Hirdetés
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
válasz
BomiBoogie #8998 üzenetére
Azok a faemberek vagy kik.
-
warcat
veterán
Megint van olcsó Borderlands 2 Goty nuuvemen, 2500 Ft/8.25€
-
sss
őstag
Egész jó ez a Tinás dlc. Persze lehet, hogy csak azért gondolom így, mert a legelején megdobtak egy bee-vel.
-
naksys
senior tag
Még én is rendszeresen nyomom, commandoval. Zero után felüdülés..
-
dioka7
senior tag
hehe, arra már rájöttünk, óvatosabbak is vagyunk, de itt azért ritkább a halálfejes ellenfél, bár slag nélkül esélytelen a game. Itt jöhet ki igazán gunzerker erőssége, hogy bal kézbe slag, jobba bármi más (vagy fordítva), és lehet aratni. De azért commando se rossz, még 2 szint és 2 turretem lesz, és mind a 2 slagelni fog
, úgy talán könnyebb lesz mint így, mert így nem igazán tudnak semmit kezdeni az ellenfelekkel, csak a leggyengébbek ellen jók, vagy ha besegítek slag gránáttal, vagy fegyverrel.
-
válasz
BomiBoogie #8987 üzenetére
rám továbbra is vár az OP 4->5 digistruct peak. az utóbbi időben főleg platformerekkel rongálom az idegeimet, lassan sztem megint előveszem a BL2-t - az OP4-es DP Harold még jóformán be sincs járatva, meg aztán az OP 5->6 végén a bazi nagy robotra is kíváncsi vagyok.
(#8990) dioka7: UVHM-ben is van one shot kill, csak azt jellemzően nem a player osztja
-
dioka7
senior tag
Nekem van egy Assassinem lvl 40-en de normal módon, vele a Tiny Tina DLCt 3/4edig vittük, vagy egy Krieg-em lvl50-en az UVHM legelején hagyva, és van egy Commandom lvl65-ön UVHM-et toljuk vele, majd ha UVHM-en végigvittük a full game-t akkor vágunk bele a DLC-kbe. Egyelőre a Tiny Tina kivételével a többi DLCbe bele sem kóstoltunk, de "természetesen" mind megvan.
Úgy gondoltuk, hogy UVHM-ben lesz izgalmas. Biztos fogunk vele sz.pni, de mégis jobb lesz mintha 1 lövés / 1 ellenfél lenne, a különböző szintek miatt, így hozzánk lesznek szintezve! 360 óránál járok
Ja, és van egy említésre sem méltó lvl 10-es mechro-m, egy 14-es siren-em, meg egy 10-es gunzim. De őket egyelőre csak próbaképpen csináltam.[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
Én még sehol nem vagyok a többséghez, első karim kb 34-es még csak és alapjáték+Scarlet dlc-ig jutottam csak vele. (Nehéz összeegyeztetni haverral a játékot, a hülye beosztása miatt)
Szerintem tisztességesen kitolok minden dlc-t és headhunter-t ha már megvannak, aztán megy a "polcra", mivel ilyen több száz órát biztos nem tudok beletolni, hogy kimaxoljam.[ Szerkesztve ]
-
vitaro
senior tag
válasz
BomiBoogie #8987 üzenetére
A Borderlands 2 ennyi volt, a Crawmerax-os DLC volt hozzá az utolsó. A Pre-Sequel különálló rész lesz, csak teljes egészében a BL2 alapjaira épül. Ezért tűnhet DLC-nek. A 2K elmondása alapján az elsőnél hosszabb, a másodiknál valamivel rövidebb lesz.
Játszani még mindig szoktam, Krieg-et el fogom vinni lvl72-ig. Többi karakterrel néha próbálgatok csatlakozni online játékokhoz, de lassan elegem lesz mert mindenki egyfolytában Digistruct Peak-et nyomja.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Játszik még valaki ezzel a játékkal?
Vagy várjuk a folytatást?Én ott ragadtam le, hogy a tökös DLC-t játszogattam pár percig, de egyedül nem volt sok sikerélményem.
Editorozni meg nem akartam.
Lesz valami fejlemény?
Mire NV kártyám lett, kifújt a Borderlands, pedig kíváncsi lennék a "fiziksz"-re.
Ez a Pre-Sequel is egy DLC lesz?
Nna, mára eleget kérdeztem.
-
warcat
veterán
Volt már olcsóbb,de teljesen jó,ha mostanában kell:
Borderlands 2 Game of The Year 11.99 USD[ Szerkesztve ]
-
sss
őstag
Hosszú kihagyás után újra elkezdtem játszogatni, valahol a Sir Hammerlock dlc-nél hagytam abba annó. Most vagyok Jackensteinnél, és hiába lövöm a hátán lévő tartályokat vagy miket, megsebezni se tudom.
-
VoidXs
nagyúr
-
dioka7
senior tag
Hello!
Ma a pár nappal ezelőtti szülinapomra megleptem magam egy GTX750Ti videokarival, és ezáltal előttem is feltárult egy "új világ" (a physx-nek köszönhetően, amit a régi karim: radeon HD 6570 nem bírt el)
Innentől ebben az új világban tolom tovább... -
Helmoras
őstag
válasz
[Prolixus] #8974 üzenetére
Meg is érdemli fasza lett ^^
-
[Prolixus]
addikt
-
BandiHUN
veterán
válasz
bolondember #8972 üzenetére
Tuti!
Az egész játék két leghangulatosabb része az+a The Dust-os küldik!
Ezt a 2 mapot jó megcsinálták
Jártunk már mi is igy... -
bolondember
MODERÁTOR
tegnap a Tundrán (amikor Tiny Tina-nak kell megszerezni Mr Fluffybutot a teaparty-hoz) azt hittem sikerült kimaxolnom a balfékséget:
-átvágtunk (kollégákkal hárman, ilyen lvl16 körül) a vasútállomáson, ahol ugye majd ki lehet rabolni a vonatot, feltámasztottam az alacsonyabb szintű Axtont, s láttam a sínek túloldalán, hogy van egy health vial, oda akartam rohanni felvenni, s már csak egy pillanatra hallottam a fülesben a vonatkerék csattogását, s respawn.
-röhögök magamon, mint a sakál, mondom ilyen nincs
-mire a többiek, mit röhögök, ez nem vicces - ránézek a térképre, s látom, hogy mind a ketten ott állnak mellettem
Tehát egyszerre, egymástól függetlenül mind a hárman kiszaladtunk a vonat elé - nem tudom hogyan lehetett volna ezt jobban kimaxolni.. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
bolondember #8968 üzenetére
Nem gond.
-
pohár
félisten
válasz
bolondember #8966 üzenetére
ne is
246 óra, el kéne kezdeni az Orcs Must Die 2-vel is játszani, ha már megvettem
-
nagyúr
válasz
bolondember #8966 üzenetére
Dehogynem, inkább gyere co-opozni.
-
bolondember
MODERÁTOR
a magam 125 órájával inkább meg se szólaljak, ugye?
-
tibee77
őstag
Ne erts felre, tenyleg nagy kocka voltam de az a fajta aki csak bejärt a suliba (nem tanulni) vagy be se järt.7vegen meg buli.A maradek idöben meg cod.
Persze ez 2006-tol mäig gyült össze.Azert 8 ev nem keves.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
tibee77 #8963 üzenetére
4000 óra? Huhh...nincs az az érzésed, hogy mennyi mindenről lemaradtál a CoD miatt? Mennyi jó filmet sorozatot meg lehetett volna nézni ennyi idő alatt, hány könyvet el lehetett volna olvasni, és hány játékot ki lehetett volna játszani...
Én még ha egy nap 48 órás lenne, és egy év ugyanannyi nap lenne mint amikor egy nap 24 órás, és ugyanannyi lenne a várható élettartamunk években, akkor sem "áldoznék" semmilyen szórakoztatóipari produktumokra ennyi időt.
-
tibee77
őstag
Emlekszem anno a cod2-be beleraktam több mint 4000 orät, most meg 300-näl se tartok de egy picit en is räuntam, szänom bänom.
Mondjuk multi sokkal toväbb tart mint a co-op...
Amig vissza nem szoknak azok akik most letettek, gyertek es nyomjunk egy kis Secret World-öt, nälam most az fut csak a gepen. -
vitaro
senior tag
válasz
intercooler #8955 üzenetére
506 óra és még mindig nem unom. De mostanában inkább az első résszel játszom.
Lassan kéne nekem is egy jó Borderes avatar.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
fi:zi'k #8954 üzenetére
Pont ez az, én már kezdtem úgy érezni, hogy a játékba fektetett idővel már csak más jellegű szórakozástól veszem el az időt, és csak rutinból játszom, nem azért, mert úgy élvezem, mint régen. Magyarul ráuntam egy kicsit a játékra, úgyhogy itt az ideje egy kis csendes pihenőnek.
-
nagyúr
válasz
intercooler #8955 üzenetére
Még beérhetsz.
-
nagyúr
válasz
[Prolixus] #8953 üzenetére
Bármennyire is hihetetlen, emellett még van életem.
(#8952) sss
SirenBagoly mondja... -
nagyúr
válasz
[Prolixus] #8950 üzenetére
Addig álljál féllábon.
Az én részemről 634 hours and counting...
-
én majdnem pont 1 hete játszottam utoljára
feljutottam OP4-re, farmoltam seraph kristályt meg tokent, felfrissítettem a geart, gyakorlásként levertem Pete-et és Hyperiust, aztán nekiálltam az OP4->OP5-nek, és pár kísérlet után elfogyott a lelkesedés. szerintem egy darabig pihenni fog a játék, mielőtt újra előveszem. vagy amíg nem lesz a HHDLC5-ből egy 75%-os akció
-
dioka7
senior tag
Már 1 hete senki nem játszik?
-
MARV6969
tag
Véleményem szerint nem az a lényeg, hogy hasonlít-e vagy nem-e
a BL-re, ha nem, hogy jöjjön valami, amivel kihúzzuk a BL3-ig...
Ha a Destiny megjelenik, kipróbáljuk, és akkor majd kiderül...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz
[Prolixus] #8943 üzenetére
Ez konzolos? Akkor azért tűnt annak.
-
[Prolixus]
addikt
A Bl legmarkánsabb elemei szerintem is hiányoznak. A többi részegység meg megtalálhatóó még nagyon sok helyen. Nem mondom, ebben a mixben valóban hasonlít a Bl-re, de én sem asszociáltam rá a videóból.
Ja és basszák meg, hogy nem jön PC-re.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
fi:zi'k #8938 üzenetére
Animációk, enemyk, elementálság, RPG-hangulat... Nem néztem sokat, ez 5 másodperc után jött. Elemeket egyenként lehet lopkodni más játékokból (ezt csinálom én is), de ez azért pofátlanság.
Szerk: Néztem még kicsit csak a kedvedért: a végén Zer0t látjuk a Borderlands Pre-Sequel tartalmával kiegészítve, miközben enyhén Borderes fegyvereket forgat.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
vitaro
senior tag
5 kulcs (május 6-ig érvényesek):
PC / Mac: 535TJ-3JC6X-KJXCJ-BTBBT-K5WFR
Xbox 360: K3WTB-Z6J6X-3KW5X-KXJBT-B5TS3
PlayStation 3: KTWBJ-CFB39-6S6CT-Z3C3T-6SJZT -
válasz
fi:zi'k #8930 üzenetére
ja, csak nekem is az volt a gondom, mint a pohárnak - szarháziak mindig elröpködtek a lövedékek elől. meg lehet várni, amíg szembe jönnek, csak az úgy unalmas
azért sima, mert amikor vettem, akkor aggasztott a DP alacsonyabb accuracy-je, ill. nem is éreztem szükségét akkora DPS-nek - így is eléggé overkill ez a fegyver. így az OP szinteken felfelé szökdécselve változni tűnik a helyzet
-
én rászoktam arra, hogy csőbe húzzam őket (valakit lelövök 0 közelébe, aztán amikor az összes kis repkedő paraszt rámegy, akkor takarítás), csak ha pillanatok alatt maxra gyógyítanak, akkor ez nem működik
nem rossz az OP3 sem, bár az kicsit meglepett, hogy a 4 assassin után még van tovább - és ott sikerült is a lehető legostobább módon megszívnom (döglött robot kósza rakétája)... no mindegy. asszem OP3 után farmolok egy új haroldot
-
kövezzetek meg, de nekem egyre jobban tetszik a Digistruct Peak. az elején még vagánykodtam, hogy vissza lehet venni a DPS-ből a biztonság érdekében, viszont OP2-n ez már majdnem visszaütött, néhány sráccal borzasztó sokáig küzdöttem. megy vissza a divergent likeness meg a keep firing
apropó, az valami bug lehet, hogy a repair surveyor az egyik assassint a végén 20%-ról 100%-ra kb. 2 másodperc alatt gyógyította? ott egy kicsit megroggyant a térdem, de szerencsére többet nem csináltak ilyet.
-
vitaro
senior tag
Ha az alapjáték után mentek neki a DLC-nek akkor olyan 30-35-ös ellenfelekre számítsatok, ti is nagyjából azon a szinten lesztek. A lvl 15-ös kritérium csak annyit jelent, hogy attól a szinttől kezdve érhető el a DLC.
#2: Nem, a folyamatos szinteződést csak a harmadik végigjátszás (UVHM) tudja.
-
Frod
addikt
Tehát akkor eszerint mi most haverral úgy toljuk az első végigjátszást, hogy elsőre főküldi + mellékküldik egyszerre és utána akartunk csak rámenni a DLC-kre.
Na most ez vicces lesz, ha az első kettőben 15-ös enemy-k fognak csak rohangálni#2: azt jól tudom, hogy a második végigjátszásnál már a mellékküldik is folyamatosan szinteződnek mellénk?
-
vitaro
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #8920 üzenetére
Mindent le lehet adni, szerencsére ő nem ad mellékküldetéseket.
-
válasz
BomiBoogie #8916 üzenetére
ja, akartam is szerdán írni, hogy van egy 15-ös Zer0-m, tegyünk egy próbát - aztán beütött a családba a most divatos hányós vírus, és hirtelen egész kevés szabadidőm lett
-
-
Ryder62
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #8918 üzenetére
És ez így marad?
-
Ryder62
őstag
-
válasz
Ryder62 #8914 üzenetére
Tessék, SG.hu-n pont most foglalta össze valaki (Laza):
Kalózos DLC
Level Range: First available mission is level 15.
Fast Travel Location: OasisMr. Torgue DLC
Level Range: First available mission is level 15.
Fast Travel Location: Badass Crater of BadassitudeSir Hammerlock DLC
Level Range: First mission given starts at level 30, goes up to 35 along the chain. The first enemies are 29-32.
Fast Travel Location: Hunter's GrottoTiny Tyna DLC
Level Range: First mission given starts at level 30. The first enemies are 29-31.
Fast Travel Location: Unassuming DocksViszont asszem 50-es szint alatt nem szinteződnek hozzád az ellenfelek.
-
Ryder62
őstag
DLC-ket mikor érdemes elkezdeni?
-
dioka7
senior tag
válasz
[Prolixus] #8910 üzenetére
Szinte kizárólag 2-en játszuk coop-ban, és a partner vágja az angolt, amit nem értek fordítja, de baromira várom a magyarítást. Új értelmet fog adni a játéknak a történet...
-
pohár
félisten
válasz
[Prolixus] #8910 üzenetére
pontosan, nekem is tudott párszor meglepetést okozni, hogy honnan az anyámból került elő ez a sok áram, és miért eszi a pajzsom
-
[Prolixus]
addikt
Jah, nem tudtam. Érdekes lehet a játék, ha ennyire sem vagy barátságban az angollal.
A lényeg magyarul: Mint minden booster shield, ez is kidob egy felvehető boostert amikor a pajzsod károsodik. Az IED booster trükkje azonban az, hogy miután kirepült, elég gyorsan dob 3 MIRV szerű shock gránátot is a környékre, ami szépen sebzi az ellnefeleket, ugyanakkor a te pajzsodat is annihilálhatja, nem beszélve a társak pajzsáról. Szóval kevesen szeretik, mert könnyű magadat is leküldeni vele egy FFYL modba.
[ Szerkesztve ]
-
dioka7
senior tag
válasz
[Prolixus] #8907 üzenetére
Köszi a gyors választ (meg a linket is), bemásoltam a google translate-be, hát nagyjából értem, bár angolul nem tudok, na de fél szint múlva felrakhatom, és akkor meg is fogom látni
-
pohár
félisten
(flavor 1) Chance to drop an IED Booster when damaged. (flavor 2) Seen on IED Boosters. Launches 3 volleys of 3 Shock grenades each. Is launched at an enemy, rather than in a random direction.
-
[Prolixus]
addikt
Instead of spawning shield boosters like a normal booster shield, Whisky Tango Foxtrot spawns special "IED boosters" which, in turn, eject three volleys of three powerful MIRV-like shock boosters. These shock boosters will damage enemies and allies alike. Picking up an IED booster before it has ejected all of its shock boosters will cancel the remaining volleys.
Rather than ejecting shield boosters in random directions like a normal booster shield, Whisky Tango Foxtrot will eject them towards the nearest enemy, generally the enemy who fired the shot that spawned the IED booster in the first place.
-
dioka7
senior tag
Tudja valaki, hogy a Whiskey, Tango, Foxtrot pajzs miben különbözik, bármelyik booster chance-es pajzstól? Miben más az IED Booster, mint a "sima"?
-
Huvi00
tag
Valakinek nincs kedve co-op tolni ?
20lv vagyok, nem rég kezdtem, most vettem meg nem rég. Első részel vagy 200 órát toltam, nagyon bejött, most kezdtem el a 2. részt is ^^
-
tibee77
őstag
Nagyon durväk ezek a cosplayer länyok!
-
Injun
senior tag
Egy régi ismerős
-
dioka7
senior tag
750 Ft volt, a 3 ojróval 900 fölött lett vna! Sok kicsi sokra megy
-
[Prolixus]
addikt
Az majdnem annyi, mint 3 ejuró...
A DLC nem pár mega. A trükk az volt, hogy a DLC anyagát már a Mad Moxxi DLC-vlel együtt letöltötte a játék (nekem amikor még meg sem vettem, azt írta hozzá ingame, hogy downloaded), szóval amikor megvetted szinte semmit nem kellett hozzá letöltenie, csak verifikálnia a vásárlás tényét.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Ingatlanos topic!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Macska topik
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest