Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
Bors nekem is összeüthetnenk mär azt az op5-öt!

-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
én az OP6->7-et megugrottam teljesen "tiszta" karakterrel, de nagyon kínlódós volt - az utolsó 2 már több, mint 1 óra volt, és a 6->7 4-5 próbálkozásból jött össze. ja, és gunzerker, kiegyensúlyozott build, tehát rengeteg életbenmaradós feature volt.
kiindulva abból, amit OP7->8-on műveltünk, OP4->5-től kezdve érdemesebb coopban tolni.@pohár, Muerte75 és Edem05: akko' buli lesz

-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Mayaval esélytelen. Meg kb szerintem Sal-on kívül mindenkivel az, soloban.
The Borderlands 2 Season Pass includes:
Captain Scarlett and Her Pirate's Booty (campaign add-on)
Mr. Torgue's Campaign of Carnage (campaign add-on)
Sir Hammerlock’s Big Game Hunt (campaign add-on)
Tiny Tina's Assault on Dragon Keep (campaign add-on)
The Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack (level cap increase)
The Season Pass does not include:Gaige the Mechromancer (playable class)
Krieg the Psycho (playable class)
Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 (level cap increase)
Add-on packs to be released in the future. -
Muerte
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem kell
gyere velünk és meglessz pikk-pakk az összes szint 
-
Muerte
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Egyedül eléggé nyögvenyelős... én OP6-ig jutottam,de szó szerint vért izzadtam,pedig közben mindig felhúztam a fegyókat hozzá editorból.Aztán kicsit tuningoltam a badass rankokon,így már gyerekjáték egyedül is.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Mennyi idő amúgy végigtolni ezeket az OP szinteket?
Átlagos gearrel lehetséges (72-es Harold meg Bee) egyáltalán egyedül?Ja, és szirénnel.
Mindig elfog a kísértés, hogy játszak, csak tartok tőle, hogy nem lenne sikerélményem, aztán hagynám a fenébe.

-
dejaris
addikt
válasz
ujlakany1993
üzenetére
A steamen meg tudod nezni.
-
dejaris
addikt
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Nincs.
-
én a család miatt jellemzően 10-től tudok egyhuzamban 20 percnél többet a gépnél ülni, úgyhogy jónak tűnik az időzítés.
(#9182) Edem05: király!

-
dejaris
addikt
válasz
ujlakany1993
üzenetére
A seasonpassben megannyira sincs benne.
-
próbálta valaki a digistruct peaket OP8-on? én elkezdtem, mert a legeleje nem ugyanaz volt, mint OP7-en, de utána gyanúsan passzolt minden. legnagyobb önelégültségemre megnyertem a 4 surveyor + 2 scorch skirmish-t, de rohadt sokáig tartott, és miután az assassinok előtt nem sokkal elpatkoltam, túl sok motivációm nincs újrakezdeni. történik még valami érdekes utána?
-
genndy
addikt
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Miért tennél ilyet, amikor a GOTYban benne van minden a Season Passból is? Szerintem nem tudod ráaktiválni.
-
ujlakany1993
aktív tag
Sziasztok. A GOTY-ra tudom aktiválni a Season Pass-t? Mivel a GOTY már DLC-kel van íhy nem üti egymást a 2?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Miben más mint az alap fájl? A módosítások listája esetleg?

-
ujlakany1993
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
Kb 1 óra játék után úgy néz ki megoldódott a probléma. Ezer hála.
-
tibee77
őstag
Hät ezzel a mechro-val nagyon ütös kis fegyver.Löttem vele a barlangban össze vissza, csak ugy cikäztak a golyok, visszapantak a falrol.Nagyon lätvänyos cucc.

-
tibee77
őstag
Nektek van Lascaux-otok?Ahogy olvastam rola frostburn canyonban lehet megkapni de az rejtely hogy hogy.De ma mentem be a barlangba es mit lätok a tocsäban?3 db különbözö lascaux-ot egymäs mellett.Mintha valaki odadobälta volna nekem.Ez normälis?

Most olvasom amugy hogy 2-5 db-ig lehet taläni a pälyän eldobva valahol.Pedig mär meglepödtem, hogy csak nekem van ilyen szerencsem.

-
intercooler
őstag
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Ez az enyém próbáld meg [link] physx-et kapcsold ki.
-
válasz
ujlakany1993
üzenetére
azt nézd meg, hogy milyen verziójú PhysX driver van fenn a gépen, azt lehet, hogy érdemes frissíteni. a 10-15 FPS-es dropok abszolút nem jellemzőek, ott valami gond lehet.
-
[Prolixus]
addikt
Nekem i3-mal meg HD7770-nel sem droppol be ennyire még csaták alatt sem. 30-35 köré beesik, de az alá nem nagyon. A beállításokban az Ambient occlusiont, meg a Depth of field-et kikapcsoltam, plusz a view distance-t vettem mediumra, az offical nvidia tweak guide alapján. Az előbbi kettő nem sokat vesz el az élményből (a Dof amúgyis hülyeség), utóbbival meg együtt lehet élni. Esetleg próbáld meg így, hátha segít. Mondjuk a guide-ban aavarage fps-ről szól a fáma, a droppokat nem nagyon mutatják a grafikonok.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Ugye a PhysX nem high? Mert akkor nincs okod csodálkozni, hogy alacsony a frame rate.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Ultra low beállítások?

-
VoidXs
nagyúr
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Azért i5-nél nem szabadna ennyire limitálva lennie. Nálam a legalja-proci (tehát AMD) is viszi 60 FPS felett, mondjuk a GPU itt is kábé annyin megy, még órajelet sem emel.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Ugyanúgy single-threaded marad, még a PhysX is. Nem érsz vele szinte semmit.
-
ujlakany1993
aktív tag
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Olvastam WillowEngine.ini mókolásról FPS drop téren? Erről tudtok valamit?
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Nem a játék a fos, csak a motor alatta.

-
kona005
senior tag
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Nem a gép hibája, a játék a szar, nekem is ledroppol néha mondjuk azért nem 15-re, ilyen 35-40-re, de már az is zavaró. Élsimítást tedd vissza sztem, hátha többet ki tud préselni így a kártyából.
-
kona005
senior tag
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Mondjuk nálad nem tudom, fiziksz nélkül egy 7870-el azért illene neki a fix 60fps még fHD-ban is.
Sajnos fogalmam sincs, indíts egy MSI AB-t és nézd meg hány % a VGA illetve CPU kihasználtság."Elég gyilkos tud lenni xbox360-on 0 akadás itt meg televan." Khhmm. Ezt meg sem hallottam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kona005
senior tag
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Elvileg azért mert nem tudja kihajtani a proci a vga-t, egyszerűen szarul van megírva. Legalábbis ezt mondják.
-
ujlakany1993
aktív tag
Valaki tudja mitől vanna ezek a nagy FPS droppok? Valamikor csatában 15 FPS el megy... Nem hiszam, hogy a konfigommal(lásd adatlapom) így kéne mennie.
-
kona005
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
És milyen felbontásban játszol? Mennyire droppol?
Nekem egy GTX 660 Ti-al elég jól megy de beesik 30-ra elég sok helyen
Ezt már itt kitárgyaltuk 1x és elvileg a proci miatt. -
sultansmith
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
oh, pont a batmannél nem megy! de amúgy jó dolog, elgondolkodtató ez a megoldás, köszi!
-
intercooler
őstag
válasz
sultansmith
üzenetére
-
sultansmith
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
és csak ennél a játéknál alkalmazható? Ez tök jól hangzik...
Hol lehet erről bővebben olvasni?
-
intercooler
őstag
válasz
sultansmith
üzenetére
Röviden ati kártya mellé be van rakva 1 nvidia csak physx-re.
És ehhez van 1 "mod" amivel ez megoldható. -
sultansmith
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
lehet amatőrnek tűnök, de mi az a hybrid physics?
-
Hangm4n
tag
Nincs valakinek egy 50-es szintű Conference Call shotija? Kezdem unni a Warrior farmolását.
-
tibee77
őstag
Igen persze probälkoztam, nagyon jo cucc az anarchy de azt se könnyü fent tartani.Plusz nem ertek valamit.Az van odairva a skillhez, hogy ha megölök valakit akkor feljebb megy a stack, meg ha jol ertelmezem akkor ha kiüritem a tärat akkor is.Na most nekem nem megy feljebb ha kiüritem a tärat es ujratöltök, csak akkor ha kinyirok valakit.Ez valami bug?
-
tibee77
őstag
Szerintem a lvl 50 tuti bukta elsö vegigjätszäskor, nem is tudom, hogy lehetseges-e.

-
Audison
senior tag
Kicsit elcsesztem a gunzit, új vagyok még és későn vettem észre, hogy mellékküldetések között lehet ugrálni. 31-es szinten vagyok és lassan jön az utolsó misszió. Pár mellékküldetés blokkolva lett, de a nagyja még hátra van. Menthető még a karakter, vagy a lvl50 már bukta?
-
tibee77
őstag
isthereanydeal , en mindig ide megyek elöször bärmi is kelljen.
Amugy csak nekem rohadt nehez mechro-val a jätek?Igaz, hogy psycho-val megszoktam ezt a rohanok elöre fejetlenül dolgot es ez nem jön be a mechro-näl de hiäba taktikäzok nagyon könnyen elhullok.Föleg bee-vel....Amig bee tele van addig nincs gond, szedem az embereket ezerrel, de amint eltaläl egy löves märis vegem es egy nagyobb harcban lehetetlenseg minden lövest elkerülni.Valakinek vmi tipp, hogy hogy kene hozzäällni a dologhoz?

-
sss
őstag
A headhunter dlcket és az upgrade pack 2-t hol érdemes megvenni mostanában?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Áh, úgy értettem. Hogy repül az idő.

Abban a hitben éltem, hogy tavaly ősszel jött ki a játék, holott már 2 éve... -
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Jó is lenne ha még "idén" lenne. De nincs, mert tavaly jött ki, 2013. május 14-én.

-
[Prolixus]
addikt
válasz
kona005
üzenetére
Igaz, a wikia-n is ezt írják: Price: $9.99 / Part of the Pre-Order Bonus and Borderlands 2 Game of the Year Edition
Announce Date: April 8, 2012
Release Date: October 9, 2012Well..may bad. Mindenesetre majdnem egy hónapot csúszott a megjelenéshez képest, szóval eléggé fura egy pre-order kontent. Megrendeled előre, aztán csak majdnem egy hóappal a játék megjelenáse után jutsz hozzá. Kicsit fail.

-
kona005
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Rosszul tudod, Mechro járt az előrendelőknek, igaz megjelenés napján nem tudták használni hanem csak egy kicsit később jött azt hiszem, de nem tenném rá az életem, valami ilyesmi rémlik

-
Audison
senior tag
No, felfrissült. Megkaptam Mechro-t és Psycho-t is. Anno nem úgy volt, hogy csak az előrendeléshez jár?
-
tibee77
őstag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
+1 Torgue dlc-re.Nekem ö a kedvenc karakterem, tipikus agyonkokszolt forma.Ebböl adodoan mindig dühkitöresei vannak.Nagyon komoly!

-
Audison
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Rendben. Törlésnél mire legyek figyelmes? A savedata-n kívül mentsek el mást? Illetve telepítőlemezről uninstalláljam?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Audison
üzenetére
A GOTY telepítése során kérte a második DVD-t, be kellett rakni és ment tovább a telepítés. Szóval jah, szerintem ha a GOTY verziót kezded el telepíteni a nulláról, akkor nem lesz gond.
gbors:
"You may have noticed that everyone here is trying to kill you, Torgue personnel included. YOU'RE WELCOME. I didn't want you to get bored so I was like, F*ck it, give everybody guns! We lost like half our workforce in three days, but who gives a F*CK!?"

És a kedvencem:
"HOW THE F*CK AM I SUPPOSED TO KNOW THAT ILLEGAL OFWORLD DEATHMACHES ARE ILLEGAL?"*bang*

-
Audison
senior tag
Üdv.
Pár hete megvettem a Borderlands 2-t, de pár napja le volt árazva a goty-os kiadás, így megvettem azt is. Azonban a DLC-s lemezt nem tudom telepíteni az alapjáték mellé, mert semmi exe file-t nem találok, csak ismeretlen fájlokat. Valamelyik mappába be kell rakjam ezeket a fájlokat vagy töröljem le az alapjátékot és rakjam fel újból, de a GOTY verziót?
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
THAT SENTENCE HAD TOO MANY SYLLABLES! APOLOGIZE!

-
[Prolixus]
addikt
válasz
_stick_
üzenetére
Szerintem csak azzal érdemes foglalkozni. Szintén szokták akciózni, kis szerencsével azt is megveszed átszámítva 3-4 ezer forintért, és a DLC-k azért alaposan megdobják a játékidőt. A Torgue DLC amúgy is kihagyhatatlan, én azon még mindig szakadok, annyira vicces (nekem).
-
kona005
senior tag
-
kona005
senior tag
Kár volt elkezdeni tegnap, nagyon rá lehet feszülni, rég nem játszottam már ilyen jó játékkal ami ennyire leköt.
Szóbeli tételeket kellene pedig tanulnom

-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
CD-Galaxis-ban is van 12k-ért. asszem ráérek megvenni, amikor megjelenik

Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

gyere velünk és meglessz pikk-pakk az összes szint 

Rég találkoztam ilyen jó játékkal. Talán az 1. rész volt még ennyire király 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezt már itt kitárgyaltuk 1x és elvileg a proci miatt.

3.1 GB.