés cca. 8x erejű, azaz ha minden pellet talál, akkor valamivel több, mint 300M
-
dejaris
addikt
Milyen vagany figyelemre melto shotgun van meg a conference callon kivul?
-
válasz
dejaris
üzenetére
érdemes gyakorolni, mert egyszer kell elkapni a fonalat, utána hullani fognak, mint a legyek
amúgy persze az is jó megoldás, ha szerelés közben lövöd le.napközben nagyon random vagyok. van úgy, hogy le tudok ülni játszani (mint most is), de ritka, hogy 15-20 percnél tovább egy huzamban itt bírjak ülni, az pedig a multnál nem igazán működik

-
Zolás
addikt
Valaki nem jön Terrát ölni 48as szinten? Egyedül elég nehéz szirénnel.
[link] -
válasz
dejaris
üzenetére
gunzival pont az a két enemy lesz nehéz, ami a sirennel könnyű volt: a surveyorok és a marauderek.
surveyorra tipp: várd meg, amíg elkezd egyenesen feléd repülni, és valamelyik multi-pellet fegyverrel (pl. Harold) kezdd el sorozni, egy kicsit FÖLÉ célozva.este később be tudok ugrani segíteni, ha gondolod, pl. egy sirennel

-
dejaris
addikt
Na atoperaltam a sirenemet egy gunzira. Eddig konnyu celpontok voltak a repkedo robotok a phaselock miatt, de most nem tudok veluk mit kezdeni. Miattuk nem megy az op szintlepos arena.
-
.LnB
titán
Na UVHM-be nyomom. Nem nehezebb szerintem mint TVHM eleje. dioka7 kollégával nyomtuk egy kicsit, jó volt

Na melyik pajzsot használjam? Love Thumper-t vagy az Impaler-t (amit Warrior dobott nekem
)? -
[Prolixus]
addikt
Valakinek nem kell Van Hellsing II complete pack 50% kupon? A cseretopicban akartam elcserélni valamire, de fél tucatnyi ugyanilyen ajánlat van, szóval kb. mindenkinek ugyanazokat dobálja a gép. Ingyér valakinek esetleg? Engem nem érdekel a kedvezményes játék, szóval semi hasznát nem veszem.
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére

A Converge pedig aranyat ér mob-okkal szemben.
ezen felül tömegben állati vicces, ahogy ott tántorog vagy féltucat delikvens a phaselockolt enemy alatt/mellett

-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Love thumper-t megszerzem majd miután kinyírtam Warrior-t. De a Rapier-t nem tudom. Mert azt már megcsináltam korábban, nem tudom fel lehet e venni újra azokat az "üveges" questeket.
Ha kinyírom Warrior-t. És maradok TVHM-ben akkor a mellékküldik, mint pl a Love thumper-es Best Mother's Day Ever az hányas szintű lesz? -
[Prolixus]
addikt
Én asszem a 250+ Maya-ba fektetett órámmal rutinosnak számítók, de nem tudok belekötni abba amit írsz, sőt. Bee + Sandhawk + Leg. Cat + a korábban linkelt DPS-re fókuszáló skill tree = simán leszedsz egy Badass Psycho-t is a phaselock ideje alatt, nemhogy egy kisebb ellenfelet. A Converge pedig aranyat ér mob-okkal szemben.
LnB: Hát a standard Krieg felszerelés, ami kell. Love thumper, Rapier stb. Plusz amit elvileg már felírtál. De ha eddig nem volt kihívás a játékban, akkor szerintem menj úgy ahogy most vagy, aztán meglátod.

-
Amartus
senior tag
válasz
üzenetére
Én így használom lvl72-ön a siren-t. Nekem bejön. Skill-ek közül beválogattam még a gyógyítást, középső második talán; és persze a kezében egy dupla Harold. Meg Lascaux a hozzá illő legendás class mod-okkal. Pyro Pete bárjában a gyengébbeket gyorsabban nyírta ki phaselock, mint én. Pattogott össze-vissza, csak a combosabbakat kellett a Harol-dal fegyelmezni. Akkor szokott gond lenni, ha nagyon távolra száll a következő miatt, mert nincs jó távcsővese a siren-emnek.
Van siren-nek ajánlható távcsöves? Vagy teljesen mindegy.
A skilleket az itteni javaslatok alapján állítottam össze + plusz némi saját ötlet.
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Akkor valami ami legyen a tarsajomba UVHM elején? DPHarold, Sandhawk van. Bár utóbbi kisebb szintű.
Csak kérdem, ha nincs akkor nekiugrok majd egyből UVHM-nek
-
válasz
üzenetére
nem tudom, mennyire számítok rutinosnak a 6-8 óra siren játékidővel, de nekem OP8-on nagyon hatékony volt, gyakorlatilag ez adta az egész játék pörgős ritmusát. normál mobok esetén általában 3 ellenfelet tudtam így megmolesztálni (+ akiket elért a gravitációs hatása) - akkor, amikor Bee-t használtam (rágyúrtam a shield recharge delay-re is).
boss-ok ellen persze az egész szart sem ér, sajnos
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ha TVHM-ben kifarmolok egy Bee-t. 51-52-es szinten, az jól fog jönni UVHM elején? Vagy hagyjam inkább?
-
[Prolixus]
addikt
Hát nyilván nem úgy tervezték a pályákat, hogy végigrohanjon rajtuk az ember.
Viszont jó, hogy ezt meg lehet tenni, mert különben egyik-másik farmolás lehetetlen lenne szinte.vzarmo: Hát kevesebb van, mint korábban, de ha gear-ben és skill-ben is DPS-re gyúrsz, akkor azért nem olyan nehéz összehozni egy kill-t a phaselock ideje alatt (nyilván maga a phaselock is jóval tovább tart, ha jó helye rakod a pontokat). Hogy néz ki a skill fád? UVHM elején én nem raknék rá pontokat de egy lvl 65 feletti siren szerintem már nyugodtan "megengedheti magának" a dolgot, lévén sok skillje UVHM-ben szart sem ér, és egy bizonyos szint után kvázi vannak felesleges skill pontok, amit oda rak az amber ahová akar, mert már teljesen elfogytak a "must have" skill-ek.
-
törölt tag
rutinos sziréntől kérdezném, hogy ez az egyik ellenfélről a másikra "ugrálós" phaselock skill mennyire hatásos uvhmben? tekintve, hogy ott nem olyan egyszerű megölni az ellenfelet a lock idején belül, így felmerül a kérdés, hogy van e így értelme egy ilyen skillnek?
-
.LnB
titán
Most, hogy "fuss Forest módba" nyomom végig a játékot, szörnyülködök, hogy ez így mennyire rossz. Most azért örülök, hogy az első végigjátszás során megcsináltam minden mellékküldetést, mert ez szörnyű. Nagyon durva, hogy kb a területek 2/3-án nem is jár így a játékos. Szinte a játék világának csak nagyon kis részét ismered így meg.
-
vitaro
senior tag
-
Amartus
senior tag
v_tommy, gbors: Köszönöm.
Anarchy-t és távolsági fegyvereket(távcsöves) felejtsem? Illetve nagy nyitott térben, ahol nincs lepattanó, ott a max. 400 anarchy még kezelhető? -
válasz
Amartus
üzenetére
nekem kb. így nézett ki a buildem, a maradék egyet már nem tudom, hová tettem
ezzel a felállással Deathtrap már magától is elég jelentős károkat okozott.az elemental skillek szerintem semmit nem érnek UVHM-ben, mert gyorsabb a health regen az ellenségeknél, mint ami kárt a DoT tesz.
-
vitaro
senior tag
-
Amartus
senior tag
v_tommy, gbors:
Ehhez mit szólnátok? [link]Próbáltam az anarchy-t, elementált és a robit kombinálni.
-
válasz
Amartus
üzenetére
annyit tennék még hozzá, hogy a Close Enough skill mellett érdemes úgy célozni, hogy az ellenfél előtt / mellett / mögött a földbe is menjenek a lövedékek, mert a "lepattanók" már célra fognak tartani. nekem 300-350 fölé nemigen ment az Anarchy, ott még célzási gondjaim nem voltak, és multi-pellet fegyverek borzalmas pusztítást bírtak végezni.
ezen felül a Better Half skillt melegen tudom ajánlani, csak sokba kerül mindig lőszert venni
-
vitaro
senior tag
válasz
Amartus
üzenetére
600-as anarchiára maximum raid bossok ellen lehet szükség, szerintem cseréld le a Terrás class modot egy Legendary Anarchist-re vagy Catalyst-re. Úgy 400 lesz a max, de az is bőven elég. Skillek közül a Close Enough sokat segít, illetve a Discord, ha nagyon zavar a pontatlanság. Szokni kell a mechro-t, nem vitás, de ha egyszer ráéreztél, nagyon fogod élvezni. Fegyverek közül a Fibber-t és a Conference Call-t ajánlanám mindenképp, mindkettő nagyon jól működik magas anarchiával.
Cathrine: Nem, csak a tubby-k dobnak ilyen mod-ot, az Ellie garázsa mögötti területen érdemes próbálkozni, elég gyorsan farmolható hely, viszonylag hamar bele lehet futni egy ilyen dögbe.
-
Cathrine
tag
Sziasztok!
Olvastam borderlands wikia-n, hogy Legendary Hoarder-t csak "duci" ellenféltől lehet farmolni. Ti esetleg tudtok mást aki dob el ilyet? Mert a wikia szerint ezek a dögök nagyon ritkák.
Köszi -
Amartus
senior tag
Kipróbáltam, hogy a mecro-t elvittem 600-as anarchiáig. Bekapcsoltam a szükséges egyéb skilleket is.
Döbbenet volt. Olyan mértékű pontatlanság lett a végére, hogy az előttem álló, kb. 1m-re, ellenfelet nem tudtam eltalálni, csak sokadjára. Iszonyat volt. És ráadásul egy szinttel a mostani alatt(UVHM) volt, kipróbálás miatt, tehát nem volt veszélyes a helyzet.
Van az anarchia használatának valamilyen bevált módja?
Mert így el nem tudom képzelni, hogy hogyan tudna életben maradni keményebb ellenfelek ellen. -
.LnB
titán
Bee-t hogy érdemesebb farmolni Treant-ekből vagy Hunter Hellquist-től? Lehet nem fogok most ezzel pepecselni, csak kérdezem. Arid Nexus-ig jutottam a "speedrun"-ban szóval van még hátra. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen notebookot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És nyekkk....

Steele-t senki nem szereti, Angel halott, Lilith a tied, Maya van még ismert siren egyelőre, slussz passz.
Lehet rossz körökben mozogtam eddig, de ez tök pozitív csalódás.

Minimális fegyelem sincs bennük...