Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
válasz
norbert1998 #12216 üzenetére
Nekem egyszer se fordult ez elő.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
[Prolixus] #11870 üzenetére
Eddig egy játékból sem készült jó film. Az Assassin's Creed viszont reményre ad okot, mivel az kábé arra készült, hogy film legyen, akárcsak a Mass Effect, amiből még mindig várom a bejelentést egy filmre. De a Borderlands, hát... Az játékra van, nem a sztorit kell élvezni.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #11866 üzenetére
Meg igazából egyik filmük sem, ezen a listán a Now You See Me-n kívül az összes okádék. Az viszont tényleg király, le a kalappal, de abszolút semmi jót nem láttam még tőlük ezen kívül. A filmipar City Interactive-ja.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
1 among many #11685 üzenetére
Van a játékban egy hely, ahol van egy láda, amit akárhányszor kinyithatsz, ameddig van nálad kulcs. Mindig lila (a világoskék és narancs alatti ritkaság, csak simán ritka) cuccok vannak benne, fegyverek, pajzsok, ilyenek. A Shift kódok által adott kulcsok közül bármelyik karakter használhat el, de összesen egyszerre max 255 lehet nálad, szóval ne írd be egyszerre az összes kódot. Néhány kód skint ad, ezek bármelyik, az adott classba tartozó karakterhez használhatóak, egy assassin skin például minden assassinhoz. Fegyverek esetében az első karakter kapja meg, amelyikkel belépsz, de mivel azok nagyon bénák, azonnal el is adhatod.
Regisztrálni kell, igen, de ha belépsz, az mentve is marad.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
[Prolixus] #11682 üzenetére
Egy ugyanolyan kártya tulajával Pre-Sequelezek, nála az hibátlanul fut a legújabbal. A 2-t igaz, nem próbáltuk, de eléggé azonos a motor, hogy jó eséllyel az is működjön.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
[Prolixus] #11583 üzenetére
A DLC-k szinthez igazodnak.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
DariusTrox #11425 üzenetére
Nekem úgyis mindegy, legkorábban 2016 nyarán tudnék vele játszani (amikor éppen nincs egyetem, és az ára is normális a játéknak).
-
VoidXs
nagyúr
válasz
DariusTrox #11422 üzenetére
-
VoidXs
nagyúr
válasz
DariusTrox #11416 üzenetére
22 millió néző, atyaúristen
-
VoidXs
nagyúr
válasz
[Prolixus] #11303 üzenetére
És akkor még olcsón megúszod. Volt valaki a YouTube-on, akinek van egy halom Borderlands replika videója, még egy Claptrap is, valaki kitette ide, na, még az volt nagyon jó.
-
-
VoidXs
nagyúr
válasz
[Prolixus] #11176 üzenetére
Akartam írni, hogy nekem onnan van
-
VoidXs
nagyúr
-
VoidXs
nagyúr
válasz
_-ORANGE-_ #10264 üzenetére
Egy kérdés: ki volt a hoszt?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Are,on #10199 üzenetére
Minden szint adott százalékot ad, kiszámolható, hogy mennyi lesz a vége, mondjuk ha valamit 9-esre felhúzol. Az elméleted helyes, kivéve, ha szükséges rendelkezned a skillek eléréséhez megfelően ama ágba osztott pontokkal. Egy class mod pontjai nem számítanak bele a közösbe.
-
VoidXs
nagyúr
Oké, a játék elejét már ismered, egyértelműen a fegyverhasználatra van kiépítve, és szépen adagol mindent. A "Bright lights, epic spoiler" küldetés után egészen a fináléig darálhatsz közelharcban, olyanok lesznek az ememyk (kivéve a Surveyor, de az egy lövés), de a főbosst már nem tudod megütni, ugyanis te egy kör közepén fogsz állni, az pedig kívülről néz, ha nagyon unatkozik, még támad is, de inkább jön 2-3 semmit nem érő pici mob. Szóval a bossfight nevetségesen könnyű, a melee pedig remek segítség lesz, hogy eljuss odáig. A DLC más tészta. Röviden: Scarlet - ranged, Torgue - melee, Hammerlock - ranged, Tina - ranged.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
bolondember #10072 üzenetére
Nem, az egész Steam panel működésképtelen, ha a DLC-s oldalon rányomsz a vásárlásra, akkor az egész játék hasztalan lesz, és Alt+F4-gyel kell kilépni.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
bolondember #10069 üzenetére
Nekem sem ment egy ideig, a Raptr panelt ki kellett kapcsolni, most frissítették, aztán megint nem megy.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
tarBubbles #10011 üzenetére
Simán biztosítanak annyi játékidőt, mint az alap. Röhögésből meg 5x annyit.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
BomiBoogie #9953 üzenetére
Aztán nem is én vettem fel
Ujlakanynak farmoltuk, és a második kör első próbálkozására shockos Infinity...
-
VoidXs
nagyúr
válasz
BomiBoogie #9951 üzenetére
Hogy tudtam, hogy csinálsz screenshotot
-
VoidXs
nagyúr
válasz
BomiBoogie #9944 üzenetére
Igen.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
BomiBoogie #9938 üzenetére
Én ráérek 8 körül, vagy egy kicsit később, ha online leszek Steamen.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
ujlakany1993 #9928 üzenetére
A Pete-es csodashieldnek van egy feltuningolt változata, Evolution néven. Azzal már lehetséges Master Gee-t farmolni anélkül, hogy 50 millióba fájna egy kill.
-
VoidXs
nagyúr
Sikerült közepes PhysX mellett konzolon még elfogadható képrátát produkálni. Sawtooth Cauldronban egy hosszabb tömegbunyó során egypár mikrolaggot leszámítva egyszer nem ugrott 30 FPS alá. A grafika teljesen fullon volt, egyedül a két látótáv minimum, dinamikus árnyékok konfigból kikapcsolva, meg persze a PhysX medium, mint említettem. A dolgot a BIOS-ban egy Enhanced Halt State opció tette lehetővé, ami gyakorlatilag egy teljesen adaptív processzorkezelő mechanizmus. A szükségtől függően kapcsolgat magokat ki-be, vagy állít órajelet. A teszt alatt 3 mag futott, mindegyik 3.3 GHz-en, a szokásos 2.8 helyett. A GPU természetesen most sem ment 10% fölé. Amúgy egész jó ez a cucc, az asztalon pl. 0.8 GHz körülire kapcsolja a gépet 1 magon, így alig ad hangot.
Szerk: Utóbbit a Thermal Throttle okozza, amit érdemes minél magasabbra állítani (itt 75%).
-
VoidXs
nagyúr
válasz
ujlakany1993 #9923 üzenetére
Én meg hülye voltam, hogy csak a ShadowPlayre gondoltam, és elfeledkeztem az F12-ről...
-
VoidXs
nagyúr
válasz
ujlakany1993 #9908 üzenetére
Bármikor, rámírsz, és ugrok. Akár most is, a többieket meg bevárjuk OP8-on
-
VoidXs
nagyúr
válasz
BomiBoogie #9904 üzenetére
Van vagy 3 azonosítási forma Steamen, nem tudom melyik kell, így itt a profilom.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
BomiBoogie #9898 üzenetére
Befér még hozzátok egy OP8-as Zer0?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
BomiBoogie #9886 üzenetére
Igen, de a motor rész is végigfut minden objektumon, nem csak a GPU, így néhol simán gondolkozhat 5-ször annyit.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
BomiBoogie #9884 üzenetére
Már ki volt tárgyalva párszor, a játék képtelen kihajtani a procit:
Minél magasabbra állítod a grafikát, annál jobban terheli azt a másfél magot, amit használ, és már alaphelyzetben sem kicsit teszi ezt.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
[Prolixus] #9759 üzenetére
YOUR FACE IS GONNA LOOK AWESOME ON RADIO!
Attól még a Tinásnál nincs jobb. Pont.
-
VoidXs
nagyúr
-
VoidXs
nagyúr
Az i3-3220 két magos. Annyit terhel le nálam is. A szálak száma miatt látja a Windows 4-nek, attól még nincs 4 logikai processzor. A mag órajele is számít, de nem olyan szinten, hogy egy proci erejét eldöntse, van ott busz, cache, architektúra, gyártási technológia, parancsok, meg sokminden. Ezért is ver meg egy 3.3-as Intel egy magon egy 4-es AMD-t lazán egy magon.
