- Íme az új Android Auto!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz vitaro #13473 üzenetére
Teljesen egyetértek. A Bl2 azért volt jó mert szinergia volt az élvezetes gameplay, jópofa karakterek között, és nyilván a 10. végigjátszásnál már nem röhögtünk a poénokon, de pl Handsome Jack szövegelésén és akkor is konstans vigyorogtam.
De az a Bl3 pocsék sztori, humor, karakterek terén. A régieket nem tudják írni, az újak szarok, a poénok együgyűek, a sztori lapos és érdektelen, ráadásul pl ahogy kiírtak egy fontos karaktert az kriminálisan rossz volt...simán Pre-Sequel alatti színvonal a játék ilyen téren.
Valahogy attól tartok hiába cseszett élvezetes a gameplay, a fegyverek eszméletlen jók, és némelyik boss is elég kreatív, nálam nem lesz közel se 600 óra ebben a játékban mint a Bl2-ben...
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
sss
őstag
válasz vitaro #13473 üzenetére
Köszi.
Az a baj, hogy amióta 2016 körül leálltam a csgo-val, és azóta alig játszok bármit is. A jelenlegi G3220+HD7770 kombón gondolom el sem indulna a BL3. Nem tudom érdemes-e még 1150-es platformba pénzt fektetni... vagy inkább lecserélni a teljes gépet. Egy játék miatt. Amibe jobb esetben beletolok 100 órát mondjuk. Jobb esetben.
gbors: A steames megjelenésig mindenképpen várni tervezek.
-
sanya53
aktív tag
válasz vitaro #13429 üzenetére
Teljesen igazad van, csak szerettem volna egy OP8-as magic missile gránátot szerezni.
De ez már meghaladja a képességeimet, nem is tudom, hogy gondoltam.Más.
Nem tudtok véletlenül valami suportot ahová lehetne írni, hogy a VIP pontokért vásárolt cuccokat miért nem kapom meg? Keresgetek, de nem nagyon találom, mert ez a google fordító nem az igazi.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vitaro #13120 üzenetére
OK, értem, hogy van rá relatíve könnyű megoldás - én inkább abban gondolkodtam, hogy páran nekiesünk, mint vak az anyjának, aztán kísérletezünk vele, fél percenként felélesztjük a komplett bagázst, stb.
Brick tömör és velős volt, az egyszer biztos.
(#13119) Yutani: hát, passz... Igazából azt sem néztem, Sanctuary-ba vissza lehet-e teleportálni.
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Csokishurka
őstag
válasz vitaro #13033 üzenetére
Köszi, tudom néztem én is, de egy másik oldalon olcsóbb 4€-val.
Az egyik a sima a másik valami kieg gondolom, de nem látok különbséget a két talent között.
[ Szerkesztve ]
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
[Prolixus]
addikt
válasz vitaro #13003 üzenetére
Jah. Hát igen. Az kemény menet volt nekem is. Meg utána volt még egy pár...mára már nagyrészt kiölték belőlem ezt a várakozás meg hype érzést. A sorozatos csalódások megteszik a hatásukat. ME:Andromeda előtt megint ezerrel tombolt bennem a hype, hatalmas nagy csalódás lett belőle. Be sem fejeztem a játékot, annyira kiábrándító volt. Aztán volt még egy kisebb hypefelfutás Destiny 2 kapcsán. Azzal is belebuktam a Földbe.
BL3-at várom, de nincs már meg bennem az a gyermeki izgatottság mint régen. Egyedül talán a Cyberpunk 2077 hozhatja azt vissza, ha majd közeledünk a megjelenéshez és minden további amit látunk biztató és ígéretes lesz.
-
[Prolixus]
addikt
válasz vitaro #12993 üzenetére
Amúgy igen, nekem is ott van a félsz. Gearbox egyelőre úgy tűnik csak árnyéka régi önmagának, Randy meg maga a két lábon járó botrány. BL2 óta nem sok értékelhetőt tettek le az asztalra.
Igazából azért bízom kicsit a játékban mégis, mert szerintem ők is nagyon jól tudják, hogy ha ezzel most nem szakítanak, akkor eléggé megnézheti a stúdió magát.
-
dioka7
senior tag
válasz vitaro #12922 üzenetére
UVHM elején újra kellett osztanom a skilleket, mert nem tudtam a Bullymong-os "hairball" küldetést megcsinálni, mert azonnal legyilkolta a dögöket a felhő. Szóval addig ki kellett iktatni, persze utána ment vissza
(#12920) gbors Vizuálisan, na igen. PhysX bekapcsolva, és alig tudok head-shot-ot adni nekik. Na nem azért mert annyira béna vagyok, hanem mert nem látom a sok effekttől a fejüket
A raid bossokról annyit, hogy sosem volt egyhez sem szerencsém. Nem volt kivel rájuk menni. Egyedül meg nem vitt rá a lélek. Úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni, hogy ott milyen a Maya.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vitaro #12903 üzenetére
Kiegészítésként:
Én általában a pistol, shotgun, smg hármasra szoktam rámenni, kiegészítésként a negyedik slotba kerül sniper rifle vagy launcher. Esetleg ha egy kivételesen jó assault rifle beesik, akkor az megy valamelyik helyére.
Kivéve gunzerker, ott shotgun+shotgun és pistol+pistol a divergent likeness skill miatt.Tömeggyilkosság terén a gunzerkernek nincs párja, de a psycho és a siren is nagyon igyekszik
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
[Prolixus]
addikt
válasz vitaro #12801 üzenetére
Na igen, hamarosan review time. Én is nagy valséggel megveszem, szürke forrásból kijön 37 euróból az alapjáték, annyit még hajlandó vagyok adni érte. Battle.net-en felvesztek?
Prolixus05#2983
(#12800) Edem05
Mondjuk a PvP része PC érdekes lesz így, hogy kontrollerrel is lehet játszani és ott van aim-assist...a topicjában megy is az agytépés emiatt. Warlock nekem sem jött be, pedig így látatlanban biztos voltam benne, hogy a space magic karakter kell nekem. De ez a glide-os dolog ami neki a double jump-ot helyettesíti rettenetes. Ha megveszem tuti Hunter-rel kezdek az tűnik a leginkább noob friendly-nek szerintem.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz vitaro #12673 üzenetére
Ígéretes.
Kb azon kevés játékok egyike, ami instant PreOrder. Főleg Burch nélkül.
A kérdés csak az, hogy képesek lesznek-e megugrani a lécet. Már a 2-vel olyan szintet értek el, amit a TPS se nagyon tudott (és szvsz nem is próbált) überelni. Annyi idézet, trivia és easter egg van a játékban, hogy Dunát lehet vele rekeszteni.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
jambiyya
őstag
válasz vitaro #12641 üzenetére
Persze.
szerk: vagyis szerintem
Borderlands DLC: Claptrap’s New Robot Revolution
Borderlands DLC: Mad Moxxi's Underdome Riot
Borderlands DLC: The Secret Armory of General Knoxx
Borderlands DLC: The Zombie Island of Dr. Nedszerk2: én sem értem (mellékküldik is megvoltak), de majd egyszer talán újra nekiugrok, ahogy néztem szokott más is néha BL-el nyomulni
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vitaro #12599 üzenetére
Anarchy evidens, viszont a shock skillek OP8-on semmit sem értek. Feltételeztem, hogy L72-n is hasonló a helyzet, de ezt mondjuk próbálni nem próbáltam.
Nekem soloban kitűnően elnavigált a robot, és elég sokáig bírta is. Nem tudom, hogy amikor a pörgös melee attackját csinálja, akkor ugyanúgy sebződik-e, mint pl. amikor a pajzsokat töltögeti, de nekem mást se csinált, mint röpködött ide-oda és gyepálta a népet jó sokáig.
-
jambiyya
őstag
válasz vitaro #12599 üzenetére
Én is arra jutottam, mint Ti: anarchy+shock+firerate+reload, és DT-nek nem kell minden fejlesztés. Én is figyelemelterelésre használom, viszont ha hagyom gyilkolni, a +5mp-ek miatt egész sokáig bírja.
Az a tárazásra robbanós skill mekkora poén...persze csak ha van melletted robbanó hordó
Eddig a conference call volt kedvenc, de a fiber is nagyon jó.
FFYL tényleg nagy szívás. Most 250-nél van a stack limit, és azt vettem észre, hogy FFYL alatt nem kezd el rögtön csökkenni...lehet hogy nem írja ki, de jegyzi 250 fölött is? BL1-ben volt olyan, hogy kiakadt 9999999-nél a pénzszámláló kijelzése, de a háttérben mintha számolta volna tovább. -
nagyúr
válasz vitaro #12597 üzenetére
Ez milyen gonosz ötlet, ki kell próbálni
Nekem Gaige nehezen akart összeállni, végül úgy volt csak vele sikerélményem, hogy DeathTrapet hagytam tombolni (ezért is szinte csak a Melee extra volt neki), elhúzta az aggrot (ehhez kellett a pajzs is), én meg a háttérből szedegettem a népet. Szóval gyakorlatilag ő volt a főnök, én meg a takarító
Ha frontba megyek Gaige-dzsel, akkor az Anarchy-gyűjtögetés összedől a FFYL-ok miatt."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
válasz vitaro #12595 üzenetére
DeathTrapnek mindenképpen valami passzív extrás pajzsot érdemes kapni - kíváncsi vagyok pl., a Sham hogy üzemelne neki, azt még nem próbáltam.
Amikor OP8-on Mechroztam, az Antagonist passzolt a legjobban a túléléshez, és ez baromi jól működött a roboton is - egyrészt a reflect miatt tovább kitartott, másrészt nem volt rossz, hogy my bff előrerohant, és össze-vissza slagezte a delikvenseket A Bee tényleg nem ért semmit (mondjuk sztem lézerezni nem is tudott, én az extráit nagyon lekorlátoztam, hogy a hasznosakat sűrűn csinálja), viszont a Fast Acting pajzsokkal megintcsak jól működött (csak azokkal én haltam meg állandóan )."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
válasz vitaro #12580 üzenetére
Vorac nagyon kemény, benne még nem vagyok biztos, hogy megvolt OP8-on (rémlik, hogy csak a Money Shot chaines builddel bírtam leverni, de hogy az OP8 volt vagy lejjebb... franc tudja). Nem annyira van ötletem, hogyan lehetne Gunzi nélkül - de Gunzival megyek szívesen
A sárkányokat sikerült elintézni a three sisters felállásban (sőt, az OP8-ast [Prolixus] és Edem05 gyakorlatilag ketten bonyolították, mert egy fél sárkány után én leszambáztam a pályáról ) - L72-n simán nekik lehet ugrani két Sirennel is.
-
Fortian
tag
válasz vitaro #12324 üzenetére
Semmiféleképpen nem lenne jó a bukta ennek a játéknak.
Kipróbáltam a játékot és azt kell mondjam jól sikerült, csak szemrákot kapsz a sok effekttől...azt szokni kell
Egy olyan műfajt erőltet ami most toppon van és ezért telített is a piac ergó nehéz újat mutatni, mindezt nem f2p módon eléggé nehéz véghezvinni főleg ennyi pénzért. Mindezek magával vonják a kis játékosszámot egy coop játékban... bukta.
Valami akcióban tuti behúzom mert a humort hozza és a karakterek is ötletesek.Openen nem voltak játékosok, vagy nagyon nehéz volt ellenfeleket/társakat találni remélem változik. -
[Prolixus]
addikt
válasz vitaro #12324 üzenetére
Azt hogy miért övezi általános utálat (mondjuk ez nekem így nem jött le, csak egy Doom meg OW mellet nincs a reflektorfényben ennyi) nem tudom, azt tudom csak elmondani, nekem miért nem adja.
1. MOBA vonatra akarnak felszállni, mert most az a menő.
2. Hihetetlenül ronda a játék. Ez persze szubjektív, volt akinek meg a Border nem jött be...
3. Nem Borderlands 3. Persze nem várhatom el, hogy most a Gearbox az idők végezetéig BL játékokat készítsen, mert nekem az a nagyon kedves. De ettől mindenképpen többet/mást vártam (hogy mit azt nemtom, nem is gondolkoztam még ezen, de nem azt biztos).Miért lenne jó, ha bukna? Nem kapna folytatást, amire az én nézőpontomból ugyanakkora szükség van, mint a jelenlegi részére: Semennyi. Nem jutna eszükbe a fejlesztőknek, hogy "Tudjátok mit, tökre sikeres ez a játék, mi lenne ha túlteljesítenénk a korábban ígért DLC-ket"? Ez persze extra pénzt és fejlesztő...de ha már az elején látnák, hogy ez a hajó elment, talán alibiznének csak a játék további támogatását/fejlesztését illetően. Összességében ez mint odavezet(het)ne, hogy több figyelmet, erőforrást kapna az egyetlen igazán sikeres frencsájszuk, a Borderlands sorozat. Aminek asszem ebben a topicban mindenki örülne.
Persze nagy bukta sem lenne jó, mert akkor lehet kevesebb pénzt tudnának a BL3 fejlesztésébe ölni. De azért egy pici buktát a fentiek miatt nem bánnék.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vitaro #12299 üzenetére
Hasonlóan látom én is, a következő különbségekkel:
- Aurelia papíron jó, de én elég rövid idő alatt meguntam. Sniperkedéshez vannak érdekes skilljei, de a fagyasztós cuccait némi túlzással pótolja egy Fridgia SMG. A szerződéses bolondságok akár jók is lehetnek, de ahhoz kell egy elkötelezett partner, aki hajlandó folyamatosan slave-et játszani.
- Jack nagyon jó - túlzottan is, szerintem még Nisha-nál is OP-abb. Szórakoztató vele játszani, de a négy alapkarakter is mókás legalább egy darabig.Szóval igazából a Clappy DLC megér 5 EUR-t, a többi nem igazán. Én a helyedben megvenném azt, és ha fél év múlva még érdekel az egész, akkor a karaktereket biztosan olcsóbban is meg lehet majd venni.
-
nagyúr
válasz vitaro #12158 üzenetére
Ja, ezt meg tudom érteni, mindenkinek van pár ilyen fájdalmas pont (én pl. a reflect damage-et utálom teljes erőbedobással).
Ha Pete-nél az elbújás lenne a fő megoldás, akkor nem nagyon szeretném, ugyanazért, amiért Master Gee-t sem komálom. Nekem a mosással, mint limitált erőforrással való játszadozás jobban bejön - nem vagyunk egyformák(#12157) [Prolixus]: szerintem a legnagyobb gond a BL2-vel, hogy a játék rendesen kicsúszott a készítők irányítása alól, és egy csomó esetben ők sem tudják pontosan, mi miért történik (vagy ha tudják, akkor a javítás túl nagy munka lenne). A merging, a Gunzerker offhand hülyeségek, vagy akár az amp pajzsok pontos működése arra utal, hogy az egész lövedék-rendszer alacsony szintjei valami hihetetlen fakezű logikával vannak modellezve, és a rengeteg skill, modifier és fegyvertípus egymásra hatásait teljesen alkalmatlan kezelni. Erős a gyanúm, hogy Pete-nél az elbújás lehetősége pont egy ilyen előre nem látott "eredmény".
-
[Prolixus]
addikt
válasz vitaro #12155 üzenetére
Bors gondolom tiszta harcot csinált, vagyis nem használta ki a pálya azon pontjait, ahol nem tud sebezni a nova.
szerk: Éppen lekéstem a választ, de jól gondoltam. A novák előli elbujás szerintem sem a standard játékmenet része. Lehet hogy a készítők direkt csináltak ilyen "exploit"-ot a pályára, hogy lehessen Pete-et könnyen farmolni legendary-k vagy kristályok kapcsán, de elvileg nem kellene a pályán lenniük, mert amúgy teljesen hülyeség, hogy ott nem ér el a nova, amikor mindenhol máshol igen, még akkor is ha távol állsz a hadonászó kismókustól. Akkor már inkább felugrom a párkányra, úgy kényelmesebb, még mozogni sem kell csak lőni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vitaro #11946 üzenetére
Aha, ezek jóval fókuszáltabb buildek, mint az enyém - én valahogy mindig eltendálok a svájci bicska irányba Azt értem, hogy bármilyen SMG-vel használható - viszont ugyanígy bármilyen pisztolyra vagy bármilyen shotgunra, nem?
(#11947) [Prolixus]: nem vitatom, hogy Top 5-ös SMG (ahogy írtam, nagyon szerettem őket), az a bajom, hogy a Top 2 alattiakkal nem mentem semmire. Ha ennyien írjátok, akkor nyilván én csinálok vmit rosszul, de akkor meg ki akarom deríteni, hogy mit
Jóvanjóvanjóvan, meggyőztél a Sandhawkkal kapcsolatban Ahogy mondtam, a legendás macska amúgy is közel áll a szívemhez, úgyhogy teszek majd kísérletet ezzel a felállással.
OK, akkor az Immolate-es dolog egy bug, de az akkor nagyon gáz - így nem csak a Sustenance problémás, hanem a team összes transfusion gránátja és bármelyik team health regenes class mod is (esetleg relic is van ilyen?).
CR szokott nekem is fent lenni, majd egyszer megtesztelem vele / nélküle.Sztem supportként hasznos a 3 health skill (Sweet Release, Restoration, Elated), ha a többiek health regen nélkül vannak, különösen a magas OP szinteken - sokszor pillanatok vannak csak arra, hogy a health gate fölé menjenek, mielőtt jön valami újabb atomcsapás, ilyenkor minden jól jön. Mondjuk a Restorationnal jól lyukra futottam, amikor a Psycho kollégát elkezdtem lőni, erre úgy letérdelt, mint a szél
(#11949) vzarmo: este ráérek én is, lvl 72 Gunzi. Simán leverjük
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vitaro #11942 üzenetére
Milyen builddel sikerült működésre bírni őket? Én a megszokás miatt egy csomót próbálkoztam velük (többnyire ládás lilákkal), de nagyon gyengén teljesítettek.
Az SMG-hez javasoltam én is a CR-t, a Pimpernelt el tudom képzelni, de pár ilyen corner case-en kívül nem érzem hatását. A többit szívesen elhiszem, továbbra is utálom azt a skilltree-t
Azt biztos jobban tudjátok, hogyan kell egy jó support Sirent felhúzni, én nagyon keveset multiztam vele. A health skilleket csak feldobáltam, hogy minden módozatból legyen valami, nem néztem az összefüggéseket.
Life Tap - yep, csak oda kell érte adni több dolgot. A javasolt buildben 9 pont kellene egy 5 pontos Life Taphez - a Subsequence-t is nehezen adom multiban (single-ben simán), de az csak 5 pont, utána még vagy 4-et le kell dobni a Quickenből, vagy el kell engedni a Ruint. Fájós... De egyszer kipróbálom, most már kíváncsi vagyok(#11943) Yutani: Gunzival és Harolddal kb. slagged akármivel ugyanúgy tudtad volna tolni, mert csak a slag chance * fire rate számít, a damage a Harold mellett bakfitty. Ill. ha már offhand fegyver, akkor Slag Troublemaker, mert akkor hasonló statok mellett kapod a Divergent Likeness damage bonus-t is, ami eléggé nem kevés
(#11944) vzarmo: Legendary Classmodokat Tubby ellenfelektől, Terramorphustól, vagy esetleg Sir Gibbedtől lehet szerezni
-
nagyúr
válasz vitaro #11727 üzenetére
Én este többé-kevésbé vagyok, mostanában 9-f10-től kezdve, max. közben elmegyek 15 percre a gyerekeket lefektetni
Az utóbbi pár hét multis tapasztalatai alapján egyre inkább arra hajlok, hogy tök mindegy, mi a party összetétele, ha a játékosok elég rutinosak a karakterükkel. Két Siren meglepően brutál, Gunzi + Siren gondolom nem igényel részletezést, tegnapelőtt meg Gunzi + 2 Mechro felállásban toltuk, és egy rövid összecsiszolódás után az is nagyon ütött.@UVHM: Van egy elég komoly ugrás a nehézségi görbében az UVHM kezdetével, igen. Néhány tipp:
- Slag, slag és slag über alles
- Az elemental damage modifierek továbbra is jók (de kevesebbet érnek, mint a slag), de a DoT-ot el lehet felejteni
- Nekem 57-58-as szint körül teljesen újra kellett gondolnom a Gunzerker buildemet, mert Tina Tea Party küldetését egyszerűen nem bírtam megcsinálniHa küldtök skillfát (bl2skills.com), szívesen segítünk optimalizálni
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz vitaro #11650 üzenetére
Sajnos nem jött össze sehogy sem, .exe-vel is indítottam, egy ideig szöszmötöl majd semmi. Egyszerűen tényleg mindent kipróbáltam már, kétszer újra letöltöttem, újratettem a teljes videokártya drivert, ellenőriztem minden .net keretrendszeres dolgot (de elvileg telepít mindent a Steam), de a jelenség ugyanaz.
1. Steamből futtatás --> felugró ablak (Launcher Menu) --> indítás --> szünet --> felugró ablak visszajön --> indítás --> semmi
2. .exe-vel futtatás --> szünet (megjelenik a Borderlands2.exe a folyamatok között) --> szünet --> semmi
Ha így indítom a mappában létrehoz egy fura fájt "Borderlands2.exe.6264.STEAMSTART"
Ha ismét így indítom el akkor létrehoz egy másikat, csak a benne lévő 4 jegyű szám más, de a mérete kilobytera ugyanakkoraTényleg nem tudom rájönni mi a probléma, még egy játékkal sem volt hasonló Ha lesz egy kis időm belevetem magam a külföldi fórumokba, hátha ráakadok valami megoldásra
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
nagyúr
válasz vitaro #11613 üzenetére
Hát ja, valahogy így, csak én a Fleet és az Inertia helyett a Harmony tree health-es skilljeire szoktam pakolni 1-3 pontokat.
(#11612) [Prolixus]: nekem a Cataclysm tree fáj nagyon, gyakorlatilag a Reaper és a Ruin miatt 26 pontot el kell dobálni. Szívesebben felpakolnám 4-es szintig fullra a Motion és a Harmony treet (- Recompense).
Amúgy csak azért sajnálom a Subsequence-t, mert hihetetlen látványos jeleneteket lehet csinálni vele. Nagyobb mob és gyorsan legyilkolt phaselock-célpont esetén csak úgy röpködnek a srácok balra jobbra, és pl. egy DP Harold learatta az egész bandát egész kevés lőszerből
-
dioka7
senior tag
válasz vitaro #11575 üzenetére
Nem, megvan a hiba. GTX750Ti, de nem azzal van a gond. Van egy Nvidia Geforce experience nevű progi amit a kártya megvételekor kaptam, ami végülis semmi, csak annyit tesz, hogy a támogatott játékok grafikus beállításait optimalizálja a géphez, valamint jelzi ha van új VGA driver. Na ehhez jött ki egy update 18.-án, és azt nem raktam fel, mert hát minek is, sok vizet nem zavar (gondoltam én). Most frissítettem és egyből jó lett... Az utolsó frissítésben van egy ilyen pont: "• Hibajavítások az akadozó felhasználói fiókok és az alkalmazás-összeomlás problémáira" Most frissítettem, és nem omlik össze a játék... Remélem nem kiabáltam el... Azért köszi a tippeket
-
tibee77
őstag
válasz vitaro #11458 üzenetére
Igen a vonatos gyilok mär megvolt nekem is. Amugy nekem ott 2szer egymäs utän sikerült vermivoroust "gyärtani".Ott annyi kis dög van, hogy simän össze lehet hozni.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
[Prolixus]
addikt
válasz vitaro #11287 üzenetére
Ja ezt én is olvastam az előbb a bibliában. Érdekes, hogy nem volt konzekvens a névváltoztatás.
Amartus: A Bee kétségtelenül jelentősen növeli a Veruc használhatóságát. De anélkül...na meg ha már Bee meg valami multiplikátor fegyver, akkor inkább az említett Lyuda-ra vagy a sokat ajnározott Sandhawk-ra teszem le a voksom.
-
őstag
-
[Prolixus]
addikt
válasz vitaro #11185 üzenetére
Én úgy tudom de. Csak a legendary-t néha elviszi egy head custom. Na mindegy, lehet igazad van, ezen nem fogunk összeveszni. A lényeg hogy első kill-nél nagyon jók a drop esélyek, utána már távolról sem.
-
-
TheProb
veterán
válasz vitaro #11108 üzenetére
YT videókat illik fenntartással kezelni... Elég sok az editorozott badass rankos über-brutál karakter bemutató videó
(#11110) Are,on: ugyan úgy van mindenből OP1-8ig szintű cucc.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
törölt tag
válasz vitaro #10958 üzenetére
300+ órányi játék után ennyire azért nem vagyok ám hülye.
igen megvan az aréna (goty verzióm van), át is tudok menni. azt is tudom, hogy elég csak a menübe kilépni, majd onnan vissza. amint belépek az annex-be elmenti a játékot, legalábbis a jel villog a sarokban. sőt annyira biztosra akartam menni, hogy inkább felmentem lifttel közvetlen a mentési pont mellé és onnan léptem ki. viszont amint visszaléptem a menüből nem onnan folytattam, hanem wep elejéről.
-
.LnB
titán
válasz vitaro #10901 üzenetére
Nem mint ha annyira számítana de én nem Hellborn-ön nyomom. Eddig tökkéletesen múködik a Blood+Mania. Remélem ez így is marad még sokáig. Az a Kitten megvolt lvl50 fele de eladtam szerintem
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
válasz vitaro #10684 üzenetére
Na majd meglátom milyen kedvem lesz este Lehet végigrohanok akkor rajta. Bár mellékküldiket eddig sose hagytam ki
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz vitaro #10571 üzenetére
És te mivel healeled magad? Gránáttal? Mert most, hogy kipróbáltam ezt a buildet. És nekem nagyon hiányzik a ToTK heal belőle.
-
.LnB
titán
válasz vitaro #10536 üzenetére
NEszpss Addig lépegessek majd ki és be mire ezt dobja az autómata? Nem könnyű ez a Borderlands2-es élet na...
(#10538) genndy Korábban beszéltünk már róla (lehet nem veled) hogy az a token farm max 1-1,5 óra azt simán megcsinálom. Valaki írta, hogy perc alatt leget 20+ tokent farmolni.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz vitaro #10465 üzenetére
Rendben köszi akkor megcsinálom. Alap játékban rettentő nagy segítség volt az a Shield nekem.
szerk: Igazad volt megnéztem. Az a quest most lvl35-ös. Csak azt nem tudtam, hogy az item nem lesz e erősebb ha később csinálom meg
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest