Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
gunzerkerrel valamivel könnyebb. másold le a sirenedet, operáld át, és próbáld ki

amúgy a bee nem igazán jó a digistruct peakre, csak amikor lesből sandhawkozol. általánosan rough rider vagy antagonist, esetleg ízlés szerint fast acting, absorb vagy boost pajzs.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ahogy akár csak Mediumra is állítom a fizikszet, állandóan leesik az FPS 30 körülire, egyébként pedig magasra állíthatok mást, tartja az 50-60-at.

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nem tudom, ti (gbors) hogyan vittétek el OP6-ig egyedül, én a 72-es szirénnel, 72-es cuccokkal (Harold, Bee) már az OP2-n esélytelen vagyok.
:S
-
Audison
senior tag
Tudtok olyan oldalt mondani, ahol szét vannak bontva a Side missziók, Story missziók szerint? Érdekelne, hogy egyes főküldetésekhez milyen mellékküldetések tartoznak.
-
Audison
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Hogyhogy?

Azt megtudjátok mondani, hogy milyen nevezetű fegyverek fordulnak elő ebben a videóban?
http://m.youtube.com/watch?v=y6FHMPF7C2A
bocs,telóról nem tudok linkelni.
-
Audison
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Meg nyilván erősebb fegyverek is esnek. Narancs milyen sűrűn fordul elő? Jobb a helyzet mint a végigjátszásban?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Audison
üzenetére
De írtam, hogy a gear azonos szinten lehet az ellenfelekkel (tehát OP szintű geart használhatsz), "csak" az életerőd ragad meg a 72-es szinten (hiába vagy OP8-as, OP8-as felszereléssel), és ugyanúgy összesen 68 képességpontot oszthatsz ki OP8-as szinten is, mint amikor 72-es szintű vagy. Szóval nem ugyanaz, mint amikor minden szempontból hozzád képest magasabb szintű ellenfelekkel nézel szembe.
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
szerintem ugyanarról beszélünk

master gee körül van egy csomó bug, szerintem az össze lett csapva. én arra tippelek, hogy nem szándékos a safe terület - aztán az lehet, hogy a visszajelzések hatására nem is javították ki.
dexinek a magasságából adódik, hogy ha bármilyen struktúrába be tudsz menni előle, akkor zöld gömbjeit nem tudja használni. (feltéve, ha elég messze tudsz megállni, és nem ér el a splash - a lodge-ban bent pl. úgy eltalál, mint a szél, és mivel ugye több jön késleltetéssel, a health gating sem ment meg)(#9680) BomiBoogie: innetől indításkor meg fogja kérdezni a játék, hogy milyen OP szinten szeretnél közlekedni.
-
Audison
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ.
Elég durván hangzik, hogy a karaktertől jóval magasabb szintű ellenfelek vannak..a végigjátszásban már ha 2-3-al felettem van, már akkor esek-kelek... 
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Audison
üzenetére
A Digi Peak minden végigjátszásban elérhető (de nem minden része a pályának), ha megvetted a szükséges DLC-t (azonban különösebb szerepe nincs, ha Pt1-en vagy Pt2-őn, mész, Pt3-ban is csak akkor lényeges, ha már 72-es szintű vagy). A forgatókönyv tehát az, hogy UVHM-ban el kell jutnod a 72-es szintig, ami a level cap a karakterednek. Ettől magasabb szintre csak a Digi Peak-en tudsz fejlődni. Ha UVHM 72-es szintű játékosként mész a Digi Peak-re, és végigcsinálod az első kört ott, akkor kapsz egy üzenetet, hogy "gratulálunk, OP1-es szintű lett a játék". A Digi peak-es küldetést fel lehet venni újra, ha megcsinálod újra, akkor OP2-es szintű leszel. Ha újra, akkor OP3-as. És így tovább. Eleinte a Digi Peak-nek csak egy részét lehet bejárni a küldetés során, magasabb Op szinteken elérhetővé válik az összes. Ahogy lépkedsz felfelé az OP szintekkel, úgy lesz nehezebb az aktuális kör, még akkor is, ha már a pálya minden részét bejárhatod (változik az ellenfelek összetétele). Az így elérhető maximális szint az OP8-as, ez az abszolút csúcs a játékban.
Az OP levelek azért nehezebbek, mint a sima UVHM, mert ugyan lehet nálad OP-s gear (fegyver, pajzs, relic stb), de az életerőd nem lesz magasabb, megreked a 72-es szinten, illetve képességpontot sem oszthatsz ki, OP8-an is ugyananniy lesz, mint 72-őn.
A youtube-on tonnányi vidi van, amiDigi Peak-es playtrough-t prezentál.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nna, "már" OP2-es vagyok, de megfelelő csapat nélkül kb. lehetetlen ez a peak.

Amúgy, ha OPx-es szintű leszek, akkor minden DLC és mellékküldetés olyan lesz?
-
[Prolixus]
addikt
Nem ettől lesznek szarok, hanem attól, amilyenek alapból.
De tervezhették volna úgy is a pályákat, hogy MGee-nél nem lehet elsunnyogni savmentes területre, és várni, amíg kinyiffan "magától", a Dexi ellenes harcot is rakhatták volna olyan helyszínre, ahol nincsen Lodge, nem elég/nem lehet beállni alá aztán lőni Infinity-vel amíg el nem alszol/meg nem döglik Dexi.A többi raid bossnál nem lehet ilyet csinálni, mindegyiknél "rendesen" kell játszani, ügyeskedni stb. Persze lehet nem volt ez szándékos a készítők részéről, de érdekes egybeesés szerintem.
-
TheProb
veterán
válasz
Audison
üzenetére
72 után mehetsz OP szintekre, azokat digistruct-on kell végigmenni mindig az adott legmagasabb OP-n, hogy felold a következő szintet. Digi-t egyedül akkor "jó" tolni ha mazohista vagy, egyébként teamben. Azon kívül leht soloban menni minden további gond nélkül ha vanna már op8as cuccaid
-
Audison
senior tag
Srácok, ez az overpower dolog számomra még nem tiszta.Utánaolvasgattam a hszek között, de nem kaptam rá választ.
1. Mikor, hol és hogy érhető el az op?
2. Egyedül érdemes belevágni?
3. Hogyan működik a szintfejlődés (op lvl)?
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
szerintem pont ettől szar ez a kettő. master geenél egyedül a 2+ sirent látom, mint kreatív megoldást, és az első fele még úgy is unalmas, mert a szaros pajzsát csak a savval lehet leverni. dexivel több a taktikai opció, viszont az a harc annyira hosszú a botrányos health miatt, hogy amiatt lehet megőrülni tőle.
(#9675) BomiBoogie: segítek szívesen, ha este nem ájulok be (tegnap kicsit leamortizáltam magam
, ma meg persze munka). -
genndy
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Van a játékhoz trainer...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Osztom gbors véleményét, tényleg egy paraszt volt, aki kitalálta a digi peak-et.

-
[Prolixus]
addikt
Érdekes amúgy, hogy "cserébe" a két legszarabb raid boss abszolválható komolyabb erőfeszítések nélkül, csak rohadt sok időbe kerül. Master Gee-nél már említetted a betonbiztos módszert ugye, de Dexihez is elég egy Infinity. Ha beállsz a Lodge alá, nagyon könnyű elkerülni a támadásait, max csak arra kell figyelni, hogy hátulról néha feltűnik egy-egy drifter, akit gyorsan le kell rendezni. Aztán szórod golyóval Dexit a végtelenségig, hátha egy-egy eltalálja a critical spot-okat.

-
válasz
ujlakany1993
üzenetére
én nagyon sokat szenvedtem vele, mire lvl72-n megcsináltam. négyszer vagy ötször volt olyan, hogy már csak 15-20% volt a healthje, és elintézett. amikor végre sikerült, akkor is bőven benn jártam a FFYL-ban.
és igen, Edem05 tippje spot on, természetesen dexiről van szó, és az ő 600 milliárd healthjéről (ez 72-es szint, OP8-on majdnem a triplája). végigdaráltam, és ünnepélyesen megfogadtam, hogy soha, de soha többet

(#9658) BomiBoogie: ez szubjektív, de szerintem maga a digistruct peak elég jó motiváció. egy büdös nagy paraszt volt, aki a wave-eket tervezte, más szóval van benne bőven kihívás, több játékosnak is. egyedül nekem a 6-os már nagyon fájdalmas volt, de össze lehetett hozni. 4 játékossal viszont rohadt jó.
(#9661) dioka7: terramorphusnál nincsenek különösebb trükkök, nagy tűzerő kell, hosszan kell túlélni, és számos apróság tud segíteni. [Prolixus] esszéjében van egy csomó, én még annyit tennék hozzá, hogy ha nagyon jól céloztok, akkor interfacert érdemes vinni, ha kevésbé, akkor haroldot. a slaget egy pillanat alatt ledobja magáról, ezért a slages bouncing betty gránát, esetleg az antagonist pajzs hatékony kiegészítő. végül, terrához halál után vissza lehet menni, ezért 3 vagy 4 játékossal sokkal könnyebb.
-
TheProb
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
hát elég nagy rablás 1 műanyag ládáért meg pár db papírért.

-
bolondember
MODERÁTOR
[link] - valakinek egy ilyen?

Személy szerint sokallom, de nagyon vonzó ajánlat..

-
[Prolixus]
addikt
A matekozásotok már ott megbukott, hogy ha a csápokat leszeditek, azok szórják a töltényt rendesen. Ergo nem annyi töltényből kell gazdálkodni, amennyivel beléptek hozzá, és mivel a támadási mintázatában szinte mindig vannak csápok, ha ügyesek vagytok, szinte a végtelenségig van töltény.
Másrészt nem árt, ha egy fázisát leszámítva tüzes fegyverrel lövitek, és legyen minél többet slaggelve. Vannak fasza gránátok (Terrának különösen jó szerintem a Bonus Package), amikkel elég szépen lehet húzni az életerejét. Plusz a gyors kill-ek általában valamilyen Bee+Sandhawk/Unkept Harold/Lyuda/Pithfork kombóval születnek.
A csapatba mindenképpen legyen egy Siren, aki egy gombnyomással felállítja a térdelő társat, és érdemes azzal is számolni, hogy a csápokat nem érdemes mindet lelőni, mert jó Second Wind lehetőségek. Egyébként ha 2 fővel mentek, az életereje csak 1,15-szerese lesz a solo harcnak. Nagyon érdemes vinni egy Grog Nozzle-t gyógyulni, valamint azt sem árt tudni, hogy a játékban életerő kapuzás van, ami azt jelenti, hogy ha az életerőd kicsivel az 50% felett van, akkor egy melee támadás nem térdeltethet le.
Univerzális taktika nincs, van egy kis szikla a kijáratnál ami mögé le lehet guggolni, és a csápok támadásainak nagy részét (kivétel asszem a kődobálás) el lehet kerülni. Továbbá ha a másik játékos az aréna peremén közlekedik, akkor nem fogja Terra kilökni az arénából (persze ez veszélyes, mert ha kicsit még hátrébb megy a harc hevében, akkor magától leesik a játékos
), illetve a dobált köveket mozgásal könnyű elkerülni, mert abba a pozícióba fognak érkezni, ahol az eldobás pillanatában állták. Magyarul ha egy irányba mozogsz folyamatosan, akkor nem olyan nehéz megúszni, hogy kő landoljon a fejeden.Szerk: Az Infinity-hez nem lesz könnyű hozzájutni.
Úgy tudom, hogy Doc Mercy csak Pt1-en dobálja nagyobb eséllyel, de ez nem biztos. A Tiny Tina DLC-ben a Golden Golem-nek van még nagyobb esélye, hogy dobja. Amúgy meg a Legendary Loot Midgetek a legjobb forrás szerintem.Az Infinity egy nem rossz pisztoly, de őszintén szólva szerintem ezen a szinten már csak anniy előnye van, hogy végtelen az ammo. Amúgy vannak nála sokkal erősebb fegyverek. De ahogy fentebb írtam, az ammo-val nem lenne szabad, hogy gondotok legyen.
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Terramorphus-t hogy lehet kinyírni???????? Láttam videót, ott a srác megölte, de tegnap nekiestünk, 8 percig lőttük, hol a fejét, hol a csápjait, és 3 mm ment le az életéből! Aztán nekifogtunk matekozni... Ha az összes töltényünk betalál, minden fajta fegyverből, és minimum a fele critical akkor sem tudunk rajta 4 milliárdnál többet sebezni és elfogy az összes töltényünk, mindenféle fegyverből (karakterek: siren&commando mind a 2 lvl 72-es a "kukac" 74es volt). Ez erősen felkerekítve, tehát mondjuk rá, hogy van benne némi slagelés is. Tegyük fel, hogy a turretek, és a gömb is sebez mondjuk 1 milliárdot (ezt sokallom kicsit), de még akkor is csak 5 milliárdnál járunk, és 1 személlyel van 6 millárd HP-ja, ha ketten megyünk ez gondolom több. Szóval matematikailag nem lehet megölni. Van valami trükkje esetleg? Vagy a trükk, hogy csak legendary fegyverrel kell nekivágni, vagy esetleg csak úgy lehet megölni, hogy 1 fő gunzerker is van velünk, aki tölti a töltényt? Ha v.ki tud segíteni ötlettel, azt megköszönöm!
Üdv
-
Edem05
őstag
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Szerintem a másik raid boss amire gondolt Dexiduous a Hammerlock-os dlc-ből. De ez csak egy tipp.

Szerk.: Wiki link
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én tegnap benéztem Probhoz, de OP8-on nem igazán rúgtam labdába.

Kár, hogy itt már nincs semmi acsi, semmi igazi előrelépés, ami motiválja az embert.
A sztorit századszor végigvinni új karakterrel megintcsak nem érdekes már.Komolyan, beraktak volna egyetlen acsit, hogy "érd el az OP8-at", inkább tolnám... lelkileg számít.

-
válasz
ujlakany1993
üzenetére
nem tudom, sikerült-e társaságot találni Master Gee-hez - nem lepne meg, ha nem. szvsz két rettentően elszúrt raid boss van a játékban, Master Gee az egyik. teljesen taposómalom jellegű ellene a harc, unalmas, sokáig tart, és elég egyszer hibázni, abból már ki nem mászol. több játékossal próbáltuk nemrég, miután ide-oda ugrált az aggro, inkább akadályoztuk egymást, mint segítettük. talán akkor lehet jól többen csinálni, ha valaki szóban koordinálja a csapatot. vagy, ha az egyik játékos csinálja a "táncolást", és van mellette legalább 2 siren, akik tudják gyógyítani (és egymást is), ill. reselni, főleg ha elkezd a sav terjeszkedni.
elvileg van egy pontja a pályának, ahol el tudsz bújni a sav elől - esetleg próbáld meg úgy, hogy keresztülzavarod 2-3 tócsán, aztán megvárod, amíg kiszenved (jó sok idő lesz). -
r00r1
aktív tag
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Köszi a segítséget. Próbáltam az összes kijelölését, majd beillesztését, valami hibát ír ki (a kód formátuma nem megfelelő (asszem)
No mindegy, marad az A-D üzem... -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Kicsit erős is lett volna milliszekundum.

-
ujlakany1993
aktív tag
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Mármint mp. Bocs telórol nyomom.
-
ujlakany1993
aktív tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Valamit valamiért. alt+tab 1ms csak.

-
[Prolixus]
addikt
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Ezzel az a baj, hogy csak addig kényelmes, amíg egy kódot akarsz berakni. Ha egymás után többet, akkor megint alt+tab-ozni kell, vagy ablakban futtatni. Kétségtelen, hogy így is sokkal gyorsabb, mint gépelni.

-
ujlakany1993
aktív tag
Sziasztok. Valaki tudani segíteni Master Gee killben? este 10:30 körül érkezem. 66os commando vagyok.
-
Audison
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást, gondoltam erre én is, hogy majd a végigjátszás után lesz elérhető, de nem voltam róla meggyőződve.

-
TheProb
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
and what about skullmasher?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Audison
üzenetére
Csak akkor lehet hívni, ha már végigtoltad a főjáték sztoriszálát, vagyis megölted a Warriort. Ezután Tannis fog adni neked egy küldetést, az lesz a Terrás (You. will. die. (seriously) a neve, szép utalás a Bl1-es küldire). Ezt a küldit ha beváltod, utána vissza lehet menni hozzá bármikor az adott végigjátszásban. Viszont ha csinálod a Pt2-őt, Pt3-at, ott megint ki kell nyírni a Warriort, hogy kapd a küldit és így Terrát az adott végigjátszásban, de ez azt hiszem értelemszerű.
Ja és igen, akármikor mész is hozzá, minimum 52-es szintű lesz, szóval a Pt1-ben nem is érdemes próbálkozni, uccse tudod kinyírni.
Nemtom milyen az angolod, de javaslom böngészni a Borderlands wikia-t.. Ha nem túl jó, nyilván marad ez a topic, de sok eddigi kérdésedre választ találtál volna nagyon rövid keresgélés után.
-
r00r1
aktív tag
Ti mivel szoktátok a shif kódokat megadni? mert shift tabozni k.rva sz@r. 5 perce pötyögöm ezt a f0st, 2 kód...
Szóval mondom megkérdem már, hogy nálatok hogy megyen ez.. -
tibee77
őstag
Eztuän a video utän lehet kezdek meg egy Zero-t is!

-
Audison
senior tag
Terramorphous-hoz mikor lehet belépni? Menni akartam vele egyet, de nem enged belépni.
-
[Prolixus]
addikt
Best in slot sniper is: Lyuda.
Poén, hogy pont tegnap találtam egyet ládában.
-
VoidXs
nagyúr
-
VoidXs
nagyúr
Az i3-3220 két magos. Annyit terhel le nálam is. A szálak száma miatt látja a Windows 4-nek, attól még nincs 4 logikai processzor. A mag órajele is számít, de nem olyan szinten, hogy egy proci erejét eldöntse, van ott busz, cache, architektúra, gyártási technológia, parancsok, meg sokminden. Ezért is ver meg egy 3.3-as Intel egy magon egy 4-es AMD-t lazán egy magon.
Egyébként rövidebb alkalmakat leszámítva türelmes vagyok, ma például jó a kedvem, szívesen elmagyarázok bármit, de akkor folytassuk már privátban.
-
aha. tehát akkor:
1. a windows terheltnek jelzi mind a négy logikai processzort, mert a játék két szálon fut, és két fizikai mag van a CPU-ban
2. az i5-3570k azonos órajelen magonként (jelentősen) erősebb, mint a i3-3220szemrebbenés nélkül leírsz ilyen marhaságokat magyarázatként, és még Te hivatkozol fizikai fájdalomra meg bullshit-o-meterre? nem sül ki a szemed?
sorry, de innentől kezdve nem tudlak komolyan venni. -
TheProb
veterán
10Key a Battleborn bejelentése alkalmából:
WBC3T-T553X-ZC3RC-3B3JB-S9KZ6 -
VoidXs
nagyúr
válasz
TheProb
üzenetére
1. Valóban több a szál (nálam 59
), de ezek akkor vagy nem csinálnak semmit, vagy valami nagyon alap dolgot, vagy csak a GPU-nak adnak feladatot. Nálam 4 maghoz a Leállítva jelzőt rakta, mert az egyik thread annyira elhúzott, hogy az egyik magot 100%-ra húzta folyamatosan, a többi pedig elfért a másikon, a rendszer összes bajával.2. Nem szoktam ilyen lenni, csak ha kiakad a bullshit-o-meter.
-
TheProb
veterán
1. Kérdem én mi a gond?
2. Másfelől, lehet, hogy valóban az a foglalkozásod amit írtál, lehet csak 1 takarító vagy a helyi tesco művekben. Igazából szerintem senkit sem érdekel egyik eshetőség sem. De azt szerintem mindenki nevében mondom, hogy ilyen hangnemben írt kommentekre senki se kíváncsi, attól, ha te azt hiszed, hogy neked van igazad még nem kell bunkózni és úgy előadni magad, mint aki most sz@rta frissen a spanyolviaszt.
Köszi.
-
VoidXs
nagyúr
A magyarázatod fizikailag fájt. A játék két szálon fut, ergó két magot képes maximálisan kihajtani. Nálad azért pörög majdnem fullon, mert annyid van. i5-ön azért gyorsabb, mert jobb a magok szólóteljesítménye. Nálam azért megy 20% körül, mert a 6-ból 2-t használ, és a grafika miatt az egyik szál betetőzik, így a másik magot már képtelen teljesen kihajtani. Ez arra utal, hogy bevárja a másik szálat, ami szintén olyan gigászi hiba, ami meredeken csökkenti az FPS-t, amennyiben az a játékszál, márpedig annak látszik fogyasztás alapján. A grafikai szál pedig a megjelenített objektumok száma felé tördelhető, majd utómunkánál akár a monitorod által mutatott 8x8-as blokkokig (az FXAA miatt, amúgy tovább is), a játékszál pedig entitásonként szintúgy kaphat új szálat, majd maga a fő szál TALÁN megér egy magot. Lásd a Unityt, pontosan ezért használom, mert a többmagos procik korában mindet kihajtja, ezzel értelmet adva az AMD szutykainak, amik azonos magszámon az Intel ellen elvéreznek.
-
a "Ne próbáld meg egy játékprogramozónak megmagyarázni" c. duma nem érv, és engem konkrétan nem hat meg, hogy játékprogramozó vagy. felvetettél valamit, amivel szemben két cáfolatom van, ezekre adj légy szíves magyarázatot. az egyik cáfolat (fullHD, ablakban):

láthatóan van, amikor közel maxon megy a proci, máskor meg félgőzzel. sajnos nincs i5-öm, mert azon lenne jó ezt megnézni, ugyanis a másik cáfolat, hogy i5-ön azonos órajelen sokkal gyorsabb a BL2. mi erre a magyarázat?
a szálakra tördelésnek akkor van értelme, ha nincs függőség a szálak által végrehajtott műveletek között - ezt nyilván Te is tudod. azt viszont furcsállom, hogy ennek a megoldását annyira egyszerűnek titulálod, amikor a szakma nagy része hosszú évek óta ezen szenved. ha ez ennyire egyszerű lenne, akkor miért nem használja ki minden játék a 4-8 szálra képes CPU-kat is?

-
VoidXs
nagyúr
A jelek szerint 2 szálon fut a játék, gondolom egyik a motor, másik a játék. 2560x1440 (ablakos), minden maxon, PhysX is.
A Gearboxnak annyi dolga lett volna, hogy a main loop-ot eltördelik, és bedobálják pár thread-be, ez vagy hozzá nem értés, vagy epikus lustaság. A PhysX pedig ugyanígy eltördelhető, C++ AMP vagy OpenCL mellett akár teljesen levehető a prociról a teher. Ne próbáld meg egy játékprogramozónak megmagyarázni, köszönöm.
-
Audison
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Olyan helyek,amik kissé el vannak bújtatva.
gbors: kössz a felvilágosítást
-
válasz
Audison
üzenetére
van összesen 1 raid boss az alapjátékban, és további 6 a 4 dlc-ben. ha az ember nagyon májernek érzi magát, akkor meglátogat egy ilyet, és tanul egy kis alázatot

keress rá a "raid boss health" kifejezésre a topicban, és nézd meg, melyiknek mennyi health-je van. különösen dexidous-t ajánlom figyelmedbe...
-
Audison
senior tag
Nem.
A Terramorphous-ra értettem. Valahogy elsiklottam felette.
Vannak még ilyen helyek a játékban? -
Audison
senior tag
Ezt tudtátok? Nem is tudtam, hogy ilyen is fellelhető. [link]
-
vitaro
senior tag
Battleborn - A Borderlands készítőinek új játéka.
-
és azt is elárulod, hogyan?
pl. a Cryengine 1-re igencsak ráférne.
most néztem rá a BL2-re, egy sima statikus scene-en FPS cap nélkül 90% felett megy a CPU (2 mag + HT), úgyhogy tévesek az információid.az, hogy PhysX mellett mit tudsz kimaxolni, az nem csak a grafikus motortól függ. ha a jelenetszámításban a fizika 40ms-ot elvisz, akkor hiába teszel alá bármilyen csudamotort, 25FPS-nél nem fog gyorsabban menni a játék. márpedig nagyon úgy fest, hogy a BL2-ben ez a probléma.
-
VoidXs
nagyúr
Lehet, hogy támogatja a sok magot (elárulom, 2 percnyi erőfeszítés után minden motor), ezek szerint a sok fejlesztő szerencsétlen, hogy ezt nem alkalmazza. A PhysX API-t lehetne legalább egy másik szálon futtatni, de ha ránézel a CPU-használatra, bármely cím ezzel a (mellesleg minden címnél a megjelenésekor grafikailag is csúnyán lemaradt) motorral képtelen többet kihajtani 100 osztva magok száma százaléknál. Hasonlítsd össze az Anvil motorral, na azt hívják helyes és jól optimalizált megoldásnak. Ott bármit ki tudok maxolni ilyen gépen is, PhysX-el is.
-
Audison
senior tag
Elég gáz ez a loot..eddig is tudtam, de hogy minden játszásnál szembesülni kelljen ezzel..Most öltem le a Bunkert, de kb 5 fehéret dobott, 2 zöldet 2 lilát.

-
igen, ez végső soron még logikus is, köszönöm
eszerint viszont létezik nem mission item változata is, akkor szimplán ezt fogom beeditálni, és le van róla a gond.(#9607) VoidXs: ezen érdemes pontosítani egy kicsit. az UE3 technikailag egy nagyon jó motor, az egyik első motor volt, ami 4 magot is normálisan tudott használni. a gond a PhysX API-val van, ami viszont csak egyetlen CPU-magra van korlátozva. sajnos a BL2-ben elég sok dolog a CPU-n fut, low physx esetén is lehet a CPU a szűk keresztmetszet, és high physx esetén a GPU bevonása ellenére is romlik a helyzet. végeztem is méréseket korábban a BL2-vel, itt található.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A low pontosan a semmi

-
VoidXs
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A közepet sem fogja (670 sem), mert az Unreal sz@r, és a CPU-s részét is rádobja arra az egy szálra, amit használni tud.
-
vitaro
senior tag
A Grog Nozzle küldetéstárgy, csak akkor van az inventoryban, ha a 'The Beard Makes the Man' küldetés aktív. Ezért van mindig nálad ha te vagy a host, ha olyanhoz csatlakozol aki nem vette fel vagy már leadta, nálad sem lesz. A Loot Hunt idején lehetett farmolni a Gold Golemet érte, aki tőle szerzett egyet, annak nem kell erre figyelnie.
Szerk.: Előrelátó módon bespájzoltam belőle anno, szívesen adok egyet.
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
pontosítok - amikor én vagyok a host, akkor mindig van. amikor nem, akkor jellemzően nincs, de néha előfordul. vagy néha valamelyik más játékosnál jelenik meg. valószínűleg a mission weapon státuszából adódik a dolog. 72-es szinten nem is érdekelne, de OP8-on eléggé rá vagyok szorulva, és legálisan Rubit nem tudok szerezni. erős a gyanúm, hogy ezzel fog lezárulni az editor-mentes korszakom - a franc se fogja azzal tölteni a drága coop-ra fordítható időt, hogy ki-be lépkedjen, hátha szerencséje lesz

@pohár: respect, sensei

-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
mit jelent a nem bírja? könnyen lehet, hogy a CPU pusztul be amúgy, mennyire van pörgetve?
Új hozzászólás Aktív témák
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Elég durván hangzik, hogy a karaktertől jóval magasabb szintű ellenfelek vannak..a végigjátszásban már ha 2-3-al felettem van, már akkor esek-kelek... 
, ma meg persze munka).
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)