Egyébként rövidebb alkalmakat leszámítva türelmes vagyok, ma például jó a kedvem, szívesen elmagyarázok bármit, de akkor folytassuk már privátban.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
TheProb #9628 üzenetére
1. Valóban több a szál (nálam 59
), de ezek akkor vagy nem csinálnak semmit, vagy valami nagyon alap dolgot, vagy csak a GPU-nak adnak feladatot. Nálam 4 maghoz a Leállítva jelzőt rakta, mert az egyik thread annyira elhúzott, hogy az egyik magot 100%-ra húzta folyamatosan, a többi pedig elfért a másikon, a rendszer összes bajával.
2. Nem szoktam ilyen lenni, csak ha kiakad a bullshit-o-meter.
-
VoidXs
nagyúr
A magyarázatod fizikailag fájt. A játék két szálon fut, ergó két magot képes maximálisan kihajtani. Nálad azért pörög majdnem fullon, mert annyid van. i5-ön azért gyorsabb, mert jobb a magok szólóteljesítménye. Nálam azért megy 20% körül, mert a 6-ból 2-t használ, és a grafika miatt az egyik szál betetőzik, így a másik magot már képtelen teljesen kihajtani. Ez arra utal, hogy bevárja a másik szálat, ami szintén olyan gigászi hiba, ami meredeken csökkenti az FPS-t, amennyiben az a játékszál, márpedig annak látszik fogyasztás alapján. A grafikai szál pedig a megjelenített objektumok száma felé tördelhető, majd utómunkánál akár a monitorod által mutatott 8x8-as blokkokig (az FXAA miatt, amúgy tovább is), a játékszál pedig entitásonként szintúgy kaphat új szálat, majd maga a fő szál TALÁN megér egy magot. Lásd a Unityt, pontosan ezért használom, mert a többmagos procik korában mindet kihajtja, ezzel értelmet adva az AMD szutykainak, amik azonos magszámon az Intel ellen elvéreznek.
-
VoidXs
nagyúr
A jelek szerint 2 szálon fut a játék, gondolom egyik a motor, másik a játék. 2560x1440 (ablakos), minden maxon, PhysX is.
A Gearboxnak annyi dolga lett volna, hogy a main loop-ot eltördelik, és bedobálják pár thread-be, ez vagy hozzá nem értés, vagy epikus lustaság. A PhysX pedig ugyanígy eltördelhető, C++ AMP vagy OpenCL mellett akár teljesen levehető a prociról a teher. Ne próbáld meg egy játékprogramozónak megmagyarázni, köszönöm.
-
VoidXs
nagyúr
Lehet, hogy támogatja a sok magot (elárulom, 2 percnyi erőfeszítés után minden motor), ezek szerint a sok fejlesztő szerencsétlen, hogy ezt nem alkalmazza. A PhysX API-t lehetne legalább egy másik szálon futtatni, de ha ránézel a CPU-használatra, bármely cím ezzel a (mellesleg minden címnél a megjelenésekor grafikailag is csúnyán lemaradt) motorral képtelen többet kihajtani 100 osztva magok száma százaléknál. Hasonlítsd össze az Anvil motorral, na azt hívják helyes és jól optimalizált megoldásnak. Ott bármit ki tudok maxolni ilyen gépen is, PhysX-el is.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
BomiBoogie #9608 üzenetére
A low pontosan a semmi
-
VoidXs
nagyúr
válasz
BomiBoogie #9600 üzenetére
A közepet sem fogja (670 sem), mert az Unreal sz@r, és a CPU-s részét is rádobja arra az egy szálra, amit használni tud.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
ujlakany1993 #9562 üzenetére
Wwwwwooooooooaaaaah, ez kitart a világvégéig, ismét köszönöm
-
VoidXs
nagyúr
válasz
ujlakany1993 #9560 üzenetére
Köszi
-
VoidXs
nagyúr
válasz
ujlakany1993 #9558 üzenetére
Nálam bugos a Steam felület, a Shift + Tab megnyomása után nem jön fel semmi, de már nem is reagál semmire, azt Alt + F4 marad csak.
-
VoidXs
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest